17/1/11

oxyro N1.349



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ EAST SIDE


Το 1911 αναθεωρήθηκε το Σύνταγμα της Ελλάδος. Η σημαντικότερη τροποποίηση αφορούσε την ενίσχυση των ατομικών ελευθεριών, το “δημόσιο δίκαιο των Ελλήνων” κατά την ορολογία της εποχής. Τα δικαιώματα ,δηλαδή, του απαραβίαστου της κατοικίας και της ελεύθερης συνάθροισης.
100 χρόνια μετά τα δικαιώματα αυτά ακόμη καταπατούνται. Τα ξημερώματα του Σαββάτου η αστυνομία έκανε περιπολίες έξω από τα σπίτια μας, τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ για να εμποδίσουν να φύγει ο κόσμος με τα πούλμαν πριν το μεσημέρι. Η επίσημη δικαιολογία της ήταν η μη παρουσία οπαδών μας στο Βόλο από νωρίς για να μη σημειωθούν επεισόδια. Το ότι βρέθηκαν 4.000 κόσμος από το πρωί στην θεσσαλική πόλη χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, το ότι ο κόσμος έτρωγε μαζί με τους Βολιώτες αφήνοντας τα λεφτά του στην τοπική κοινωνία δε σημαίνει κάτι. Τα “παιδιά” εκτελούσαν εντολές.
Είναι τραγικό το γεγονός να καταστρώνεις σχέδιο για να ταξιδέψεις μέσα στη χώρα σου. Είναι ξεφτίλα να βλέπεις πρακτικές που θυμίζουν φασιστοχουντικές εποχές, να σε σταματούν 1 χιλιόμετρο από το σπίτι σου 2 περιπολικά με σειρήνες λες και είσαι κοινός εγκληματίας( το πούλμαν της Μηχανιώνας κατάφερε να κάνει άλλα 5χλμ ….). Είναι γελοίο να έρχονται και άλλα 5 περιπολικά (σύνολο ΕΠΤΑ) για να “προσέχουν” 50 άτομα να μην κάνουν το έγκλημα και φύγουν νωρίτερα για Βόλο. Πιο πολύ, όμως, αηδιάζεις και αναρωτιέσαι σε τι κοινωνία ζεις, όταν βλέπεις την απάθεια των ένστολων στο δεκάλεπτο συμβολικό κλείσιμο του δρόμου από την πλευρά μας, το οποίο και διακόψαμε γιατί γνωρίζαμε από την αρχή πως ο απλός κοσμάκης που πάει στη δουλειά του δεν φταίει σε τίποτα. Πιστεύαμε πως η δράση θα φέρει και αντίδραση αλλά κάναμε λάθος. 25 ένστολοι κοιτούσαν στα χαμένα γιατί δεν ήταν μέσα στις εντολές τους….
Για τα όσα έγιναν στο γήπεδο του Βόλου, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παραπέμψουμε τους “δικαστές” των ΜΜΕ και των “ψαγμένων” ακόλουθών τους στις ευχαριστίες του απλού κόσμου του Βόλου για την ψύχραιμη αντίδραση μας την ώρα του πανικού. Χίλια μπράβο στα παιδιά που ανάμεσα στα δακρυγόνα άναψαν φωτιά για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα σε ΟΛΟ το γήπεδο. Χίλια μπράβο στα παιδιά που ήταν στριμωγμένα και κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες για να φύγει ο κόσμος από το πεδίο βολής. Πάντα έχουμε την ευθιξία να αναγνωρίζουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Προχθές, όμως, η μικρή ένταση που δημιουργήθηκε στην είσοδο δεν δικαιολογεί την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων της αστυνομίας ΜΕΣΑ στην κερκίδα. Μία ένταση που έγινε αφού ο μισός κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν 15 ώρες στα πούλμαν και με το που έφτασε στο γήπεδο ΔΕΝ δέχτηκε τις ειρωνείες και τα βρισίδια των ένστολων.
Για όλα αυτά, περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην αφήσει αναπάντητες τις προκλητικές και ψεύτικες δηλώσεις του αρχιμαφιόζου παράγοντα ( εγκλωβισμός αστυνομίας, ξύλο σε υπαλλήλους , “κοπρίτες” οπαδούς κτλ) ο οποίος όταν διδάσκει ηθική γελάνε και τα τσιμέντα….
Επίσης, περιμένουμε από την ελληνική δικαιοσύνη να τιμωρήσει την ΕΛ.ΑΣ. με 2 αγωνιστικές εκτός Τούμπας καθώς είναι υπαίτια των επεισοδίων. Και επειδή είναι υπότροπη από τότε που γεννηθήκαμε, απαιτούμε τον αποκλεισμό της από την καθημερινότητά μας ευ’ όρου ζωής…

Οι εργολάβοι δυνάστες αυτού του τόπου κατάλαβαν την δυναμική του λαού μας με την μαζικότερη κινητοποίηση που έγινε για την μη πληρωμή των διοδίων, ύστερα από το κάλεσμα της ΘΥΡΑ 4, και στήθηκε όλο αυτό το παραμύθι. Καλούμε, λοιπόν, ΌΛΟ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, πέρα από διαφωνίες και διαχωρισμούς, να κλείσει τ΄αυτιά του σε όσα ψέματα ακούγονται, να είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ, γιατί είναι ο μοναδικός που μπορεί να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο αν θιχτούν τα συμφέροντα της ομάδας του.

Με τιμή,

EAST SIDE

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.

Ν.Μηχανιώνας, Θέρμης, Επανομής, Περαίας



Η θέση του
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Τελικά επιβεβαιώνεται με τον πιο έκδηλο τρόπο οτι Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι ομάδα. Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι πόλη, Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι οι θύμησες του παρελθόντος, Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι επετεία και έρημος. Π.Α.Ο.Κ. είναι χιλιόμετρο, Π.Α.Ο.Κ. είναι δρόμος χωρίς επιστροφή, Π.Α.Ο.Κ. είναι one ticket to ride. 5.000 απο την αμέτρητη στρατιά βρέθηκε το Σάββατο στην όμορφη πόλη του Βόλου, απο το πρωί, αψηφώντας απαγορεύσεις, διόδια Εθνικών Οδών - Μακελάρηδων, υστερία και "εθνική κατάθλιψη", πλημμύρισε ενα ολάκερο στάδιο και απέδειξε σεισμογονικά οτι Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει το τελευταίο παράθυρο αμόλυντου οπαδισμού σε τούτο τον τόπο των κατατρεγμένων, εξαπατηθέντων ανθρωπάκων. Δεν θ απαντήσουμε στις προκλητικές αιτιάσεις περί δήθεν δικαιωμάτων που έδωσε αυτός ο υπέροχος κόσμος στα cowboy playmobil που μας απέδειξαν ξανά πόσο πολύ τρέμουν την μοναδικότητα του οπαδισμού μας, αφήνουμε την φωνή του πετάλου να εξαυλώσει τους κλειδοκράτορες των φυτευμένων ρουφιανοσάιτ για το ποιοι είμαστε κ μέχρι που θα φτάσουμε για να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να κερδίζουμε διπλά για την ομάδα. Υπενθυμίζουμε πάντως στα παντός τύπου χοιρίδια - πρωτογενή θηλαστικά πως κάθε φορά που θα επιχειρούν να αδειάζουν το μένος τους στον ΠΑΟΚτσή, θα αναγκάζονται να φοράνε μάσκες κ μετά το τέλος των αγώνων, εκεί που οι ασπίδες θα χορεύουν απο τρόμο κ αγωνία. Δεν μας απασχολεί πόσο καρκίνο θα μας δώσουν να αναπνέουμε, το παραθυρο - οξυγόνο φοράει ασπρόμαυρα και οι φιάλες που μας δίνουν ζωή και φέρουν τα 4 ιερά γράμματα, είναι ανεξάντλητες.



Η θέση του Σ.Φ ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

"Περίπου 5 χιλιάδες οπαδοί μας βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό .Δεν πληρώσαμε πουθενά διόδια , εκτός από τα Μάλγαρα, και ίσως αυτό τους ενόχλησε , έχουνε συνηθίσει σκυμμένα κεφάλια και τυφλή υπακοή σε παράλογα πράγματα . Από το πρωί του Σαββάτου ο λαός έκανε τις βόλτες του στον όμορφο και φιλόξενο Βόλο , κατανάλωσε τα τοπικά τσίπουρα και άφησε τα λεφτά του στην τοπική αγορά . Όταν φτάσαμε στο γήπεδο , το βρήκαμε πλημμυρισμένο από τις δυνάμεις καταστολής . Σημειώνουμε εδώ ότι τα περί ατόμων χωρίς εισιτήρια είναι ένα μεγάλο ψέμα της Ελληνικής Αστυνομίας αφού ΟΛΟΙ είχαμε προμηθευτεί εισιτήρια του αγώνα . Θα μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος ποιος ο λόγος να σπρώχνονται με τις ασπίδες φίλαθλοι για να μπούνε πιο γρήγορα στο γήπεδο 1 ώρα πριν τον αγώνα ? Οι αστυνομικές δυνάμεις ( οι περισσότερες από την Λάρισα ) βρήκαν αφορμή 2 πλαστικά μπουκάλια που ετκοξεύτηκαν και έπνιξαν τον κόσμο στα δακρυγόνα . Έριξαν ακόμα δακρυγόνα και μέσα στο πέταλο μας , για άλλη μια φορά μας κέρασαν απλόχερα το καρκίνο τους . Οι φωτιές που άναψε ο κόσμος έσωσε τη κατάσταση και καθάρισε την αποπνικτική ατμόσφαιρα . Προειδοποιούμε την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πως αν τιμωρηθούμε επειδή σώσαμε τη ζωή μας , θα κόψουμε την Ελλάδα στα δύο . Βόρεια Ελλάδα = Π.Α.Ο.Κ. μη το ξεχνάτε ποτέ αυτό , Παπουτσή μάζεψε τους ρόμποκοπ υπαλλήλους σου".



Η θέση της θύρας 4

"Στα εξωαγωνιστικά θέματα, περισσότεροι από 5 χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν κατάληψη στο Πανθεσσαλικό και δεν σταμάτησαν να διδάσκουν ΠΑΟΚ αφού η συμπεριφορά τους ήταν υποδειγματική μέσα και έξω απο το γήπεδο. Αφού πρώτα διέσχισαν την εθνική οδό χωρίς να πληρώσουν διόδια, όπως οφείλουν να κάνουν όλοι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες, στη συνέχεια οδηγήθηκαν προς το γήπεδο. Σημειώνουμε ότι οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ που μπήκανε από νωρίς στην πόλη του Βόλου δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα, αντίθετα ξοδέψανε την ώρα τους απολαμβάνοντας ντόπια τσίπουρα και μεζέδες. Έξω από το γήπεδο τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας και η εμφανής προδιάθεση των αστυνομικών (που μας περιμένανε με τις μάσκες στα μούτρα και τα γκλομπ στα χέρια) για τσαμπουκάδες, οδήγησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε μία ολιγόλεπτη ένταση. Τότε η αστυνομία προχώρησε σε υπερβολική και εκτεταμένη χρήση χημικών που εξόργισε τους πάντες γιατί όπως έχουμε τονίσει τα δακρυγόνα δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε «αθώους» και "ενόχους". Τα εισπνέουν όλοι και αντιδρούνε όλοι".

Στη συνέχεια τονίζεται ότι οι μικροεστίες φωτιάς εντός και εκτός γηπέδου υπήρξαν γιατί ήταν ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπιστούν τα δακρυγόνα και ουσιαστικά ήταν η κίνηση που εκτόνωσε την κατάσταση και οδήγησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. " Και επιτέλους ας μπει ένα τέλος στην αστυνομική βαρβαρότητα που επικρατεί σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας και ειδικά στα γήπεδα, δεν χρειάζεται να κινδυνεύουν ζωές επειδή κάποιοι αντί για μυαλό έχουν κάτι άλλο μέσα στο κεφάλι τους" σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ τονίζεται ακόμη " η παραμικρή τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άψογη στάση του κόσμου μας, φοβόμαστε ότι θα οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις που ούτε καν μπορεί να φανταστεί η πασοκική κυβέρνηση". Και το κείμενο καταλήγει "καλούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε συνεχή εγρήγορση και αγωνιστική διάθεση. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να αυθαιρετήσει εις βάρος του συλλόγου θα μας βρει ετοιμοπόλεμους και μπροστά του, έτοιμους για όλα".



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ


ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (ΕΛ.ΑΣ) ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ, ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ, κλπ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ (ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ). ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!!! ΟΣΟΙ ΔΕ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΑΝΑΨΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΠΟΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥτΑ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ(ΟΣΦΠ, ΚΥΠΕΛΛΟ) ΚΑΙ (ΠΑΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ). ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ

"ΚΥΡΙΟΙ" ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....