9/6/19

oxyro N 3.710




O Ράζβαν... κέρδισε τον Μιρτσέα Λουτσέσκου σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Σε ένα διαφορετικό ματς κλήθηκαν να κοουτσάρουν ο Ράζβαν και ο Μίρτσεα Λουτσέσκου, που τέθηκαν... αντιμέτωποι σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τελικό... νικητή τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Το ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους βετεράνους της Ντιναμό και της Ραπίντ Βουκουρεστίου έγινε, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ για ένα μικρό παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και χρίζει άμεσης εγχείρησης.

Στον πάγκο της Ραπίντ βρέθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ σε αυτόν την Ντιναμό ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, με το τελικό αποτέλεσμα να βρίσκει νικητή τον 50χρονο τεχνικό, αφού η Ραπίντ επικράτησε με 4-1.

Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξε και απολαυστικός διάλογος ανάμεσα σε πατέρα και γιο Λουτσέσκου, αφού ο Ράζβαν γύρισε και είπε: «Δεν βλέπεις πως παίζει η Ντιναμό;», με τον Μιρτσέα να ανταπαντά: «Ραζβάν, μη με κάνεις να μπω στο γήπεδο».

Οι δύο τεχνικοί παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με αρκετούς αστέρες του ρουμανικού ποδοσφαίρου, σε ένα ματς που το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία, δεδομένου του σκοπού για τον οποίο έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....