24/9/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.636










Χάντμπολ Γυναικών Φιλικό

ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΠΑΟΚ - 32-29

Σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ mαteco γνώρισε ήττα με 32-29. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος αντιμετωπίζει όλα τα φιλικά με την ίδια νοοτροπία, η οποία είναι η δημιουργία χρήσιμων συμπερασμάτων ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων, αγωνίστηκε σ' ένα δυνατό φιλικό. 

Σε μία αναμέτρηση με πολύ καλό ρυθμό, όμορφες φάσεις, οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες, προσφέροντας ικανοποιητικό θέαμα. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco, ο οποίος αγωνίστηκε δίχως την Elaine Gomes, την Βραζιλιάνα πίβοτ, για μεγάλο διάστημα, προσπάθησε να ανοίξει τον ρυθμό, παίρνοντας βοήθειες απ' όλες τις θέσεις. 

Η διαφορά δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο, με τις δύο ομάδες να εκμεταλλεύονται η κάθε μία τις δικές τους καλές στιγμές. 

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΑΕΣΧ μπροστά με 15-14, ενώ το τελικό 32-29. δεν έδωσε τη νίκη στις «Νταμπλούχες». 

Φυσικά, όταν μιλάμε για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας μικρή σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα, αφού στόχος είναι η δημιουργία χρήσιμων συμπερασμάτων ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. 

Δημήτρης Πελεκίδης.

«Εμείς λειτουργήσαμε με τον ίδιο τρόπο, όπως σε όλα τα φιλικά, κάνοντας το απαιτούμενο ροτέισον, για να μπορεί η ομάδα να είναι φρέσκια σε όλη την διάρκεια. Είχαμε μία συνθήκη με 15 δίλεπτα, πράγμα που σημαίνει πως παίξαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτρια λιγότερη, αυτό είναι κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες του αγώνα. Παρόλα αυτά είχαμε κακές αντιδράσεις στο τρανζίσιον, είτε από γκολ δικό μας, είτε από χαμένες μπάλες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε πολλά γκολ στον ενδιάμεσο. Θα πρέπει να αυξήσουμε το κομμάτι των επαφών στην άμυνα, γιατί από κει ξεκινούν όλα. Όταν έχει επαφή στην άμυνα, αυτομάτως αλλάζει ο ρυθμός και η ένταση. Παίξαμε ένα πολύ καλό φιλικό, είδαμε κάποια πράγματα και αδυναμίες τις οποίες έχουμε. Για εμάς τα σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά της Ευρώπης σε πρώτη φάση, στα οποία πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στο 100%. Την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, και θέλουμε να συνοδέψουμε την πρεμιέρα με μία νίκη και μία καλή εμφάνιση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...