2/9/13

oxyro N2.079













ΜΠΕΛΛΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ







 















 
 
 
 

3η αγωνιστική  Super League
 
ΠΑΟΚ - Πανιωνίος - 4-1

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο και αρκετα καλος στο δεύτερο, επικράτησε  του Πανιωνίου με 4-1  για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ 31 Σαλπιγγίδης, 54, 84 (πεν) Στοχ, 76 Κίτσιου - 81 (πεν) Αραβίδης.

Χουμπ Στέφενς
"Ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Το πρώτο μέρος δεν ήταν τόσο καλό για εμάς. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο, μου άρεσε το ποδόσφαιρο που παίξαμε, αλλά πρέπει να πάμε μακρύτερα".

Για τα νεκρά διαστήματα του ΠΑΟΚ: "Δεν είχαμε νεκρό διάστημα, δεν ήταν αυτό το πρόβλημά μας στο πρώτο μέρος".

Για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο μέρος: "Τα προηγούμενα χρόνια πολλοί παίκτες έπαιζαν με έναν λανθασμένο τρόπο. Φέτος προσπαθούμε να παίξουμε διαφορετικά".

Για τον Σπυρόπουλο: "Ναι, κάτι συμβαίνει με τον Σπυρόπουλο. Είχε ένα προσωπικό πρόβλημα. Το σημαντικότερο είναι να μιλήσουμε πρώτα στον Νίκο, πριν μιλήσουμε στον Τύπο για αυτό το θέμα. Θέλουμε να βοηθούμε τους ποδοσφαιριστές. Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν. Δεν θέλω να πω πολλά για αυτό το θέμα".

Αν θεωρεί ότι είναι σοβαρό ζήτημα οι κίτρινες κάρτες που δέχεται η ομάδα: "Όλα είναι προβλήματα και οι κίτρινες κάρτες και τα φάουλ".

Αν περιμένει έναν κεντρικό αμυντικό την τελευταία μέρα των μεταγραφών: "Δεν ξέρω. Ποιος ξέρει; (με χιουμοριστική διάθεση)"

Αν θα κλείσει σήμερα ο Τζαβέλλας, όπως κυκλοφόρησε κι αν θα περιμένει κάτι άλλο αύριο : "Είπαμε, αυτά είναι έκπληξη"

Αν το ρόστερ είναι πλήρες: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα, αλλά θα δώσουμε 23 αγώνες μέχρι το Δεκέμβρη. Υπάρχουν παίκτες που είναι μεγάλοι σε ηλικία και πιθανώς κάποιοι άλλοι που να μη μπορούν να ανταποκριθούν. Θα πρέπει να το δούμε αυτό".

Για το αν έχει λόγο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ: "Τα κάνουμε όλα μαζί με τον ΠΑΟΚ"

Για τη μεταγραφή του Νίνη: "Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή του. Είναι ένας μεσοεπιθετικός και εκεί είχαμε πρόβλημα, καθώς μας έλειπε ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής".

Σανθ Χακόμπο
«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς την οποία θέλαμε πολύ και για τη οποία είχαμε μιλήσει αναλυτικά τις τελευταίες ημέρες. Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Και αν σε επίπεδο Τσάμπιονς Λίγκ χάσαμε την πρόκριση στους ομίλους από μια πιο ισχυρή ομάδα όπως είναι η Σάλκε, στο πρωτάθλημα δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να χάσουμε από τον Παναιτωλικό. Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ήμασταν νευρικοί, δεν αποδώσαμε καλά, κάναμε λάθη. Το γκόλ που πετύχαμε στην συνέχεια μας βοήθησε όμως ο αντίπαλός μας δεν ανοίχτηκε πολύ. Στο δευτερο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε πολύ καλύτερη εμφάνιση, πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκόλ με τον Στόχ και στην συνέχεια ανοίχτηκε η ομάδα του Πανιωνίου και μας έδωσε χώρους. Τελικά νικήσαμε αν και δυσκολευτήκαμε στο πρωτο ημίχρονο».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Στοχ, Αθανασιάδης, Κάτσε, Νέσιντ, Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Κολοβός, Καπάνταης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ : Αλεξέας (Αχαίας) - Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Κίτσιου (89 Κωνσταντινίδης), Κατσουράνης, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (86 Βούκιτς), Αθανασιάδης (79 Νέσιντ).

Πανιωνίος : Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Καλτσάς (71 Λάζνικ), Μητρόπουλος (84 Ριβέρο), Ντούνης (58 Καπάνταης), Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....