20/7/19

oxyro N 3.747












Φιλικό επί βελγικού εδάφους

Σιντ Τρουίντεν - ΠΑΟΚ - 0-4

Φιλική νίκη με το εντυπωσιακό 4-0 για τον ΠΑΟΚ στο ματς με τη Σιντ Τρουίντεν, που έγινε επί βελγικού εδάφους. Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Ζαμπά και Ενρίκε τα γκολ...

Στην πρόβα τζενεράλε της Σιντ Τρούιντεν ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός καθ' όλη τη διάρκεια του, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο, έβγαλε καλές συνεργασίες στην επίθεση, ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος στο αμυντικό κομμάτι και έφτασε σε μία ευρεία νίκη με 0-4.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος και Ροντρίγκο στα άκρα της άμυνας, Κρέσπο και Βαρέλα στα στόπερ, Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας στα χαφ, με τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά στα άκρα της επίθεσης και τους Πέλκα και Άκπομ στην κορυφή.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έβγαλε και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα και ήταν ικανοποιημένος από την λειτουργία της ομάδας του. Πλέον ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ την Τρίτη (23.07).*Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν δηλωμένος να ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά λόγω στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας, έμεινε εκτός.

Αμπελ Φερέιρα τόνισε:
"Είμαστε στον σωστό δρόμο το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν. Πρέπει να παθιαζόμαστε με τις αναχαιτίσεις μας όσο και με τα γκολ. Έχω δυνατούς παίκτες με πνεύμα νικητή και καταλαβαίνω ότι για αυτούς δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια αλλά παιχνίδια που θέλουν να κερδίζουν.
Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες αλλά θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και εσωτερικά για αυτό λέω ότι θέλουμε 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να εναλλάσσω τους επιθετικούς.
Οι εσωτερικές αλλαγές που κάνω είναι για να μπερδέψω τον αντίπαλο. Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα όταν ήρθα ήταν να μιλήσω με όλους τους παίκτες, επίσης τους είπα ότι αν χρειαστεί να θυσιάσω κάποιον παίκτη αναφορικά με τη θέση του θα το κάνω."

Για τις μεταγραφές: «Δεν έχω κάτι νεότερο για τον Κοεντράο εγώ είμαι εδώ και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που πρέπει να δημιουργήσω. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι θα φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Οι νικητές ποδοσφαιριστές κάνουν την καλή ομάδα όχι οι ακριβοί.

Για τον Ζίβκοβιτς: «Θέλω να πω συλλυπητήρια από όλη την ομάδα στον Ζίβκοβιτς που έχασε τον πατέρα του».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (60′ Μελίσσας ), Μάτος (60′ Μιχαηλίδης), Βαρέλα (60′ Ίνγκασον ), Κρέσπο (60′ Χατζηισαΐας ), Ροντρίγκο , Ελ Καντουρί (60′ Κάτσε ), Ντόουγκλας (46′ Μίσιτς ), Ζαμπά (60′ Στοχ ), Μπίσεσβαρ (46′ Λημνιός ), Πέλκας (60′ Ενρίκε ), Άκπομ (60′ Σφιντέρσκι )

Σιντ Τρουίντεν: Στέπε, Τένα, Μποτακά, Σανκό, Ασαμόα, Ντε Μπρούιν, Τεϊσέιρα, Ακολάτσε, Μπαλόνγκο, Εντό, Σόουζα. Αναπληρωματικοί: Μπολί, Νγκουιέν, Μασούντι, Βαντεσελ, Γιαμπούκι, Γιάνσενς, Σπαγκό, Τρούνμπεεκ, Ντε Σμετ, Χέρμποτς

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Άκπομ, Πέλκας, Ζαμπά. Αναληρωματικοί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00