14/8/12

oxyro N1.812











































 

Φιλικό 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 2-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ξάνθη με 2-1 στο φιλικό της Τούμπας, με τους νεαρούς παίκτες του να θύμιζουν ομάδα  Κ20 και  να κερδίζουν το χειροκρότημα του κόσμου.

Γιώργος Δώνης 

 «Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα τέρματα, αλλά είναι σημαντικό ότι η ομάδα καταφέρνει να διαχειρίζεται το ματς όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Φυσικά στο ματς που ακολουθεί με τη Ραπίντ δεν πρέπει επουδενί να συμβεί αυτό, δηλαδή να δεχθούμε γκολ. Στα νοκ άουτ ματς το εκτός έδρας γκολ κρίνει πολλά και δεν πρέπει να σκοράρει η αντίπαλος».

Για τον αγώνα με τη Ραπιντ: «Έχουμε κάνει σκάουτινγκ και με την επιστροφή των διεθνών θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για τη σημασία της πρόκρισης στους ομίλους: «Θέλουμε να προκριθούμε, αλλά δεν χρειάζεται να φορτώσουμε την ομάδα με άγχος. Δεν θα έρθει καμία καταστροφή αν δεν προκριθούμε, ούτε θα τελειώσει η ζωή. Εμείς εφαρμόζουμε το πλάνο μας που είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με διάρκεια και υγεία. Δεν χρειάζεται επιπλέον άγχος στα αποδυτήρια».

Για τον Λόρενς: «Είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζουμε καλά, εγώ τον ξέρω από το Νησί. Πρέπει να προσαρμοστεί και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο. Έχει αγωνιστικό ρυθμό λόγω της προετοιμασίας με την Πόρτσμουθ και σήμερα του δώσαμε λίγο χρόνο για να μάθει την ομάδα».

Για το γκολ του Δεληγιαννίδη: «Όποιος και αν έβαζε το γκολ το ίδιο θα χαιρόμουν καθώς πήραμε μία νίκη. Όταν όμως σκοράρει ένας από τους νεαρούς μας, αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς του βοηθά και ψυχολογικά. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι για την  πρώτη ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Ολοκληρώθηκαν. Εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε εξ αρχής απλά έπρεπε να περιμένουμε λίγο ώστε να πάρουμε καλούς ποδοσφαιριστές σε κατάλληλη τιμή. Πλέον περνάμε στο στάδιο της ενσωμάτωσής τους στην ομάδα».

Για την συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Το στοιχείο που αποκόμισα είναι η σοβαρότητα των ανθρώπων που διοικούν. Υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία με τους κυρίους Βρύζα και Γεωργιάδη και περιμένουμε τις εξελίξεις εφαρμόζοντας παράλληλα το πλάνο μας».

Λίαμ Λόρενς 

"Ήταν πολύ καλό για μένα που έπαιξα σήμερα. Είναι ευχάριστο να παίζεις δίπλα σε νέα παιδιά, έιναι πολύ ωραία εμπειρία. Εγώ είμαι έτοιμος, έκανα προετοιμασία με την Πόρτσμουθ. Αν δεν ήταν αυτή η κατάσταση στην ομάδα ίσως να μπορούσα να παίξω και περισσότερο. Ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο γίνεται πιο γρήγορα για να βοηθήσω την ομάδα".

Γιώργος Γεωργιάδης

«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, γυρίσαμε το ματς και είναι σημαντικό ότι η ομάδα παίρνει τις νίκες ακόμη και στα φιλικά. Σήμερα έπαιξα σε μία θέση που δεν μου είναι άγνωστη (σ.σ. ελεύθερος) και είναι θετικό ότι σκόραρα».

Για τον Λίαμ Λόρενς: «Είναι ένας παίκτης με εμπειρία, πολύ δυνατός σωματικά και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

ΠΑΟΚ: Γλύκος (Γιακουμής 46΄), Κωνσταντινίδης (Έττο 46΄), Ιντζίδης (Στάμου 56΄), Κουμάλο, Σταφυλίδης (Λίνο 46΄), Κάτσε, Παναγιωτούδης (Λόρενς 56΄), Φωτάκης (Κίτσιου 63΄), Ρομπέρ (Πόποβιτς 63΄), Γεωργιάδης (Δεληγιαννίδης 74΄), Γιάννου.

Ξάνθη: Λοντίγκιν (Λυμπερόπουλος 63΄), Μπαξεβανίδης, Γκλέισον (Γούτας 46), Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης (Τριάδης 84΄) , Πλατέλλας (Κούτεφ 78΄), Ντάνι (Γκατζολάρι 78΄), Μαρσελίνιο (Τορομανίδης 83΄), Ονουάτσι (Ράνος 67΄), Μαρκόφσκι (Αλτιπαρμακόφσκι 67΄ ).

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....