19/3/17

oxyro N 3.044
















25ης αγωνιστικής της Super League

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 1-0

Μπροστά σε περισσότερους από 17.000 θεατές στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον φιλόδοξο Πανιώνιο με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στην τελευταία φάση του ματς ο Πέλκας...

Δείτε το video εδώ

Βλάνταν Ίβιτς:
Τι κρατάει από το ματς: Κρατάμε την συνολική παρουσία και ότι η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Μιλήσαμε όλες αυτές τις ημέρες για τον Πανιώνιο και για το πόσο καλή ομάδα είναι. Γνωρίζαμε ότι μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Σήμερα η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε γιατί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Για τον πανηγυρισμό του Πέλκα: Δυστυχώς στον πανηγυρισμό δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα χωρίς λογική. Δεν υπάρχει λογική να αποβληθεί ο παίκτης μας. Δεν παίζαμε εκτός έδρας για να θέλει να δείξει κάτι σε αντίπαλους οπαδούς, ήθελε προφανώς να πει πως είμαστε άντρες. Αν ήθελε κάποιον να προσβάλει θα τον τιμωρούσαμε και εμείς οι ίδιοι με πρόστιμο.
Για το γεγονός ότι η μπάλα πάει συνέχεια πίσω: Κάποιες φορές η μπάλα δεν μπορεί να πάει συνέχεια γρήγορα μπροστά. Ειδικά εξαιτίας του ότι η ομάδα του Πανιωνίου ήταν έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε γιατί κάποιες φορές το κάναμε και τιμωρηθήκαμε. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να βγάζει συνέχεια γρήγορα την μπάλα μπροστά.
Για την δυσκολία στο σκοράρισμα και την απουσία του Πρίγιοβιτς: Ο Πρίγιοβιτς έχει πετύχει δέκα γκολ και ακόμα και τώρα δέχτηκε κριτική για τον λόγο που ήρθε. Είμαι σίγουρος ότι και ο Κλάους και ο Κουλούρης θα βοηθήσουν την ομάδα.
Για τον Κάνιας που απουσίαζε: Είναι σημαντικός παίκτης και μας έλειψε. Όμως υπήρξαν και φορές που ήταν καλά και δεν αγωνίστηκε από την αρχή. Έχουμε και άλλους παίκτες. Ο Κάνιας φυσικά είναι ένας από τους παίκτες που βοηθάει την ομάδα.
Για την διακοπή που έρχεται: Η ομάδα μου χρειάζεται σίγουρα ξεκούραση.

Δημήτρης Πέλκας
«Αυτό στο οποίο πρέπει να μείνουμε ηταν το γκολ μου. Η κίνηση μου δεν είχε σκοπό να θίξει τον Πανιώνιο, τον οποίο σέβομαι. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Ο αληθινός χαρακτήρας ενός ποδοσφαιριστή βγαίνει πάνω στην πίεση. Η κίνηση μου δεν είχε κάποιον αποδέκτη, γι αυτό δεν ζητάω συγγνώμη.
Ήθελα να δείξω ότι έχουμε τσαγανό. Δεν είναι εύκολη κατάσταση, όταν αγωνίζεσαι σε ένα ματς ενώ στο άλλο μένεις εκτός… Ο ποδοσφαιριστής όμως πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για να βοηθήσει. Περιμέναμε να αγωνιστεί έτσι ο Πανιώνιος.
Είναι πολύ καλή ομάδα και το ίδιο δύσκολα θα είναι και τα ματς των play off. Είμαστε μέσα στους στόχους μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν έχω κάποια προτίμηση σε αντίπαλο, με όποιον και να κληρωθούμε στα ημιτελικά, θα είναι δύο μεγάλα ντέρμπι».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας (80' Πέλκας), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (84' Κουλούρης), Αθανασιάδης (75' Μυστακίδης).

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Guihoata, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ (92' Μαχμούτοβιτς), Μασούρας (75' Ταπόκο), Yesil (86' Σαββίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....