26/1/14

oxyro N2.174















































Για να δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα  ΕΔΩ 

ΜΠΑΣΚΕΤ  A1  ανδρών  Αγωνιστική: 15η
 

ΠΑΟΚ - Άρηθ - 56-49

Ο ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Basket League νίκησε τον Πελάτη αρηθ μέσα - έξω με  56-49 στο "Παλατάκι" όπως είχε κάνει και στο Παλέ αποδεικνύοντας την ανωτερότητά του. Στο 34΄ το παιχνίδι διακόπηκε για 45 λεπτά, το γήπεδο εκκενώθηκε μετά από απόφαση του διαιτητή Σχινά. O Τι Τζέι Κούπερ αναδείχθηκε πολυτιμότερος του πρώτου γύρου της Basket League.

Το φύλλο αγώνα είναι αρκετά "βαρύ"
"αποφασίσαμε ότι το συγκεκριμένο γεγονός θα μπορούσε να βάλει σε σωματικό κίνδυνο σωματική ακεραιότητα και ζητήσαμε άμεση εκκένωση του γηπέδου. Μετά από 35 λεπτά και την αμέριστη συμπαράσταση των παραγόντων του ΠΑΟΚ και ήταν καταλυτική και της αστυνομικής δύναμης, το γήπεδο εκκενώθηκε".

Σούλης Μαρκόπουλος
"Μπράβο στους παίκτες μου γιατί κάνανε πράξη τα περισσότερα που είπαμε. Πρέπει να σέβεσαι την μπάλα 40 λεπτά... Εμείς δώσαμε το δικαίωμα στον Αρη να μπει στο ματς. Κάνανε αδικαιολόγητα λάθη και αγχωθήκακε. Στο δεύτερο ημίχρονο η επίθεσή μας δεν είχε ρυθμό. Παίξαμε καλή άμυνα, μπορούσαμε να κάνουμε καλάθια από τον αιφνιδιασμό. Ο Αρης έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια και ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι να τον σταματήσαμε με φάουλ ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ. Ο Τσόχλας πέτυχε ένα μεγάλο σουτ στο παιχνίδι στο τέλος. Θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι για την συνέχεια. Τέλος καλό, όλα καλά...".
Για το πικ εν ρολ: Ο Αρης έκλεισε την ρακέτα. Οταν πήγαινε το ματς στη ρακέτα υπήρχε ένας δισταγμός".
Για την αγωνιστική πτώση του ΠΑΟΚ στο ματς: Οι παίκτες όταν κάνουν κάποιο λάθος κουμπώνονται μετά. Αυτό τους δημιουργεί προβλήματα και επιθετικά και αμυντικά. Ψάχναμε μόνο μια επιλογή πάσας ενώ είχαμε δυο-τρεις".

Απόλλωνας Τσόχλας:
"Δεν ήταν καλό ματς. Σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο και η θέληση. Πήραμε κάποια σημαντικά επιθετικά ριμπάαυντ. Ο Αρης μπήκε διαβασμένος, γύρισε το ματς στη συνέχεια και μας ανάγκασε να μην δώσουμε πολλές ασίστ. Ημασταν ψύχραιμοι στο τέλος και πήραμε την νίκη. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που έρχεται συνέχεια εδώ με τις οικογένειές του. Θέλουμε υγιείς φιλάθλους και ζητάμε συγγνώμη και από τον Αρη αν έχει πρόβλημα με την φιλοξενία μας".

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-11, 34-25, 43-41,56-49

ΠΑΟΚ: Πέιν 9, Κούπερ 9(3) (7ρ, 6ας), Χαραλαμπίδης 1, Τσόχλας 9(1), Τσαϊρέλης 13(1), Δέδας 3(1),Μαργαρίτης 4 , Μπόγρης 5 (10 ρ), Κασελάκης 3(1), Λιάππης.

Άρηθ: Μποχωρίδης 1, Χαντ, Πελεκάνος 3, Γκίκας 3(1) Τσακαλέρης 4, Ασημακόπουλος 11(2), Χαρίσης 2, Βεζένκοφ 5(1), Μούρτος 13(2), Αθηναίου 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....