17/12/15

oxyroN2.687












 Κυπελλο Ελλάδας Φάση ομίλων 3η αγ.

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ ''Κ20''  - 1-1

Για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό...

Ιγκόρ Τούντορ:
Για την αναμέτρηση και τις ευκαιρίες που έδωσε στους νεαρούς:
«Είδα ενδιαφέρονται πράγματα σήμερα, ενώ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Είχαμε ήδη προκριθεί και δεν ήθελα να επιβαρύνω τους παίκτες της Κυριακής, γι αυτό και χρησιμοποίησα τα παιδιά της Κ20. Δεν ήθελα να πάρω ρίσκα καθώς θέλω μόνο την νίκη την Κυριακή».
Για την επικείμενη περίοδο των μεταγραφών:
«Ξέρω ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί τα Media. Για εμάς είναι ένα ξεκάθαρο θέμα και δεν αλλάζει από τους μέσους όρους τραυματισμών. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να βελτιώνεται ο καθένας από εμάς στην δουλειά του. Συμβαίνει κάθε Κυριακή σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, είναι χιλιάδες λεπτομέρειες που πρέπει να έχουμε την προσοχή μας, εμείς και οι ποδοσφαιριστές αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα».
Για τον Κυριάκο Σαββίδη :
«Ο Κ.Σαββίδης θα μπορούσε να παίξει αλλά πριν δύο ημέρες ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις γι΄αυτό προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί».
Για τις μεταγραφές και τον ρόλο του Ιβάν Σαββίδη:
«Μιλάμε σε καθημερινή βάση και γίνονται πολλές συζητήσεις. Όλα εξαρτώνται από τον κ.Σαββίδη που έχει την τελική ευθύνη. Όλα θα κινηθούν όπως εκείνος θα αποφασίσει».

Τάσος Δημητριάδης:
Για την σημερινή εμπειρία που έζησε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ που σημείωσα, αλλά και για τις ευκαιρίες που δίνει ο ΠΑΟΚ σε εμάς τους νεαρούς. Αισθάνθηκα πολύ ωραία με αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της Κ20. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι θα αγωνιστώ, αισθάνθηκα φοβερά. Ήταν πολύ θετικό για όλους αυτό που έγινε σήμερα και ελπίζω να συνεχιστεί και στο μέλλον. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς η συμμετοπχή σε τέτοια ματς. Μας βοηθάνε πολύ και οι παίκτες της πρώτης ομάδας. Και μόνο το γεγονός ότι μπαίνουμε στην αποστολή σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό!"
Όσο για τη συνέχεια της διοργάνωσης: "Μακάρι να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό. Όλοι ευχόμαστε να συμβεί. Αν δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

Τέρι Αντόνις:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν αρκετά τα νέα πρόσωπα και οι νέοι παίκτες που αγωνίστηκαν. Έκανα προσωπικά ότι καλύτερο μπορούσα. Προοδεύουμε συνεχώς και είχαμε σήμερα αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουμε. Εγώ θέλω να παίζω. Είμαι εδώ, όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου να με χρησιμοποιήσει στην ομάδα. Φυσικά και κάθε τίτλος είναι σημαντικός για την ομάδα».

Ολυμπακός Βόλου: Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46' Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (65' Γκουγκούδης), Τσιλιγγίρης (54' Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης (85' Κτιστόπουλος), Κοροβέσης, Τοπαλίδης, Κάκκο (85' Παναγιωτίδης), Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Άντονις, Πατράλης και Συράκος (46' Κούστα).














Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του στον Βόλο και καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στην πόλη του Βόλου για την αναμέτρηση του "Δικεφάλου" κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.Συγκεκριμένα αναφέρει: 

"Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα ότι η Αστυνομική Διεύθυνση του Βόλου δεν επέτρεψε την προσέγγιση φιλάθλων όχι μόνο στο ΕΑΚ Βόλου, αλλά και στην ίδια την πόλη, παρά τις προσπάθειες και τις εγγυήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παρουσία τους! Αφού ενημερώσουμε τον υπεύθυνο αυτής της αντιδημοκρατικής και φασιστικής συμπεριφοράς ότι η σημερινή του ανεύθυνη δράση έχει καταγγελθεί στο υπουργείο του, τον καλούμε να απολογηθεί δημόσια. Αρκετά πια με τους Σερίφηδες της μιας ημέρας!". ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....