26/8/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.220









 

2ος αγωνάς Play-Off, UEFA Europa Conference League

HNK Rijeka - ΠΑΟΚ - 0-2

Για τον επαναληπτικό αγώνα των play offs του Congerence League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Κροατία τη Ριέκα με 0-2 και είναι στους ομίλους του Conference League.

O ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα, προσωπικότητα, ήταν καλύτερα σε όλα από την Ριέκα και πήρε δικαιότατα την πρόκριση μέσα στην Κροατία με 0-2.

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Σβαμπ, Κούρτιτς, μπροστά τους τους Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο ματς και αφού στο 6ο λεπτό είχε διπλό δοκάρι με τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί, πέντε λεπτά αργότερα οι δύο αυτοί παίκτες συνεργάστηκαν και ο Μαροκινός με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ!

Η Ριέκα απείλησε στο 37' όταν το σουτ του αμαρκάριστου Τόμετσακ από πολύ καλή θέση πέρασε ψηλά άουτ. Στο 41' ένα εκπληκτικό σουτ του Ελ Καντουρί τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πρσκαλο, με τον ΠΑΟΚ να είναι άτυχος καθώς αυτό ήταν το τρίτο μας δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο!

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος διαχειρίστηκε ορθολογικά το ματς, κράτησε μπάλα όσο έπρεπε, δεν έδωσε πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί και όταν του δόθηκε η ευκαιρία στο 80' ο Μουργκ "σκότωσε" τη Ριέκα σβήνοντας τις ελπίδες της να πάρει κάτι από το ματς.

Μελανό σημείο στο ματς ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί στο 67' με τον παίκτη να αποχωρεί υποβασταζόμενος, πιθανότατα με θλάση στον πίσω μηριαίο.

Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Ήταν οι καλύτερες ημέρες γιατί ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν, το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να βρεθούμε στην φάση των ομίλων. Ήταν κάτι που το χρειάζονταν πάρα πολύ οι παίκτες για την ψυχολογία τους.

Ήταν μια πολύ δίκαιη πρόκριση στους ομίλους, είναι στα θετικά και ότι θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα έχοντας πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Conference League, είμαι πολύ περήφανος για αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει βελτίωση, νομίζω πώς σήμερα διαχειριστήκαμε καλύτερα τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Εξελισσόμαστε στο παιχνίδι μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση του Μιτρίτα. Είμαι χαρούμενος με την προσθήκη του Άκπομ και του Σίντκλεϊ».

Ριέκα: Πρσκαλο, Βούκσεβιτς (46' Τσέριν), Γκάλοβιτς (71' Βούτσκιτς), Κρέσιτς, Εσκοβάλ, Τόμετσακ, Αμπέμ, Λεπίνιτσα (46' Σελάϊ), Πάβιτσιτς, Αμπάς, Ντρμιτς (84' Ομπρεγκόν). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τέιλορ, Κούρτιτς (75' Εσίτι), Σβαμπ (93' Ντόουγκλας), Ελ Καντουρί (67' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (75' Καγκάβα), Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...