16/7/20

oxyro N 3.981







9η αγωνιστική των play offs της Super League

Αεκ - ΠΑΟΚ -0-0

Για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League,o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 εκτός έδρας με την ΑΕΚ ...Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σημαντικό βήμα στο ΟΑΚΑ με φόρα από το Φάληρο και πάει στην Τούμπα για να "κλειδώσει" τη 2η θέση

Ο Φερέιρα παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους ΜΙχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, στα χαφ τους Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ και επιθετικό δίδυμο τους Τζόλης, Άκπομ.

Στο αρχκό σχήμα επρόκειτο να βρεθεί ο Ίνγκασον, αλλά λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην προθέρμανση, επιστρατεύτηκε ο Μιχάι.

Η βαθμολογία έχει ως εξής:

Ολυμπιακός - 35 88

ΠΑΟΚ - 35 72

Αεκ - 35 69

Παναθηναϊκός - 35 55

Άρης - 35 41


ΟΦΗ - 35 36

Αμπέλ Φερέιρα
"Ήταν ένα καθαρό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο μέρος, ο αντίπαλος προσαρμόστηκε περισσότερο σε εμάς, στο δικό μας σύστημα κι αυτό για εμάς είναι θετικό, γιατί έχουμε κάνει μετατροπές στο σχηματισμό μας και είδαμε τον αντίπαλο να προσαρμόζεται σε εμάς κι όχι το αντίθετο.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, στο δεύτερο μπήκαμε καλά εμείς κι ο αντίπαλος άλλαξε σχηματισμό και μας πίεσε αρκετά και είναι λογικό, γιατί ήθελε την νίκη. Εμείς γίναμε απειλητικοί, είχαμε τη φάση του δοκαριού κι υποφέραμε αρκετά, αλλά αντέξαμε και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι και ακόμη καλύτερο. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος, για να συνεχίσει:

"Στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος έπαιζε με όλη τη ομάδα μπροστά κι εμείς θα έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στις αντεπιθέσεις που μας δόθηκαν. Οι παίκτες ήρθαν στον πάγκο για να είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή. Είχαμε δύο παίκτες για τα άκρα τον Αντρέ και τον Μάτος, αλλά ο Ροντρίγκο και ο Γιαννούλης, ανταποκρίνονταν αρκετά καλά και δεν έβρισκα λόγο για αλλαγή. Για τα χαφ, υπήρχε ο Τσιγγάρας, αλλά δεν έχει το ύψος του Εσίτι ή του Μαουρίσιο και μιας και το παιχνίδι πήγαινε στις στημένες μπάλες θα τους χρειαζόμασταν σε αυτό το κομμάτι. Όταν ένας παίκτης μπαίνει σαν αλλαγή, χρειάζεται ένα διάστημα για να βρει ρυθμό και δεν ήθελα να πειράξω την ομάδα, που έδειχνε καλά αμυντικά".

Αεκ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (48' Βέρντε), Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες (75' Αραούχο), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (73' Στοχ), Τζόλης (73' Λημνιός), Άκπομ (66' Σφιντέρσκι).

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...