15/5/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.886







 

Super League 10η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 0-1

Για την 10η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα με 1-0 από τον Ολυμπιακό

Αν και όλοι γύρω από την ομάδα μιλούσαν για έναν τελικό σήμερα, εντούτοις ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε ότι στην πράξη το έβλεπε έτσι. Λίγο πάθος και ατολμία συνέθεσαν σε γενικές γραμμές την εικόνα μας!

Μπροστά σε 20.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παράταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, αμυντικά χαφ τους Ντάντας, Ντόουγκλας, μπροστά τους τους Κωνσταντέλια, , Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε την κατοχή τη μπάλας και μόλις στο 5' ο Τζολάκης απέκρουσε το σουτ του Μπράντον, μετά από μπαλιά του Κωνσταντέλια.

Η ομάδα κυκλοφορούσε την μπάλα, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν γήπεδο και να ψάχνουν την αντεπίθεση. Ο Ράφα Σοάρες σε τρεις περιπτώσεις που πάτησε περιοχή, δεν είχε καλά τελειώματα και στο 33' πέτυχε το 0-1 ο Σαμασέκου με κεφαλιά.

Με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ για πολλοστή φορά φέτος να είναι πίσω στο σκορ σε ματς στο οποίο δεν ήταν χειρότερος του αντιπάλου.

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς ο Κουλιεράκης στη θέση του Νάσμπεργκ (αναγκαστική αλλαγή), ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας η οποία αποδείχτηκε ανούσια, καθώς σε ένα ολόκληρο 45λεπτο, απείλησε τον Τζολάκη, μόνο σε δύο φάσεις!

Η μία στο 57' το τρομερό, μακρινό σουτ του Κουλιεράκη, το απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Τζολακης και  στο 75' όταν χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Κεντζιόρα να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ (46' Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας (76' Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας (64' Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (64' Τάισον), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (81' Τζίμας). 

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (78' Κασάμι), Σαμασέκου, Μπιέλ (64' Βρουσάι), Φορτούνης (78' Μασούρας), Μπακαμπού (71' Ελ Αραμπί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...