25/2/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.144






Super League 24ης αγωνιστικής

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ - 1-3

Πρωταγωνιστής Αντρίγια, ορεξάτος Κωνσταντέλιας και διπλό μεγάλης αξίας

Ήθελε να αφήσει πίσω του τις δύσκολες ημέρες που προηγήθηκαν μετά τον πικρό αποκλεισμό από το Κύπελλο και να πάρει το τρίποντο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη μάχη στο Αγρίνιο και με ανατροπή, πήρε ένα πολύ-πολύ σημαντικό διπλό, κερδίζοντας με 3-1 τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ νωρίς στο παιχνίδι, μέσα από ένα ωραίο σουτ του Χατζηθεοδωρίδη και τα πράγματα ήταν πραγματικά δύσκολα για τους παίκτες του Λουτσέσκου, που είχαν δύο δοκάρια κι ένα γκολ που ακυρώθηκε. Όλα έδειχναν εναντίον τους, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε τις αλλαγές του κι από το 70′ και μετά, ο αγώνας άλλαξε τελείως. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή και με ένα δικό του γκολ και μία ασίστ, το παιχνίδι γύρισε, σε ένα απόγευμα όπου όλα έδειχναν να είναι στραβά, αλλά στο τέλος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν χαρακτήρα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Tσάβες, Μαλής, Μλάντεν, Στάγιτς, Λιάβας (Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (Ντουάρτε), Χουάνπι, Σενγκέλια (Ντίας), Τορεχόν, Ζοάο Πέδρο (Λομόνακο)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (Όττο), Μ. Αντόνιο (Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (Σβαμπ), Μουργκ (Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τζίμας (Σαμάτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...