17/12/16

oxyroN2.958














15η αγωνιστική της Super League

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ -0-5

Μπροστά σε 300 οπαδούς μας που έκαναν το μακρινό ταξίδι και βρέθηκαν στο νησί των Φαιάκων για να δουν την αγαπημένη μας ομάδα, για την 15η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ διέλυσε στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα με 0-5!!!
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν ένα έντονο "ασπρόμαυρο" χρώμα στο γήπεδο της Κέρκυρας, φωνάζοντας και εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για το αν ήταν το καλύτερο μάτς της ομάδας «Σε αυτό το ματς βάλαμε πολλά γκολ. Ήμασταν αποτελεσματικοί. Ο αντίπαλος μας έδωσε πολλούς χώρους το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες και πήραμε μία εύκολη νίκη.
Για τον Τζαβέλλα: «Δεν θέλω να σχολιάσω άλλο αυτό το θέμα».
Για την διακοπή: «Θα βοηθήσει την ομάδα, θα ξεκουραστούν οι παίκτες. Θα δουν τις οικογένειες τους και θα επιστρέψουν πιο φρέσκοι».
Για το τι κρατάει από το πρώτο εξάμηνο: «Κρατάω τα καλά παιχνίδια που κάναμε. Κρατάω τα τελευταία ματς και τα πολλά γκολ που πετύχαμε. Η ομάδα βρίσκει ρυθμό και θα είναι όλο και καλύτεροι».
Για τα λίγα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι που κοιτάω πρώτα να είμαστε καλοί στην άμυνα και να μην δεχόμαστε γκολ. Σε αυτό βοηθάει και η επίθεση».
Για τις μεταγραφές: «Εμείς έχουμε τους στόχους μας, ελπίζουμε να έχουμε έναν παίκτη στο ματς με τον Λεβαδειακό. Όμως η μεταγραφική περίοδος κρατά έναν μήνα».
Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Οποία ομάδα και να κληρωθεί μαζί μας, εμείς θα έχουμε μόνο έναν στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για τους δανεικούς: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορεί να επιστρέψουν από τον δανεισμό τους. Υπάρχουν και παίκτες που δεν υπολογίζονται και μπορεί να επιστρέψουν. Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε από αύριο».

Τζάλμα Κάμπος
Για το γεγονός ότι παρά το καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ δεν είναι ψηλά στη βαθμολογία:
«Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε αυτή την απόδοση. Στα τελευταία παιχνίδια, αυτή η δουλειά μας βρήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάναμε και καλά παιχνίδια και πετύχαμε αρκετά γκολ».
Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ η σημερινή:
«Ήταν καλή, σημειώσαμε πέντε γκολ αλλά είναι τρεις βαθμοί. Σίγουρα δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την εμφάνιση και τη νίκη, αλλά τελειώνει εκεί».
Για το λόγο που το παιχνίδι είχε αυτή την εξέλιξη σήμερα:
«Ξεκινήσαμε δυνατά όπως πάντα. Μπήκε το γρήγορο γκολ, σημειώσαμε και άλλα τέρματα και μετά το παιχνίδι ήταν ανοικτό με αποτέλεσμα να πάρουμε αυτό που θέλαμε».
Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα τις δύο τελευταίες εβδομάδες που έχει σκοράρει 17 γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα:
«Δεν είναι θέμα τύχης, αλλά δουλειάς. Δουλεύουμε αρκετά στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και τις ίδιες εμφανίσεις».
Για τα δύο του πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα:
«Είναι κάτι ιδιαίτερο που σκόραρα δύο γκολ. Αυτό που μετράει είναι να παίρνουμε τη νίκη. Είναι ωραίο να σκοράρεις, χαίρομαι για τα δικά μου γκολ και για τη νίκη της ομάδας, που είναι και αυτό που μένει».
Για το πως αποχαιρετά το 2016 και τι περιμένει το 2017:
«Ελπίζω όπως τελειώσαμε επιτυχημένα με αυτή τη χρονιά, να συνεχίσουμε έτσι και στη νέα χρονιά».

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:
Για την δική του απόδοση: «Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό το έκαναν όλοι σήμερα και κερδίσαμε εύκολα».
Για την εμφάνιση της ομάδας: «Θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα. Βρίσκουμε τα πατήματα μας και θα είμαστε καλύτεροι. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, να πετυχαίνουμε 5-6 γκολ σε κάθε ματς, γενικά εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».
Για τον ρόλο που του έχει αναθέσει ο προπονητής: «Σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν έπρεπε να μάθω τι ζητάει ο προπονητής. Πλέον αρχίζω και μαθαίνω και ελπίζω να παίζω περισσότερο από εδώ και πέρα».

Κέρκυρα(Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (65' Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Ζαραδούκας, Σιόντης,Κοντός, Ανδρεόπουλος (77' Αντιλεού), Ιωάννου, Γεωργίου (77' Γκόμεζ), Τουράμ.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (63' Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα (46' Μαλεζάς), Μάτος, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Ροντρίγκες (73' Περέιρα), Αθανασιάδης, Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....