10/9/17

oxyro N 3.155





 

Φιλική αναμέτρηση

Π.Α.Ο.Κ. - Ρέθυμνο - 75-70

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις πέτυχε πριν λίγο ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ρεθύμνου στο Κλειστό της ΧΑΝΘ «ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ» με  75-70, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Χαραλαμπίδης Βοηθός 
«Χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να βλέπουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, αν λειτουργούν. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, βγάλαμε όμως ασφαλή συμπεράσματα για την εποχή και τα παιχνίδια που έρχονται θα μας βοηθήσουν.

Είχαμε αρκετή δυσλειτουργία όσον αφορά τα αμυντικά ριμπάουντ. Κάποιες συνεργασίες στην άμυνα, που δεν έγιναν με τις προϋποθέσεις που είχαμε θέσει. Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν ποιότητα και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε φάσεις παιχνιδιών που μπορεί να είναι αντίστροφο το κλίμα. Το Ρέθυμνο σήμερα, επανήλθε από μια αρκετά μεγάλη διαφορά αλλά κρατήσαμε. Είχαμε αρκετή διάθεση στην άμυνα, κάποιες σωστές επιλογές στην επίθεση στο τέλος κι έτσι, κερδίσαμε και κρατάμε αυτό.

Όσο για τις κακές επιστροφές που έδωσαν αιφνιδιασμούς στο Ρέθυμνο;
«Κατ’αρχάς είναι θέμα συγκέντρωσης… Είναι κάποια πράγματα τα οποία στο μπάσκετ είναι αυτονόητα. Η συγκέντρωση είναι προαπαιτούμενο για ότι κάνεις. Είχαμε μεγάλο θέμα στις αμυντικές επιστροφές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ή είχαμε την προϋπόθεση να δεχτούμε αρκετά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είναι σίγουρα ένα κομμάτι που πρέπει να δώσουμε έμφαση και να επικεντρωθούμε και σε αυτό.

Όταν ρωτήθηκε για το… προαίσθημα του για φέτος και αν αυτό είναι καλό;
«Ναι, φυσικά… Έχω κατηγορηματικά καλό προαίσθημα. Απλά θεωρώ ότι θα αποδειχτεί εν καιρώ».

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 48-37, 64-58, 75-70

ΠΑΟΚ (H. Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 5 (1), Κλάσεν 17, Χρυσικόπουλος 4, Κρουμπάλι 8, Τσόχλας 8 (1), Μαργαρίτης 7 (1), Ζάρας 6 (2), Καρράς, Καραμανώλης 2, Κόνιαρης 4, Τζόουνς 14 (1)

Ρέθυμνο Cretan Kings (Ν. Βετούλας): Ντάνιελς 10 (1), Γκούντγουιν 12, Μέντλοκ 4, Κώττας 4, Χριστοδούλου 7, Μούντι 17 (2), Θεοδωρίδης, Ρόμπερτσον 4, Ράιτ 12 (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....