14/8/15

oxyroN2.585




















Φιλικό παιχνίδι 

Βέροια - ΠΑΟΚ - 2-1

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 2.500 φιλάθλους ηττήθηκε στη Βέροια με 2-1, στην πρόβα τζενεράλε πριν τον πρώτο αγώνα με τη Μπρόντμπι, με τον Τούντορ να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές ενδεκάδες.
Δείτε το video ΕΔΩ

O βοηθός του Τούντορ, Ιβάν Λέκο
"Σήμερα θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους παίκτες που αποκτήσαμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής με την ομάδα. Δεν σας κρύβω πως έχουμε το μυαλό μας στην Μπρόντμπι. Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Δεν πήγαμε καλά, όμως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Το αποτέλεσμα δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά και να είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Μπρόντμπι"
Για την παρουσία του Ζάιρο δήλωσε:
"Σίγουρα στα τελευταία 20 λεπτά έδειξε πως έχει ταχύτητα και ποιότητα. Εξάλλου για αυτό τον πήραμε. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για παίκτες ξέρουμε ότι ο Ζάιρο, ο Λέοβατς, ο Γκάρι και ο Μαλεζάς θα χρειαστούν ένα διάστημα να προσαρμοστούν. Είναι κρίμα για αυτόν και τον Λέοβατς που δεν θα παίξουν με την Μπρόντμι. Έχουμε καλούς παίκτες και είμαστε καλύτεροι από την Μπρόντμπι και πιστεύω θα περάσουμε εμείς στους ομίλους του Europa League"

Μιγκέλ Βίτορ
Για το παιχνίδι είπε: "Η ήττα είναι ήττα και μετράει έστω και σε φιλικό. Το σημαντικό είναι να βάζουμε καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με δυνατές προπονήσεις. Το θέμα είναι να δούμε τα λάθη μας και να τα αποφύγουμε στα επίσημα παιχνίδια΄που ακολουθούν".
Για το ματς με την Μπρόντμπι σημείωσε: "Είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα η Μπρόντμπι. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε το πρώτο ματς στην έδρας μας ώστε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης".

Όσο για τους νεαποκτηθέντες παίκτες, υπογράμμισε: "Είναι καλοί παίκτες που έχουν ποιότητα. Έχουν κάνει λίγες προπονήσεις μαζί μας και σιγά σιγά μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Προπονούνται για να βγάλουν πράγματα στο γήπεδο".

Στέλιος Μαλεζάς
Για το πώς αισθάνθηκε που ξαναφόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ: "Στα πρώτα λεπτά είχα ένα περίεργο συναίσθημα. Πέρασε όμως γρήγορα και συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι".
Για τους πολλούς νέους παίκτες: "Έχουμε έρθει πολλοί νέοι παίκτες. Το ζητούμενο στα φιλικά είναι να εντοπίζουμε τις αδυναμίες, αλλά και τα θετικά στοιχεία. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η ομάδα παίζει δύο συστήματα και για αυτό είναι πιο ευέλικτη. Θα προσαρμοστώ όπως όλοι οι ποδοσφαιρστές της ομάδας".
Για τον αγώνα με τη Μπρόντμπι που ακολουθεί: "Από τα λίγα που ξέρω είναι ότι η Μπρόντμπι είναι δυνατή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι της Τούμπας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτεροι για να κερδίσουμε. Το ότι η Μπρόντμπι δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα δεν μας λέει τίποτα".

Βέροιας: Καντιμοίρης, Μαλόν (Νάστος 71'), Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης (Τσουμάνης 46'), Βεργώνης (Παυλίδης 46'), Μπαλάφας, Γιουσούφ Γεωργιάδης 78'), Μαγέφσκι (Τάτος 58'), Αμπντούν (Μερεμπασβίλι 71'), Ναζλίδης (Μελικιώτης 78').

ΠΑΟΚ: 
Α' μέρος: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Τζιόλης, Κάτσε, Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Μακ, Κουλούρης.
Β' μέρος: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Σαλπιγγίδης, Ζάιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....