16/6/16

oxyroN2.827




Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης:

"Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον 23χρονο Δημήτρη Κωνσταντινίδη από την Ορεστιάδα, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο ύψους 1,88μ. λίμπερο, ο οποίος έχει φορέσει το εθνόσημο στις μικρές εθνικές ομάδες, αγωνιζόταν στην ομάδα της Ορεστιάδας από την περίοδο 2009-10 μέχρι και την σεζόν 2015-16 (εξαίρεση το 2010-11 που φόρεσε τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης)".

O 23 χρόνος  Δημήτρης Κωνσταντινίδης:
"Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, την διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, κ. Γιάννη Καλμαζίδη, για την πρόταση που έκαναν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό σωματείο με τεράστιο κοινό και μεγάλη απήχηση. Τιμή μου που θα βρίσκομαι από την νέα αγωνιστική περίοδο στους πρωταθλητές Ελλάδος.
Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων και ότι καλύτερο στο Champions League.
Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να νιώσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Α.Ο. Ορεστιάδας, στον πρόεδρο κ. Βασίλη Γκιζάνη και στο Δ.Σ. της ομάδας για τη λύση της συνεργασίας μας, τη βοήθεια και τη στήριξη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο να μεταβώ στον πρωταθλητή Ελλάδος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -