18/7/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.210









Δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους

Σαρλερουά - ΠΑΟΚ -0-2

Στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ, κέρδισε τη βελγική RCS Charleroi με 2-0...

O Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να παρατάξει δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, με την ομάδα να παίρνει τη νίκη σκοράροντας στην επανάληψη στο 47' με τον Ολιβέιρα και στο 89' με τον Μουργκ.

Ο Δικέφαλος ήταν η ομάδα που έβγαλε φάσεις και θα μπορούσε να είχε φτάσει στο γκολ από το μισό του παιχνιδιού, όμως στο 24ο λεπτό χάθηκε τεράστια τριπλή ευκαιρία! Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ουάρντα, ο Ζίβκοβιτς σε δύο προσπάθειές του δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόφι, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Εσίτι πέρασε άουτ!

Στο 31ο λεπτό το γυριστό του Σφιντέρσκι από καλά θέση, άουτ και στο 42ο λεπτό είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κόφι να αποκρούσει το σουτ του Ζίβκοβιτς.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ολιβέιρα στο 47' με εξαιρετικό τελείωμα μετά από κόρνερ του Μουργκ άνοιξε το σκορ, με τους βέλγους να απειλούν για πρώτη φορά στο ματς στο 65ο λεπτό, όταν ο Ζίβκοβιτς σταμάτησε το σουτ του Ριμπέιρο.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Τόμας Μουργκ.

RCS Charleroi: Κόφι, Κνέζεβιτς, Ντεσολέιλ (30' Βασίνσκι), Ανδρέου, Μάρκο, Μοριόκα, Ζιλέ, Ζαρουρί, Καγιέμπε, Μπεντιά (61' Ριμπέιρο), Τσατσούα (46'Φαν Κλέενπουτ).

ΠΑΟΚ: 
Α' ημίχρονο: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

Β' ημίχρονο: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Μιχαϊλίδης, Τέιλορ, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Βρακάς, Μούργκ, Τζόλης (83' Λάμπρου), Ολιβέιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...