7/3/15

oxyroN2.486
















19η αγωνιστική volley

ΜΕΝΤ - ΠΑΟΚ - 0-3

Η ομάδα volley του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τη ΜΕΝΤ με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της VolleyleagueΜε αυτόν τον τρόπο ο Δικέφαλος σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της κατάταξης με 50 βαθμούς και ετοιμάζεται για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γιάννης Καλμαζίδης
"Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Από την πλευρά μας παρουσιαστήκαμε σοβαροί και κάναμε ότι ακριβώς είχαμε σχεδιάσει στις προπονήσεις. Οι παίκτες μου ήταν σοβαροί , μαχητικοί και έκαναν ότι ακριβώς είχαμε συζητήσει. Αυτό το ματς ήταν για μας μια καλή προεργασία για το φάιναλ φορ που

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Τάσος Αναστασιάδης: 
"Σαφώς ήμασταν καλύτεροι από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μπήκαμε από την αρχή αποφασιστικοί και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στη ΜΕΝΤ. Ήταν ένα καλό τεστ ενόψει και του φάιναλ φορ. Νομίζω ότι ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο. Οι περισσότερες ομάδες μέσα στην ΜΕΝΤ χάνουν το πρώτο σετ μέχρι να συνηθίσουν το γήπεδο. Εμείς μπήκαμε πολύ δυνατά και με πολύ πίεση από το σέρβις φθάσαμε στη νίκη".

Tα σετ: 17-25, 19-25, 21-25

ΜΕΝΤ (Φίνος): Σάκογλου 12 (11/20 επ., 1 μπλοκ), Ναζίρης 1 (1/2 επ.), Χατζηηλιάδης 8 (1 άσσος, 7/13 επ., 59% υπ. – 24% αρ.), Μπισέτ 5 (3/6 επ., 2 μπλοκ), Αντιφάκος, Κλέρσεντ (30% υπ. 50% αρ.) / Κνάπεκ 1(λ 50% υπ. – 38% αρ.), Παπαϊακώβου 4 (2 άσσοι, 1/5 επ., 1 μπλοκ), Χρυσάφης (33% υπ. – 0% αρ.), Μάντζιος 4 (4/8 επ., υπ. 25% – 13% αρ.)

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Χιμένες 5 (1 άσσος, 4/10 επ., 10% υπ. – 0% αρ.), Παντακίδης 8 (6/10, 2 μπλοκ), Γκόμεζ 20 (4 άσσοι, 15/23 επ., 1 μπλοκ), Αναστασιάδης 5 (5 άσσοι), Σαφράνοβιτς 3 (3/9 επ., υπ 54% – 31% αρ.) / Γκαράς (λ – υπ. 68% – 32% αρ.), Ντίνας 3, Καρασαββίδης (λ), Σαμπανάι.












19η αγωνιστική της Basket League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 83-69

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Basket League, ο ΠΑΟΚ έχασε στο κλειστό του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 83-69... O ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη, ενώ από τους γηπεδούχους απουσίασε ο Gist.

Σούλης Μαρκόπουλος 
 "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θέλαμε να μην τρέξει ο Παναθηναϊκός και μέχρι το 25ο λεπτό  ήμασταν καλοί. Εκεί κάπου κάναμε λάθη, δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να τρέξει και να πάρει διαφορά. Από εδώ και πέρα, όλα είναι πιθανά. Πρέπει να κερδίζεις, αν δεν κερδίζεις μένεις πίσω. Το θέμα είναι να γυρίσουν οι παίκτες που λείπουν για να παρουσιάσουμε μία διαφορετική εικόνα".

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 39-34, 61-49, 83-69

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Slaughter 1, Giankovits 14 (1), Φώτσης 11 (3), Nelson 12 (1), Παππάς 12 (1), Μαυροκεφαλίδης 9 (1), Διαμαντίδης 7, Batista 11, Blums, Lawal 6.

ΠΑΟΚ: Langford 15 (1), Λιάπης, Carter 17 (1), Τσόχλας 10 (2), Δέδας 6 (2), Κώττας, Odum 5 (1), Vaughn 4, Sinadinovic, Χαριτόπουλος 10 (1), Σαλούστρος 2.





27ης αγωνιστικής της Super League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 4-3

Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στην άδεια Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό με 4-3...Η ομάδα για μια ακόμη φορά δεν τα κατάφερε σε παιχνίδι στο λεκανοπέδιο, δέχτηκε 4 γκολ και προβλημάτισε για μια ακόμη φορά με την αμυντική της λειτουργία...

Δείτε το video EΔΩ

Άγγελος Αναστασιάδης

Για τα πολλά γκολ που δέχθηκε;
Δώρο στον Παναθηναϊκό. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, δώσαμε τη μπάλα, δε μετακινηθήκαμε. Δε συμβαίνουν συχνά αυτά. Ήταν και προσωπικές λάθος επιλογές. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας απαγορεύεται ακόμα και να φέρεις ισοπαλία. Όχι και να χάσεις. Με καλές επιλογές γυρίσαμε το ματς, βάλαμε γκολ καταπληκτικά και μέσα σε πέντε λεπτά το πετάξαμε, χωρίς κανένα λόγο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί περίμενα να κερδίσουμε το παιχνίδι ώστε να είμαστε κοντά. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα.
Για τον Κάτσε;
Τι λέτε; Για ποιόν άξονα να μιλήσουμε; Ο άξονας έφταιγε για τα γκολ; Το εξάρι έλειπε; Άλλη ερώτηση.
Υπάρχει πρόβλημα με την αμυντική λειτουργία; Πως θα λυθεί;
Φτιάχνουμε μια καινούρια όμαδα όπως θα έπρεπε να ξέρετε. Με αυτή την ομάδα που ξεκίνησα το καλοκαίρι, τώρα φτιάχνω μια καινούρια ομάδα μέσα στο Φλεβάρη. Το γνωρίζει κανείς αυτό; Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Τα νέα παιδιά που ήρθαν πρέπει να καταλάβουν τι ζητάμε στο γήπεδο. Σε κάποια γκολ των αντιπάλων απλά κοιτάνε τη σέντρα και δεν αντιδρούν. Δεν έχει να κάνει με τακτική. Έχει να κάνει με ομοιογένεια. Θέλει χρόνο, μέσα από αγώνες να γίνουν λάθη και να συζητήσουμε τι πρέπει να διορθωθεί. Είναι πολλά που δε γίνεται να σας εξηγήσω. Έχω πολύ δουλειά τώρα.
Για τις συνεχόμενες τεσσάρες; 37 γκολ παθητικό ο ΠΑΟΚ, 26 η Καλλονή;
Αυτά λέμε τώρα. Δεν είναι μόνο αυτοί που ήρθαν, αλλά και αυτοί που έφυγαν. Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα στους άξονες, χωρίς να μπορεί να ανταποκριθεί. Τα γκολ που τρώει η ομάδα είναι απαράδεκτα. Για τον κόσμο είναι εντυπωσιακά τα μεγάλα σκορ, για εμάς όχι. Όταν κερδίζεις, περνάει «έτσι». Πρέπει να δουλέψουμε πολύ.
Τι να περιμένουμε πλέον εφόσον λέτε πως χτίζετε νέα ομάδα ξανά;
Θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Εσείς κρίνετε μόνο την ήττα. Ένα παιχνίδι ντέρμπι, με μια πολύ καλή επιθετικά ομάδα, με έμπειρους παίκτες και ανεβασμένα παιδιά, κι εμείς ήρθαμε και κάναμε τρία γκολ κι άλλες ευκαιρίες.
Για τους στόχους πλέον;
Μη με ρωτάτε τώρα τι θα κάνουμε το Μάιο. Το κριτήριο είναι ότι αυτή η ομάδα είναι μέρα με τη μέρα καλύτερη. Θα τα συζήσουμε τα λάθη μας. Στόχος είναι να σταματήσουμε τα παιδαριώδη λάθη. Δεν είναι σε ένα πρόσωπο μόνο. Κάθε φορά και άλλος κάνει το λάθος. Το πληρώνουμε συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Ταυλαρίδης, Λαγός (80' Κουτρουμπής), Ζέκα, Πράνιτς, Πέτριτς (66' Ατζαγκούν), Μπεργκ, Κλωναρίδης (50' Καρέλης).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκονδρας, Ρατς (84' Κίτσιου), Βίτορ, Κόστα (79' Σαλπιγγίδης), Νομπόα, Παπαγιαννόπουλος, Γκολάσα, Μακ (88' Κωνσταντινίδης), Περέιρα, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....