28/10/09

oxyro N983





paok-oxyro - ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΛΤΣΙΔΗ ΣΤΗ Λ.Φ.ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ

Μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στης 25-10-2009 στην Λ.Φ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ με ομιλητή τον Ολυμπιονίκη και παράγοντα του μπασκετ του ΠΑΟΚ Παύλου Σαλτσιδη στην κατάμεστη Λέσχη από τους φίλους της ομάδας μας, με την παρουσία πολλών συνδεσμητων από διάφορα μέρη της Δράμας όπως τον Σ.Φ ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ το ΟΧΥΡΟ τον ΞΥΡΟΠΟΤΑΜΟ την ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ την ΠΕΤΡΟΥΣΑ την ΧΩΡΙΣΤΗ το ΔΟΞΑΤΟ τον ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ και άλλα μέρη της ΔΡΑΜΑΣ.
Η συζήτηση περιελάμβανε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε το μπασκετ του ΠΑΟΚ και αντιμετωπίζει.Ο Παύλος μας έκανε μια αναδρομή για το τη βρήκαν (Συντρίμμια), το πώς κατάφερε η ομάδα να υπάρχει και να αγωνίζεται με αξιώσεις σήμερα, και το ότι χρειάζεται την στήριξη του λαού του τώρα που πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και προέρχονται μέσα από αυτόν.
Μετά από την συζήτηση που έγινε η Λ.Φ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ 30 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για αρχή συν τα μεμονωμένα που δοθήκαν σε άτομα διαφόρων περιοχών της ΔΡΑΜΑΣ και με αυτόν τον τρόπο απέδειξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Δράμα ότι ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ το ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....