14/11/10

oxyro N1.305


SINENTEYKSI TIPOY XAVOS JIMENEZ.















Ο Pablo Garcia ανακηρύχθηκε σε «Man of the Match» του χορηγού Molto ύστερα από την ψηφοφορία των δημοσιογράφων που κάλυψαν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - αεκ ,ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή από τον βετεράνο άσο της ομάδας, Κώστα Λαγονίδη.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ηταν μια σημαντική νίκη που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε με περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Πάμε να κερδίσουμε τώρα και τον Ολυμπιακό»



Π.Α.Ο.Κ.- ΑΕΚ - 2-1


Ένας ΠΑΟΚ με καλή μεταφορά ανάπτυξη, να δημιουργεί προ υποθέσεις για γκολ και να λειτουργεί σαν ομάδα μέχρι το 90 συν .

Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα, για άλλη μία φορά, πάθος, παλμός, συνθήματα και μία απίστευτη ώθηση προς τους παίκτες με τον Βιεϊρίνια στις καθυστερήσεις να το ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ και έτσι έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη και ο αεΚΑΚΟΣ ΤΑΥΛΑ..........και να μην ξεχνάμε
ο Τραΐανός έχει γίνει γκραντε μαλάκας......

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.......


Μάκης Χάβος

«Ήταν μια σπουδαία και σημαντική νίκη. Από το πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα, επιβάλαμε τον ρυθμό στο παιχνίδι, είχαμε την επιθετικότητα, που θέλαμε, είχαμε σωστή ανάπτυξη, μας έλειπαν μόνο τα καλά τελειώματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και στο τέλος νίκησε δίκαια η καλύτερη ομάδα».

Για το γκολ της νίκης που ήρθε στις καθυστερήσεις ροτ αγώνα: «Είπαμε ότι η ομάδα, που θέλουμε και έχουμε, θα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη κι αυτό φαίνεται».

Ερωτηθείς για την διαιτησία του Κάκου δεν ήθελε να σχολιάσει, σημειώνοντας: «Όχι ευχαριστώ, δεν σχολιάζω ποτέ τους διαιτητές».

Για την εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα του β’ μέρους, δήλωσε: «Είχαμε το σκορ με το μέρος μας και περιμέναμε να παίξουμε στην κόντρα επίθεση. Γι΄ αυτό μπήκαμε έτσι».

Για το ρόλο του Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια είναι καταπληκτικός και πολυσύνθετος παίκτης. Παίζει δεξιά, παίζει αριστερά, έπαιξε και πίσω από το φορ. Όπου και να τον βάλεις, θα αποδώσει καλά».

Για την ολική επαναφορά του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να είναι στην κορυφή».

Για το μέλλον του στον πάγκο, είπε χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας τι πρέπει να κάνει. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενος, γιατί χαίρεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Πάμπλο Γκαρσία
"Ευχαριστώ για το βραβείο. Το αξίζει όλη η ομάδα για το δύσκολο παιχνίδι που κερδίσαμε", είπε στον Κώστα Λαγωνίδη που τον βράβευσε. Στους εκπροσώπους του Τύπου είπε ότι: "Σήμερα νιώθω λίγο πιο γέρος από πριν. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν δύσκολος αγώνας, παίξαμε εναντίον δώδεκα.Μετά την κόκκινη κάρτα της αεκ εκείνοι έμειναν με έντεκα. Πέταξα τη μπάλα επειδή ήμουν θυμωμένος. Αν μιλούσα θα δεχόμουν κόκκινη κάρτα. Ευτυχώς που δεν με πέταξαν έξω και γι' αυτό. Ο ΠΑΟΚ βρίσκει το ρυθμό του. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νίκη".

Κρέσιτς
:
«Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου γιατί είχαμε πολύ καλή απόδοση κόντρα όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και σε κάποιον άλλον. Δε θέλω να τον κατονομάσω. Δεν ανησυχούσα από το ξεκίνημα του αγώνα με την άμυνα. Εχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα πρέπει να ξαναδώ τη φάση του πέναλτι αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Τζιμπούρ ήθελε απλά να προλάβει την μπάλα. Αν όντως έχει πάει πρώτος στη μπάλα τότε είναι πέναλτι. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή ανεβήκαμε στην 3η θέση, αυτό μας δίνει ψυχολογική τόνωση».

Βιεϊρίνια
:
«Στα 96 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ.Παίζαμε καλύτερα, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν πέναλτι αυτό του Τζιμπούρ. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μετά την ισοφάριση προσπαθήσαμε περισσότερο, συνεργαστήκεμ όλοι, παίξαμε καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν σημαντικοί για εμάς. Θα πρέπει να καταφέρουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα που παίζουμε. Αντιμετωπίζουμε μία δύσκολη ομάδα (σ.σ. ο Ολυμπιακός) αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη».

Φωτάκης
:
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε έστω και στο τέλος».
Σακελλαρίου:
«Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα, έχουμε ακόμη ένα ντέρμπι μπροστά μας και πλέον κοιτάμε τον Ολυμπιακό. Σήμερα τα κλειδιά ήταν το πάθος, η θέληση και η αυτοσυγκέντρωση. Για μένα η συμμετοχή στην ενδεκάδα σημαίνει ικανοποιήση, αλλά πρέπει να δουλέψω κι άλλο για να αγωνίζομαι σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας».


Βιτόλο:
«Ήταν μία σπουδαία νίκη. Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να μειώσουμε τη διαφορά από τις ομάδες που είναι ψηλά και παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Το ζήτημα για τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίζει και να ελπίζει ότι οι ομάδες που προηγούνται να στραβοπατήσουν».

Π.Α.Ο.Κ.

Ντάριο Κρέσιτς , Ανίς Μπουσαϊντί, Λευτέρης Σακελλαρίου, Μπρούνο Τσιρίλο, Στέλιος Μαλεζάς, Γιώργος Φωτάκης (76' Μοράις Κριστιάνο), Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Ναμπίλ Ελ Ζαρ (83' Ζλάταν Μουσλίμοβιτς), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (93' Ντελγκάδο Ζουέλα), Αντελίνο Βιεϊρίνια

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Σάββας Γκέντσογλου, Κώστας Μανωλάς , Κριστιάν Νασούτι, Περέιρα Λεονάρντο, Ρότζερ Γκερέιρο (55' Νέιθαν Μπερνς), Γρηγόρης Μάκος, Χρήστος Πατσατζόγλου, Παναγιώτης Λαγός, Ραφίκ Τζιμπούρ (70' Παντέλης Καφές), Ισμαέλ Μπλάνκο (66' Νίκος Λυμπερόπουλος)

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/ Ακρίβος (Αθηνών), Γούκος (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες:
Γκαρσία (37, ΠΑΟΚ), Τσιρίλο (72', ΠΑΟΚ), Μπουσαϊντί (91', ΠΑΟΚ), Βιεϊρίνια (94', ΠΑΟΚ)- Τζεμπούρ (37', ΑΕΚ), Νασούτι (64', ΑΕΚ), Αραμπατζής (81', ΑΕΚ)

Κόκκινες κάρτες: Μανωλάς (77', ΑΕΚ), Δέλλας (93', ΑΕΚ)

Σκόρερ: Φωτάκης (45', ΠΑΟΚ), Βιεϊρίνια (94', ΠΑΟΚ)- Λεονάρντο (69' πεν., ΑΕΚ)

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....