2/2/14

oxyro N2.180
















22η αγωνιστική της Super League

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ - 2-1

Ο ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Super League έχασε στα Χανιά, με 2-1 από τον Πλατανιά αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Αθανασιάδη.

Χουμπ Στέφεν   

"Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα σήμερα. Όταν σε πιέζουν τόσο πολύ μετά το πρώτο δεκάλεπτο, δεν αξίζεις τη νίκη. Εμείς δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να ανατρέψει το σκορ και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά, όπως και κάποιοι από τους παίκτες μας πρέπει να μάθουν από αυτό".
Για το αν φταίει ο ΠΑΟΚ που βελτίωσε την εικόνα του ο Πλατανιάς: "Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός. Και εμείς εφησυχάμε και ο Πλατανιάς πήρε την αυτοπεποίθηση για να παίξει καλύτερα και να πάρει τη νίκη".
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά το 1-1: "Αυτό που είδα σήμερα νομίζω ότι έχει να κάνει με τη νοοτροποία. Μετά το 1-0 κάναμε πολλά λάθη και αυτό έχει να κάνει με τη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες μας".
Για το ότι οι Λούκας και Στοχ αγωνίζονται συνεχώς με ανάποδο πόδι στις πλευρές: "Νομίζω ότι όταν δε βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στη θέση σου. Όταν δεν παίζεις καλά, είναι καλό να κρατάς τη θέση σου. Φυσιολογικά όταν παίζεις στη θέση σου παίρνεις αυτοπεποίθηση. Όταν παίζεις καλά μπορείς να κάνεις δοκιμές, να αλλάξεις πράγματα, αλλά και αυτό έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση. Δεν ήταν αυτός ο λόγος που χάσαμε σήμερα".
Για την απόδοση των παικτών του: "Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλλά μετά το 1-0 εμείς ανεβάσαμε τον Πλατανιά και δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό. Είμαι σίγουρα πάρα πολύ απογοητευμένος, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν τους καινούριους παίκτες, όπως και έναν παίκτη που έπαιξε στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να είναι αυτή η θέση του. Δεν το λέω γιατί δεν πήγε καλά, ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Και είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που έπαιξαν κάποιοι δικοί μας παίκτες".
Τέλος, για τις μεταγραφές: "Κάναμε αυτό που έπρεπε. Πήραμε παίκτες στο κέντρο, πήραμε κεντρικό αμυντικό που δεν ήταν έτοιμος, όπως και ο φορ δεν μπορούσε να παίξει. Πιστέψτε με χρειάζεται χρόνο για τους καινούριους παίκτες, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος".

Χέντβιγκες Μαντούρο
"Στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα και πιο γρήγορα. Αυτό ομως δεν έγινε. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να το κάνουμε ο αντίπαλος μας μπλόκαρε. Χρειαζόμαστε δουλειά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα".

Πλατανιάς:Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Καζναφέρης (86' Γιαχία), Αγκιλέρα, Τέτε, Κατάι, Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Μπέλιτς, Τόρες (77' Σιαλμάς). 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος (62' Λίνο), Μαντούρο (59' Νάτχο), Κάτσε, Στοχ, Μάρτενς (68' Βούκιτς), Λούκας, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.219

Χάντμπολ Ανδρών Δεύτερος Ημιτελικός  (19/05, 16:00) ΠΑΟΚ - Αεκ -