16/11/08

oxyro N712


VIDEO ΕΔΩ





Λεοντιάδης: Καλά έκανε ο Γκαρσία, κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού καλύτερα να μην έρθουν στην Τούμπα!
«Η αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία, δεν ήταν καλή καθώς η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου παίκτη στο επόμενο παιχνίδι. Μου άρεσε όμως το πάθος του. Το χάρηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που θέλουν να βλέπουν τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Βεβαίως, καλός είναι ο τσαμπουκάς και το πάθος, αλλά θα πρέπει να υπάρχει προσοχή και εξυπνάδα, για να αποφεύγονται οι προκλήσεις και οι κάρτες, για να μην πληγώνεται αγωνιστικά η ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Λεοντιάδης στο «Αθλητικό Μetropolis», και συνέχισε: «Δικαιολογώ απόλυτα τον Γκαρσία για την ενέργεια του, αφού είχε δεχτεί νωρίτερα αγκωνιά από τον Ντιόγο, ο οποίος του έσπασε τα δόντια. Εκείνη τη στιγμή, μέσα στον αγώνα, σε ένα τέτοιο ντέρμπι, μετράει το πάθος. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ το έκανε μέσα στο Καραϊσκάκη με 35.000 κόσμο. Όταν θα έρθει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα, καλύτερα κάποιοι παίκτες του να δηλώσουν τραυματίες. Πάντως, πλέον, έχουν καταλάβει όλοι ότι ο ΠΑΟΚ και ποδόσφαιρο παίζει φέτος, και τσαμπουκά διαθέτει. Τσαμπουκά, πάθος και δυναμισμό, στοιχεία που του έλειπαν τα τελευταία χρόνια και τα οποία ο λαός του δκεφάλου θέλει να βλέπει στην αγαπημένη του ομάδα».
50 ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
50 οπαδοί του ΠAOK βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Eλευθέριος Bενιζέλος» χθες το βράδυ και χειροκρότησαν τους παίκτες του «δικέφαλου», αποθεωτική υποδοχή γνώρισε κυριος ο Πάμπλο Γκαρσία. Oι οπαδοί αποθέωσαν τον Oυρουγουανό μέσο, ο οποίος αποβλήθηκε λίγο πριν από το τέλος του αγώνα ενώ και περίπου 100 βρεθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Συγχαρητήρια στον Πάμπλο για την ενέργεια στον Ντιόγκο μέσα στον Πειραιά. Εξέφραζε όλους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τι έχουμε τραβήξει τόσα χρόνια εκεί μέσα...και έκαναν όλους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ του κόσμου να νίωσουν υπερήφανα!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ 6ου ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....




Με εμφάνιση πρωταθλητή και με τσαμπουκα ο ΠΑΟΚ "εχασε" αλλα πως εχασε 2-0 στο " Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, παρέμεινε στην 2η θεση του βαθμολογικου πινακα
Ίβιτς: "Μας στοίχησε το πρώτο γκολ"Καταλυτικό ρόλο στην ροή του αγώνα, έπαιξε το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μας στοίχησε το γκολ στο 45΄. Όμως, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να μείνουμε στην δεύτερη θέση και σιγά σιγά να μειώσουμε την διαφορά από τον Ολυμπιακό". Όσον αφορά στην αλλαγή του, τόνισε: "Βγήκα διότι δεν μπορούσα να τρέξω".
Χαλκιάς: "Αφήνουμε την ήττα στην άκρη"Την άποψή του ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να επηρρεάσει την ομάδα του, τόνισε ο Κώστας Χαλκιάς, μετά το τέλος του αγώνα. "Κομβικό σημείο ήταν το γκολ που δεχθήκαμε", ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος συνέχισε: "Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ παρουσιάστηκε πιο δυνατός. Εμείς κάναμε προσπάθεια για κάτι καλό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αφήνουμε την ήττα στην άκρη, καθώς ήταν από έναν καλύτερο αντίπαλο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".
Κονσεϊσάο: "Σήμερα ήταν δύο πολύ δυνατές ομάδες και υπήρχαν πολλές παράμετροι για την ήττα. Στα 15 χρονια που κάνω καριέρα είναι η πρώτη φορά που ο διαιτητής μου λέει από την αρχή να μην μου μιλάς. Δεν θέλω να ρίξω εκεί την ευθύνη γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά δεν ήταν σωστή συμπεριφορά από τον διαιτητή. Δεν ξέρω τον διαιτητή όμως η κίνηση του με περιόρισε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και τον περιμένουμε στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα".
Βερόν: "Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι παραπάνω. Πάιξαμε πάρα πολύ καλά,όμως ο ΟΣΦΠ είναι δυνατή ομάδα δεχθήκαμε μετά από ένα λάθος το πρώτο γκολ και μετά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος να τερματίσουμε στην 3η ή την 4η θέση και όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε στην δεύτερη θέση, όλα είναι πολύ καλά, τώρα έχουμε το ματς με την ΑΕΛ που θα παλέψουμε για τη νίκη".
Αθανασιάδης: "Μπορεί να πέσαμε από την δεύτερη θέση αλλά είμαστε ακόμα στις πρώτες τρεις και δεν είμαστε απογοητευμένοι. Μπορεί να έσπασε το αήττητο, όμως κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και πιστεύουμε πολύ στην δουλειά που κάνουμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο και γι αυτό ακριβώς ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι".
Κοντρέρας: "Πονούσα πάρα πολύ μετά την φάση. Έσφιξα τα δόντια αλλά μετά δεν ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου γιατί μπορεί να έκανα κακό σε μένα αλλά και την ομάδα μου".
Φερνάντο Σάντος:"Όπως εξελίχθηκε το ματς νίκησε δίκαια ο Ολυμπιακός. Εγινε καλό ματς. Τα δώσανε όλα οι ομάδες και οι παίκτες μου κάνανε ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά μετά ισορροπήσαμε και καταφέραμε να έχουμε ασφάλεια με την κατοχή της μπάλας. Από εκεί και πέρα υπήρχε μια ξεκάθαρη ευκαιρία για κάθε ομάδα. Ενώ φαινόταν ότι θα πηγαίναμε στ’ αποδυτήρια με το 0-0 διαπράξαμε λάθος, που οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να κάνουν. Δεχτήκαμε γκολ από ένα πλάγιο άουτ...Όλα έγιναν πιο δύσκολα μετά το 1-0. Ο Ολυμπιακός είχε καλές αντιδράσεις και ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε ό,τι κάναμε ανταποκρίθηκαν καλά. Ηταν λογική η αλλαγή του Κοβάτσεβιτς για να κοντρολάρει ο Ολυμπιακός το κέντρο. Χάσαμε μια καλή ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς και αν είχε μπει αυτό το γκολ ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Αποδεχόμαστε την ήττα μας", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά", ενώ αναφορικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα προς το τέλος του πρώτου μέρους και είχε πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία, επεσήμανε: "Αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι θετικές και χάνεται η συγκέντρωση. Δεν είδα τη φάση αλλά σίγουρα θα τη δω κι αν ο παίκτης μου έχει κάνει κάποιο λάθος θα του μιλήσω. Πρέπει να τα δίνεις όλα για τη νίκη, αλλά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια. Μοχθούμε σε κάθε ματς και κάνουμε φάουλ. Αλλο πράγμα τα φάουλ όμως κι άλλο η ανάρμοστη συμπεριφορά".
Διαιτητής: Α. Κάκκος (Κέρκυρας)
Κόκκινες: Γκαρσία (89΄ δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες: Α. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Γκαλέτι - Αραμπατζής, Γκαρσία, Μπαγκαγιόκο, Μαλεζάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Γκαλέτι (90+2΄ Πάντος), Κοβάτσεβιτς (66΄ Μπελούτσι), Ντιόγκο, Τζόρτζεβιτς (73΄ Λέτο), Αντζας, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας (46΄ Μάρκος Αντόνιο), Γκαρσία, Βερόν, Μπακαγιόκο (81΄ Αθανασιάδης), Ιβιτς (60΄ Λάκης), Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....