13/7/18

oxyro N 3.444



 

Φιλικό παιχνίδι 

ΠΑΟΚ - βελγική Γάνδη -1-1

Ισόπαλος 1-1 αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι με τη βελγική Γάνδη, επί ολλανδικού εδάφους ...
Μία... καλή προπόνηση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση την Γάνδη, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, δεχόμενος γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με τον προπονητή του Δικεφάλου να κάνει πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και 11άδες.

Παρακολουθήστε το video ΕΔΩ

Ράζβαν Λουτσέσκου
"Κάναμε μια μίξη προσώπων, δεν μας ενδιέφερε τόσο η ενδεκάδα.  Δε θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία του ποιοι θα είναι οι ένδεκα. Κάποιοι έδειξαν καλό πρόσωπο, ενώ δύο - τρεις παίκτες θέλουν ακόμη δουλειά. Ήταν όμως σίγουρα μία καλή προπόνηση".
Για τον Ουάρντα σχολίασε: "Είναι το πρώτο του παιχνίδι, καθώς είναι λίγες ημέρες μαζί μας. Έχει ποιότητα σαν παίκτης, αλλά χρειάζεται χρόνος για να ενσωματωθεί και να καταλάβει κάποια πράγματα. Ήταν διαφορετικός στο πρώτο ημίχρονο και διαφορετικός στο δεύτερο, ύστερα και από τα όσα είπαμε στο ημίχρονο".
Για το αν έφτασε στο επίπεδο που θέλει η ομάδα, είπε: "Δεν είναι όλα τα φιλικά για συμπεράσματα. Δεν μπήκαμε σε μία διαδικασία με αρχικούς ένδεκα. Υπάρχουν άλλωστε και οι συνεχόμενες διπλές προπονήσεις. Ήταν μία καλή προπόνηση σε υψηλό επίπεδο. Κερδίσαμε πολλά όμως αυτές τις τρεις εβδομάδες".

ΠΑΟΚ:
Α' ημίχρονο: Γλύκος, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Χατσερίδης, Κίτσιου, Ουάρντα, Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζαμπά.

Β' Ημίχρονο: Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννης, Χατσερίδης (69' Κρέσπο), Μιχόγιεβιτς, Χαρίσης, Σάκχοφ (69' Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (57' Λημνιός), Ουάρντα (64' Μυστακίδης ), Πρίγιοβιτς

Γάνδη: Κόοσεμανς, Ντομπέ, Τσακβετάζε, Πλαστούν, Ρόστεντ Ασάρε, Γιάρεμτσουκ, Ντέιβιντ, Φόκετ, Αντριάσεβιτς, Ράσκιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...