13/1/18

oxyro N 3.276




12ης αγωνιστικής πρώτης του Β' γύρου στο πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών

Υδραϊκός - ΠΑΟΚ - 5-7

Για την 12η αγωνιστική της Α1 του πόλο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στον Άλιμο, τον Υδραϊκό με 7-5...

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του αυτή έφτασε τους 10 βαθμούς, ανέβηκε στην 10η θέση, αφήνοντας πίσω του τα Χανιά που αναδείχθηκαν ισόπαλα 7-7 με τον Πανιώνιο στην Αθήνα!

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-0, 0-2, 2-3

Υδραϊκός (Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 3, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 1, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Γραμματικός

ΠΑΟΚ (Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης



Α2 Βόλεϊ Γυναικών (Β2 Υποόμιλος), για την 11η αγωνιστική 

ΕΑ Λαρίσης - ΠΑΟΚ - 3-2

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση του 2ου υποομίλου του Β΄Ομίλου της Α2 Κατηγορίας, ο Δικέφαλος γνώρισε την πρώτη ήττα της περιόδου με 3-2 από την Ε.Α. Λαρίσης στη Νεάπολη το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο ΠΑΟΚ, αν και μπήκε στο παιχνίδι δυνατά με 0-2 στα πρώτα δύο σετ, τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη, αφού στα επόμενα τρία σετ ανασταλτικό παράγοντα έπαιξε ο τραυματισμός της πασαδόρου του Δικεφάλου και έτσι η τοπική ομάδα κατάφερε να κάνει την ανατροπή, κερδίζοντας τελικά τον αγώνα με 3-2.

Στο τέταρτο σετ τραυματίστηκε η βασική πασαδόρος Αναστασία Νικολαΐδου, ενώ το libero της ομάδας Μαρτίνα Ξανθοπούλου απουσίαζε επίσης με τραυματισμό στο γόνατο με την κορασίδα Βίκυ Σανιώτη να την αντικαθιστά, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά με τη γυναικεία ομάδα στην Α2.

Ακριβής διάγνωση για τον τραυματισμό της αθλήτριας θα γίνει από το ιατρικό επιτελείο με την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στις δύο αθλήτριές μας!

Αναλυτικά τα σετ: 23-25, 19-25, 25-18, 25-13, 15-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....