24/5/12

oxyro N1.764













CLUB PAOK ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ | ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΔΙΗΜΕΡΟ
Club PAOK Κατερίνης σας προσκαλεί στα εγκαίνεια του το Σάββατο 26 Μαίου στα γραφεία μας Παρθενίου Βαρδάκα Α΄Πάροδος και την Κυριακή 27 Μαίου θα γίνει ο χορός στο Gold Club παραλία Κατερίνης για ένα άκρως τρελό και ασπρόμαυρο διήμερο με ψηστήρια ποτά συνθήματα κληρώσεις και δώρα.
Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους
Το τμήμα Handball (Κυπελλούχος Ελλάδος 2012)
και η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου (Πρωταθλήτριες Ελλάδος 2012) 














Σ.Φ. ΠΑΟΚ Lemmy ΕΥΟΣΜΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΤΥ
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Eυοσμου 'Lemmy' θέλωντας να κρατήσει στις επάλξεις τον Παοκτσήδικο κόσμο ενόψιν...μεγάλου ποδοσφαιρικού καλοκαιριού ...διοργανώνει ΠΑΡΤΥ με πολύ φαι και αλκοολ . Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο γήπεδο της Τούμπας στην θύρα 4.Ώρα έναρξης 20:00!  Θα τιμηθεί η αντρική ομάδα του Handball και η γυναικία ομάδα ποδοσφαίρου..













1o CAMPING PAOK FANATICS FACTORY
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ 1ο CAMPING FANATICS FACTORY ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΣΤΟ CAMPING TOY EOT ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 29/6 ΜΕ 1/7. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ. 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...