1/4/17

oxyro N 3.052






ΠΟΛΟ Α1

Πανιωνίος - Π.Α.Ο.Κ. - 9-10

Με μία πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ MORRISεπικράτησε στο Κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης με 9-10 επί του Πανιωνίου.
Ο Δικέφαλος ήξερε ότι με νίκη κρατούσε την τύχη στα χέρια του και κατέβηκε αποφασισμένος να την κατακτήσει.
Ο Πανιώνιος, ο οποίος επιζητούσε το βαθμό της ισοπαλίας για να μπει από πλεονεκτική θέση στα play-outs δεν σταμάτησε να μάχεται σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, απόδειξη ότι το παιχνίδι δεν ξέφυγε ποτέ από το ένα γκολ διαφορά υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας σε κανένα σημείο του αγώνα, πλην του τέλους όπου ο ΠΑΟΚ MORRISπροηγήθηκε με δύο γκολ, 8-10, και οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την έκταση της διαφοράς στο τελικό 9-10.
Με την είσοδο στα play-off του Πρωταθλήματος και μάλιστα ως 5ος της βαθμολογίας, αλλά και την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου, μπορούμε να πούμε ότι η νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ MORRIS πέτυχε τους στόχους της σεζόν, αφού κατάφερε να συνδυάσει παράλληλα τόσο την ανάδειξη νέων παιδιών από τα σπλάχνα του Συλλόγου όσο και μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.
Αντίπαλος του Δικεφάλου στην Α’ Φάση των Play-offsείναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τερμάτισε 4ος και θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Απριλίου.

Πρώτοι σκόρερς για τον Δικέφαλο ο Ζάτοβιτς και ο Μουρατίδης, με 4 γκολ ο καθένας.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 1-2, 3-4.

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Καραμπέτσος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 4, Προσινικλής, Νικολαΐδης, Νάνος 1, Παπαποστόλου, Σάριτς 1, Σιώπκας, Μουρατίδης 4, Τσολακούδης, Προσινικλής Π., Σιορδίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....