26/1/18

oxyro N 3.291





Χάντμπολ Γυναικών

ΠΑΟΚ – Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτα - 34-19

Την πορεία πρωταθλητισμού συνέχισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ ΠΑΟΚ REDLED υποτάσσοντας αυτή τη φορά τη Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας στο «σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου με 34-19.
Τα κορίτσια του Χρήστου Τζουβάρα απέδειξαν για μία ακόμη φορά μέσα στο γήπεδο την αξία και το βάθος του ρόστερ, μην αφήνοντας τις φιλοξενούμενες να πιστέψουν ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο αγώνα.
Για τον Δικέφαλο, έρχεται μία δύσκολη εβδομάδα, αφού την Τετάρτη 31/01 αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα τον ΓΑΣ Καματερού και την Παρασκευή αναχωρεί για την Κροατία, όπου το σαββατοκύριακο 3 & 4 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει σε διπλό αγώνα στα πλαίσια του Round 3 του Challenge Cup την κροάτικη Lokomotiva Zagreb.
Την ομάδα της Άρτας, ο ΠΑΟΚ REDLED θα την ξαναβρεί αντιμέτωπη στα ημιτελικά του FINAL 4 που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκόβρυση Κοζάνης.

Ημίχρονο: 19-10



13η αγωνιστική της Handball Premier 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 26-22

Δεν τα κατάφερε στο κλειστό του Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, ο  ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV γνωρίζοντας την ήττα με 26-22 απο τον Ολυμπιακό/Oμ.Ξυνή.
O Δικέφαλος πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στο παιχνίδι δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 4-0. Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη προσπάθησε να διορθώσει την εικόνα της κατά την διάρκεια του ημιχρόνου(7-6), αλλά δεν τα κατάφερε και πήγε στα αποδυτήρια κλείνοντας το ημίχρονο στο -6, με 15-9.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και βελτιώνοντας την αμυντική του λειτουργία, κατάφερε να μειώσει στους 2, με 18-16 και 19-17.Ωστόσο οι άστοχες επιθετικές επιλογές και το γεγονός ό,τι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι, έφεραν την ήττα με 26-22.
Ο Δικέφαλος ήταν ο κερδισμένος του δευτέρου ημιχρόνου με το επιμέρους σκορ να είναι 11-13, χάνοντας όμως τον αγώνα λόγω του «μουδιασμένου» πρώτου ημιχρόνου.
Πλέον ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV στρέφει το βλέμμα του σε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Διομήδη Άργους, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, τη Τετάρτη 31/1.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Ζάγκας, Πανιόπουλος, Παλάσκας 4, Τσίλης 2, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 1, Αποστόλου, Πετρίδης, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 1, Πέγιοβιτς 1, Κέζιτς, Κυπραίος 4, Κολοβός, Βεσελίνοβιτς 8, Κοτανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....