22/11/16

oxyroN2.930







 

Δεύτερη φάση του UEFA Youth League Κ20

Άγιαξ - ΠΑΟΚ - 2-1

Η Κ20 του ΠΑΟΚ κόντραρε στα ίσα τον Άγιαξ, όμως ένα κακό τρίλεπτο της στέρησε κάτι καλύτερο και αποχαιρετά το UEFA Youth League μετά την ήττα με 2-1 στο Άμστερνταμ.
Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ολλανδία, έχοντας να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου παιχνιδιού απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο που "ξεδίπλωσε" προ ημερών την ποιότητά του στο Καυτανζόγλειο.
Παρ΄όλα αυτά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά με το "καλημέρα" , ωστόσο, στάθηκαν άτυχοι καθώς είδαν το δοκάρι να σταματά δις την προσπάθεια του Γκαργκαλατζίδη.

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Γιαλαμούδης (Σταθόπουλος 62΄), Χατζηδίμπας (Αηδονίδης 46' ), Μελετίδης, Νούκαρης, Ματθαίου (Τζοβάρας 46' ) Λύρατζης, Γκαργκαλατζίδης, Σιαμπάνης, Σταθόπουλος, Χατζηστραβός, Κυριλλίδης, Αηδονίδης, Τζοβάρας και Καπρέτσος

Άγιαξ: Ντε Λάνγκε, Μπακμπόρτ, Ντόκι, Μπέικερ, Κέμπερ, Ντε Βιτ (Φλέμινγκ 46' ), Κλάιφερτ, Έιτινγκ, Νούνελι, Σιρχάους, Ντε Βιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...