10/4/09

oxyro N823






Ξάνθη-ΠΑΟΚ - 1-2
Tρεις βαθμούς, Μονος Δευτερος, και προχωραμε για τον επομενο......
Φερνάντο Σάντος: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσει ο κόσμος ένα όμορφο θέαμα. Η ομάδα μου είχε τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας στα πρώτα 25 λεπτά, όπου διατηρώντας την κατοχή της μπάλας είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Στη συνέχεια, η Ξάνθη ισορρόπησε το παιχνίδι, ενώ εμείς χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα από τα πόδια μας και δεχθήκαμε ένα σπάνιο γκολ για τα δικά μας δεδομένα, δηλαδή σε αντεπίθεση του αντιπάλου.
Πιστεύουμε στη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κι αυτό αποδεικνύεται αν κοιτάξει κανείς τη προσπάθεια των παικτών σε όλα τα παιχνίδια. Είχαμε τη τύχη με το μέρος μας, αλλά αυτό δεν μειώνει τις προσπάθειες των παικτών. Συν τοις άλλοις, την τύχη εσύ τη προκαλείς με την εμφάνισή σου κι εμείς φέτος την έχουμε προκαλέσει αρκετές φορές».
ΦΑΣΕΙΣ
23-Σκοράρει ο Ιβιτς
37-Κίτρινη κάρτα ο Χούτος
42-Κίτρινη κάρτα ο Κιντάνα
45-Κίτρινη κάρτα ο Αγκάλι
45-Κίτρινη κάρτα ο Σταθάκης
52-Αντικαταστάθηκε ο Αμπραχαμ
52-Πέρασε στον αγώνα ο Χασάνογλου
61-Σκοράρει ο Αγκάλι
65-Αντικαταστάθηκε ο Παπαδόπουλος
65-Πέρασε στον αγώνα ο Ριζογιάννης
69-Αντικαταστάθηκε ο Χούτος
69-Πέρασε στον αγώνα ο Αναστασάκος
76-Αντικαταστάθηκε ο Μπακαγιόκο
76-Πέρασε στον αγώνα ο Λάκης
78-Αντικαταστάθηκε ο Μπέρτος
78-Πέρασε στον αγώνα ο Παπαδημητρίου
93-Κίτρινη κάρτα ο Λυμπερόπουλος
94-Σκοράρει με πέναλτι ο Ιβιτς
Διαιτητής: Δ. Κύρκος
Βοηθοί: Χ. Ακρίβος, Π. Τρύφων
Σκόρερ: Ίβιτς 24’ και πεν. 93’, Αγκάλι 61΄
Κίτρινες: Χούτος 37΄, Κιντάνα 41΄, Αγκάλι 44΄, Σταθάκης 44΄, Λυμπερόπουλος 93΄
Ξάνθη:
Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Σταύρος Σταθάκης, Εμμανουήλ Μπέρτος (78' Γιάννης Παπαδημητρίου), Θανάσης Κωστούλας, Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, Μάουρο Πόι, Τόμας Αμπραχαμ (52' Ρετζέπ Χασάνογλου), Ντιέγκο Κιντάνα, Ράφαλ Γκρζέλακ, Αμβρόσιος Παπαδόπουλος (65' Παντελής Ριζογιάννης), Βίκτορ Αγκάλι
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Τζο Μπιζέρα, Μασιέλ Λίνο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Βλάνταν Ιβιτς, Πάμπλο Γκαρσία, Ολιβιέ Σορλέν, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο (76' Βασίλης Λάκης), Λάμπρος Χούτος (69' Ηλίας Αναστασάκος)












ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΟΚ-Παναθιναικος - 77-76
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚOΣ ΠΑΟΚ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΛΟΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΤΑΣΤΑΛΙΩΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΡΘΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΟΚ ,ΙΣΩΣ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ(Διάρκειας πήραμε στο Γήπεδο δεν πήγαμε)

paok-oxyro

Γιώργος Καλαφατάκης : «Ήταν μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τους αξίζει. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, ομάδα στην Ευρώπη, που αυτή τη στιγμή διεκδικεί πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρώπης και δείξαμε πως είχαμε κίνητρο για να παλέψουμε μέχρι τέλους. Παρά τις αντιξοότητες, τον τραυματισμό του Τσιάρα, που στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, και παρά του ότι στην παράταση παίξαμε και χωρίς τον Καυκή, δείξαμε ισχυρό χαρακτήρα. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να πηγαίνεις τον Παναθηναϊκό στην παράταση και να κερδίζεις, γιατί εκεί φαίνονται τα ψυχικά αποθέματά σου. Πίστευα σ’ αυτό το παιχνίδι, πίστευα πως μπορούμε να το χτυπήσουμε επιβάλλοντας το ρυθμό μας και είχα πει στα παιδιά πως θα έπρεπε να κρατήσουμε τον ΠΑΟ κάτω από τους 20 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο και πως θα έπρεπε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, γιατί ήξερα πως θα μας χτυπούσαν στους ψηλούς, όπως είχε γίνει και στον πρώτο γύρο. Παρά μάλιστα το γεγονός πως μείναμε πίσω στο τρίτο δεκάλεπτο με 9 πόντους, δεν παραιτηθήκαμε και βρήκαμε τρόπο με διάφορα σχήματα και αλλαγές να γυρίσουμε στο παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Από δω και πέρα μένουν δύο παιχνίδια, θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό το καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη».Σε ερώτηση για το αν συνέχισε να πιστεύει στη νίκη ακόμη κι όταν ο ΠΑΟ πέρασε μπροστά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε πως «και 30 πόντους να χάναμε, πάλι θα το πίστευα» και συνέχισε «παίζουμε κάθε παιχνίδι πιστεύοντας στη νίκη, αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με τη σειρά, δουλεύουμε για να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά και δεν ασχολούμαστε με ο,τιδήποτε άλλο πέρα από το μπάσκετ, οικονομικό, διοικητικό ή άλλους εξωγενείς παράγοντες» για να συμπληρώσει «σήμερα αν μη τι άλλο δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και δίνουμε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ. Ελπίζω το μήνυμα αυτό να το πάρουν αυτοί που πρέπει και να βρεθεί λύση για την ομάδα». Τέλος, αναφορικά με την παρουσία του Μιχάλη Γιαννακίδη σχολίασε : «Πίστευα ότι θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για το παιχνίδι και είχα ζητήσει να του δίνουν τη μπάλα, γιατί για τον ΠΑΟ ήταν άγνωστος και δεν θα τον είχαν συμπεριλάβει στα πλάνα τους. Το λάθος είναι πως δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά. Βέβαια αυτό οφείλεται στο ότι έλειπε πολύ καιρό και τώρα αρχίζει να ενσωματώνεται στο σύνολο».
Britton Johnsen : “Δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα για την ιστορία του ΠΑΟΚ, κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι παραπάνω, αλλά απόψε είμαι πολύ ευτυχισμένος για το σωματείο, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας. Η νίκη αυτή μόνο θετική μπορεί να είναι για μας, γιατί ήρθε μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν και γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Για να πω την αλήθεια, δεν πίστευα και πολύ πριν το παιχνίδι ότι μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, αλλά ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, που είδα με πόση θετική ενέργεια παίξαμε και αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, κατάλαβα ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, πράγμα που έγινε τελικά».
Τα δεκάλεπτα: 19-17, 41-32, 51-51, 68-68 (κ.α), 77-76 (παρ.)
ΠΑΟΚ (Καλαφατάκης): Γιόνσεν 15 (2), Καυκής 4, Σίμτσακ 2, Κυρίτσης 15, Τσιάρας 10 (1), Δεμερτζής 5 (1), Γιαννακίδης 6 (2), Τομάσεβιτς 20.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Κέτσμαν, Σπανούλης 19 (3), Περπέρογλου 6 (1), Μπατίστ 18, Φώτσης 4 (1), Χατζηβρέττας 8 (1), Νίκολας 19 (4), Τσαρτσαρής, Βεργίνης, Πέκοβιτς 2.


ΠΟΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Final Four
ΠΑΟΚ - πανιώνιος - 8-11
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν τα κατάφερε στα ημιτελικά του Final Four και ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 11-8 ,η ομάδα μας ήταν μαχητική σε όλη την διάρκεια του αγώνα Εκπληκτική ήταν και η παρουσία περισσότερων από 400 οπαδών του ΠΑΟΚ, που έβαψαν στα ασπρόμαυρα την Πτολεμαΐδα και το κολυμβητήριο της Εορδαίας. Ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά του πόλο για την προσπάθεια τους.
Νίκος Βενετόπουλος (προπονητής Π.Α.Ο.Κ.): «Ο Πανιώνιος προκρίθηκε άξια στον τελικό. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας. Αποτελεί επιτυχία το γεγονός και μόνο ότι είμαστε στο φάιναλ φορ. Ο Πανιώνιος ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα μου. Ελπίζουμε η φετινή χρονιά να έχει και συνέχεια».
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Λούδης): Ρέππας, Μιράλης 3, Μάζης 1, Κοκκινάκης 2, Θωμάκος 1, Τζαμαντάκης, Λιοτσάκης, Παπαδόγκωνας, Μουρίκης Κ. 1, Μπεριστιάνος, Βλοντάκης 3, Καπότσης, Φλέγκας, Κουκής
Π.Α.Ο.Κ. (Νίκος Βενετόπουλος): Πολίτης, Γαλανός, Σαρησσάβας 1, Αλιχανίδης Μ. 4, Παυλίδης Κ., Παπαποστόλου, Παπαγιαννάκης, Φούρι, Κατρουτζανάκης, Ντούνκα 2, Μπομπιέν 1, Παπαθεοδώρου, Δούμας, Αλιχανίδης Β., Χρυσοσπάθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...