19/3/11

oxyro N1.403



Στημένο το Άρης - ΠΑΟΚ
για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Τ.Ερμείδης είπε στον FM100 τα εξής:

"To περσινό ματς Αρη-ΠΑΟΚ (2-0) ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Αρη! Φρόντισαν γι΄αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος (σ.σ. : προφανώς εννοεί τον Θωμά) και ο Βαρούχας".

Θυμίζουμε ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν η αιτία να χαθεί για τον ΠΑΟΚ το περσινό πρωτάθλημα. O Ηλίας Σπάθας από τις 14 Μαρτίου 2010, που έγινε το συγκεκριμένο παιχνίδι και μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν είχε ξανασφυρίξει παιχνίδι.

Αυτά που έλεγε ο κοσμάκης και η πιάτσα εδώ και ένα χρόνο, έφτασε να τα λέει σήμερα και ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου.

KOΠΡΙΕΣ........ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.....




paok-oxyro - Ο Dante Stiggers στον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Dante Stiggers ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-11. Ο Stiggers που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Πέμπτης, θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ως κοινοτικός, καθώς είναι κάτοχος διαβατηρίου Λευκορωσίας και μέλος μάλιστα της Εθνικής ομάδας της Λευκορωσίας.

Ο Dante Stiggers γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1982 στο Ohio, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Αποφοίτησε τη σεζόν 2004-05 από το πανεπιστήμιο Southern Mississippi, για τρεις σεζόν αγωνίστηκε στο Λευκορωσία με την Minsk, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Λευκορωσίας το 2009 και το Κύπελλο Λευκορωσίας το 2010. Την φετινή σεζόν έπαιξε στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Dante Stiggers:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ ανταγωνιστικό. Μίλησα με αρκετούς παίκτες που έχουν παίξει στην Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη, όπως ο Aleksandr Koul με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Minsk και στην Εθνική Λευκορωσίας και ο Kenny Taylor με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, προς το τέλος του πρωταθλήματος. Αισθάνομαι πολύ καλά και άνετα και σε αυτό με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου, αλλά και τα μέλη του τεχνικού τιμ, που προσπάθησαν να αισθανθώ σαν να είμαι καιρό στην ομάδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να μάθω τα συστήματα της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....