9/1/16

oxyroN2.700













13η αγωνιστική της Basket League

Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα - 71-60

Για την 13η αγωνιστική της Basket League, ο Δικέφαλος κέρδισε στην PAOK Sports Arena την Καβάλα με 71-60...Ρεκόρ καριέρας από τον Θωμά Κώττα, που τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους!

Δείτε ΕΔΩ την στατιστική του αγώνα...

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Ήταν ένα περίεργο ματς.  Εμείς ξεκινήσαμε δυνατά στην άμυνα, αλλα όχι το ίδιο και στην επίθεση. Είχαμε κακες επιλογές, ήμασταν άστοχοι και για αυτό το σκορ ήταν σε χαμηλα επιπεδα. Στο δεύτερο ημιχρονο, η ομαδα άνοιξε στην επίθεση, διάβασε πως αντιμετωπίζει η αντίπαλη άμυνα τους παίκτες μας, βρήκαμε σουτ ελεύθερα και στο τέταρτο δεκέλπεπτο ήρθε η νίκη σχετικά ευκολ. Συγχαρητήρια στον κόουτς του εύχομαι καλή συνέχεια κι εμείς πρέπει να βελτιωθούμε γιατί έρχεται δύσκολο πρόγραμμα.»
Για τον απολογισμός των επτά νικών σε εννέα αγώνες:
 «Δεν μπορούμε να πολυμε ότι ειμαστε ευχαριστημένοι αλλα ουτε κι ότι τα πήγαμε εντελώς άσχημα. Άλλες φορές ήμασταν άτυχοι, αλλες φορες δεν ημασταν αυτοί που έπρεπε.»
Για την σημερινή εμφάνιση του Κώττα:
 «Η θέση που αγωνίζεται, χρειάζεται να χρησιμοποιεί πολύ το κορμί του, γιατί πέφτει πολύ ξυλο και θέλει δυναμη για να κρατήσει έξω απο το καλάθι τους αντπάλους του. Έχει επιθετικό πλουραλισμό κι αν βελτιώσει τις ισορροπίες του, θα εχει δρόμο…»
Για την ήττα-αποκλεισμό από τον Φάρο Κερατσινίου:
 «Ηταν ένας στοχος για εμάς κι όταν τον χάνεις, κάτι χανεις. Δεν μπορείς να τον αναπληρώσεις. Κάναμε κακή εμφάνιση, ήμασταν σε κακή μερα και γενικά δεν ήμασταν ο εαυτος μας. Σίγουρα στο μπάσκετ πρέπει να τα αφήνεις πίσω και να προχωρήσεις.»
Για την αιτία του αποκλεισμόυ:
«Όταν έχεις 4/27 τρίποντα, κόντρα σε μια ομάδα που κλείνει τη ρακετα, είναι δυσκολο. Πάντα υπαρχουν απόψεις, αλλα όταν χάνεται ένα παιχνίδι, χάνεται. Θα μπορούσσαμε να κερδίσουμε μια φαση αλλα και παλί η εικόνα μας δεν ήταν για να κερδίσουμε.»
Για τις ανισορροπίες:
«Όταν ο Σοφοκλής ήρθε στην ομάδα επρεπε να προσαρμοστεί κι αυτός κι εμείς. Όταν τραυματίζεται ο Βασιλειαδης πρέπει να αλλάξεις τα πλάνα κι έτσι χάνεις σε ισορροπία.»

Τα δεκάλεπτα: 16-6, 28-19, 49-41, 71-60

ΠΑΟΚ: Tepic 3, Λιάπης, Βασιλειάδης 16 (4), Κακαρούδης 8 (2), Τσόχλας, Δέδας 8 (2), Μαργαρίτης 12 (1), Κώττας 15, Καμάρας, Duvnjak 7 (2), Markovic, Hatcher 2.

ΚΑΒΑΛΑ: Laser 13 (1), Van Der Mars 7, Ταπούτος 10 (2) Σταμπουλής 6, Kostov 11, Γκέλιος, Καλαϊτζίδης, Γιαννακίδης 8 (2), Λίβας 3 (1), Δεμερτζής 2.





17η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 2-1

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στη Νέα Μεσήμβρια τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Δημητριάδης στο 96'
Ο ΠΑΟΚ με τη σημερινή του νίκη έφτασε τους 38 βαθμούς σε 15 ματς, όσους έχει και ο γάβρος με παιχνίδι λιγότερο (στην Ξάνθη)...

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Παντεκίδης (85' Μπατάεφ), Παναγιωτίδης, Πατράλης (63' Κυριλλίδης), Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης (46' Δημητρίου), Κάκκο, Πούφλης, Ραγκέλοφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....