23/8/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.615



Πόλο Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Θοδωρή Παπαμανωλιουδάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Γεννημένος στις 30/06/2000, ο Θοδωρής Παπαμανωλιουδάκης αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 190cm. 

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο πόλο στο ΝΟ Χανίων, με τον οποίο απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες από την Α1 Υδατοσφαίριση ανδρών. 

Στην Κρήτη έμεινε μέχρι το 2019, μετακομίζοντας στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη. Εκεί αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν, πραγματοποιώντας καλές ατομικές εμφανίσεις. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Παπαμανωλιουδάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω την καινούργια σεζόν στο Σωματείο του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να φέρει πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας, χωρίς απώλειες και τραυματισμούς!». 

Καλώς ήρθες Θοδωρή!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Πόλο Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δέσποινα Φραγκιά, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η Ελληνίδα φουνταριστή, γεννημένη το 2001, συνεχίζει για τρίτη χρονιά με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, μετά την περσινή πολύ καλή σεζόν της, η οποία συνέβαλλε στην επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για ακόμα μία χρονιά με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, για την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτή την σεζόν έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και ένα μεγάλο στοίχημα με τους εαυτούς μας. Συνεπώς, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα για να βρεθεί η ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....