17/2/10

oxyro N1.84



Χάντμπολ

Πρώτος όμιλος του Champions League

Π.Α.Ο.Κ. - Montpellier - 23-34

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Γαλλίας με 23-34. στο θεσμό του Champions League



ΠΟΛΟ

Κυπέλλο ανδρών πόλο

Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος - 9-10
Τα οχτάλεπτα : 1-4, 3-8, 6-9, 9-10

O Π.Α.Ο.Κ. δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 9-10 και αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.



ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 92-72

Σούλης Μαρκόπουλος :
"Ο ολυμπιακός έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές. Μας έβγαλε έξω από το παιχνίδι, μας πίεσε στην περιφέρεια όπου είχαμε χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα και εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες μας και πήρε μία εύκολη νίκη.
Η εμφάνισή μας δεν ήταν ωστόσο ανάλογη με τις προηγούμενες. Δεν παλέψαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Πλέον θα δούμε τα λάθη μας και που στερήσαμε ώστε να εμφανιστούμε πιο δυνατοί στην συνέχεια και στην θέση που θα καταλάβουμε στην κανονική περίοδο.
Κάθε ομάδα δεν είναι το ίδιο στην έδρα της και εκτός έδρας. Όλες οι ομάδες δεν είναι της ίδιας δυναμικής όπως του ολυμπιακού. Όπως για παράδειγμα του Περιστερίου χωρίς να θέλω να θίξω την ομάδα του Περιστερίου. Δεν παίξαμε καλά αλλά και με την άμυνά του και την πίεση μας έβγαλε από το παιχνίδι".

Γιάννης Δεμερτζής :
"Ο ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Εμείς μετά από μία καλή εμφάνιση με το Μαρούσι ήρθαμε να παίξουμε χωρίς να παρουσιαστούμε όπως έπρεπε. Ξέραμε ότι έπρεπε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι από την άμυνα με τον ολυμπιακό όμως να είχε 72% στα δίποντα. Εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την διακοπή εν όψει της συνέχειας και να επιστρέψουμε στις νίκες".

Τα Δεκάλεπτα: 33-21, 53-37, 80-48, 92-72

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαλουκάς 2, Penn 2, Childress 13 (1), Vujcic 10, Teodosic 8 (2), Παπανικολάου 2, Halperin 11, Kleiza 13 (2), Μαυροκεφαλίδης 8, Γλυνιαδάκης 10, Σχορτσιανίτης 7.

ΠΑΟΚ: Monroe 17 (2), Καυκής 6, Gregory 20 (1), Ταπούτος, Καλλές 2, Δεμερτζής 4, Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 11, Helliwell 2, Drobnjak 4, Gecevski 6.

Χρηματικό πρόστιμο και επίπληξη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Με απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, επιβλήθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 1.900€ και έγγραφη επίπληξη, με βάση το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού ΠΑΟΚ - Μαρούσι, που διεξήχθη την Κυριακή (14/2/2010) στο "Παλατάκι". Οπως αναφέρει η σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκαν... "
α) για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης και τις ρίψεις αντικειμένων, πρόστιμο 500,00€ και
β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΜΑΡΟΥΣΙ της 14-2-2010".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο προς εμάς πρόσωπο, μέλος της στατιστικής υπηρεσίας "Galanis Sports Data" κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Μαρούσι. Επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το σύνολο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ούτε και με την όμορφη ατμόσφαιρα που κατά γενική ομολογία επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση δηλώνει ότι καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....