11/9/11

oxyro N1.548




Η ομάδα του ΠΑΟΚ στο περίπτερο της Cyta

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα επισκεφθεί το απόγευμα της Τρίτης (13/9, μετά τις 18.45) την 76η ΔΕΘ και πιο συγκεκριμένα το περίπτερο της χορηγού εταιρίας Cyta (στην πρόσοψη του περιπτέρου 8).

Aνακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων, θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της STAMION στην 76η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, απέναντι από το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης. Με αυτή την ενέργεια οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες της Δ.Ε.Θ. θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά ταυτόχρονα να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας μπάσκετ με την ποιότητα και την εγγύηση της STAMION.

Το ωράριο λειτουργίας της μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της STAMION στην 76η Δ.Ε.Θ. είναι…

Σάββατο-Κυριακή: 10.00-22.00

Δευτέρα-Παρασκευή: 17.00-22.00

Πάντως και σήμερα αν και η Εκθεση δεν μπορούσε να λειτουργήσει έτσι πως τα κανάνε μαντάρα στον τόπο μας διατέθηκαν κάποια κομμάτια.

Από αύριο όσοι θέλουν 10.00-20.00 θα μπορούν όσοι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. θέλουν να προμηθευτούν καρτελάκι της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.



Aνακοίνωση του τμήματος χάντμπολ

«Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αρχηγού της ομάδας χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ, Αντώνη Σαουλίδη, με εκπροσώπους της διαδικτυακής σελίδας ενημέρωσης για θέματα του ΠΑΟΚ «fcpaok.gr», κατά την οποία συζητήθηκαν πιθανοί τρόποι περαιτέρω προώθησης της καμπάνιας «Διάλεξε θέση» για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Όμως, εκτός από αυτή τη βοήθεια οι συντελεστές του «fcpaok.gr» προχώρησαν και στην αγορά 12 εισιτηρίων διαρκείας, συνολικού ποσού 360 ευρώ. Ευελπιστούμε ότι αυτή η κίνηση των φιλάθλων μας , που διαχειρίζονται το «fcpaok.gr» θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τη διάδοση της προσπάθειας στήριξης, όσο και για την προμήθεια καρτών διαρκείας και στους υπόλοιπους φίλους της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας. Οι αθλητές του τμήματος χάντμπολ τους ευχαριστούν και υπόσχονται ότι θα βρίσκονται στη διάθεση τους για να γίνει η καμπάνια όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ! Και στο διαδίκτυο»

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....