29/9/12

oxyro N1.841
















Γυναικεία ομάδα μπάσκετ Κυπέλλο Ελλάδος.

Σπόρτινγκ - ΠΑΟΚ - 44-48

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του  Σπόρτινγκ με 44-48 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στην επόμενο φάση ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ίκαρο Καλλιθέας, στις 22 Δεκεμβρίου.

Ευριπίδης Μελετιάδης
"το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα της Α2. Είχαμε πέντε απουσίες βασικών για την ομάδα παικτριών, λόγω τραυματισμών. Παρ όλα αυτά οι παίκτριές μου ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη αλλά όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτερη ομάδα"

Δεκάλεπτα: 13-10, 22-20, 35-31, 44-48

Σπόρτινγκ(Τσίκληρας): Νταή 7, Στεφανίδου 12, Πετυχάκη 10, Μουζάκη 8, Καλλιώρα 3 (1), Λυμπεροπούλου 4, Ντακόλια, Γιαννάκου

ΠΑΟΚ Subito (Μελετιάδης): Γιαννοπούλου 18, Σπανίδου 15, Σταυρίδου 7 (1), Αυτζή 8 (2), Αγγελίδου, Τσελεμπή, Σουλιώτη


















Ομάδα Κ20

ΠΑΟΚ - Αρηθ - 1-0
Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Αρη στο γήπεδο της Λητής , με γκολ στο 39΄ του Ανδριόπουλου.Το Παιχνίδι είχε ένταση και αποβολή του Κίτσιου στο 81΄.

Κυριάκος Αλεξανδρίδης 

«Ηταν μια θετική αντίδραση των παικτών μου, μετά την ήττα με 4-1 στην Ξάνθη. Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο στον οποίο είναι αναγκαίο να δουλέψουμε σκληρά. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, ο Άρης έπαιξε σφιχτά και το ματς κρίθηκε στο ένα γκολ, αν κι εμείς είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ κι ενώ παίζαμε και με 10 παίκτες για ορισμένα λεπτά».

Για το αυριανό παιχνίδι των μεγάλων στην Τούμπα: 

«Θα είναι μια μικρογραφία του αγώνα των μικρών. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ κι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Ομως δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο ο Άρης θα παίξει σφιχτά στην άμυνα».
ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δ., Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου (Γεωργιάδης 86΄), Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β. (Μπαντάνης 81΄), Σαββίδης, Ανδριόπουλος (Ταουσιάνης 70΄)
Αρηθ: Παπαδόπουλος, Πολυζωίδης, Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια, Παλιάτσος, Καλούδης (Παπακώστας 65΄), Καραγιάννης, Καρασίμος (Κρυστάλλης 46΄).



  












Ομάδα Κ17

 Ξάνθη - ΠΑΟΚ -2-3

 Η Κ17 του ΠΑΟΚ νίκησε στα Πηγαδία, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League του Βορείου ομίλου, την αντίστοιχη της Ξάνθης με 3-2.

ΠΑΟΚ:Σοϊλεμέζογλου, Καρτσούμπας, Τσελεπίδης (48' Κοτέντζης), Βασαΐτης, Κασαπίδης, Χατζηδήμπας (58' Παναγιωτίδης), Πατράλης, Πούφλης (67΄Κάκος), Πόζογλου, Δημητριάδης (80' Ζεϊτίδης) και Τσανακτσίδης (60' Σιράκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....