31/1/20

oxyro N 3.928







18η αγωνιστική, Basket League

ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου -77-88

Ήττα-σοκ υπέστη στο Παλατάκι ο ΠΑΟΚ, που έχασε από τον Κολοσσό με 77-88, και δυσκόλεψε το έργο του ενόψει της συνέχειας, η οποία είναι… αβέβαιη. Περίπου 4.500 φίλοι του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι

Κώστας Χαραλαμπίδης:
Για το παιχνίδι: Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε μόνο θα μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς όχι να το κερδίσουμε. Γνωρίζουμε την κατάσταση ξέρουμε ότι είναι δύσκολα έχουμε διάστημα μεγάλο ξεκούρασης θα πρέπει να το εκμεταλευτούμε για να ανασυνταχθούμε. Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα πρέπει να κερδίσουμε τα εντός παιχνίδια και να ψάξουμε κάποια νίκη εκτός. Επειδή έχω υπηρετήσει 8 χρόνια την ομάδα από όποιο πόστο μπορώ και πάντα θέλω να βοηθάω αλλά πλέον δεν ξέρω αν μπορώ να βοήθησω. Γι αυτό το λόγο έχω θέσει την παραίτηση μου στην διοίκηση της ομάδας και θα κριθεί από την μεριά τους αν αισθάνονται όπως αισθάνομαι εγώ.

Για το αν η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει: Αισθάνομαι ότι αυτή ίσως είναι η ενδεδειγμένη λύση γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω πλέον την κατάσταση ο ίδιος.

Αν το σημερινό αποτέλεσμα των ώθησε στην απόφαση: Η αρχή ξέρουμε όλοι ότι ήταν δυσβάσταχτη και πολύ δύσκολη. Υπάρχει τεράστιο θέμα στην ομάδα γιατί δεν μπορεί να βρει ρυθμό σχεδόν ποτέ για να πάρει την νίκη που χρειάζεται. Παρ’ όλα αυτά ακόμα υπάρχει χρόνος για να σωθεί η ομάδα. Και γι αυτό πρέπει να στρατευθούν όλοι γύρω από την ομάδα.

Αν το να αναλάβει τον ΠΑΟΚ ήταν πάνω απ τις δυνάμεις του: Εγώ από την μεριά μου ήθελα και προσπάθησα να δώσω ότι έδωσα αλλά εκ του αποτελέσματος αυτό δεν είναι αρκετό όπως φαίνεται. Για τα χαρακτηριστικά που έχει η ομάδα και αν με το να γίνει και άλλη αλλαγή με τον προπονητή θα βοηθήσει: Η ομάδα είναι καθαρά επιθετικογενής και παρ όλο που έχουμε δουλέψει πολύ στην άμυνα δεν έχουμε καταφέρει να την κάνουμε αμυντικογενή και δεν ξέρω αν θα γίνει και ποτέ.

Tα δεκάλεπτα: 17-22, 33-48, 58-64, 77-88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....