18/12/13

oxyro N2.154
















ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ''ΠΑΠΠΟΥΣ''.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1974 ΑΝΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.ΑΘΑΝΑΤΟΣ.




















 
Για να δείτε το video κάντε κλικ ΕΔΩ

16ης αγωνιστική

Ατρομήτος - ΠΑΟΚ - 1-1

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 300 οπαδούς μας  ήρθε ισοπαλία με τον Ατρόμητο  1-1, η ομάδα  ήταν πολύ καλύτερη και έδειξε ότι έχει ποιοτική διαφορά από τον τρίτο της βαθμολογίας…

Χουμπ Στέφενς
«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε αν δούμε πόσο κυρίαρχοι ήμασταν στην έδρα του Ατρόμητου και το μόνο που μένει είναι δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Όμως κάνουμε πάντα το λάθος να αφήνουμε τον αντίπαλο να προηγηθεί και μετά αυτό μας στοιχίσει πάρα πολύ σε ενέργεια».

Για το αν πρέπει η ομάδα να μάθει σε αυτή τη σεζόν να επιβάλλει το ρυθμό της και μετά να ψάξει τις νίκες:
«Μπορούμε να μάθουμε πολλά και από όλα τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις πρώτος. Αν το είχαμε κάνει εμείς θα μπορούσαμε εμεί να είχαμε οπισθοχωρήσει και να βγούμε στην κόντρα επίθεση. Αντίθετα είδαμε τους γηπεδούχους και αυτό είναι κάπως απίστευτο, να το κάνουν. Είναι και αυτό κάτι που πρέπει να μάθουμε».

Για την απόσταση από τον Ολυμπιακό και για το αν πρέπει να ξεχάσει τον τίτλο:
«Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα για το θέμα αλλά πολλές φορές είναι καλό να μη λες τίποτα. Είμαστε και στην Αθήνα οπότε καλύτερα να μην πεις τίποτα. Καλύτερα απλά να χαμογελάς».

Για τον Τζαβέλλα ως στόπερ:
«Πρέπει να πω ότι είναι κάτι που το είδαμε στην προπόνηση. Με τον Λϊνο και τον Σπυρόπουλο έχουμε δύο καλά αριστερά μπακ, είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνα μας και είδαμε ότι μπορεί εκεί να αντεπεξέλθει καλά».

Για το τι μπορεί να σημαίνει το «είμαστε στην Αθήνα»:
«Κάποιες φορές πρέπει να είμαστε αρκετά έξυπνοι να μη λέμε πολλά πράγματα. Μερικές φορές λέω ότι το να μιλάς είναι αργυρός και να κλείνεις το στόμα σου είναι χρυσός».

Για το θέμα με τις χαμένες ευκαιρίες:
«Όχι δε με προβληματίζει. Είχαμε και με τον Απόλλωνα πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια. Είναι γνωστό ότι όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια σου, η άμυνα να μην κινδυνεύει. Αλλά εμείς δεχτήκαμε γκολ από ένα λάθος στο πλάγιο. Πιστέψτε με ότι πριν από δύο περίπου μήνες δεν ήμασταν τόσο κυρίαρχοι όσο στα τελευταία παιχνίδια. Και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία και την εκτελεστικότητα μας».

Για την επιστροφή του Κάτσε στην αποστολή:
«Ο Κάτσε είναι μέλος του ΠΑΟΚ και όλοι είμαστε μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Και ελπίζω και εκείνος. Και φυσικά το γεγονός ότι έχει να παίξει 3 μήνες μας κάνει να σκεφτούμε να τον βάλουμε σταδιακά. Το σκέφτηκα και σήμερα να τον βάλουμε αλλά προτίμησα στον Λίνο γιατί κάναμε σέντρες που δεν ήταν καλές και θέλαμε έναν παίκτη που θα φέρει σωστά τη μπάλα στην περιοχή. Για αυτό αποφασίσαμε να βάλουμε τον Λίνο. Πιστεύω ότι ο Κάτσε θα ενσωματωθεί και αυτός σιγά σιγά στα παιχνίδια. Και επίσης πρέπει να πω ότι όλοι ζούμε από τον ΠΑΟΚ, γύρω από τον ΠΑΟΚ και μέσα στον ΠΑΟΚ και είμαστε οικογένεια. Κανείς δε  μπορεί να πει ότι υπάρχουν παίκτες που δε χρειαζόμαστε. Δεν είναι τέτοιοι ούτε οι διεθνείς. Εχω ακούσει ότι πολλές φορές τους κατηγορούν ότι παίζουν στην εθνική με περισσότερο πάθος, αλλά πρέπει όλοι να τους υποστηρίξουμε»

Γιώργος Γεωργιάδης
«Θα θέλαμε να κερδίσουμε. Δεχτήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος. Παλέψαμε το παιχνίδι είχαμε αρκετά καλή απόδοση, ισοφαρίσαμε στο τέλος, αλλά δε μας αφήνει όμως ικανοποιημένος ο βαθμός»

Γιώργος Τζαβέλλας
«Δεν είμαι χαρούμενος. Χαρούμενος θα ήμουν αν κερδίζαμε. Είναι σημαντικό ότι σκόραρα, αλλά το πιο σημαντικό θα ήταν να κερδίσουμε κιόλας σήμερα. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στο ρυθμό του αγώνα και μετά έπρεπε πάλι να γυρίσουμε την κατάσταση… Ας μην κοροϊδευόμαστε, έχουμε μείνει πίσω, όσον αφορά την πρώτη θέση, θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά»

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):  Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Λαζαρίδης (86' Μπάλλας), Νάστος, Ούμπιντες, Γκαρσία (73' Φυτανίδης), Μπρίτο, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (79' Φάμπιο)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ (61' λ.τ Τζιόλης), Κατσουράνης, Λάζαρ, Λούκας (79' Λίνο), Ολίσε (70' Αθανασιάδης), Βούκιτς, Σαλπιγγίδης

Διαιτητής:
Τάσος Κάκκος.












 
Χάντμπολ 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών

ΓΑΣ Κιλκίς - ΠΑΟΚ - 25-25

Ο ΠΑΟΚ  στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας 25-25 από το Κιλκίς με δύο γκολ στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα. 

Στέλιος Υετίων
"Καταφέραμε να «κλέψουμε» το βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία δευτερόλεπτα και να μη φύγουμε με τον ένα βαθμό, μέσα από μία δύσκολη έδρα. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών, που μας επηρέασαν μέσα στον αγώνα, αλλά και κατά τις προηγούμενες ημέρες διότι ουσιαστικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Σταθήκαμε όρθιοι και θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα αν υπήρχε καλύτερη διαιτησία. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να ανασυνταχτούμε για το δύσκολο ματς με τον Ποσειδώνα"

ΓΑΣ Κιλκίς: Κυπραίος 4, Καλπακίδης, Δούγιας 3, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης, Χοτζούδης 1, Δημάκης 5, Τοκατζόγλου, Παπαδόπουλος Π. 1, Παπαδόπουλος Αθ. 1, Σισμανίδης, Μέγκας 2, Σαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 8, Κοβλακας, Τριανταφύλλου.

ΠΑΟΚ: Ζάγκας, Κοκώνης 5, Ορφανουδάκης, Πίτσιος 2, Τσίλης, Τσακίρης 8, Βότσης 2, Πετρίδης 3, Ιλερής, Παπαδόπουλος, Τρουμπέτας 4, Περβανάς, Κοκώνης, Κεσίδης 1, Τσεσμετζίδης.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-4, 6-5, 8-7, 9-9, 10-12, 13-13, 15-15, 17-17, 20-18, 22-22, 25-25
Δίλεπτα: 7- 4
Πέναλτι: 4/6, 6/6

















  Γιούροκαπ

ΠΑΟΚ - Νίζνι - 52-60

 Σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά ο ΠΑΟΚ έχασε από τους Ρώσους την Νίζνι με 52-60 και πριν το δικό μας παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας της Ανκαρα με την Αλμπα Φέχερβαρ, με νίκη των Τούρκων κάτι που σήμαινε πως ο ΠΑΟΚ είχε μείνει οριστικά εκτός διοργάνωσης.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Ηταν ένα δύσκολο ματς γιατί το αποτέλεσμα δεν έπαιζε ρόλο. Οπότε η συγκέντρωση της ομάδας δεν είναι αυτή που θέλεις. Νομίζω πως αν η Νίζνι ήθελε πολύ το παιχνίδι με την Ανκαρα, δεν θα έχανε ποτέ. Αλλά είναι διαφορετικό να θες το παιχνίδι και διαφορετικό όχι. Θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει αν ήμασταν πιο προσεκτικοί με την Ανκαρα εντός και την Χιμίκ εκτός. Εχουμε πρόβλημα στο ότι χάνουμε από σουτ τριών πόντων στις κρίσιμες στιγμές. Τώρα θα πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα, έχουμε στοχεύσει στις αδυναμίες που έχουμε και ελπίζουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια".

Για τη συμμετοχή στο Γιούροκαπ: "Είναι πρόκληση να συμμετέχεις σε ένα ευρωπαικό θεσμό. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να στοχεύει ψηλά και όχι να είναι απλά παρών σε αυτές τις διοργανώσεις αλλά να έχει διεκδικεί".

Για τη χρησιμοποίηση νεαρών: "Πρέπει να παίρνουν εμπειρίες, πρέπει να αισθανθούν το γήπεδο σε αγώνες Α1. Ξέρουμε πως έχουν αδυναμίες αλλά κάποιοι από αυτούς θα κουβαλήσουν τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια".

Για την παρουσία των "ασπρόμαυρων" στη διοργάνωση: "Η Ανκαρα έφερε έναν ακόμη παίκτη κατά την διάρκεια της διοργάνωσης ενώ η Νίζνι πρόσθεσε δύο παίκτες μετά την έναρξη της διοργάνωσης. Κοιτάξαμε όλες τις ομάδες στα μάτια και αυτό ήταν κέρδος για τους παίκτες. Είναι άλλο να παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλο στο εξωτερικό. Πιστεύω τα αποτελέσματα θα έρθουν για τον ΠΑΟΚ και στο ευρωπαικό επίπεδο".

Γιώργος Μπόγρης:
"Εμείς ξέραμε πως δεν θα περάσουμε στην επόμενη φάση και ίσως ήμασταν πιο χαλαροί. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και ο κόουτς δοκίμασε σχήματα. Νομίζω πως τώρα μετά την ξεκούραση που έχουμε, θα γυρίσουμε σελίδα. Η Ανκαρα είχε το καλύτερο ρόστερ και μετά πήρε τις νίκες που ήθελε. Κάναμε καλές εμφανίσεις κα θεωρώ πως ήταν δικό μας λάθος αυτό που έγινε. Είχαμε εμπειρίες στη διοργάνωση και αυτό μας βοήθησε σαν ομάδα αλλά μετά νομίζω πως μετά ήρθε η κούραση. Τώρα θα δουλέψουμε καλύτερα για το πρωτάθλημα. Ηταν θετική η παρουσία μας και τώρα συνεχίζουμε. Νομίζω πως ήταν σωστή η απόφαση να παίξουμε στο Γιούροκαπ".

Δεκάλεπτα: 21-13, 24-29, 39-46, 52-60

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Koύπερ 6, Χαραλαμπίδης 6 (2), Τσόχλας, Βουτσίτσεβιτς 2, Τσαιρέλης 10 (1), Δέδας 11 (3), Μαργαρίτης 5 (1), Μπόγρης 7, Κασελάκης 3, Λιάπης, Κόνιαρης 2, Κώττας

Νίζνι (Λούκιτς): Μπάμπουριν 9 (3), Μπάμπιτ, Μπρέζετς 16, Ιβλεφ 4, Αντόνοφ 14 (2), Κβοστόφ 9 (1), Πανίν, Σαβέλιεφ 1, Πολ 7 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....