7/2/20

oxyro N 3.935



23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ - 5-2

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε την αντίστοιχη του ΟΦΗ με 5-2 ...

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες η Κ19 του Δικεφάλου επικράτησε του ΟΦΗ με 5-2 στη Σουρωτή για την 23η αγωνιστική της Super League 2019-20.


Οι Μιχαηλίδης , Παναγιώτου και Τάχατος ήταν τιμωρημένοι. Ο Κούτσιας πήγε να βοηθήσει την Κ17 στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι υπόλοιποι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν του αξιόμαχου ΟΦΗ και να συνεχίσουν να προηγούνται με δύο βαθμούς περισσότερους από τον Παναθηναϊκό στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μπήκαν δυνατά και αποφασισμένα στο παιχνίδι και έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παρουσιάστηκαν συμπαγείς και προσηλωμένοι στην άμυνα και στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να μην επιτρέψουν στον Δικέφαλο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά όμως ο ΠΑΟΚ είχε την ουσία και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων του. Αρχικά ο Καλουτσικίδης κέρδισε πέναλτι στο 28′ και ο Δούμτσης άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, ενώ στο 41′ ο Καλουτσικίδης έκανε το γύρισμα, τα στόπερ του ΟΦΗ έχασαν τη φάση και ο Τζόλης δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί αποφάσισαν να ψάξουν το γκολ ανεβάζοντας τις γραμμές τους και στο 56′ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, αλλά η απάντηση του Δικέφαλου ήταν άμεση. Στο 59′ μετά από ασίστ του Γκορτεζιάνι ο Τζόλης εκτέλεσε τον αντίπαλο κίπερ για το 3-1, ενώ τρία λεπτά μετά ο Γκορτεζιάνι με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ πέτυχε το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ.Στο 83′ ο Κωσταντέλιας εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πιπιλιάρη από κοντά για το 5-1, ενώ ο ΟΦΗ έκλεισε το παιχνίδι με γκολ στο 85′.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αβεντισιάν, Ντάικο, Γιαξής, Τσιγγάρας , Σαλαμούρας, Δούμτσης (68′ Κωνσταντέλιας), Τζόλης (80′ Πιπιλιάρης), Πανίδης (58′ Γρόσδης), Γκορτεζιάνι.



Super League Κ17 
Κυριακή 09.02 στις 11.00 στο γήπεδο Τριανδρίας (Super League)

Αρηθ – ΠΑΟΚ -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....