31/1/14

oxyro N2.179




 












Μπάσκετ Α1  16ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο - 97-90

O ΠΑΟΚ  στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Basket League,  νίκησε στην Paok Sports Arena το Ρέθυμνο με 97-90, στη δέκατη νίκη του τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Σούλης Μαρκόπουλος
«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού πήγαμε πολύ καλά. Eπίσης ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και την στήριξη που δείχνουν στην ομάδα. Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα περισσότερο όταν το Ρέθυμνο πήρα μια διαφορά στην αρχή. Ευτυχώς εμείς αντιδράσαμε γρήγορα και σωστά με αποτέλεσμα να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Βρήκαμε καλύτερα πατήματα στην δεύτερη και στην τρίτη περίοδο και με μεγάλα σουτ πήραμε  μια διαφορά όμως δεν μπορέσαμε να την κρατήσουμε επιτρέποντας στο Ρέθυμνο να μειώσει στους τέσσερις. Επιπλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομαδική δουλεία των παικτών μου γιατί οι 28 ασίστ είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Τώρα θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά και να ετοιμαστούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας»

Μαρκ Πέιν
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι  με την νίκη.  Στο μεγαλύτερος μέρος του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Ρέθυμνο μπήκε δυνατά στον αγώνα και με γρήγορα καλάθια πήρε μια διαφορά. Ευτυχώς όμως την μειώσαμε. Πετύχαμε κάποια σημαντικά καλάθια και όλα αυτά προήλθαν από την άμυνα που είναι και ο κύριος παράγοντας για την νίκη. Το σκορ πήγε σε υψηλό επίπεδο γιατί στο Ρέθυμνο αρέσει το γρήγορο παιχνίδι με πολλά σουτ. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στην άμυνα επειδή είναι ο κύριος παράγοντα που μας απασχολεί, καθώς στην επίθεση έχουμε αρκετό ταλέντο για να βάλουμε τα καλάθια»

Λεωνίδας Κασελάκης
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί καταφέραμε να πάρουμε άλλη μία νίκη που θα μετρήσει πολύ στο τέλος. Παίξαμε με μια δύσκολη ομάδα καθώς το Ρέθυμνο ακολουθεί έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να παρασυρθούμε κάνοντας αρκετά λάθη και να βρεθούμε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε διότι ο δρόμος είναι μεγάλος και το πρωτάθλημα έχει πολύ ακόμα, να δούμε που υστερούμε και να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα με ταλέντο και με αθλητικούς παίκτες και έχουμε πλουραλισμό στο παιχνίδι και μπορούμε να παίξουμε και με αργή αλλά και με γρήγορη ταχύτητα και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αντιπάλου. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Πάτρα, ένα παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα με στήριξη από τον κόσμο και σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αποστολή για μας αλλά ξέρω ότι οι προπονητές μας θα κάνουν το καλύτερο για να κερδίσουμε».

ΠΑΟΚ: Πέιν 12(1), Κούπερ 7(1), Χαραλαμπίδης 9(1), Τσόχλας 5(1), Βουτσίτσεβιτς, Τσαϊρέλης 11, Δέδας 13(3), Μαργαρίτης 13(2), Καλλές 2, Μπόγρης 15, Κασελάκης 10(2), Λιάπης.

Ρέθυμνο: Χαρτ 9, Καλλινικίδης, Κουμπούρας 5(1), Αγγελόπουλος, Ράιτ 31(5), Καλαμπόκης 21, Κανονίδης 2, Σίννης, Λάτοβιτς, Εζιούκου 20, Ντρτσα, Γκάμπριελ 2.













Oμάδα Κ20

Πλατανιά - ΠΑΟΚ - 0-1

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, περνώντας από τα Χανιά με 0-1, Το σκορ άνοιξε ο Κουλούρης στο 31ο λεπτό.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 43 (20 αγ.)
2. Παναθηναϊκός 39 (18.αγ.)
3. ΠΑΟΚ 39 (18 αγ.)
4. Πανιώνιος 37 (20 αγ.)
5. ΟΦΗ 35 (21 αγ.)
6. Άρης 34 (21 αγ.)
7. Ξάνθη 34 (20 αγ.)
8. Καλλονή 33 (21 αγ.)
9. Αστέρας 31 (20 αγ.)
10. ΠΑΣ Γιάννινα 29 (21 αγ.)
11. Βέροια 26 (20 αγ.)
12. Εργοτέλης 25 (21 αγ.)
13. Παναιτωλικός 22 (19 αγ.)
14. Ατρόμητος 20 (21 αγ.)
15. Απόλλων 19 (21 αγ.)
16. Λεβαδειακός 16 (21 αγ.)
17. Πλατανιάς 15 (21 αγ.)
18. Πανθρακικός 12 (20 αγ.)

ΠΑΟΚ: Σοιλεμέζολου, Τοπαλίδης, Αναστασίου(15΄ Πούγγουρας), Βασαίτης, Κιόσε, Πολύζος, Πόζογλου(83΄ Τουμανίδης), Πατράλης, Κουλούρης, Σαββίδης και Τσολακίδης(69΄ Παπαδόπουλος).













Oμάδα Κ17 

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 0-5

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας με 5-0 και συνέχισε έτσι την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, τα γκολ ο Κώστας,  ο Δημητριάδης , ο Συράκο, ο Δημητριάδη και Καρολίδη .

      Η βαθμολογία
  •   1 . Π.Α.Ο.Κ. /34 / 15
  •   2 . SKODA ΞΑΝΘΗ / 30 / 15
  •   3 . ΑΡΗΣ / 29 / 15
  •   4 . ΒΕΡΟΙΑ / 19 / 16
  •   5 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / 16 / 16
  •   6 . ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / 12 / 16
  •   7 . ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ / 9 / 15
ΠΑΟΚ: Δεληγιάννης, Λιάπτσης (81΄ Γιαννακόπουλος), Παντεκίδης, Χατζηδίμπας, Δοδοντσάκης, Παναγιωτίδης (72΄ Κυριλλίδης), Κώστας, Πούφλης, Κάκκος (81΄ Κουτούσης), Δημητριάδης (62΄ Καρολίδης), Συράκος (75΄ Κούσας).













Ομάδα πόλο  13η αγωνιστική  Α1 ανδρών

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ - 6-9

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας του Πανιωνίου με 6-9 για τη 13η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 2-3, 2-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δερμιτζάκης 2, Καρακατσάνης 1, Θωμάκος 1, Φούτρης 1, Βέκος 1.

ΠΑΟΚ: Βογιατζόγλου 3, Σολανάκης 2, Κατσουλάκης 2, Κόλιανιν 1, Κόχειλας 1.













Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκή - 12-0

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ διέλυσε με 12-0 την Πανσερραϊκή στην Τριανδρία για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.Τα γκολ Ντιμιτρίεβιτς 4 γκολ, τη Δημητρίου 3, την Αρβανιτάκη 2, ενώ από ένα πέτυχαν οι Παντελειάδου, Αδαμάκη και Μάρκου.


















Γυναικεία ομάδα μπάσκετ 14ης αγωνιστική

Κρόνο Αγίου Δημητρίου - ΠΑΟΚ - 61-53  

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 61-53 για την 14ης αγωνιστικής της Α1. 

Tα δεκάλεπτα: 15-12, 27-32, 47-43, 61-53.

Κρόνος: Σπαθάρου 17 (3), Τσουκαλα 10, Μίχου 9, Εμμανουηλίδου 8 (2), Καλαμπάκου 6 (1), Χάρι 6, Λουκάτου 5, Μαντά, Χιώτη, Μυλωνάκη.

ΠΑΟΚ: Βασιλειάδου 2, Βουτσίσεβιτς 12, Τελίδου 17 (4) Έιβερι 15 (3), Αγγελίδου 5 (1), Σπανίδου 2.

30/1/14

oxyro N2.178







































































  
Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας 

ΠΑΟΚ - Απόλλωνα Σμύρνης - 3-0 

Ο ΠΑΟΚ  σε παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας  κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης  στην Τούμπα, παίρνοντας  προβάδισμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τα γκολ Βούκιτς δύο και Μάρτενς. 

Χουμπ Στέφενς
"Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Νομίζω ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα ήμασταν καλύτεροι, αλλά το 3-0 είναι ένα καλό σκορ. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση σήμερα, γιατί κάναμε πράγματα που κάποιες φορές δημιουργούσαν καλούς συνδυασμούς και κάποιες άλλες σε έκαναν να αναρωτιέσαι πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό".
Για τις διαμαρτυρίες του Σάντσεζ για τη διαιτησία: "Εκείνος είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, όχι εγώ. Δεν θα σχολιάσω κάτι".
Για τη νευρικότητα στο ξεκίνημα του ματς σε συνδυασμό με τη διαιτησία: "Μπορώ να πω πολλά πράγματα. Είπα κάποια πράγματα στο διαιτητή εκείνη την ώρα. Δεν του άρεσαν και μου ζήτησε να σταματήσω. Αυτά που του είπα αφορούσαν τα φάουλ που δόθηκαν. Δεν είναι σωστό να πούμε ότι δεν παίξαμε καλα για αυτό το λόγο, αλλά πιθανώς να αποτελεί μία εξήγηση".
Για τα μεταγραφικά: "Δεν ξέρω ούτε ποιος έρχεται, ούτε ποιος φεύγει. Είναι έκπληξη για εσάς, έκπληξη και για μένα. Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές. Γνωρίζω πολλά ονόματα ποσοσφαιριστών, αν θέλετε να μιλήσουμε για ονόματα μπορώ να πω για τον Ρονάλντο και άλλους. Θα δούμε...".
Για το πώς άλλαξε γνώμη και ο ΠΑΟΚ παίρνει αμυντικό: "Αλήθεια παίρνω αμυντικό; Εσείς το ξέρετε, όχι εγώ".
Για το αν εννοεί πραγματικά ότι δε γνωρίζει για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: "Φυσικά και γνωρίζω απλά δεν μιλάω δημόσια γι' αυτές πριν κλείσουν".
Για τους Νάτχο και Γκσπούρνιγκ: "Ο Νάτχο είναι ένας παίκτης που παίζει στις θέσεις 6 και 8. Χρειαζόμαστε παίκτες εκεί, επειδή παίζουμε τόσα πολλά ματς. Ο Γκσπούρνιγκ αποκτήθηκε ως έμπειρος τερματοφύλακας, ώστε να έχουμε μία λύση αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τους τερματοφύλακές μας".
Αν το γεγονός ότι αποκτήθηκαν παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, σημαίνει ότι βασικός στόχος είναι το Κύπελλο: "Όχι, ξέρουμε τι γίνεται μέσα στην ομάδα, έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Δε βάζουμε προτεραιότητα στους στόχους μας".
Για τις φήμες περί φυγής του Τζιόλη: "Δεν ξέρω για τις φήμες. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλούς καλους παίκτες επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλό. Γνωρίζω ότι στο τέλος του 2013 υπήρχαν παίκτες που ήταν κουρασμένοι. Εγώ χρειάζομαι όλους τους παίκτες που έχω. Όποιος δεν μπορεί τον ανταγωνισμό μπορεί να μου το πει, πάντως ο Αλέξανδρος δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο".
Για τα γκολ του Βούκιτς: "Το πρώτο γκολ το μοιράζεται νομίζω με τον τερματοφύλακα, ήμουν στα 70 μέτρα και δεν περίμενα να μπει, αλλά το δεύτερο ήταν πραγματικά σπουδαίο".

Χέντβιγκες Μαντούρο 
Για το ότι στα 2 τελευταία παιχνίδια σκόραρε: «Κανονικά δεν σκοράρω αλλά έχω βάλει δύο γκολ ελπίζω σημαντικά για την ομάδα. Το γεγονός ότι σκοράραμε στα τελευταία τρία ματς δώδεκα γκολ μας ικανοποιεί. Παίζουμε γρηγορότερα στα τελευταία παιχνίδια και πιο κάθετα στους επιθετικούς και γιαυτό έχουμε βελτιωθεί στο σκοράρισμα».
Για το ενδεχόμενο να προκριθεί ο Ολυμπιακός και στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης να συναντηθεί με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι μεγάλο το ματς με τον Ολυμπιακό αν περάσουμε και οι δύο ομάδες και ανυπομονούμε να περάσουμε και να παίξουμε με τον Ολυμπιακό αφού είμαστε σε φόρμα.
Παίζουμε καλά τώρα. Έχουμε μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν πλέον πολλοί παίκτες, κάτι πολύ σημαντικό με δεδομένο ότι ακολουθούν πολλά παιχνίδια για την ομάδα. Είμαστε μία ομάδα και αυτό είναι σημαντικό, όπως λέμε εδώ μία πόλη, μία ομάδα όλοι και πρέπει να το δείξουμε σε όλους ότι πραγματικά είμαστε δεμένοι».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο. Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Κίτσιου, Μαντούρο, Κάτσε, Στοχ, Βούκιτς (77' Μάρτενς), Λούκας (67' Νίνης), Αθανασιάδης (84' Σαλπιγγίδης). 

Απόλλων Σμύρνης: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Σόντεμεργκ, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης (68' Δημογιάννης), Άλβαρες, Εγκόν,  Κουκ, Πετρόπουλος, Άμπροουζ (75' Μπάρκογλου) και Καμαρά (46' Γκουέλα).

29/1/14

oxyro N2.177


















 Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΤΡΟΥ

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΤΡΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/2 ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.

oxyro N2.176












Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ

Ορεστιάδα - ΠΑΟΚ - 0-3

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μπροστα σε 1500 φιλάθλους ανάμεσα τους και ΠΑΟΚτσήδες,   επικράτησε εκτός έδρας της Ορεστιάδας με 0-3 και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Γιώργος Γιάτσης: 
«Μπράβο στην Ορεστιάδα για την προσπάθεια που έκανε και την εικόνα που είχε το γήπεδο αφού θύμισε παλιές εποχές και έδειξε τη δίψα του κόσμου για να δει ξανά την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς κρατάμε τη νίκη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε να παίξουμε έτσι όπως θέλω εγώ».

Τα σετ: 24-26, 13-25, 26-28 

Ορεστιάδα (Νίκος Αντωνιάδης): Κεμανετζής 6 (5/9 επ, 1 μπλοκ), Δημητρούδης 3 (2/2 επ., 1 άσσος), Βλασακίδης 12 (10/20 επ., 2 μπλοκ, 67% υπ. – 33% άριστες), Ποτολίδης 9 (9/17 επ., 50% υπ. – 42% άριστες), Καρδαμανίδης 10 (8/29 επ., 1 άσο), Χουσίδης 5 (3/7 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Κωνσταντινίδης (λ. 71% υπ. – 35% άριστες), Προδρομίδης, Κοφίδης, Νένογλου, Διαμαντίδης, Πεντίδης

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γιάτσης): Παντακίδης 4 (2/2 επ, 2 μπλοκ), Λόουσον 6 (4/14 επ, 2 μπλοκ, 63% υπ - 33% άριστες), Στίγγας 5 (2/4 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Μίλκοφ 19 (13/23 επ, 2 άσσοι, 4 μπλοκ, 36% υπ - 27% άριστες), Μακ Κίμπιν, Τζελάτης 20 (15/27 επ, 1 άσσος, 4 μπλοκ) / Μπαμπαλιούτας (λ. - 67% υπ - 44% άριστες), Νικηφορίδης.

26/1/14

oxyro N2.175




 

 



 




























 

Για να δείτε το video κάντε κλικ ΕΔΩ

 Superleague Αγωνιστική: 21η

ΠΑΟΚ -
Βέροια -4-1 

O ΠΑΟΚ "καθάρισε" το ματς με τη Βέροια μόλις από το 13'  και κέρδισε τελικά με 4-1. Δύο γκολ ο Σαλπιγγίδης με πανομοιότυπη εκτέλεση κόρνερ. Από ένα οι Ολίσε, Μαντούρο. Διαμαρτυρία των οργανωμένων που μπήκαν στην κερκίδα της θυρα 4 μετά απο το 10΄ της έναρξης του αγώνα.

Χουμπ Στέφενς
 

Για τον αγώνα: «Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε υψηλό ρυθμό και σκοράραμε τρία γκολ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω. Πάντως είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Αν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τρίτο επιθετικό: "Γιατί όχι; Έχουμε και τον Ολίσε"

Αν μπορεί να παίξει ως επιθετικός ο Ολίσε: «Ο Σέκου παίζει ως ακραίος. Ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς σήμερα αλλά μετά έκανε και εκείνος αρκετά λάθη. Στο ματς με τον Ηρακλή χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Κλάους και τα πήγε καλά. Θα μπορούσα να πω ότι με τον Σέκου έχουμε 2,5 φορ, μαζί με τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη. Ίσως να συνεχίσουμε με αυτούς».

Για το ρόστερ σε συνδυασμό με τις απουσίες στην άμυνα: «Είναι καλό να έχεις ανταγωνισμό στην προπόνηση. Όλοι οι παίκτες έχουν τις ευκαιρίες τους. Σήμερα είδατε ότι λόγων των απουσιών του Τζαβέλλα, του Βίτορ και του Κατσικά έπρεπε στο κέντρο της άμυνας να βάλουμε έναν  παίκτη που δεν έχει παίξει πολύ σε αυτή τη θέση, τον Σκόνδρα, κι όμως αντεπεξήλθε καλά».

Για τα γρήγορα γκολ: «Έχω πει ότι θέλω να σκοράρουμε πολύ. Σήμερα έγινε αυτό, το ματς απλοποιήθηκε όμως αντί να προσπαθήσουμε για το τέταρτο και το πέμπτο γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Επίσης ήθελα να αλλάξω κάποιους παίκτες νωρίτερα, όμως εκείνη τη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ και έπρεπε να δώσω χρόνο στην ομάδα να ξαναβρει το ρυθμό της. Ακόμη και έτσι είμαι χαρούμενος που κάποιοι ξεκουράστηκαν».

Για την εικόνα στο κέντρο του γηπέδου με τους Κάτσε - Μαντούρο: «Με αυτούς τους παίκτες η μπάλα πηγαίνει πιο γρήγορα στους επιθετικούς, σε σχέση με τους Λάζαρ και Τζιόλη. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να ακολουθήσουν αυτό το ρυθμό και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα».

Αν οι αγώνες του Κυπέλλου και του Europa League είναι πιο σημαντικοί από εκείνους του
πρωταθλήματος: "Ρωτήστε τι έχω πει στους παίκτες μου. Πάντα το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο"

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς: "Θέλουμε να κρατήσουμε ότι μπήκαμε πολύ δυνατά. Κάτι που είναι θετικό σημάδι για την συνέχεια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πετύχαμε γρήγορα γκολ και δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Ολα παίζουν ρόλο και φυσικό είναι ο προπονητής μας να έχει απαιτήσεις όμως δεν μπορείς να είσαι 90 λεπτά κυρίαρχος σε ένα ματς. Εμείς θέλουμε από την πλευρά μας να είμαστε όπως σήμερα και να έχουμε περισσότερη διάρκεια".
Για τον Μαντούρο και τον Κάτσε: "Θα βοηθήσουν πολύ. Αλλωστε γιαυτό γίνονται οι μεταγραφές. Εχουμε ένα γεμάτο ρόστερ με πολλά παιδιά που όλοι θα χρειαστούν και όλοι μπορούν να προσφέρουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δεν είμαστε απλά 14 παίκτες και οι άλλοι συμπληρώνουν την ομάδα"
Για την φημολογία περι απόκτησης επιθετικού: "Όποιος κι αν έρθει θα τον αγκαλιάσουμε. Κάποιος χτίζει την ομάδα, οπότε είναι και αυτός που αποφασίζει. Εχουμε ακούσει πολλά και εγώ και ο Κλάους ότι δημιουργούμε θέματα. Φυσικά επειδή οι προσδοκίες είναι μεγάλες είτε έρθει επιθετικός είτε σε κάποια άλλη θέση εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Αυτές οι φήμες μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν και εμείς προσπαθούμε να κρατάμε τα αρνητικά έξω από την ομάδα"
Για τα δύο γκολ που έβαλε: "Σίγουρα είναι μία τονωτική ένεση αλλά να μην σκοράρω δεν με επηρεάζει συνειδητά. Ασυνείδητα ίσως. Μπορεί να χάσω αυτό που λέμε πως δεν χάνεται αλλά σε κάποια άλλη φάση θα το βάλω. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Εχω μάθει στη ζωή μου να μην απογοητεύομαι εύκολα".
Για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί εμείς να είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τη νίκη με καλό σκορ".
Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: "Εγώ θα κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής. Αν κάτι δε μου αρέσει θα το συζητήσω μαζί του".

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (71' Τζιόλης), Σκόνδρας, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (71' Γεωργιάδης), Βούκιτς (78' Νίνης), Σαλπιγγίδης

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς):  Καντομοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Τραπ, Σιόντης (46' Γκονσάλβες), Ζεζίνιο (71' Κομόλοφ), Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν (46' Παυλίδης)

Εισιτήρια: 5.268
Εισπράξεις: 33.723

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...