29/12/11

oxyro N1.651

























paok-oxyro - Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ - Άρηθ - 92-87

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 92-87 τον ΆρηΘ στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής που δεν
εγινε τιποτα .... πραγματι ενα ησυχο ματς και έδειξε πως είναι το αφεντικό της Θεσσαλονίκης. Σπουδαίο παιχνίδι που ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν.
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και έκλεισε το 2011 με νίκη, μπροστα σε 6.000 οπαδούς μας να βγάζουν γούστα ξανά μετά τα περσινά play offs.
Τήρησε την παράδοση ο ΦΑΠΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ....
Και του χρόνου ....


Σούλης Μαρκόπουλος
«Συγχαρητήρια στον κόσμο, που μας βοήθησε πάρα πολύ, θα θέλαμε να τον έχουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Αν δύο τρία άτομα βγήκαν από τα όρια και πέταξαν κάποια αντικείμενα, δεν αντιπροσωπεύουν την φίλαθλη μάζα του ΠΑΟΚ, που ήρθε στο γήπεδο να δει το παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα.
Συγχαρητήρια στους παίκτες, ερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα, ήμασταν στρεσαρισμένοι, εμείς είχαμε αυτό το "πρέπει να κερδίσουμε", όμως μέσα στο γήπεδο κάναμε ακριβώς ότι είπαμε και πετύχαμε το στόχο μας.
Με εξαίρεση ένα 3λεπτο στις αρχές της 2ης περιόδου, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλό και στοχευμένο μπάσκετ, για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο διάστημα και σ΄ αυτό μας βοήθησε κι ο κόσμος.
Προσπαθούμε να βάλουμε όλους τους παίκτες στο κλίμα της ομάδας, δεν είναι τόσο εύκολο, είναι διαφορετικοί παίκτες και χαρακτήρες, και η χημεία δεν είναι πάντα όπως τη θέλουμε. Σήμερα ήταν καλύτερα σε σχέση με άλλα παιχνίδια.
Όσο αναφορά το αντιαθλητικό φάουλ στο τέλος, έτσι είναι ο κανονισμός. Η μπάλα δεν είχε φύγει ακόμη από τα χέρια του παίκτη μας που έκανε την επαναφορά. Τι να κάνουμε, αυτό λέει ο κανονισμός. Και νωρίτερα είχε γίνει αντιαθλητικό φάουλ σε δικό μας παίκτη, αλλά δεν δόθηκε.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, κάνει πολύ καλή πορεία, έχει καλούς παίκτες, έχει βρει χημεία, θέλαμε να βγάλουμε κάποιους παίκτες του από το παιχνίδι, με κάποιους το καταφέραμε, με κάποιους άλλους όχι. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη»

Δήμος Ντικούδης

«Είναι μια νίκη, που τη χαρήκαμε όλοι μας. Ας είναι αυτή η νίκη μία αρχή, για μία καλύτερη συνέχεια για την ομάδα μας, γιατί το τελευταίο διάστημα δεν παίζαμε καλό μπάσκετ. Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη βοήθεια σήμερα, μακάρι να είμαστε κι εμείς σαν ομάδα κάθε μέρα έτσι».

Τζέι Αρ Γκίντενς

"Ηταν μια θαυμάσια ατμόσφαιρα. Ήμασταν ευλογημένοι που παίξαμε σε αυτές τις συνθήκες και πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το ντέρμπι της πόλης. Αρκετός κόσμος μας εξήγησε στη διάρκεια της εβδομάδας πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι κι αυτό το γεγονός μας έδωσε επιπλέον κίνητρο".

Όσο αναφορά τον αντίπαλο και τους παράγοντες, που έκριναν τον νικητή:

«Ο Άρης είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, έπαιξε καλό μπάσκετ, έχει καλούς παίκτες και το παιχνίδι πήγε στις λεπτομέρειες. Δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ και το πήραμε».

Τα δεκάλεπτα: 19-25, 41-37, 66-64, 92-87

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκίντενς 18 (10ριμπ), Στίγκερς 2, Γκόρι 11 (8ριμπ),Ντικούδης 19 (3ριμπ), Καλαμπόκης 21 (1τριπ, 5ριμπ), Ράιτ 16, Γιαννακίδης 5 (1), Καλλές.

Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδής 2, Κερούς 2, Ταπούτος 17 (2τριπ, 6ριμπ, 4ασ), Τζέιμς 28 (2τριπ, 6ριμπ, 4ασ, 4κλεψ), Τσαϊρέλης, Ντέιβις 7, Κρούσιτς 3, Μπόγρης 2, Μάλντροου 9 (7ριμπ, 4κοψ), Τσαλδάρης 17 (2τριπ, 4ριμπ), Βεργίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....