8/6/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.536


Βόλεϊ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ιωάννα Πολυνοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρικός, γεννημένη το 1995, με ύψος 180cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με την φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ιωάννα Πολυνοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ, καθώς η συνεργασία μεταξύ μας είναι άψογη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν, και εύχομαι πρώτα απ' όλα να είμαστε υγιείς. Πιστεύω πως με πολύ δουλειά στο γήπεδο θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, και να φέρουμε τον ΠΑΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο!». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Πόλο Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χάρη Αϊβαλιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 1990 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo. 

Ο Χάρης Αϊβαλιώτης «εξαργύρωσε» την πολύ καλή φετινή παρουσία του, η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ Domus Ergo. 

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Χάρης Αϊβαλιώτης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που μένω στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, τον έφορο, Τάσο Πετρίδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θα θέσει η ομάδα». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...