30/11/15

oxyroN2.668













12η αγωνιστική της Super League

Καλλονή - ΠΑΟΚ - 1-3

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, ο Δικέφαλο κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την ΑΕΛ Καλλονής με 1-3...Με τις αλλαγές ξύπνησε ο ΠΑΟΚ και έφτασε στο τρίποντο μετά από τρία παιχνίδια.

Δείτε το video ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ: 
 Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Υπήρχε πίεση στους ποδοσφαιριστές. Αν και μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Και στο χειρότερο σημείο του παιχνίδιου σε επίπεδο απόδοσης από εμάς, τελικά σκοράραμε εμείς και πήραμε τη νίκη».
Για το ότι οι ποδοσφαιριστές του αφιέρωσαν τα γκολ που πέτυχαν: «Ομολογώ ότι με εξέπληξαν θετικά οι παίκτες. Δείχνουν πόσο πιστεύουν στη δουλειά που κάνουμε και πόσο δεμένοι ήμαστε. Αυτά είναι τα αποδυτήριά μας».
Για το αν έπαιξαν θετικό ρόλο οι αλλαγές που έκανε: «Η πραγματικότητα είναι ότι μας έδωσαν θετικά στοιχεία, Πρέπει να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρει το όνομα του ποδοσφαιριστή, αρκεί που θα μπει στο παιχνίδι να προσφέρει. Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα».
Για το αν θα αγωνιστεί ο Τσίμιροτ στην επικείμενη αναμέτρηση του Κυπέλλου: «Πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Τσίμιροτ. Θέλουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Θα κατεβάσουμε όμως ένα σύνολο για να νικήσει γιατί είναι σημαντικό για μας».
Για τις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του: «Οφείλεται στη νευρικότητα. Για μένα ο διαιτητής ήταν οκ».
Για την ομάδα της Καλλονής: «Εχουν καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Στέφανος Αθανασιάδης
Για την ανάγκη που υπήρχε σήμερα για την κατάκτηση των τριών βαθμών: «Αυτό που θέλαμε ήταν ένα γρήγορο γκολ για να καταφέρουμε να πάρουμε την ψυχολογία, να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας φέτος: «Αυτό που πιστεύω είναι όταν χτίζεις μια ομάδα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να βγάλουμε ότι καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε πάρα πολύ όλοι οι παίκτες μαζί με τον προπονητή και από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή. Έχουμε ζητήσει πολλές φορές υπομονή από τον κόσμο, αλλά όταν χτίζεται μια ομάδα, χρειάζεται υπομονή για να φτάσει εκεί που μπορεί.
Για το ποιο είναι το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις για να πάρεις τρεις βαθμούς Είτε έρθει με καλό ποδόσφαιρο είτε με κακό, οι τρεις βαθμοί μετράνε. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Οσο παίρνεις τους τρεις βαθμούς, μετά έχεις και την ψυχολογία για να παίξεις καλύτερο ποδόσφαιρο».
Για την γενικότερη κατάσταση  στην ομάδα: «Ισως ακούγεται γιατί μερικοί δε θέλουν το καλό της ομάδας. Δείξαμε και σήμερα ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας και ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, πολλοί ψάχνουν προβλήματα. Αυτά δεν υπάρχουν. Το αποδείξαμε σήμερα, που γίναμε όλοι μια αγκαλιά στα γκολ. Είναι μια εικόνα για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ».
Για τον Ιγκόρ Τούντορ:«Εχει δεθεί με την ομάδα. Το δείχνει με το πάθος που βγάζει σε κάθε παιχνίδι»
Για την επέτειο της μεγάλης νίκης στο Λονδίνο,απέναντι στην Τότεναμ: «Η ομάδα έχει μέλλον. Φέτος ήταν μια κακή χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να δούμε και άλλες ανάλογες στιγμές».
Για την Eθνική Eλλάδος:   «Είναι ευλογία για κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική. Αυτό που συμβαίνει στην εθνική είναι παρόμοιο με τον ΠΑΟΚ. Χτίζεται μια νέα ομάδα, με νέα παιδιά. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα φέρουμε την εθνική εκεί που θέλει ο κόσμος».
Για ενδεχόμενη μετακίνηση του σε ομάδα του εξωτερικού:«Δεν έχω κάποια πρόταση. Θα πω το κλασσικό, ότι έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Καλολονή: Δαύκου, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (85' Χιντασέλι), Καλτσάς (89' Γιουκαρής), Κεϊτά, Γεωργίου, Σάμπα (80' Μάρκοβιτς), Μπαργκάν, Μανούσος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λέοβατς (59' Μυστακίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Ροντρίγκες, Πέλκας (65' Γκολάσα), Μακ (79' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης.

28/11/15

oxyroN2.667


















ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΕΣ 8η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Αρκαδικός - 74-54

Για την 8η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο "Παλατάκι" τον νεοφώτιστο Αρκαδικό με 74-54, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στα δύο τελευταία δεκάλεπτα.

Σούλης Μαρκόπoυλος:
Για το παιχνίδι: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για τη νίκη και την εμφάνιση τους. "Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για μας, γιατί ο Αρκαδικός έχει πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα, το έδειξε πρόσφατα και στην Πάτρα. "Εκαναν πολύ καλό ξεκίνημα με σιγουριά σε άμυνα και επίθεση, ενώ εμείς είχαμε εκνευρισμό κι άγχος στην αρχή. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση ήταν μεγαλύτερη, πέτυχαμε εύκολα καλάθια και επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και θα πάμε για τη νίκη.»
Για την θεαματική βελτίωση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Χωρίς διάθεση δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Είναι και τεχνικό το θέμα στην άμυνα, ήμασταν κάθε φορά δύο βήματα πίσω κι έτσι βρήκανε ελεύθερα σουτ, όμως καταφέραμε στο δεύτερο μέρος και βγάλαμε στο παρκέ αυτά που θέλαμε από την αρχή.»
Για τα ριμπάουντ: «Ένας παράγοντας για τον έλεγχο των ριμπάουντ είναι η ενέργεια και διάθεση. Πολλές φορές η στατιστική δεν δείχνει την πραγματικότητα. Πρέπει να έχεις τη διάθεση και το μυαλό για να κάνεις τις σωστές επιλογές.»
Για την εξαιρετική απόδοση του Δικεφάλου στην τρίτη περίοδο: «Μακάρι να παίζουμε έτσι σε κάθε παιχνίδι κι ακόμη καλύτερα.»
Για ενδεχόμενη μεταγραφική  ενίσχυση της ομάδας: «Ό,τι κι αν συμβεί θα υπάρξει ανακοίνωση...»

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 29-34, 56-39, 74-54

ΠΑΟΚ: Χάτσερ 5 (1), Τέπιτς 12, Βασιλειάδης 11 (2), Ντούβνιακ 5 (1), Μάρκοβιτς 12, Δέδας 2, Σχορτσανίτης 7, Κακαρούδης 5, Μαργαρίτης 4, Λιάπης 5 (1), Κώττας, Τσόχλας 6 (2)

Αρκαδικός: Λαμπρόπουλος 9 (1), Van Oostrum 11 (1), Στεφανίδης 1, Brown, Nuutinen 5 (1), Ireland 14, Kαββαδάς 10, Καλλινικίδης 4 (1)













Κ20 - 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League

Καλλονή - ΠΑΟΚ - 2-4

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε στο δημοτικό στάδιο Αγιάσου,  της Καλλονής με σκορ 2-4..
Ο Δικέφαλος με 26 βαθμούς σε 11 ματς βρίσκεται στην πρώτη θέση, ακολουθούμενος από τον γάβρο που έχει 25 αλλά και δύο ματς λιγότερα. 
Τα γκολ της ασπρόμαυρης νίκης σημειώθηκαν από τον Δημητριάδη στο 18', τον Τσελεπίδη στο 25', τον Κάκκο στο 77' και τον Δεληγιαννίδη στο 87'. Ενδιάμεσα η Καλλονή είχε προσωρινά ισοφαρίσει στο 22' (1-1) και στο 46' (2-2).

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τοπαλίδης, Δεληγιαννίδης, Τσελεπίδης, Δοδοντσάκης, Πατράλης, Κτιστόπουλος, Δημητριάδης (57' Πούφλης), Κάκκο, Ραγκέλοφ (53' Παναγιωτίδης), Συράκος.

27/11/15

oxyroN2.666













ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Υδραϊκός - ΠΑΟΚ - 11-5

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς και έχασε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα πόλο. Ο Υδραϊκός (δύο θέσεις κάτω από τον πέμπτο ΠΑΟΚ στην βαθμολογία) ήταν σαφώς ανώτερος από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ προηγήθηκε 6-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο και τελικά κράτησε τη διαφορά και κέρδισε με 11-5. 
Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ είχε μόνο νίκες στην Αθήνα, σήμερα όμως δεν μπήκε καθόλου καλά από την αρχή και έτσι έχασε κάθε επαφή με το σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 4-1,2-3,3-0,2-1

Υδραϊκός: Φλέγκας, Καϊάφας, Ποταμιάνος, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Λ. 1, Δανουρδής, Μπλάνης, Λουιζίδης 1, Αργυρόπουλος, Φώσκολος 3, Μαυρωτάς Γ Λιαπάκης, Μυγόπουλος, Στελάτος 3, Τσαχειλίδης 2,

ΠΑΟΚ: Φοροτζίδης, Προσινικλής, Μιτελούδης, Κουτσιαλής 1, Τσολακούδης 1, Τζελάτης, Παπαποστόλου 1, Νικολαίδης 1, Δημητριάκης, Θωμάκος, Μαζοκοπάκης, Σολανάκης 1, Κεχαγιάς.












ΒΟΛΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ 6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Κηφισιά - 1-3

Για την 6η αγωνιστική της Volleyleague, ο Δικέφαλος, έκανε  την πρώτη του ήττα με 1-3 (17-25 , 25-16, 32-34, 23-25) από την Κηφισιά μέσα στο PAOK Sports Arena. Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το βόλεϊ με απίστευτες διακυμάνσεις στο σκορ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην εμπειρία, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά τα 9 χαμένα σετ μπολ στο τρίτο σετ που έδωσαν τη δυνατότητα στην Κηφισιά να προηγηθεί με 1-2, και τελικά να πάρει τη νίκη με 1-3.

Νικολάι Ζελιάσκοφ
"Για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό το θέμα ότι  χάσαμε το παιχνίδι, αλλά το πώς θα αντιδράσει η ομάδα στη συνέχεια. Στη δεδομένη στιγμή, δε βλέπω έναν ηγέτη, ο οποίος στις δύσκολες και καθοριστικές στιγμές θα μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Ασφαλώς προσπαθούν τα παιδιά, αλλά όταν δεν τους βγαίνει το ματς, μπαίνουμε σε ένα αδιέξοδο από το οποίο δεν μπορούμε να βγούμε"
Σε ερώτηση για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας ανέφερε:"Ρωτήστε τη διοίκηση για αυτό"

Βασίλης Κουρνέτας:
Σε ερώτηση αν συμφωνεί με τον Ζελιάσκοφ ότι από την ομάδα λείπει ο ηγέτης, απάντησε: "Είναι εκτίμηση του προπονητή. Το άθλημα είναι ομαδικό δεν είμαστε καλοί σε τεχνικά θέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος. Η ομάδα έχει πιο νέους σε ηλικία αθλητές και πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Αυτές μας δημιουργούν πρόβλημα και ψυχολογικά. Αυτό που θα πρέπει να μάς προβληματίσει ιδιαίτερα και στα παιχνίδια που χάνουμε αλλά και σε αυτά που έχουμε κακές εμφανίσεις. Όταν θες να είσαι στο ψηλότερο σκαλί, θα πρέπει να κάνεις την αυστηρή αυτοκριτική σου. Να δούμε τα λάθη μας, να δούμε που είμαστε, γιατί ο δρόμος ως το τέλος είναι πολύ μακρύς".
Όσο για το αν φταίνε για την εικόνα του ΠΑΟΚ οι τραυματισμοί ή η ομάδα είναι κουρασμένη από τα ταξίδια, είπε: "Αν είναι να ψάχνουμε δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε εύκολα. Εγώ αυτό δεν το συνηθίζω. Πέρσι πήραμε το πρωτάθλημα και είχαμε το Σαφράνοβιτς για ενάμιση μήνα χωρίς να μπορεί να κάνει επίθεση. Οφείλουμε  να βρούμε τι φταίει, όχι μόνο μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά γενικά. Όλα τα παιχνίδια φέτος είναι δύσκολα. Οι στόχοι είναι υψηλοί για μια ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα πέρσι. Δε μας αρκεί η νίκη στα παιχνίδια, αλλά πρέπει να παίζουμε καλό volley. Πάντως έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε".

ΠΑΟΚ (Ζελιάσκοφ): Χιμένες 17 (16/36 επ, 1 μπλοκ, 19% υπ – 5% άριστες), Ντίνας 5 (3/10 επ, 2 άσσοι), Κουρνέτας 1 (1/1 επ), Σεπέδα 21 (17/48 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Γκεοργκίεφ 7 (6/11 επ, 1 μπλοκ), Πέτρογλου 21 (16/28 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ 50% υπ – 25% άριστες), Γκαράς (λ, 61% υπ -22% άριστες), Εφραιμίδης, Καρασαββίδης

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Νικολάκης 3 (2/5 επ, 1 άσσος), Χριστοφιδέλης 12 (7/21 επ, 5 μπλοκ, 46% υπ 27% άριστες), Μπίσετ 12 (8/12 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Παπαγγελόπουλος 10 (7/13 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Ρουμελιωτάκης 14 (11/23 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 63% υπ – 28% άριστες), Γιοβάνοβιτς 25 (21/52 επ, 4 μπλοκ) / Στεφάνου (λ, 91% υπ 45% άριστες), Κάπελλας, Κοντος, Κόβαλτσουκ 1 (μπλοκ), Φραγκιαδάκης.











Κ15 της Super League

Βέροια - ΠΑΟΚ - 0-4

Η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε 4-0 της τοπικής ομάδας, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League με 18 βαθμούς.
 To πρώτο γκολ πέτυχε ο Μπαταλαμάς στο 15′ με πλασέ στην επαναφορά της μπάλας από την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Πουρναρά. Στο 50′ ο Ξιφιλίνος έκανε το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή κι αφού δέχθηκε την μπάλα από κούρσα του Βρακά από αριστερά. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Βρακά να σκοράρει, δύο φορές μάλιστα.
Στο 55′ στόπαρε μέσα στην περιοχή και σούταρε και στο 60′ πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Βέροιας αφού δέχθηκε τη μπάλα από σέντρα του Γεωργιάδη.

ΠΑΟΚ: Mπαταλαμάς Αθ., Τάχατος, Πουρναράς, Βουτσάς, Μούμπας (55′ Γεωργιάδης), Μπαταλαμάς Αν. (70′ Προβατίδης), Ξιφιλίνος, Μαχαιρίδης, Βρακάς (72′ Κούλαλης), Γκουτζιουρίδης (40′ Κόνιος), Θεοδωρίδης 965′ Καλφούντζος).










ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 7η αγωνιστική

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ - 75-53

Μία ακόμη ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον ΟΣΦΠ στο ΔΑΚ Γλυφάδας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά και την εντός έδρας ήττα στο «Παλατάκι» από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το τελικό 75-53, ενώ για την ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα…












Κ17 - 4η αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League

Βέροια - ΠΑΟΚ - 1-2

Tην 8η νίκη της σε 9 αγώνες πήρε η Κ17 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας εκτός έδρας της Βέροιας με 1-2 για την 4η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Με αυτή τη νίκη ο η Κ17 του ΠΑΟΚ, έφθασε τους 24 βαθμούς σε 9 ματς και βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ξάνθη.

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Τσαούσης, Παπαθανασίου, Βουτσάς, Δημητρίου, Μελετίδης, Αηδονίδης (57′ Νουκάρης), Χατζηστραβός (80′ Λύρατζης), Τζοβάρας (57′ Γκαργκαλατζίδης), Χατζηδίμπας (80′ Τσιγγάρας), Υφαντίδης (75′ Ευθυμίου)

26/11/15

oxyroN2.665





















5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

ΠΑΟΚ - Γκαμπάλα - 0-0

Μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές ο ΠΑΟΚ  αναδείχτηκε Ισόπαλος 0-0 με την Γκαμπάλα στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Legaue... και με γνωστό στον ΠΑΟΚ ότι έχει χάσει ήδη το τρένο της πρόκρισης για τους «32» του Europa League,
Ο Δικέφαλος στα τρία ματς που έδωσε στην Τούμπα δεν κέρδισε κανένα και έτσι -όπως είναι φυσιολογικό- δεν πας πουθενά!
Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που διοργανώνει ευρωπαϊκό αγώνα μετά τα γεγονότα στο Παρίσι και βάζει σε εφαρμογή τα πολύ αυστηρά μέτρα της UEFA. Εκπαιδευμένα σκυλιά στην Τούμπα για ανίχνευση επικίνδυνων αντικειμένων.

Ιγκόρ Τούντορ
"Είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε μία καλή εμφάνιση και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που πολλοί την έχουν υποτιμήσει και εγώ προσωπικά πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από τους παίκτες μου", ανέφερε αρχικά ο Κροάτης.
Για την αποχώρηση του Μπερμπάτοφ από το γήπεδο: "Όχι δεν θεωρώ ότι είναι ασέβεια είτε προς την ομάδα, είτε προς εμένα. Πολλοί μπορεί να νιώσουν θυμωμένοι μερικές φορές, αλλά εγώ έκανα την αλλαγή γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτό, μου φάνηκε κουρασμένος και θέλησα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. 'Έβαλα τον Μυστακίδη γιατί ήθελα να μας δώσει λίγο χώρο στο παιχνίδι μας, να το "απλώσουμε" μέσα στο γήπεδο".
Για την Κράσνονταρ και τη δήλωση που είχε κάνει για τη δυναμική των Ρώσων: "Το σημερινό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι η Κράσνονταρ και η Ντόρτμουντ είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Το γεγονός ότι και οι δύο έχουν από 10 βαθμούς δεν είναι τυχαίο, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα".
Για τη συγκομιδή της ομάδας του στον όμιλο: "Θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο και η τύχη, ήμασταν και σήμερα άτυχοι. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες και αν είμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ένα τουλάχιστον παιχνίδι. Επίσης στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ήμασταν μπροστά στο σκορ μέχρι το λάθος του Όλσεν".
Για την εμφάνιση του "Δικεφάλου": "Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έφυγε ικανοποιημένος σήμερα από το γήπεδο. Είδε μία ομάδα που "πάλεψε" για τη νίκη και έδωσε ότι είχε. Δεν είμαι ικανοποιημένος επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Όταν δεν κερδίζεις δεν είναι ευχάριστο, αλλά σήμερα οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν και αυτό είναι το πιο σημαντικό".
Για τη διαφορά της σημερινής εμφάνισης από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν κέρδισε για τελευταία φορά η ομάδα του: "Σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το παιχνίδι το κερδίσαμε εύκολα, αλλά σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες".

Εργκούς Κάτσε:
«Μας λείπει το γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, όμως στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε και την τύχη άλλων αγώνων.Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο πρώτο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και μας έλειψε η τελική προσπάθεια.
Η ατυχία έπαιξε ρόλο και με την Κράσνονταρ στην Τούμπα, όπου μας έλειψε το γκολ όπως και με την Ντόρτμουντ που είχαμε προηγηθεί. Δεν έχουμε την τύχη προηγούμενων αγώνων και δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Δεν μπορούμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα».
Για την περίφημη δήλωση του Τούντορ για τα μπαλέτα : «Μας πείραξε λίγο, αλλά ο προπονητής ήταν νευριασμένος εκείνη τη στιγμή. Λογικό είναι, όταν βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει. Σε αυτό φταίμε κι εμείς που δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».
Για τον αποκλεισμό από το Europa League:  «Κάθε pοδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε αυτές τις διοργανώσεις και να προχωράει όσο πιο πολύ μπορεί.
Δεν περάσαμε όμως και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο πλέον. Πρέπει όμως να αλλάξει στην ομάδα το κλίμα. Υπάρχει μια πίεση και ένα πρόβλημα, αλλά είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε».

Γιώργος Τζαβέλλας
Σχολιάζοντας τις ευκαιρίες που χάθηκαν στην επανάληψη σημείωσε: "Σήμερα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Με το αποτέλεσμα που ήρθε στο άλλο παιχνίδι χάθηκαν και οι μαθηματικές ελπίδες μας για πρόκριση. Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό γιατί έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι μετά τα τελευταία αποτελέσματά μας. Μpoρώ να πω ότι κατά διαστήματα, παίξαμε καλά, όπως παίζαμε πριν ένα μήνα. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να επανέλθουμε".
Σε ερώτηση αν ήταν θέμα ψυχολογίας το ότι δεν ήρθε τελικά το γκολ, απάντησε: "Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο νομίζω είναι το σημαντικότερο πράγμα. Όποιος δεν παίζει ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει αυτο. Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου αυτό το κομμάτι. Καταφέραμε σήμερα, κατά διαστήματα να το κάνουμε και να πατήσουμε στα πόδια μας. Η ομάδα έδειξε ένα σοβαρό πρόσωπο, κάτι που θα μας βοηθήσει για το ματς της Δευτέρας με την Καλλονή".
Όσο για την επόμενη μέρα: "Σίγουρα είναι σημαντικό να υπάρχει συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και για τους παίκτες αλλά και για την ομάδα. Δεν τα καταφέραμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα στο οποίο έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να πάρουμε νίκες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου (78' Αθανασιάδης), Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας (46' Σάμπο), Μπερμπάτοφ (71' Μυστακίδης).

Γκαμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρτίνιο, Νταντεμίροφ, Ράφαελ, Σαντίγκοφ (87' Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζαργάροφ (84' Μιρτσαμπέκοφ), Ζεκ, Ζένιοφ (77' Γιαβάντοφ), Αντόνοφ.

25/11/15

oxyroN2.664
















5ος ομίλος 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup

ΠΑΟΚ - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - 70-89

Για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup μπροστά σε 3000 οπαδούς μας , ο ΠΑΟΚ έχασε στο Παλατάκι από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με 70-89...
Το παρόν στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην PAOK Sports Arena, ενδέχεται να δώσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης...
Πανό για τον Πούτιν. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το πανό που ανέφερε: «Πούτιν είμαστε μαζί σου, τώρα είναι η ώρα να δείξεις τη δύναμή σου»

Σούλης Μαρκόπουλος:
Για το παιχνίδι: «Παίξαμε πραγματικά με την καλύτερη ομάδα του ομίλου κι όταν χαλαρώνεις απέναντι σε τέτοια αντίπαλο, τότε της δίνεις την ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι της. Ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί πάνω στα σκριν δεν είχαμε τις απαραίτητες εναλλαγές κι έτσι κατάφερουν να πάρουν εύκολα ριμπάουντ, ανέτρεψαν τη διαφορά και κατάφεραν να στο τέλος να πάρουν τη νίκη.
Για ενδεχόμενη κούραση που στοίχισε κατά την διάρκεια του σημερινού αγώνα: «Όταν παίζεις με μία τόσο γρήγορη ομάδα, που είναι ίσως η μοναδική που μπορεί να το κάνει τόσο καλά από τις μη Ευρωλίγκα ομάδες, λογικό είναι να κουραστείς σε κάποια φάση. Η Ζενίτ ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από εμάς κι έχει εκείνα τα τεχνικά στοιχεία που κακά τα ψέματα δεν μπορείς να φτάσεις...»
Για την γενικότερη παρουσία του ΠΑΟΚ στον όμιλο: «Ούτε η Ζολνόκι ήταν κακή ομάδα. Γενικά στον όμιλο μας όλα τα άλλα αποτελέσματα είναι πιθανά. Εκτός τη Ζενίτ που μπορεί να τους κερδίσει όλους, όλες οι άλλες ομάδες μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι.»
Για το αν η ομάδα πρέπει πλέον να δώσει το βάρος στο πρωτάθλημα: «Εμείς μπήκαμε στο Eurocup για να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και δεν μπορώ να ξεγράψω το Εurocup. Είναι μία διοργάνωση που δεν γίνεται να αφήσουμε και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για να προκριθούμε».

 Μιλένκο Τέπιτς:
«Ήταν πολύ δύσκολο ματς όπως διαπιστώσατε, αφού η Ζενίτ είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας.
Είχαμε πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά δεν συνεχίσαμε ανάλογα, γιατί οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πιο δυνατά στην άμυνα, κυνήγησαν τa ριμπάουντ κι εμείς δεν ανταποκριθήκαμε με τον κατάλληλο τρόπο.
Το βασικό ήταν ότι δεν ανταποκριθήκαμε στο επίπεδο του μπάσκετ που έδειξε η Ζενίτ.
Δεν πιστεύω ότι έχουμε αποκλειστεί. Μαθηματικά έχουμε τις πιθανότητές μας, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Πρέπει να δώσουμε μάχη έως το τέλος».

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-19, 44-50, 60-67, 70-89

ΠΑΟΚ (Σ. Μαρκόπουλος): Τέπιτς 14, Λιάπης, Βασιλειάδης 13(3), Κακαρούδης, Τσόχλας 5(1), Δέδας, Μαργαρίτης 5, Κώττας 2, Σχορτσανίτης 17, Ντούβνιακ 2, Μάρκοβιτς 6, Χάτσερ 6

Ζενίτ (Β. Καράσεφ): Αντίποφ 12(2), Τίμα 13(3), Κοσέεφ, Μοτοβίλοφ, Τούλσον 29(7), Βικρόφ 5(1), Πουσκόφ 2, Καρπούκιν 4(1), Ντάουντελ 15(1), Βάλιεφ 4, Γκολόβιν 5(1)

23/11/15

oxyroN2.663



















5η αγωνιστική της Volleyleague

ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης - 3-0

Για την 5η αγωνιστική της Volleyleague, o Δικέφαλος επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ.
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 (25-20, 25-19, 25-10 ) επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την 5η αγωνιστική της Volleyleague , αφού ο τραυματισμός του Γιάννη Παντακίδη στις αρχές του πρώτου σετ επισκίασε τα πάντα στο PAOK Sports Arena.
O ΠΑΟΚ διατήρησε το αήττητο και κράτησε απόρθητη την έδρα του αλλά ο τραυματισμός του επί σειρά ετών παίκτη του ΠΑΟΚ ....τους πάγωσε όλους.

Θανάσης Ντίνας
«Είχαμε ένα δυσάρεστο συμβάν με τον τραυματισμό του συμπαίκτη μας του Παντακίδη.  Το μυαλό μας είναι στον Γιάννη. Να του πούμε περαστικά. Δεν είχε σημασία το αποτέλεσμα αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία του παιδιού και να είμαστε όλοι οι  αθλητές καλά. Μπορέσαμε και μείναμε συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε το ματς αυτό παρά τον σοβαρό τραυματισμό.» ...

Βασίλης Κουρνέτας
«Σε μια προσγείωση του πάτησε στο πόδι μου και έπεσε. Είναι από τους τραυματισμούς που συμβαίνουν συνέχεια άθλημα μας , αλλά , δυστυχώς όπως φάνηκε ο τραυματισμός του Γιάννη είναι πιο σοβαρός. Χίλιες φορές να είχαμε χάσει το ματς με τον Εθνικό και να μην τραυματίζονταν ο Παντακίδης. Να του ευχηθούμε όλοι να μην είναι κάτι το σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας γιατί ο Γιάννης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης».
Όσο αφορά το ματς ο Κουρνέτας τόνισε: «Ήμασταν επηρεασμένοι στο πρώτο σετ από τον τραυματισμό του Γιάννη. Όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε το ρυθμό μας και φθάσαμε στη νίκη. Έχουμε μπροστά μας έναν κύκλο πολύ σημαντικών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να είμαστε υγιείς και καλά στο γήπεδο για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει διατηρήσει το βασικό κορμό από πέρυσι και έχει ενισχυθεί σημαντικά με τους Στεφάνου, Χριστοφιδέλη. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή».
Από την πλευρά του ο Χαβιέρ Χιμένες τόνισε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας. Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας θα είναι στον Γιάννη για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

ΠΑΟΚ (Ζελιάσκοφ): Χιμένες 17π. (14/18 επ., 3 μπλοκ, 45% υπ., ), Παντακίδης, Κουρνέτας 2 (2/3 επ.), Τσεπέδα 12 (12/16 επ.), Γκεοργκίεφ 10 (5/12, 2 μπλοκ, 3 άσσοι), Πέτρογλου 10 (7/12, 2 μπλοκ, 1 άσσος, 64% υπ.) / Γκαράς (λ. – 80% υπ.), Ντίνας 6 (2/4, 4 μπλοκ), Εφραιμίδης 1 (1/1), Καρασαββίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Κώστας Δαλακούρας 9π. (8/22, 1 μπλοκ, 47% υπ.), Τουράνιανιν 5 (2/7, 3 μπλοκ), Κασαμπαλής 2 (2/4), Ίλιτς 6 (6/18), Κιόσης 5 (3/7, 1 μπλοκ, 1 άσσος), Ανέστης Δαλακούρας 6 (6/22 επ.) / Δαρίδης (λ. – 25% υπ., 17% άριστες), Βλαχόπουλος 1 (1 άσσος), Τσέλιος, Χαραλαμπίδης.

22/11/15

oxyroN2.662















11η αγωνιστική Superleague

Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός - 0-0 

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής έμεινε στο 0-0... παίζοντας με μια από τις θεωρούμενες αδύνατες -φέτος- ομάδες της Λίγκας, δεν μπόρεσε να κερδίσει, όπως έγινε και την περασμένη αγωνιστική στο ματς με τον ουραγό Πανθρακικό που τον κάναμε να μοιάζει με Μπαρτσελόνα!
Η νέα γκέλα του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα με τον Παναιτωλικό, έφερε κι αποδοκιμασίες από φιλάθλους του «Δικεφάλου» προς ποδοσφαιριστές της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια. 
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στο γήπεδο της Τούμπας στην μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στην Γαλλία.

 Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

 Ιγκόρ Τούντορ:
 Για τον αν ήταν σήμερα η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Ναι συμφωνώ δεν ήταν καλή η εμφάνισή μας. Έχουμε κάποια ψυχολογικά θέματα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες έχουν πίεση και δενμπόρεσαν το διαχειρστούν σωστά και το αποτέλεσμα φάνηκε στο γήπεδο».
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει τα ματς: «Το να πούμε τώρα τον λόγο δεν είναι σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για λεπτομέρειες, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι ίδιοι όταν κερδίζουμε και ίδιοι όταν χάνουμε».
Για το αν υπάρχει μεγάλη πίεση: «Σήμερα έπαιξαν πολλοί παίκτες από την περσινή χρονιά. Και όλοι εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα τι σημαίνει να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Πρέπει να διαχειρίζεται σωστά την πίεση. Για μένα ως προπονητή δεν είναι σημαντικό να τους στηρίξω εγώ. Πρέπει οι ίδιοι να έχουν τη δύναμη. Γνωρίζω το πρόβλημα και ξέρω τι συμβαίνει, αλλά δεν μπορώ να είμαι ειλικρινής μαζί σας τώρα και να σας πω τον λόγο».
Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Ο Μπερμπάτοφ είχε μια καλή ευκαιρία, δεν την έκανε γκολ. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε ανεξάρτητα από εμφάνιση και τώρα είμαστε ξανά στο ίδιο σημείο όπως και πριν την διακοπή».
Για το αν έγιναν λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό : ««Δουλειά μου είναι να μπορώ να επιλέγω τους καλύτερους που έχω στη διάθεσή μου για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο»
Για το τι δεν λειτουργεί σωστά στην ομάδα: «Θα μιλήσουμε αύριο στα αποδυτήρια με τους παίκτες. Απλά υπάρχουν κάποιοι που ήρθαν από μεγάλη απουσία, κάποιοι είναι εκτός φόρμας, κάποιοι περιμένουν από άλλους να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Επίσης κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση
Για το αν αισθάνεται ο ίδιος πίεση: «Πίεση υπάρχει κάθε μέρα σε εμάς, αλλά εγώ μπορώ να τη διαχειριστώ».
Για τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου: «Ξέρω ότι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, ξέρω ότι υπάρχει πίεση. Να είμαστε άνδρες να σταθούμε στα πόδια μας και να μπούμε στο γήπεδο. Πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά και να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρέπει πρώτα να είμαστε άνδρες και μετά ποδοσφαιριστές. Κανένας δεν μπορεί να προστατέψει κανένα. Τι να τους προστατέψεις; Από τον κόσμο; Αν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση να πας για μπαλέτο ή στη δεύτερη κατηγορία με πρώτο εμένα. Κουράστηκα με την κατάσταση. Δεν έχει να κάνει με τον προπονητή και το σύστημα. Πρέπει να είμαστε άνδρες. Εχω κουραστεί με το να ψάχνουμε συνέχεια δικαιολογίες γιατο τι συμβαίνει».
Για το αν έχει αλλάξει άποψη για τους ποδοσφαιριστές  του: «Δεν αλλάζω την άποψή μου. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα. Οσα είπα πριν δυο μήνες δεν ισχύουν. Δεν έχει να κάνει με άλλους ποδοσφαιριστές. Επίσης είναι εύκολο να είσαι καλός στις όμορφες στιγμές. Δεν ήρθα εδώ για να ρίξω την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές.
Πρώτος την αναλαμβάνω εγώ. Εχω κουραστεί με την ιστορία να φταίει ο προπονητής, όταν κάποιοι δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη και να διαχειριστούν την πίεση. Γιατί πάντα ο Τζιόλης είναι αυτός που πρέπει. Για τον Τζιόλη είναι καλός ο προπονητής και για τους άλλους όχι. Όταν κάποιοι έχουν μηδέν προσωπικότητα δεν φταίει ο προπονητή. Ο Τζιόλης είναι καλός ποδοσφαιριστής και άνδρας».

Αλέξανδρος Τζιόλης:
Για τo παιχνίδι : "Δεν έχουμε δικαιολογία. Ηταν κακή εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Μας δημιουργεί ευθύνες αυτό το αποτέλεσμα. Οταν δεν κερδίζεις κάποιο ματς, ακούς αποδοκιμασίες".
Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ: "Είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν διασπάσαμε την άμυνα του αντιπάλου. Αδικαιολόγητοι...".
Για την σημερινή απόδοση της ομάδας : "Δεν υπήρχε πείραμα σήμερα. Δεν έχουμε δικαιολογία για το ότι κάναμε κάτι που δεν ξέραμε. Ήμασταν κακοί με έναν πιο αδύναμο αντίπαλο.
Για το πως πρέπει να αντιδράσει η ομάδα προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση: Οταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα και αρνητική αύρα, εκεί ο καθένας μας πρέπει να δείξει την αξία του και την προσωπικότητά του. Δεν θέλω να πω όσα σχολίασε ο Τούντορ. Εχω να πω πως στα δύσκολα φαίνονται οι ομάδες και οι παίκτες. Στα εύκολα είναι όλοι καλοί. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο".
Για το αν μπορεί να διορθωθεί το αρνητικό κλιμα : "Θέλω να σκέφτομαι θετικά. Πρέπει να το γυρίσουμε αυτό που έχει γίνει. Να μοχθήσουμε".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Κίτσιου (71' Μυστακίδης), Γκολάσα (84' Ζάιρο), Κάτσε, Μπερμπάτοφ, Μακ, Αθανασιάδης (55' Πέλκας).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Παπουτσογιαννόπουλος (32' Ρουσκουσέδα, 91' Κόρστιερς), Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Βιγιαφάνιες (79' Κουτρουμάνος), Κάπελ, Μαρκόφσκι.

20/11/15

oxyroN2.661















6η αγωνιστική Α κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών

ΠΑΟΚ - Σεπολιακός - 6-1

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, διέλυσε με 6-1 τον Σεπολιακό Πάρνηθας και έκανε το 6Χ6, έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Πελεκούδα, Βλασιάδου (62' Τσακίρη), Μουρατίδου, Κακαμπούκη, Γεωργίου (57' Μπράμε), Σακελλάρη, Γιάννου, Ντιιμιτρίγεβιτς (76' Τσακινίδου) και Παντελιάδου.











4η αγωνιστική της Volley League

Λαμία - ΠΑΟΚ - 0-3

Η ομάδα volley του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League, κέρδισε στο "Χαλκιοπούλειο" με 3-0 σετ (20-25, 21-25,19-25) τη Λαμία και έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας (ο Φοίνικας παίζει αύριο).

ΛΑΜΙΑ (Αναγνωστόπουλος): Λέσκε 5 (4/7, 1μπλοκ), Χένσι 10 (14/20, 3 μπλοκ, 37% υπ.), Αγγελόπουλος 4 (1/1,1 άσος, 2 μπλοκ), Αραούχο 14(12/22επ., 2 άσους , 25%), Παπαθωμόπουλος 4(4/6επ. ), Χάκγουρθ 11 (9/21, 1 άσος) / Τσιράκης (λ. – 49% υπ., 22% άριστες), Καρβούνης , Δημητράδης,

ΠΑΟΚ (Ζελιάσκοφ): Χιμένες 8 (7/16 επ, 1 άσσος, 55% υπ -27% άριστες), Ντίνας 10 (7/11, 2 μπλοκ , 1 άσος), Τερζής 3(1/2 , 1άσος, 1 μπλοκ), Σεπέδα 15 (11/23 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Γκεοργκίεφ 11 (6/6 επ, 5 μπλοκ), Πέτρογλου 7(6/12επ. 1 άσος, 67%υπ-50%αρ.), Γκαράς (λ-58% υπ -46% άριστες),

Εφραιμίδης 1 (1/3 επ, 75% υπ – 25% άριστες) /Καρασαββίδης, Σαμπανάι 2 (1/2επ, 1 άσος).










6η αγωνιστική Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών

ΠΑΟΚ - Εθνικός - 7-9

Ο Εθνικός έφυγε με την νίκη από τη Θεσσαλονίκη και εξασφάλισε την 3η θέση την βαθμολογία της Α1 ανδρών, επικρατώντας 9-7 του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρχικά με 0-1, αλλά ο ΠΑΟΚ με Κουτσιαλή, Κόχειλα και Νικολαίδη διαμόρφωσε γρήγορα το 4-1.
Οι Πειραιώτες έκαναν ένα μεγάλο σερί και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 4-6 με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπαποστόλου μείωσε σε 5-6, αλλά Χατζηκυριακάκης έκανε το 5-7.
Από εκεί και πέρα ο Εθνικός κράτησε προβάδισμα και πήρε τη νίκη με 7-9, αυξάνοντας την διαφορά από τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία.

ΠΑΟΚ: Φοροτζίδης, Προσινικλής, Μιτελούδης, Κουτσιαλής 2, Κόχειλας 1, Τζελάτης, Παπαποστόλου 2, Νικολαίδης 1, Δημητριάδης, Θωμάκος, Μαζοκοπάκης 1, Σολανάκης, Κεχαγιάς.

Εθνικός: Μπεριστιάνος 1, Αργυρόπουλος 1, Αϊβαλιώτης, Ξανθόπουλος, Φούτρης 1, Χονδροκούκης, Χαραλαμπόπουλος 3, Μίσιτς, Χατζηκυριακάκης 2, Κόχειλας 1, Θαλασσινός, Τζώρτζης, Τζωρτζάτος.














7η αγωνιστική Α1 χειροσφαίρισης γυναικών

Άρτας - ΠΑΟΚ - 20-26

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Άρτα, επικρατώντας της Αναγέννησης με 26-20! και στο τέλος χειροκροτήθηκε από τους φίλους των γηπεδούχων

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 6-5, 6-6, 8-8, 10-13 (ημχ), 11-17, 14-18, 15-20, 17-21, 18-23, 20-26

ΑΡΤΑ (Γιώργος Παναγιώτου): Καλοιδή 4, Σμαρδέλη 3, Βέμη, Παπαδοπούλου 1, Σκάρα 4, Μέγα, Ζούμπου, Καράλη, Σαπλαούρα, Κουρέλη, Δημητρίου 6, Χήτα, Παναγιώτα, Ματαρόνα 2, Κολιού, Μέγα, Καλασνίκοβα.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Μίλασιτς 5, Νούλα 3, Τσαουσίδου 6, Στρατάκη, Μούρνου 1, Ανθίτση 4, Τζέριτς, Καρσανίδου, Τσομπανίδου, Ράτσικα, Βαφειάδου 7, Κοκτσίδου, Παύλου, Παπάζογλου.

Διαιτητές: Βέργος- Αβράμης,
Δίλεπτα: 4-6,
Πέναλτι: 2/3-2/4

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου