10/8/14

oxyro N2.320






 











Φιλικό  εκτός έδρας με την ΚΠΡ στο Λονδίνο 

ΚΠΡ - ΠΑΟΚ - 0-1

Ο ΠΑΟΚ  εχοντας τη συμπαράσταση 200 οπαδών του που βρέθηκαν στο Λόφτους Ρόουντ του Λονδίνου, ήταν αρκετά καλός στο εκτός έδρας φιλικό με την ΚΠΡ και κέρδισε με 0-1  με αυτογκόλ του Χιλ.

Αγγελου Αναστασιάδη
"Ηταν για μένα ακόμη ένα παιχνίδι προπόνησης, βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Μπορούσαμε να παίξουμε ακόμη πιο απλά, να τελειώσουμε φάσεις, αλλά μας έλειψε κάποιες φορές η τελική πάσα. Μας δόθηκε η ευκαιρία αλλά δεν το κάναμε. Τα πράγματα είναι απλά αλλά τα κάνουμε δύσκολα, θα το διορθώσουμε όμως. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά έχουμε δουλειά. Αυτή είναι η δουλειά μου, να ελέγχω τα παιδιά, όλους τους παίκτες. Εχω βγάλει συμπεράσματα για κάποια παιδιά, δεν τα έχω βγάλει, όμως, ολοκληρωτικά για όλους. Για κάποια αλλά παιδιά πρέπει να είμαι προσεκτικός. Πάντα το αποτέλεσμα μετράει όσον αφορά την ψυχολογία, αλλά τα φιλικά είναι προπόνηση. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα λάθη".
Για τα ματς με την Ζίμπρου: "Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 21 Αυγούστου. Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε πως είναι ο αντίπαλος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε πως θα είμαστε εμείς. Θα την δούμε την ομάδα, αλλά πρέπει από την πλευρά μας να τρέξουμε και να είμαστε έτοιμοι".
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή στα αριστερά: "Ο Φακούντο δεν είναι αριστεροπόδαρος; Είναι… Και η Μπαρτσελόνα θέλει μεταγραφές, έτσι και εμείς, αλλά ψάχνει έναν καλό παίκτη, κι αν τον βρει θα τον πάρει. Ετσι και εμείς αν τον βρούμε θα τον πάρουμε".
Για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του: "Χαίρομαι που βλέπει ο κόσμος τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην αντιδρούν ακόμη και σε σκόπιμα χτυπήματα. Αυτό το ζητάω και αυτό κάνουμε. Όταν αναγκάζεις τον αντίπαλο να μην παίξει ποδόσφαιρο και να παίξεις αντιαθλητικά σημαίνει ότι έχεις κάνεις πρόοδος".

Κυριάκος Σαββίδης
"Η ομάδα σήμερα είχε την κατοχή, ήμασταν καλύτεροι, στο τέλος ήρθε και το γκολ. Μέρα με την μέρα η ομάδα βελτιώνεται, σίγουρα όταν είσαι σε μία τέτοια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ σε βοηθάει. Για όλα τα παιδιά είναι κάτι σημαντικό. Ο μέσος όρος ηλικίας έχει κατέβει και θεωρώ ότι όλοι θα έχουμε την ευκαιρία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας κρατήσει ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδας, όλες οι ομάδες θέλουν να τον κερδίσουν. Πέρσι η ομάδα δεν πήρε κάποιον τίτλο, το κλίμα φέτος είναι καλύτερο, έχουμε δέσει και όλα θα πάνε καλά".
Για την αψιμαχία με τον Μπάρτον: "Δεν κατάλαβα γιατί συμπεριφέρεται έτσι σε ένα νέο παιδί. Ο κόουτς δεν θέλει να μιλάμε στους διαιτητές και στους αντιπάλους. Εγώ ήθελα απλώς να τον ρωτήσω γιατί το έκανε, αυτό που έκανε".


ΚΠΡ: Γκριν, Σίμπσον (67΄ Φίλιπς Μάτι), Κόκερ, Φέρντιναντ (57΄ Χιλ), Μπάρτον, Οστιν, Ράιτ Φίλιπς, Ματς, Φόρλιν (67΄ Χένρι), Νταν (57΄ Ονουόχα), Χόιλετ (57΄ Ζαμόρα)

ΠΑΟΚ: Γλύκος (71΄ Γιακουμής), Κίτσιου (46΄ Κωνσταντινίδης, 58΄ λ.τ. Τζιόλης), Ρατς (66΄ Σπυρόπουλος), Βίτορ (46΄ Σκόνδρας), Τζαβέλλας (46΄ Κατσικάς), Κάτσε, Μαντούρο (70΄ Τζανδάρης), Γκολάσα (66΄ Σαββίδης), Σαλπιγγίδης (66΄ Περέιρα), Μακ (70΄ Ποζατζίδης), Αθανασιάδης (71΄ Κουλούρης)

Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ
Γκολ: 67΄ Χιλ (αυτογκόλ)
Κάρτες: 61΄ Μακ, 65΄ Μπάρτον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....