30/6/14

oxyro N2.292




H ομάδα πόλο των παίδων του ΠΑΟΚ  κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης

H ομάδα πόλο των παίδων του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των τμημάτων υποδομής σε τελικό, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και έδειξε ότι διαθέτει πολύ μέλλον.

ΠΑΟΚ - Π. Φάληρο - 10-15

oxyro N2.291














H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν

H έναρξη της νέας σεζόν σηματοδοτεί και το τυπικό τέλος της προηγούμενης, αφού στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνονται 11 συμβόλαια ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η λίστα των ποδοσφαιριστών που από την 1η Ιουλίου είναι ελεύθεροι αποτελείται από τους:

Άλβες Λίνο (στον ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο 2009)
215 συμμετοχές
16 γκολ
38 ασίστ
24 κίτρινες
1 κόκκινη
17.600 αγωνιστικά λεπτά

Κώστας Κατσουράνης (στον ΠΑΟΚ από Ιανουάριο 2013)
67 συμμετοχές
8 γκολ
7 ασίστ
16 κίτρινες
3 κόκκινες

Κοστίν Λάζαρ (στον ΠΑΟΚ από Ιούλιο 2011)
115 συμμετοχές
9 γκολ
14 ασίστ
26 κίτρινες
3 κόκκινες

Ζβόνιμιρ Βούκιτς (στον ΠΑΟΚ από Ιανουάριο 2013)
43 συμμετοχές
15 γκολ
2 ασίστ
8 κίτρινες

Γιώργος Γεωργιάδης (στον ΠΑΟΚ από Ιούλιο 2011)
73 συμμετοχές
6 γκολ
7 ασίστ
5 κίτρινες

Μίροσλαβ Στοχ (στον ΠΑΟΚ από Αύγουστο 2013)
42 συμμετοχές
9 γκολ
11 ασίστ
8 κίτρινες,
1 κόκκινη

Σέκου Ολίσε (στον ΠΑΟΚ από Ιανουάριο 2013)
38 συμμετοχές
6 γκολ
3 ασίστ
2 κίτρινες

Σωτήρης Νίνης (στον ΠΑΙΟΚ από Αύγουστο 2013)
23 συμμετοχές
1 γκολ,
2 ασίστ
2 κίτρινες

Μπίμπρας Νάτχο (στον ΠΑΟΚ από Ιανουάριο 2014)
16 συμμετοχές
2 γκολ
6 ασίστ
4 κίτρινες
1 κόκκινη

Χουάν Ινσαουράλδε (στον ΠΑΟΚ από Ιανουάριο 2014)
16 συμμετοχές
4 κίτρινες

Μίκαελ Γκσπούρνινγκ (στον ΠΑΟΚ από Ιανουάριο 2014)
1 συμμετοχή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική τους προσφορά και την προσήλωσή τους στις αρχές της ομάδας  καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ που καταρχήν ολοκληρώνεται σήμερα.

27/6/14

oxyro N2.290















To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαμπάνη. 

To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαμπάνη. Ο 22χρονος αθλητής αγωνίζεται ως διαγώνιος, έχει ύψος 2.01μ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 Αλέξανδρου Σαμπάνη
«Είμαι πολύ τυχερός που η πρώτη μου ομάδα στην Α1 κατηγορία θα είναι ο ΠΑΟΚ.  Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου και τον προπονητή της ομάδας κ.Γιάννη Καλμαζίδη που με επέλεξαν για τη στελέχωση της ομάδας. Είναι τιμή για μένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της επιλογής τους. Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν είναι τολμηρές και δείχνουν ότι η ομάδα δεν πάει απλά για 4αδα αλλά για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο στόχος αλλά αν έρθει το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι καλοδεχούμενο. Προσωπικά δεν μου αρέσει να λέω πολλά λόγια. Μιλάω καλύτερα με την μπάλα.  Τιμή μου που θα αγωνίζομαι με τον Γκόμεζ στην ίδια ομάδα. Ότι και να πω για αυτόν τον αθλητή είναι λίγο. Έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει κύπελλα και πρωταθλήματα ενώ έχει αναδειχθεί πάνω από 10 φορές στην καριέρα του MVP. Θα μάθω πολλά πράγματα από έναν τέτοιο αθλητή και όποτε χρειαστεί να τον αντικαταστήσω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.  Με πολύ δουλειά ελπίζω κάποια στιγμή να παίζω βασικός και εύχομαι αυτό να γίνει όσο το δυνατό πιο σύντομα. Αυτό θα είναι το καλύτερο για μένα και νομίζω ότι ο κ.Καλμαζίδης θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος παίκτης.  Δεν με προβληματίζει καθόλου η αλλαγή πόλης. Ίσα -ίσα που στη Θεσσαλονίκη οι αποστάσεις είναι μικρότερες και θα μπορώ να αφιερώνω ακόμα περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις. Στην Αθήνα χρειαζόμουν μια ώρα για να πάω στην κάθε προπόνηση».

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
2013-2014 Μίλωνας
2005-2012 Πανελλήνιος  (πρώτος σκόρερ το 2011)

26/6/14

oxyro N2.289








Δηλώσεις Αγγελου Αναστασιάδη - PAOK TV

Αγγελος Αναστασιάδης

Για την σημερινή πρώτη:
«Ανεπίσημη πρώτη. Τους φέραμε λίγο πιο μπροστά για να μπορέσουμε να τελειώσουμε με την άνεσή μας τα αιματολογικά και τις εργομετρικές εξετάσεις και να πούμε πέντε κουβέντες για το πώς θα λειτουργήσουμε. Να μάθουμε το πρόγραμμα και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει από βδομάδα».

Για τις συνθήκες στο ξεκίνημα
«Εχουμε κάποια δεδομένα προβλήματα με τα παιδιά που λείπουν στην Εθνική. Με την ευκαιρία να τους ευχηθούμε και καλή επιτυχία την Κυριακή. Επίσης αυτοί που λείπουνε λόγω φιλικών με την Εθνική τους θα έρθουν  λίγο πιο μπροστά, δηλαδή ο Κάτσε και ο Ρατ που θα πάρουν άδεια για να ξεκουραστούν. Εκείνο που έχει σημασία είναι η δουλειά και τίποτα άλλο».

25/6/14

oxyro N2.288











O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών κάνει έκκληση στα μέλη του Συνδέσμου, σε όλους τους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα και σε όλους τους προσωπικούς φίλους του καθενός, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη τόσο για ΑΙΜΑ όσο και για ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ για να σωθεί η ζωή ενός βρέφους που μόλις συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο ζωής του. 
Το όνομα είναι ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΔΗΣ και βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".

Θυμίζουμε πως η αλληλεγγύη είναι το μεγαλύτερο όπλο μας και ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένεια του μικρού.

Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών 1974

24/6/14

oxyro N2.287














Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος αφού υποβλήθηκε στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.  Ο Γκολάσα ανήκε μέχρι πρότινος στην Μακάμπι Χάιφα, με την οποία σε 131 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 19 γκολ, ένα εκ των οποίων στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ στη φετινή φάση των ομίλων του Europa League. Το Σεπτέμβριο του 2010 έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μετράει 7 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές του Ισραήλ.
Αγωνίζεται με ευχέρεια σε αρκετές θέσεις του κέντρου και πίσω από τον επιθετικό, έχει ύψος 1,78 και είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1991.

Γκολάσα:
Καλωσήρθες και καλή επιτυχία! Ποιές είναι οι πρώτες σκέψεις μετά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ;
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος! Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, να προπονηθώ και να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να γίνει και επιδίωξα να έρθω στη Θεσσαλονίκη.
Από πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την ομάδα;
Τις τελευταίες 15 μέρες έχουν ενταθεί και φτάσαμε γρήγορα σε συμφωνία. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη και πήρα μια…δεύτερη γεύση από τη Θεσσαλονίκη, που την είχα επισκεφθεί ως αντίπαλος!
Τις τελευταίες μέρες αρκετοί συμπατριώτες σου, ανάμεσά τους και ο Μπίμπρας Νάτχο, μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την αξία σου. Μίλησες με κάποιον πριν έρθεις εδώ;
Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και εγώ και το περιβάλλον μου πήραμε πολλές πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα και οι πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ ήταν μόνο θετικές!
Εσύ τι θυμάσαι από την επίσκεψή σου ως αντίπαλος;
Τον κόσμο! Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Είχα σκοράρει για την Μακάμπι, αλλά τελικά δεν βοήθησα μ΄αυτό το γκολ. Κατά κάποιο τρόπο όμως βοήθησα τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά από αυτό μας πίεσε πολύ!
Από πολύ μικρός έζησες ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων να σε αποκτήσουν, ενώ έφτασες μια ανάσα από τη Λάτσιο. Τελικά το πρώτο σου βήμα μακριά από το Ισραήλ είναι στην Ελλάδα. Πως νιώθεις;
Εκπλήσσομαι που είναι γνωστή η πορεία μου στην Ελλάδα και χαίρομαι που ο κόσμος ασχολείται να μάθει για μένα. Είναι αλήθεια ότι αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά η Μακάμπι δεν συμφωνούσε στη μετακίνησή μου. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα, μοιάζει πολύ με το Ισραήλ, με ζεστούς ανθρώπους και πολλές ομοιότητες στην καθημερινότητα.
Οι σκέψεις σου για το ντεμπούτο σου με τον ΠΑΟΚ; Η προετοιμασία ξεκινάει αύριο…
Ανυπομονώ να γνωρίσω τους ανθρώπους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή. Θέλω να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω, τι ποδοσφαιριστής είμαι, δεν θέλω να υπόσχομαι πράγματα στα λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα, θέλω να φτάσουμε όλοι ψηλά μαζί.

22/6/14

oxyro N2.286









Η Κ15 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Ρίμινι ΚΑΠ.

Η ΟΜΑΔΑ Κ15 ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΡΙΜΙΝΙ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΜΕ 5-1.. 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:
ΠΑΟΚ - ΜΙΚΤΗ ΒΑΥΑΡΙΑΣ 1-0
ΠΑΟΚ - ΖΕΝΙΤ 1-0
ΠΑΟΚ - ΖΒΑΙΝΦΟΥΡΤ 4-0
ΠΑΟΚ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1-0
ΠΑΟΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 5-2


ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

Είναι ένα από τα κορυφαία τουρνουά στην Ευρώπη στην ηλικία των 15 ετών. Στους αγώνες του έχουν διακριθεί ποδοσφαιριστές όπως ο Φίλιπ Λαμ, ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, ο Σάμι Κεντίρα, ο Μάριο Γκόμεζ, ο Νούρι Σαχίν, ο Μάσιμο Αμπροζίνι, ο Ματς Χιούμελς και πάρα πολλοί άλλοι που διαπρέπουν στα γήπεδα της Ευρώπης.  Ελπίδα όλων μας είναι σε λίγα χρόνια στα ονόματα αυτά να συμπεριλαμβάνονται και ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος κάνοντας συνεχή βήματα προόδου αρχικά κλήθηκε να συμμετάσχει στο Rimini Cup. Πριν από τέσσερα χρόνια. Και πλέον ήρθε η στιγμή να το κατακτήσει. Με χαρακτηριστική ευκολία οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Τασούλη και του Μιχάλη Χριστάρα πανηγύρισαν το Rimini Cup προκαλώντας αίσθηση στους Γερμανούς που δίνουν μεγάλη σημασία στη συγκεκριμένη διοργάνωση και κάθε χρόνο στέλνουν εκεί τις κορυφαίες ομάδες τους.

Καμία, όμως, δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον ΠΑΟΚ που πήρε τον τίτλο μόνο με νίκες και το κυριότερο με το επιθετικό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας που διδάσκονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές στα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου. Γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους παρατηρητές, οι οποίοι περίμεναν να δουν μια ομάδα να παίζει αμυντικά και με αντεπιθέσεις.

Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να πάρουν ανάσα. Στον τελικό κόντρα στην περσινή κάτοχο του τίτλου Χόφενχαϊμ ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Το ημίχρονο τελείωσε 3-0 και τελικά ο Δικέφαλος σταμάτησε στο 5-2. Από δύο γκολ έβαλαν οι Υφαντίδης, Χατζηδίμπας κι ένα ο Χατζηστραβός.

Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 1-0 της Νυρεμβέργης με γκολ του Χατζηδίμπα, ενώ στον όμιλο είχε κερδίσει κατά σειρά 1-0 τη Μικτή Βαυαρίας (μετέχουν οι καλύτεροι παίκτες από τη Μπάγερν και τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής), 1-0 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και 4-0 τη Σβάινφουρτ.

Τον τελικό παρακολούθησαν και περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν οδικώς από το Ντίσελντορφ για να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας.

21/6/14

oxyro N2.285













Eνημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:  

"Κατά τη διάρκεια της παραμονής του (10-27 Ιουλίου) στο Oosterbeek της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ θα δώσει πέντε φιλικά ματς.  Το πρώτο από αυτά, στις 12 Ιουλίου θα είναι με την Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα από το Βέλγιο την περασμένη σεζόν τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο έχασε το πρωτάθλημα από την Αντερλεχτ που την προσπέρασε στα Play Off.
Από το ρόστερ της ξεχωρίζει ο πολύ έμπειρος Ιβαν Ντε Καμάργκο, ο οποίος έπειτα από τέσσερις σεζόν στη Μπουντεσλίγκα με τις Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε. Στη Σταντάρ, επίσης, αγωνίζεται ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ιαπωνίας που βρέθηκε στο δρόμο της Εθνικής μας, Εϊτζι Καβασίμα και ο Ισραηλινός αμυντικός Ταλ Μπεν Χαϊμ με την μεγάλη καριέρα στην Premier League.
Στις 18 Ιουλίου αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι η ολλανδική Τσβόλε που έκλεισε την προηγούμενη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διασύροντας 5-1 τον Αγιαξ στον τελικό και κατακτώντας το Κύπελλο Ολλανδίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πρωταγωνιστές ήταν ο Γκιόν Φερνάντες κι ο Νεοζηλανδός Ράιαν Τόμας, οι οποίοι σημείωσαν από δύο γκολ. Στους πανηγυρισμούς για το Κύπελλο ήταν κι ο Ελληνας Θανάσης Καραγκούνης που τον περασμένο Ιανουάριο άφησε τον Ατρόμητο και τη Super League για να πάει στην Τσβόλε.
Στις 26 Ιουλίου η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη θα αντιμετωπίσει άλλη μια ομάδα από την Eredivisie, την Ουτρέχτη που τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα με 41 βαθμούς. Πρώτος σκόρερ των Ολλανδών ήταν ο Γενς Τοορνστρα με 12 γκολ και δεύτερος ο Βέλγος Στιβ Ντε Ρίντερ με 10 τέρματα. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα υπόλοιπα δύο φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ενώ να θυμίσουμε πως στις 09 Αυγούστου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ΚΠΡ στο Λόφτους Ρόουντ".

20/6/14

oxyro N2.284














Συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μπάνε Πρέλεβιτς:
«Είμαι μια συνέντευξη που θα διαφέρει από όλες τις άλλες. Είμαστε για τρίτη χρονιά στην ομάδα σαν διοίκηση πρωτοδικείου και ήταν η πρώτη χρονιά που κρατήσαμε την ομάδα ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό μας έφερε ένα καλό αποτέλεσμα. Πολλές φορές όμως λόγω οικονομικών κατά τη διάρκεια της χρονιάς, βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Αποφασίσαμε να κρατήσουμε όλους τους παίκτες, ακόμα και αυτούς που είχαν προτάσεις. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος που ήρθε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και από εκεί και πέρα ο κ. Σαββίδης με τις βοήθειες του προς την ΚΑΕ».
Είχαμε ένα αγωνιστικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό πρέπει να δούμε τι θα μας φέρει. Στην αρχή σου φέρνουν περισσότερες υποχρεώσεις. Τα έσοδα θα είναι αβέβαια και σίγουρα μια συμμετοχή στο Eurocup, από το οποίο δεν θα έχουμε οικονομικό όφελος. Παρόλα αυτά δηλώσαμε συμμετοχή σε αυτό, θα κάνουμε προσπάθεια να κρατήσουμε τον κορμό και τους προπονητές, γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία υπόθεση με παίκτες στη ΦΙΜΠΑ, είμαστε στο άρθρο 99 και δεν έχουμε κάποιο δικαστήριο με πιστωτές, προσπαθούμε να είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας».

Νίκος Σταυρόπουλος:
«Είχαμε ένα μέλημα. Τα παιδιά που μαζέψαμε το καλοκαίρι να μη μας φύγουν. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση. Η προσπάθεια που έκαναν όλοι όσοι βρίσκονται στη διοίκηση, ακόμα και αυτοί που δεν φαίνονται, είναι συγκλονιστική. Έχει πολλή μεγάλη αξία το ευχαριστώ.
Είχαμε τη δυνατότητα για 6 Αμερικανούς, αποκτήσαμε 2. Όλες οι αποφάσεις που παίρνονται είναι συλλογικές. Δεν θέλαμε να κάνουμε κάποια λάθος επιλογή, προκειμένου να μη χρειαστεί να διώξουμε κάποιο παιδί. Και αυτό το καταφέραμε. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια πριν από 3 χρόνια και το προπονητικό τιμ είναι το ίδιο. Αυτός ήταν στόχος μας. Γίνεται τεράστια δουλειά πίσω από τους παίκτες, σε ώρες απίστευτες. Δεν υπάρχουν ωράρια. Καταλαβαίνετε πως η δουλειά που έχει γίνει είναι συγκεκριμένη, γιατί υπάρχουν ρόλοι. Το ότι φτάσαμε να είμαστε τρίτοι, είναι συλλογική δουλειά και αξίζει μπράβο σε όλους.
Εμείς δεν βάλαμε στόχους. Ποτέ δεν παίξαμε με αριθμούς. Αυτό με το οποίο παίξαμε είναι να έχουμε μια ομάδα που να αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟΚ και να έχουμε παίκτες που τιμούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και νιώθουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Κάναμε νομίζω εξαιρετική δουλειά και ήταν εφαλτήριο το ότι ήμασταν μια οικογένεια. Είχαμε 2 ξένους, εξαιρετικά παιδιά και οι δύο. Δεν θέλαμε καλούς παίκτες με κακούς χαρακτήρες. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι το ήθος, η αξία έρχεται δεύτερη. Η αξία τους φάνηκε μέσω της σκληρής δουλειάς και της σκληρής προπόνησης.
Δεν πιέσαμε κανέναν. Ήμασταν μια τεράστια ομπρέλα ως διοίκηση προς την ομάδα. Φτάσαμε στην επιτυχία, το επόμενο βήμα θα το δούμε στη συνέχεια. Αυτό που έχουμε αποκτήσει είναι κάτι πολύ σημαντικό. Σεβασμός... Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, αυτό που εισπράττουμε κάθε φορά είναι ο σεβασμός στην ομάδα μας και αυτό είναι το μεγαλύτερο μπόνους. Από προπονητές, από ατζέντηδες και από παίκτες, που πλέον παρακαλάνε να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Είναι μια τεράστια επιτυχία, μέσα από πολλά προβλήματα.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα νέα μας παιδιά να μπουν στη διαδικασία. Αυτό θέλει υπομονή. Έχουμε ήδη 2-3 παιδιά από τις ακαδημίες που βρίσκονται μαζί μας, από πίσω υπάρχουν όμως και άλλοι που τα επόμενα χρόνια θα βρίσκονται στην πρώτη ομάδα. Τρέξαμε πιλοτικά ένα πρόγραμμα, το PAOK Elementary Basket School. Έχει να κάνει με την εκπαίδευση νεαρών παιδιών δημοτικών σχολίων. Το τρέξαμε ορισμένες φορές με ψυχολόγους, διαιτολόγους, επιστήμονες. Τους διδάσκουμε τι σημαίνει φίλαθλος και όχι οπαδός. Πόσο μακριά είναι η νίκη και πόσο η ήττα. Τι είναι επιτυχία και τι όχι. Είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, που ελπίζουμε τη νέα χρονιά να το τρέξουμε πιο δυνατά.

Τέλης Ζουρνατζίδης:
"Βιώσαμε μία καταπληκτική χρονιά. Και εγώ θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα, θα αναφερθώ σε κάποιες αγωνιστικές διακρίσεις, κάποιοι από εσάς αρέσκεστε σε αυτά και χαίρομαι πολύ όταν τα διαβάζω. Η ομάδα κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα, που συνοδεύεται από πολλές ομαδικές διακρίσεις αλλά και ατομικές. Ήταν φέτος τρίτη στο ranking με 87,12 μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, έναν εξαιρετικά ψηλό αριθμό. Η ομάδα φέτος είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση με 79,4 πόντους, ήταν δεύτερη στα δίποντα, δεύτερη στις βολές, τέταρτη σε αμυντικά ριμπάουντ, τρίτη σε ασίστ. Όλα αυτά για να γίνουν υπήρχαν πολλές ατομικές διακρίσεις μέσα στη χρονιά. Αν πάρουμε τη λίστα με τους 20 καλύτερους παίκτες μέσα στη χρονιά , θα δείτε ότι τέσσερις από αυτούς είναι παίκτες του ΠΑΟΚ, φυσικά είχαμε τον πρώτο παίκτη στο πρωτάθλημα σε ασίστ, όχι μόνο φέτος, αλλά σε όλη την ιστορία του πρωταθλήματος του ελληνικού και από πλευράς ΠΑΟΚ.
Είχαμε ένα πολύ δυνατό στατιστικό, ότι οι δύο πιο βελτιωμένοι παίκτες πάλεψαν για τον τίτλο του καλύτερου, ο Γιώργος Μπόγρης ήταν ο πιο βελτωμένος παίκτης στο πρωτάθλημα. Είχαμε τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα, με περισσότερες από 600 συμμετοχές, θεωρούμε ότι είναι ένα από τα πιο λαμπερά πετράδια του μπάσκετ και χαιρόμαστε που είναι μαζί και φυσικά πολύ θα χαρούμε να είναι και στη συνέχεια. Όλα αυτά για να κατορθωθούν και να επιτευχθούν δούλεψαν άνθρωποι. Άνθρωποι που είναι πέντε χρονια μαζί, άνθρωποι που πλέον συνεννοούνται με τα μάτια και εγώ είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ σε όλους. Εκτός λοιπόν από τον λαμπερό προπονητή, είχαμε δίπλα του τους δύο βοηθούς προπονητές, τον Χάρη Μαρκόπουλο, ο οποίος είναι ένα παιδί που έχει μία απίθανη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και νομίζω ότι θα συνεχίσει να γράφει για πολλά χρόνια λαμπρές σελίδες. Δούλεψε πάρα πολύ, τα ξέρετε και για έμαε είναι ένας τρομερός συνδιασμός, γιατί ξέρετε πάντα όλες οι σχέσεις όταν είναι μακροχρόνιες υπάρχει φθορά. Εδώ υπάρχει ένας δυνατός οικογενειακός σύνδεσμος και μας κάνει να πιστεύουμε ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερη θα γίνεται η κατάσταση.
Να αναφερθώ στο δεύτερο βοηθό προπονητή μας, τον κύριο Μπούτσκο Παντελή, ο οποίος είναι ένα πολύ αθόρυβο παιδί, ένας φοβερός εργάτης του μπάσκετ, είναι το καθαρό μυαλό, η ήρεμη δύναμη. Ο άνθρωπος που ακόμα και στις πιο τρελές στιγμές απόπνεε μία ηρεμία και σιγυριά. Τεράστια η βοήθεια του και στους νέους παίκτες. Να αναφερθώ στο γυμναστή της ομάδας, τον κύριο Παναγιώτη Βασιλείου. Αυτό που έγινε φέτος στον ΠΑΟΚ είναι τρομερό Είχαμε μία φουλ χρονιά, με πάρα πολλά παιχνίδια, με την Ευρωπη με διπλά παινίδια, με ένα τέλος που κάθε μέρα οι υποχρεώσεις ήταν τεράστιες, είχαμε λοιπόν σε ένα πολύ περιορισμένο ρόστερ, ανθρώπους που έπαιζαν συνεχόμενα παιχνίδια και βγάλαν τη χρονιά χωρίς να έχουμε κανέναν ουσιαστικό τραυματισμό. Η ομάδα ήταν με τις περισσότερες παρατάσεις, αλλά παίκτες όπως ο Χαραλαμπίδης ή ο Δέδας το καλύτερο κομμάτι τους να το βγάζουν στο τελος της σεζόν. Αν αυτό δεν είναι δουλειά ενός καταπληκιτκού ανθρώπου τότε τι είναι; Σε αυτό επίσης που λέω συνάδει και η τρομερή συνεισφορά των φυσιοθεραπευτών. Οι φυσιοθεραπευτές, ο κ. Τσουκαλάς υπό την επίβλεψη του κ. Αυτοσμίδη, ήταν ένα staff που έδωσε πολλά. Οι γιατροί με επικεφαλής του κ. Σαμαρά που έχει τεράστια ιστορία στον ΠΑΟΚ, υπό τη σκέπη του Διαβαλκανικού έκαναν καταπληκτική δουλειά. Τελευταίος, στην αναφορά και όχι στη δουλειά, είναι ο φροντιστής ο Μανώλης ο Βαλιάνος που κατάφερε να έχει τους παίκτες ήρεμους και ευχαριστημένους. Να ξέρετε ότι αν δεν γίνουν τα μικρά πράγματα δεν μπορείς να πετύχεις τα μεγάλα. Και είχαμε και βοηθεια από τις κυρίες στα γραφεία, την κα Παπλιώρη και την κα Μαγκουλά.
Εάν υπήρχε βραβείο εξωστρέφειας θα το κερδίζαμε και αυτό. Γιατί τα πράγματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, από την πρώτη στιγμή που μαζευόμαστε και όλα αυτά που γίνονται με τις παρουσιάσεις παικτών, αλλά και με τον κοινωνικό χαρακτήρα εκεί θα ήμασταν πρωταθλητές, αυτό είναι έργο του κύριου Χορόζογλου, είναι έργο του κύριου Στύλλα. Να τονίσω πάνω σε αυτό το κομμάτι ότι η σελίδα μας στο facebook έφτασε τους 30.000 followers, ειδικά στην περίοδο των πλέι οφ υπήρχε μία έκρηξη. H κοινωνική εικόνα της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου. Υπήρχε και το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας και μακριά από το γήπεδο. Να μιλήσουμε για τις επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία, υπήρχε η συμμετοχή μας στο Πειραματικό σχολείο σε ένα καταπληκτικό event που έγινε εκεί. Υπήρχε η συνεργασία με τον κόσμο, το υλικό που συγκεντρώσαμε για τους πλημμυροπαθείς στη Σερβία. Έγινε μία τεράστια προσπάθεια, με την βοήθεια του κόσμου, του παπά Χρήστου, ο οποίος ήρθε με μία τεράστια βοήθεια εκεί που δεν το περιμέναμε. Υπήρχαν επισκέψεις ανθρώπων από την Αμερική. Φιλοξενήσαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ παιδιά από την Αμερική. Είχαμε την εκδήλωση για το Κυπελλο που κατακτήσαμε στην Τεργέστη, η ομάδα φόρεσε επετειακές φανέλες, υπήρχε η επιστροφή του Μάικ Τζόουνς μετά από πάρα πολλά χρόνια, υπήρξε μία μεγάλη ανάπτυξη στη μπουτίκ. Η ομάδα συμμετείχε στην αιμοδοσία της ΠΑΕ, υπάρχει η συνεργασία με τα ΙΕΚ Ξυνή, επισκεφτήκαμε και αυτό θέλω να το τονίσω, με πολύ μεγάλη χαρά και θαυμάσαμε το μουσείο της ΧΑΝΘ, συμμετείχαμε στην εκδήλωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τα βλαστοκύτταρα.
Υπήρξαν άνθρωποι, οι οποίοι μας βοήθησαν πάρα πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη χορηγεία τους τους αδελφούς Δαμιανίδη, οι οποίοι λύσανε τα χέρια με τη βοήθεια τους, είναι άρρωστοι ΠΑΟΚτσηδες. Τον κύριο Κώστα Ορφανό, ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ στο θέμα των σπιτιών. Υπάρχουν άνθρωποι και φίλαθλοι που είναι κάτι παραπάνω από φίλαθλοι, όπως είναι ο κύριος Χατζόπουλος και ο κύριος Άρης Χατζηστεφάνου, ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει για την ομάδα σε πολλές δύσκολες στιγμές. Καμιά φορά εμείς οι τρεις που καθόμαστε στο πάνελ ήμαστε λίγο δύσκολοι μαζί σας, θα μας συγχωρήσετε για αυτό. Πολλές φορές είναι ο χρόνος δύσκολος, είναι η πίεση, θα θελα να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, για την κριτική σας που για εμάς είναι καλή και μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Φέτος πέρα από μία χρονιά εκπληκτική αγωνιστική, ήταν και μία χρονιά εκπληκτική. Φέτος αγωνιστήκαμε μόνο με το μπασκετ, αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία. Αυτά είναι μικρά πράγματα, που κάνουν τις ομάδες μεγαλύτερες«».

Ερωτήσεις:
Για τα οικονομικά της ΚΑΕ: Όταν ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με τα διοικητικά το μόνο που μπορούσαμε να υποσχεθούμε είναι ότι κάθε χρήση θα είναι κερδοφόρα, έστω και ένα ευρώ. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ανοικτή αύξηση κεφαλαίου, αυτη τη στιγμή τρέχει, δεν έχουμε καμία ένδειξη από κανέναν για να θέλει να ασχοληθεί. Ο κύριος Σαββίδης μας έχει βοηθήσει, μας βοηθάει και θα μας βοηθάει, μας έχει βοηθήσει στις πιο κρίσιμες στιγμές, δεν έχουμε αυτή τη στιγμή κάποια άλλη ένδειξη. Ο κύριος Ανδρέου, βοήθησε από πάρυσι τέτοιο καιρό, ήταν όλη τη χρονιά και ηθικά και υλικά δίπλα μας, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις μέσα στη χρονιά για το μέλλον της ομάδας, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Με τον κ. Κοντομηνά είχε σχέση σε χορηγικό επίπεδο και στις υποχρεώσεις του και τις υποσχέσεις του είναι άψογος.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα άνθρωπο, μεγαλομέτοχο που να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ΚΑΕ. Να πληρώνονται υποχρεώσεις, εφορία, πιστωτές του 99 και οι εργαζόμενοι στην ώρα τους. Αυτός που θα έρθει θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να ξεφεύγει από τις οικονομικές δυνατότητες της ΚΑΕ
Για την εξυγίανση, πέρυσι είχαμε πει ότι χρειάζεται μία επταετία με βάση αυτό που βλέπαμε. Δυστυχώς δεν άλλαξε καθόλου. Θα αλλάξει με την παρουσία ιδιοκτήτη ή ενός μεγάλο χορηγού. Με τον Κούπερ, έχουμε κάνει συζητήσεις. Έχει αποκτήσει νέο διαβατήριο, έχει εθνική ομάδα, υποχρεώσεις, μπορεί να καθυστερήσει η υπόθεσή του. Με τον κόουτς συνεννοούμαστε πολύ εύκολα, κάνε πολλές συζητήσεις και σύντομα θα γίνει και μία ουσιαστική
Για πιθανή αύξηση του μπάτζετ: «Είναι πάρα πολύ μεγάλο ρίσκο. Θα καθίσουμε να το συζητήσουμε όλοι μαζί. Αλλά είναι μεγάλο ρίσκο, γιατί έχουμε ανειλημμένες υποχρεώσεις, ξέρουμε τι γίνεται με εισιτήρια κλπ. Στο τέλος κάθε μήνα πρέπει να πληρώνουμε συγκεκριμένα χρήματα. Καταλαβαίνετε τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί στην ΚΑΕ»
Για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ: «Ποιος ξέρει αυτός που γράφει ότι πήγαμε με τους ηττημένους πώς ξέρει τι ψηφίσαμε; Η ψήφος είναι μυστική. Και με τον προηγούμενο και με το νυν πρόεδρο έχουμε πολύ καλή σχέση και θα συνεχίσουμε να έχουμε και τα επόμενα δύο χρόνια, παρόλο που σαν ΠΑΟΚ πιστεύουμε ότι η θητεία είναι μεγαλύτερη»
Για Κούπερ (Σταυρόπουλος): «Ο Κούπερ είναι ένας παίκτης που έπαιξε αξαιρετικά, αλλά τις συνθήκες τις έδωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Κούπερ έχει ταλέντο, αλλά τις συνθήκες για να απογειωθεί τις έδωσε ο ΠΑΟΚ. Ολοι οι παίκτες ήταν σημαντικότατοι, γιατί βλέπω ότι γράφετε μόνο γι αυτόν. Η χημεία έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο. Έχουμε κάνει πρόταση στον Κούπερ, θέλουμε να μείνει, ξέρει πόσο τον στηρίξαμε. Έχουμε και άλλα παιδιά υπόψιν. Αφού τελειώσει το θέμα προπονητή θα αποφασίσουμε τι θα γίνει.»
Για τα διαρκείας (Πρέλεβιτς): «Όταν κάνουμε τους υπολογισμούς μας και τις πράξεις μας στη διοίκηση παίρνουμε τα χειρότερα σενάρια. Δεν λέμε αν είχαμε διαρκείας παραπάνω. Εμείς υπολογίζουμε σε αυτά που είχαμε και φέτος, δεν ξέρουμε πόσος κόσμος θα έρθει, δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτά.»

Ζουρνατζίδης:
Φέτος η οργάνωση των διαρκείας έγινε πολύ νωρίτερα. Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στις κοινωνικές ανάγκες, υπάρχουν εξαιρετικές τιμές για τα διαρκείας και δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, με τη συνεχή υποστήριξη από το τμήμα μάρκετινγκ και ευελπιστούμε να φέρει αποτελέσματα.»
Για τον Πέιν (Σταυρόπουλος): «Ναι έχει γίνει πρόταση στον Πέιν, ενώ για το νεαρό Θωμά Κώττα, είναι ένα παιδί που μας ενδιαφέρει, θέλουμε να μείνει, έχουμε μιλήσει με τον ατζέντη του και του έχει μιλήσει και ο προπονητής. Θέλει να μείνει και να συνεχίσει στην ΚΑΕ τη δικιά μας.»
Για το θέμα του Κώττα ο Πρέλεβιτς συμπλήρωσε: «Έχει γίνει πρόταση εδώ και καιρό, σύμφωνα με το νόμο, όταν έγινε 18 χρονών.»
Για το θέμα παραμονής του Μαρκόπουλου: «Ο Σούλης έχει μία προσωπική εκδήλωση, μόλις τελειώσει θα γίνει ραντεβού με τη διοίκηση. Το θέμα του προπονητή είναι προτεραιότητα για την ομάδα.»
Για τους στόχους της ομάδας (Ζουρνατζίδης): «Αυτό που θα νιώσω προσωπικά σαν επιτυχία, είναι στην Ευρώπη να μπούμε στον όμιλο του Euro Cup, θα είναι ένα βήμα μεγάλο για εμάς, στο ελληνικό πρωτάθλημα η ψιλοενόχληση που δημιουργήσαμε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα ήθελα να είναι πιο σοβαρή και πιο δύσκολη γι αυτούς. Το Κύπελλο, είναι πιο δύσκολη κατάσταση και δεν έχει να κάνει συνολικά με τη σεζόν. Σαφώς είναι στους στόχους»

oxyro N2.283















 To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γκαρά 

Δημήτρης Γκαράς: 
«Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Κάνει σταθερά βήματα και με τις κινήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες δείχνει πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να κάνει την υπέρβαση και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά. Από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το προπονητικό τιμ που με εμπιστεύτηκαν. Με τον κ.Καλμαζίδη δεν έχω συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία, να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».
Όσο για το αν οι μεταγραφές που έγιναν αποτέλεσαν δέλεαρ για τον Ορεστιαδίτη λίμπερο να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο και ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι είπε: «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και επηρέασαν την επιλογή μου. Όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι στοχευμένες. Χαίρομαι που στον ΠΑΟΚ θα είμαι με αθλητές που έχω δουλέψει στο παρελθόν και είχα πολύ καλή συνεργασία. Με τον Βασίλη Κουρνέτα ήμασταν συμπαίκτες στον Φοίνικα Σύρου, με τον Γιάννη Παντακίδη στη Λαμία , ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Γιάννη Κυριακίδη με τον οποίον είχαμε πέρυσι άψογη συνεργασία. Όσο για τον Ερνάντο Γκόμεζ δεν χρειάζονται συστάσεις σαφώς είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Από τις μεταγραφές που έχουν γίνει φαίνεται ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτές. Χρειάζεται πολύ δουλειά, καλή προπόνηση, χημεία και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή χρονιά. Είμαι σίγουρος πως τη νέα χρονιά με τις εμφανίσεις μας θα δώσουμε ένα κίνητρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ για να στηρίξει την ομάδα και μέσα στο σπίτι της και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τους θέλουμε κοντά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η πορεία του
2013-2014 Άρης
2012-2013 Φοίνικα Σύρου
2010-2012 Λαμία
2009-2010 ΕΑ Πατρών
2007-2009 Λαμία
2006-2007 Ορεστιάδα
2005-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας
1999-2005 Ορεστιάδα












Ανακοινώσει ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον διεθνή πασαδόρο Βασίλη Κουρνέτα (1976, 1.90μ) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ο Βασίλης Κουρνέτας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες βολεϊμπολίστες αφού έως τώρα στην καριέρα του έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα (2014, 2009, 2003, 2001, 2000, 1999, 1998) 6 κύπελλα (2014, 2009, 2001, 1999, 1998, 1997) , 1 Λιγκ Καπ (2012) , 1 Σούπερ Καπ, 1 Κύπελλο Ευρώπης (Top Teams Cup 2004), ενώ μετράει πάνω από 280 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΡΝΕΤΑ
Για την μεταγραφή του στον Δικέφαλο ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε: "Αισθάνομαι χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με διάθεση να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά τα επόμενα χρόνια".

Όσο για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και όχι σε κάποια άλλη ομάδα ο νέος μαέστρος των "ασπρόμαυρων" δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μου έγινε μία πολύ σοβαρή πρόταση από τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου. Σε συνδυασμό και με το ενδιαφέρον που έδειξε προς το πρόσωπο μου ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιάννης Καλμαζίδης , ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στην Ελλάδα, ήταν οι πιο σοβαροί λόγοι για τους οποίους επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ".

Όσο για την αγωνιστική του ετοιμότητα και τις προσωπικές του φιλοδοξίες ο Βασίλης Κουρνέτας εμφανίστηκε ορεξάτος και έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε ο ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν να πάει ένα σκαλοπάτι πιο πάνω: "Σαφώς και είμαι έτοιμος αγωνιστικά. Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μένα ο ΠΑΟΚ να φτάσει τη νέα χρονιά ακόμα πιο ψηλά. Για μένα η παρουσία της ομάδας στους τελικούς είναι ένα κίνητρο που με δελέασε από την πρώτη στιγμή και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και μέσα από την άνοδο του θα βγει κερδισμένο και το ελληνικό βόλει".
Για την μετακίνηση του στη Θεσσαλονίκη ο έμπειρος διεθνής αθλητής τόνισε: "Εδώ και αρκετά χρόνια αρκετοί συμπαίκτες μου μου έλεγαν πως πρέπει να ζήσω ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Φέτος θα ικανοποιήσω την επιθυμία τους. Ολοκληρώνω κατά κάποιο τρόπο την καριέρα μου σε μία πόλη που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι κάτι καινούριο για μένα και το περιμένω με χαρά και ανυπομονησία".

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΡΝΕΤΑ
2013- 2014 Ολυμπιακός (1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο)

2011-2013 Φοίνικας Σύρου (Λιγκ Καπ)

2010-2011 ΕΑ Πατρών

2009-2010 Λοκομοτίβ Μπελογκόριε

1996-2009 Ολυμπιακός ( 6 πρωταθλήματα , 5 κύπελλα , 1 Σούπερ Καπ, 1 Τop Teams Cup)

1989-1996 Φιλία Ηλιουπόλεως

oxyro N2.282















Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ απέκτησε τον σπουδαίο Γκόμεζ!

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ που επισημοποιεί την μεγάλη μεταγραφή που μαζί με την απόκτηση Κουρνέτα αλλάζει τα δεδομένα στο Ελληνικό βόλεϊ, αναφέρει:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ερνάντο Γκόμεζ για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015. Είναι μία κίνηση στο πλαίσιο της υπέρβασης που αυτή την περίοδο επιχειρεί ο ΠΑΟΚ με στόχο να παίξει ένα καθοριστικό και όχι απλά πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ερνάντο Γκόμεζ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Βενεζουέλας (1982, 1.97μ) μετράει πάνω από 300 συμμετοχές και αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ που θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου με 21 Σεπτεμβρίου στην  Πολωνία.

Ο διεθνής διαγώνιος είναι γνωστός στην Ελλάδα από την θητεία του σε Ολυμπιακό (2000-2004) και Παναθηναϊκό (2005-2007) , όταν και οι δύο σύλλογοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει παίξει ακόμα στις τουρκικές  Φενερμπαχτσέ , Ζιράτ Μπανκ , ενώ έχει κατακτήσει και τρία πρωταθλήματα με την Ιαπωνική Τhunders.

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2001, 2003) και ένα κύπελλο (2001), ενώ εξίσου θεματική ήταν και η παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής το 2006 και κυπελλούχος το 2007.

Η απόκτηση του Ερνάντο Γκόμεζ είναι ενταγμένη μέσα στο πλαίσιο δημιουργίας ενός ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο υπερβατικός σχεδιασμός ξεκίνησε με την εξασφάλιση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Καλμαζίδη. Όλες οι κινήσεις που έγιναν και αυτές που θα ακολουθήσουν είναι με τη σύμφωνη γνώμη ή την υπόδειξη του καταξιωμένου τεχνικού.

Η μεταγραφή του Γκόμεζ έρχεται μετά την εξασφάλιση της συνεργασίας:

- Με τον διεθνή πασαδόρο Βασίλη Κουρνέτα

- Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αμερικανό διεθνή ακραίο Μπράντλει Λόουσον
- Την μεταγραφή του έμπειρου Έλληνα ακραίου Γιάννη Κυριακίδη

- Την απόκτηση με διετές συμβόλαιο του ταλαντούχου Έλληνα ακραίου Δημήτρη Εφραιμίδη

- Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα κεντρικό Γιάννη Παντακίδη

- Την απόκτηση του Έλληνα πασαδόρου Αναστάσιου Αναστασιάδη

- Την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον νεαρό διεθνή λίμπερο με την Εθνική Εφήβων Βασίλη Καρασαββίδη

- Την μεταγραφή του νεαρού Έλληνα διαγώνιου Αλεξάντερ Σαμπανάι

Η υλοποίηση για τη συγκρότηση μιας ομάδας υψηλών απαιτήσεων είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ

Ο Ερνάντο Γκόμεζ έχει πραγματοποιήσει πάνω από 300 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική ομάδα πετοσφαίρισης της Βενεζουέλας.

1999-2000 Ulbra (Βραζιλία)

2000-2004  Ολυμπιακός ( 2001 και 2003 πρωταθλητής , 2001 κυπελλούχος, 2000 Σούπερ Καπ)

2004-2005 Τoyoda Gosei (Ιαπωνία)

2005-2007  Παναθηναϊκός (2006 πρωταθλητής , 2007 κυπελούχος)

2007-2008  Φενέρμπαχτσέ (Τουρκία)

2008-2012 Τhunders Trefuerza (Iαπωνία) (3 πρωταθλήματα)

2012-2013  Ζιράτ Μπανκ (Τουρκία)

2013-2014 Huracanes Μπολιβάρ (Βενεζουέλα)

Ο Γκόμεζ έχει στεφθεί πάνω από 10 φορές στην καριέρα του MVP

Μεταξύ άλλων, έχει κατακτήσει με τη εθνική ομάδα της χώρας του το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες του 2003.
2005 Χρυσό μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες της Βολιβίας
2001  Πρώτος σκορερ στους Intercontinental Rounds of the 2001 World League
1999 ασημένιο μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στη Σαουδική Αραβία
2001 χάλκινο FIVB WCH νέων στην Πολωνία».

16/6/14

oxyro N2.281











Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει μέσω Internet και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο, θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν άμεσα τα διαρκείας τους, από απόψε τα μεσάνυχτα στις 00:01, όταν και θα ανοίξει το σύστημα Online πώλησης εισιτηρίων στη διεύθυνση… https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html

Τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2014-2015 θα διατίθενται σε ειδικά προνομιακές τιμές από τις 17 Ιουνίου 2014 μέχρι και τις 22 Αυγούστου 2014. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, όσοι ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους, θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση στην τελική τιμή των εισιτηρίων τους.

Πιο συγκεκριμένα…
Οι κάτοχοι διαρκείας που θα ανανεώσουν τις θέσεις τους, θα έχουν έκπτωση 30% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου.
Οι νέοι κάτοχοι θα έχουν έκπτωση 20% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των κατηγοριών White & Black, που θα ανανεώσουν τις θέσεις τους, θα έχουν έκπτωση που ξεπερνά το 40% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου κατά την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-2015 είναι…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΙΑΖΩΜΑ
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
17/6-22/8
ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ
17/6/-22/8
ΑΠΟ
25/8
White
102-107, 112-116,
201-227, 301-308
56€
64€
80€
Black
108, 109, 110, 111
98€
112€
140€
VIP Silver
VIP 1, 2 & 5
315€
360€
450€
VIP Gold
VIP 3 & 4
700€
800€
1000€
VIP Lounge
VIP Lounge
1.000€
1.200€
1.500€

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
  • Τα εισιτήρια διαρκείας για τις κατηγορίες WHITE & BLACK περιλαμβάνουν μόνο τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την κανονική περίοδο και την 1η φάση των Playoffs του Ελληνικού Πρωταθλήματος μπάσκετ (Basket League ΟΠΑΠ).
  • Τα εισιτήρια διαρκείας για τις κατηγορίες SILVER, GOLD & LOUNGE, περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την κανονική περίοδο και τα Play Offs του Ελληνικού Πρωταθλήματος μπάσκετ (Basket League ΟΠΑΠ), αλλά και τους αγώνες του Eurocup.
  • Οι κάτοχοι των κατηγοριών WHITE & BLACK, θα έχουν την δυνατότητα αγοράς ειδικών πακέτων για τους αγώνες του Eurocup, σε ειδικά προνομιακές τιμές και ακόμη χαμηλότερες από τα πακέτα μίνι διαρκείας που θα τεθούν σε κυκλοφορία για τους φιλάθλους της ομάδας.
  • Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας δεν περιλαμβάνονται.
  • Οι κάρτες διαρκείας (καρτελάκια), θα είναι διαθέσιμες από τις 25 Αυγούστου 2014 και είναι δυνατή η αποστολή του μέσω κούριερ ή ταχυδρομείου.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
  • Από Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 μέχρι και την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, θα έχουν προνομιακό δικαίωμα ανανέωσης θέσης και ειδικής εκπτωτικής τιμής οι κάτοχοι παλιών εισιτηρίων διαρκείας. Ταυτόχρονα θα είναι δυνατή η διάθεση των ελεύθερων θέσεων σε προνομιακές τιμές και σε σχέση με τις τιμές που θα ισχύουν από την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014.
  • Από την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014, θα ισχύουν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που αναφέρονται στον σχετικό πίνακα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
  • Για παλιούς κατόχους διαρκείας: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας της σεζόν 2013-14. Σε περίπτωση που κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ανανεώσεων στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει την ανανέωση της θέσης του μέσω Internet ή να μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.
  • Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
  • Κανονικά εισιτήρια
  • Παιδικά εισιτήρια (διάθεση από τις 25/8 και μετά): Παιδιά μέχρι 14 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2000 και μετά), πληρώνουν παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 40€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP. Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Δεν είναι δυνατή η αγορά παιδικού εισιτηρίου μέσω Internet. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο, εφόσον δεν καταλαμβάνουν θέση στο γήπεδο.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • Μετρητά
  • Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 6 άτοκες δόσεις. Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, εκτός της AMERICAN EXPRESS).
  • Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
(λογαριασμός: 5212043379874 – ΙΒΑΝ: GR 9001722120005212043379874)
  • Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail ή φαξ το καταθετήριο, αστυνομική ταυτότητα, το τηλέφωνό τους και την θέση την οποία επιθυμούν, την οποία μπορούν να επιλέξουν από το Online σύστημα διαχείρισης των εισιτηρίων στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html
  • Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
  • Από το γήπεδο του ΠΑΟΚ από τις 25/08/14 και μετά.
  • Μέσω κούριερ/ταχυδρομείου αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα ή με συνεννόηση με την ΚΑΕ αν έχει αγοραστεί από το γήπεδο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561, email: tickets@paokbc.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr

15/6/14

oxyro N2.280














Δηλώσεις  Ραζβάν Ρατς.

"Πρόκειται για μία προφορική συμφωνία πάνω σε αρχές στις οποίες έχουμε αμοιβαία κατανόηση. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα να πάω πίσω σε μία ομάδα με το στυλ της Σαχτάρ, που παίζει κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και έχει φανταστικούς οπαδούς. Ο σύλλογος έχει πολύ σημαντικούς στόχους, να κερδίσει τον τίτλο και να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι χαρούμενος που θα ενταχθώ σε μία τέτοια ομάδα και θέλω να συνεχίσει και ο Κοστίν Λαζαρ μαζί μου, θα κάνουμε καλή δουλειά".


















Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αρχηγό της εθνικής Ρουμανίας Ροζβάν Ρατς 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τον διεθνή Ρουμάνο αμυντικό Ραζβάν Ρατς, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής και την υπογραφή του συμβολαίου με τον Δικέφαλο.

Ο 33χρονος διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας γεννήθηκε στη Σλατίνα ξεκίνησε την καριέρα του στην Ραπίντ Πιάτρα-Ολτ και ακολούθως μετακόμισε στα τμήματα υποδομής της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα , της Κονστρουκτορούλ Κραϊόβα, της Σπόρτινγκ Πιτέστι και της Τσετατέα Τάγκρου Νεάμτ.

Το ταλέντο του αναγνώρισε ο προπονητής της Ραπίντ Βουκουρεστίου Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του το 1998 στην ομάδα της ρουμανικής πρωτεύουσας. Το 2003 μετακόμισε στην Ουκρανία αγωνίστηκε για μια δεκαετία με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2003-2013 με 174 συμμετοχές και 6 γκολ). Μάλιστα από το 2004 είχε προπονητή τον «μέντορά» του Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Το περασμένο καλοκαίρι ο εκ των αρχηγών της εθνικής Ρουμανίας, πήρε μεταγραφή για την αγγλική Γουέστ Χαμ (15 συμμετοχές) και ακολούθως στην ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο (10 συμμετοχές).

Ο Ραζβάν Ρατς πριν από λίγες ημέρες αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση των Ρουμάνων ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του. Μάλιστα στο φιλικό απέναντι στην Αλβανία στις 31 Μαΐου όταν έφτασε τις 96 συμμετοχές ξεπερνώντας τον Νταν Πετρέσκου στη σχετική λίστα, το… γιόρτασε πανηγυρίζοντας το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Ρουμανίας, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε η 97η συμμετοχή του στο φιλικό με την Αλγερία. Πλέον «κυνηγάει» την τέταρτη θέση, την οποία κατέχει ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι με 102 συμμετοχές.

Ο 33χρονος αμυντικός έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ρουμανίας (1999, 2003), ένα Κύπελλο Ρουμανίας (2002), έξι πρωταθλήματα Ουκρανίας (2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013), πέντε Κύπελλα Ουκρανίας (2004, 2008, 2001, 2012, 2013) και το Κύπελλο UEFA της περιόδου 2008-09, όπου στον τελικό η Σαχτάρ νίκησε (2-1) στην παράταση τη Βέρντερ Βρέμης με την οποία αγωνιζόταν ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο Ρατς αναμένεται να γίνει ο πέμπτος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, έπειτα από τους Γκιόργκε Τσαουσίλα (1993-94), Ιονέλ Πίρβου (1996-97), Κοσμίν Μπαρκαουάν (2006-07) και Κοστίν Λαζάρ (2011- ).

14/6/14

oxyro N2.279



















 PAOK FANATICS FACTORY | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΟΥ CAMPING

Οι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Καβάλας, Σερρών και Τριανδρίας ανακοινώνουν το πρόγραμμα του 3ου Camping PAOK Fanatics Factory που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11-12-13 Ιουλίου στο camping του ΕΟΤ στην Ασπροβάλτα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
-Απογευματινό Welcoming Reggae Party
-Ελληνική Βραδιά 8:30-12:00 με DJ-GReco
-Midnight TRANCE party με DJ-ALKAN RULLER & DJ- H-IERO

ΣΑΒΒΑΤΟ:
-Δεύτερο Beach Stage
All day beach party
-Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5
-Το απόγευμα θα ακολουθήσουν βραβεύσεις
-Κεντρικό Stage
21:00-end Night Trance Party με VERY SPECIAL GUEST 

ΚΥΡΙΑΚΗ:
-Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5
-Μεσημεριανό Ρεμπέτικο-Λαϊκό Φαγοπότι 

Υ.Γ.1 : Όπως τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα λειτουργεί στο χώρο του camping TATTOO Gallery όπου θα μπορεί ο κόσμος να να βλέπει αλλά και να χτυπήσει tattoo.

Υ.Γ. 2 : Τιμή ημερήσιας πρόσκλησης 5 Ευρώ. Τιμή τριήμερης διαμονής στο Camping 10 Ευρώ. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τους Συνδέσμους η από την είσοδο του Camping

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

13/6/14

oxyro N2.278



 











Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τα εισιτήρια διαρκείας

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 αρχίζει η πώληση εισιτηρίων διαρκείας  για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν είναι ότι πλέον οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν  τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τόσο για τις εγχώριες, όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις  μέχρι και τη φάση των ομίλων.  Κρατήστε τη δική σας θέση στην Τούμπα και παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου δίχως το άγχος του εκδοτηρίου.
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα επιλέξουν να ανανεώσουν τη θέση τους θα έχουν και έκπτωση στην τελική τιμή αγοράς σε σχέση με τους νέους κατόχους, ως επιβράβευση για τη συνεχή στήριξή τους στην ομάδα.  Από εκεί και πέρα, όσοι προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας του ΠΑΟΚ θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από προνόμια όπως εκπτώσεις για τις αγορές τους σε συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ εταιρίες μέσω ειδικών κουπονιών που θα τους δίνονται μαζί με την αγορά του διαρκείας τους.
Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την προσπάθειά της να κάνει το γήπεδο έναν οικογενειακό προορισμό θα εκδώσει παιδικά εισιτήρια διαρκείας με ειδική τιμή. Έκπτωση θα έχουν και τα εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-15
ΤΙΜΕΣ
ΘΥΡΑ 1
Για κατόχους: 550 ευρώ*
Για μη κατόχους: 580 ευρώ
ΘΥΡΑ 1α
Για κατόχους: 500 ευρώ*
Για μη κατόχους: 530 ευρώ
ΘΥΡΑ 2-3
Για κατόχους: 350 ευρώ*
Για μη κατόχους: 380 ευρώ
ΘΥΡΑ 4-7
Για κατόχους: 120 ευρώ*
Για μη κατόχους: 140 ευρώ
ΘΥΡΑ 5-6
Για κατόχους: 230 ευρώ*
Για μη κατόχους: 250 ευρώ
ΘΥΡΑ VIP
Για κατόχους: 1750 ευρώ
Για μη κατόχους: 1750 ευρώ

* Η τιμή αυτή ισχύει μέχρι τις 18/07 οπότε και εκπνέει η προθεσμία ανανέωσης θέσης για τους κατόχους διαρκείας.

Το εισιτήριο διαρκείας  για την  αγωνιστική περίοδο 2014-15 θα περιλαμβάνει:

·         Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League
·         Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου
·         Όλους τους  εντός έδρας φιλικούς αγώνες
·         Τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Europa League ή Champions League
·         Τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League ή Champions League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.
·         Τους αγώνες των Play Offs της Super League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της θύρας 1 και της θύρας 3 στις παρακάτω σειρές και θέσεις δεν θα μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους λόγω της επέκτασης της θύρας των VIP και των αλλαγών που πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Τούμπας.

ΘΥΡΑ 1
Σειρές 14-26, Θέσεις: 68-78
Σειρές: 22-26, Θέση: 67
Σειρές: 25-26, Θέσεις: 79-95
Σειρές: 27-30, Θέσεις: 88-95
Σειρές: 31-34, Θέσεις: 87-95

ΘΥΡΑ 3
Σειρές: 25-36, Θέσεις: 1-16

Οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήριο διαρκείας στις συγκεκριμένες θέσεις θα μπορούν να προμηθευτούν το νέο τους εισιτήριο από τις υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις σε όποια θύρα επιθυμούν. Στις 19/7, μάλιστα, τα γραφεία εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργήσουν από  τις 09.00-15.00 αποκλειστικά για την εξυπηρέτησή τους.
Επίσης οι κάτοχοι διαρκείας στα VIPτου 4ου ορόφου, δεν θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους έπειτα από υπόδειξη της UEFA.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
·         Ανανέωσης εισιτηρίου
·         Νέο εισιτήριο
·         Παιδικό εισιτήριο

Κάθε κάτοχος διαρκείας της νέας σεζόν 2014-2015 μπορεί να προμηθευτεί ταυτόχρονα και παιδικό εισιτήριο διαρκείας για το παιδί του. Για τη συγκεκριμένη αγορά απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας, καθώς το παιδικό εισιτήριο διαρκείας δε διατίθεται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του παιδικού εισιτηρίου θα είναι απαραίτητη η  προσκόμιση βεβαίωσης ΑΜΚΑ ή ταυτότητας, ενώ θα πρέπει το παιδί να έχει γεννηθεί από την 01/01/2000 κι έπειτα. Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας δεν διατίθενται μεμονωμένα.
Οι τιμές των παιδικών εισιτηρίων είναι: Θύρα 1 (€550), Θύρα 1Α (€500), Θύρα 2-3 (€350), Θύρα 4-7 (€120), Θύρα 5-6 (€230).

Εισιτήριο διαρκείας για ΑΜΕΑ
Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας για ΑΜΕΑ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του πιστοποιητικού αναπηρίας (67% και άνω) με λήξη μετά τις 31/05/2015. Για τη συγκεκριμένη αγορά απαιτείται φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας, καθώς το εισιτήριο διαρκείας  για ΑΜΕΑ δεν διατίθεται μέσω διαδικτύου.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για ΑΜΕΑ είναι: Θύρα 1 (€450), Θύρα 1Α (€410), Θύρα 2-3 (€270), Θύρα 4-7 (€100), Θύρα 5-6 (€170).
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

·         Γραφεία γηπέδου Τούμπας
Από τις 16/06/2014 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά: 09.00 – 19.00
Σάββατο: 09.00 – 15.00
Κυριακή: κλειστά

·         Μέσω διαδικτύου
 Το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας θα «ανοίξει» στις 16.06.2014 στις 09:00 και οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου ακολουθώντας  πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.
Μετά την ορθή ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα αποστέλλεται ένα e-mail (στην διεύθυνση του e- mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς.
Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του είτε μέσω courier (κατόπιν συνεννόησης με την ΠΑΕ), είτε μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς, την εξουσιοδότηση και το καρτελάκι του κατόχου.
Η ίδια διαδικασία ισχύει και για τους κατόχους διαρκείας που θέλουν να ανανεώσουν τη θέση τους και για τους μη κατόχους διαρκείας που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο.
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 16/06/2014 στις 09:00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Για τις αγορές μέσω διαδικτύου ο κάθε λογαριασμός χρήστη έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ΕΝΑ εισιτήριο διαρκείας.
ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1η Περίοδος Διάθεσης (16/06/2014 – 18/07/2014)

Τη συγκεκριμένη περίοδο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την θέση που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).
Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).

2η Περίοδος Διάθεσης (από 21/07/2014 – 20/08/2014)
Από τις 21.07.2014 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.
Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, την εξουσιοδότηση  και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη δεύτερη περίοδο διάθεσης δεν ισχύει η έκπτωση ανανέωσης των κατόχων διαρκείας.  
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
·         Μετρητά
·         Επιταγή (έως τρίμηνη λήξης 30/09/2014)
·         Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής  έως 10 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από τα εκδοτήρια). Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες εκτός από την AMERICAN EXPRESS.
·         Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εξής τράπεζες:

ΕΘΝΙΚΗ (λογαριασμός: 21447028594 – ΙΒΑΝ: GR6901102140000021447028594)
 ALPHABANK (λογαριασμός: 412002002000895 – ΙΒΑΝ: GR9001404120412002002000895)
 EUROBANK (λογαριασμός: 00260148690200518946 – ΙΒΑΝ: GR1502601480000690200518946)
 ΠΕΙΡΑΙΩΣ (λογαριασμός: 5232026156455 – ΙΒΑΝ: GR0501722320005232026156455)

Για τις αγορές εισιτηρίων διαρκείας μέσω διαδικτύου δεν υπάρχει η δυνατότητα δόσεων.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

# Κατά την 1η περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2013-2014. Κατά τη 2η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.
# Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
# Στις αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.
# Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: 1/2 μετρητά – 1/2 πιστωτική).
# Τηλέφωνο επικοινωνίας για τα εισιτήρια διαρκείας: 2310 954099
# Αγορές αξίας άνω των 1500 ευρώ για ιδιώτες, υποχρεωτικά (βάσει νόμου) πρέπει να γίνονται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω επιταγής ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
# Οι εταιρίες που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να ενημερώνουν σχετικά πριν την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας και να προσκομίσουν τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας προκειμένου να γίνει η τιμολόγηση. Η εξόφληση για αγορές άνω των 500 ευρώ θα γίνονται μέσω εταιρικής πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω εταιρικής επιταγής ή με κατάθεση της εταιρίας σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου