19/10/15

oxyroN2.638



 

7η αγωνιστική της Super League

Ηρακλής - ΠΑΟΚ - 3-3

Για την 7η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ στο γειτονικό Καυτανζόγλειο κατάφερε και έφερε ισοπαλία με ομάδα Β΄Εθνικής και έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με τον Ηρακλή, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο 92' ...

Δείτε το video ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για την εικόνα του ματς: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τίποτα. Από το αποτέλεσμα, από τη νοοτροπία των παικτών, την εμφάνιση, είμαι αρκετά απογοητευμένος. Είναι απίστευτο το ότι δεν κερδίσαμε μετά το 3-2 με το πέναλτι. Στα 100 παιχνίδια τα 99 θα ήταν νίκη. Ήταν σοκ για μένα και για τους παίκτες μου».
Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι του. Εγώ επικεντρώνομαι στους δικούς μας παίκτες. Αυτό που δείξαμε δεν ήταν αρκετό ακόμη κι αν κερδίζαμε. Ο καθένας παίκτης ξέρει τι πρέπει να δείξει».
Για το ότι ανελαβε την εκτέλεση του πέναλτι ο  Μπερμπάτοφ : «Είναι λογικό ο Μπερμπάτοφ τα πέναλτι, Δεν έχει χάσει πολλά στην καριέρα του. Είναι λογικό να παίρνει την ευθύνη».
Για τις επιλογές που κάνει στην αρχική εντεκάδα: «Αν δεν υπάρχουν λάθη δεν υπάρχουν γκολ. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστεία. Αντιδράσαμε σαν παιδική ομάδα. Θα επιμείνω στο σκεπτικό μου ότι θα παίζουν οι 11 καλύτεροι».
Για τις αλλαγές που έκανε στο παιχνίδι: «Όχι θεωρώ ότι οι αλλαγές ήταν καλές. Οι παίκτες που μπήκαν μας βοήθησαν, αλλά είναι απίστευτο αυτό που συνέβη μετά το 3-2. Δεν θεωρώ ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο με αυτή τη νοοτροπία. Να πετάς ένα ημίχρομνο. Κάποιοι παίκτες εκτός φόρμας, κάποιοι επέστρεψαν μετά από καιρό. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι καλύτεροι».
Για το τι έφταιξε σήμερα: «Θεωρώ ότι η νοοτροπία στα πρώτα 45 λεπτά δεν ήταν σωστή.Δεν ήμασταν ούτε στο 50%. Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πολύ, εργατική και για να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει να είμαστε στο 100%».
Για τις επιλογές του: «Επαναλαμβάνω ότι σε όλα τα παιχνίδια θα παίζουν οι 11 καλύτεροι εκείνη τη στιγμή. Μόνο αν τίθεται θέμα ξεκούρασης. Και σε αυτό το παιχνίδι έπαιξαν οι καλύτεροι»

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:
Για τον αγώνα: Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Για εμάς ήταν μία ατυχία καθώς προηγηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Το γκολ θεωρώ πως ήταν φάουλ στον τερματοφύλακά μας.
Για την συνέχεια: Σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο παιχνίδι, είπα στους συμπαίκτες μου ότι αυτά συμβαίνουν, αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά μερικές φορές ο ένας βαθμός είναι καλύτερος απ' το να μην πάρεις τίποτα. Η ομάδα είναι μια νέα και αυτά συμβαίνουν, όμως παλεύουμε σαν ομάδα, ήμασταν άτυχοι αλλά τώρα τελείωσε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.
Για τον τρόπο που αγωνίστηκε σήμερα: Μου αρέσει να παίζω όπως σήμερα. μερικές φορές βγαίνω έξω από την περιοχή, όταν μεγαλώνεις μπορείς να βγαίνεις και λίγο πιο έξω για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω έτσι και να πασάρω στους πιο γρήγορους συμπαίκτες μου.
Για το τι φταίει στην ομάδα:  Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι, είναι πολλά τα παιχνίδια, έχουμε πολλούς νέους παίκτες και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. παίζουμε ως ομάδα, πλέον κοιτάμε το μέλλον. Δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε πολύ».

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (81' Ρομάνο), Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου (81' Περόνε), Μακρής, Μπουλούτ (62' Πουτουλίδης), Κυριακίδης, Πασάς, Βέλλιος

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα (62' Αθανασιάδης), Βίτορ, Λέοβατς, Τζιόλης, Σάμπο, Ροντρίγκες, Πέλκας (62' Κάτσε), Μακ (83' Γκολάσα), Μπερμπάτοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....