31/3/13

oxyro N1.969
























 

Super League 27ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 0-0

Ο ΠΑΟΚ ήρθε  0-0 μέσα στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό για την  27η αγωνιστική. Μεγάλη εμφάνιση από τον Ιτάνζ και φανερό "σπρώξιμο" του Ολυμπιακού από τον Σιδηρόπουλο που πήρε υπερβολική απόφαση αποβολής του Δώνη

Γιώργου Δώνη
«είχαμε απουσίες, όπως και εκείνη του Λάζαρ, αλλά παρ΄ όλα αυτά μετά το πρώτο 20λεπτο ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τις φάσεις. Ημασταν επικίνδυνοι στο ανοιχτό γήπεδο και η ομάδα μας δείχνει ότι προοδεύει, και γίνεται καλύτερη για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με καθυστερήσεις και με τρόπο που βοηθούσε στο 0-0 

«Εχουμε αποδείξει σε όλη διάρκεια της σεζόν αλλά κι εγώ σε όλη την καριέρα μου ότι οι παίκτες μου δεν προσπαθούν να κερδίσουνε με δόλο ένα αποτέλεσμα ή με καθυστερήσεις. Οταν λειτουργείς με κάποιον συγκεκριμένο τα΄ροπο και θέλεις να φτιάξεις μεγαλύτερους στόχους, πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Κι εμείς για να φθάσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας και να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος, χρειάζεται πολλή δουλειά. Λόγω του δικού μας ξεκινήματος, αλλά της δυναμικής του Ολυμπιακού, υπήρχε μεγάλη απόσταση από εμάς. Όμως προσπαθούμε να μειώσουμε αυτήν την απόσταση, κι έχοντας το DNA του ΠΑΟΚ που έπαιρνε τίτλους θέλουμε να φθάσουμε στο σημείο να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμός στα παιχνίδια, να δημιουργούμε καλύτερα κ.α. Αυτό που επιλέξαμε σήμερα, το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο».

Σχετικά με την αποβολή του κι αν προσφέρει ο ΠΑΟΚ θέαμα 

«Υπάρχει μια υπερβολή πάντα στην χώρα μας. Αν γίνεται σύγκριση με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερ, να είστε σίγουροι ότι δε θα δούμε ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Ομως αν παρακολουθήσετε άλλες ομάδες που δαπάνησαν ακόμη και 200 εκ. ευρώ, παίζουν χειρότερα από μας. Σχετικά με την αποβολή μου έγινα τα εξής: χτυπήθηκε ένα αράουτ από τον πάγκο μας, αλλά δέκα μέτρα πιο κοντά προς την περιοχή μας. Εγώ χτύπησα την μπάλα που ήταν έξω κι όχι αυτήν που παιζόταν ο αγώνας και το έκανα αυτό προς τα αριστερά κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ο 4ος τελικά έκρινε ότι έπρεπε να αποβληθώ».

Για την αποβολή κι αν έχει γίνει στόχος των διαιτητών, μετά και την άδικη αποβολή στο ΟΑΚΑ, στο ματς με την ΑΕΚ 

« Γενικώς έχω μια συγκεκριμένη άποψη για όλα αυτά. Οι διαιτητές κι ο 4ος δεν πρέπει να λειτουργούν μόνο με την εξουσία τους και με στόχο να επιβάλλουν την τάξη. Εχω παίξει στο εξωτερικό, έχω ταξιδέψει αρκετά κι έχω δει πολλά πράγματα. Εγώ πάντα ζω με ένταση το ματς, δεν είμαι ήσυχος, αυτό είναι το στυλ μου. Ο σκοπός του 4ου πρέπει να είναι να με ηρεμήσει κι όχι στο παραμικρό να με βγάζει έξω από το γήπεδο. Αυτό είναι κακό για το άθλημα, για την ομάδα μου, για όλους. Κι οι δύο τελευταίες αποβολές μου ήταν άδικες».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ  

«Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί από ματς σε ματς δείχνουμε ολοένα και πιο καλά πράγματα. Παίζουμε με οργανωμένη άμυνα και με την μπάλα στα πόδια μας όταν κάνουμε επίθεση. Εχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα, όπως να κάνουμε δυνατή την Τούμπα. Όμως ουσιαστικά οι στόχοι μας ξεκινάνε τώρα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, ώστε κάνοντας καλές και γρήγορες επιλογές πριν την προετοιμασία για να κυνηγήσουμε την πρόκρισή μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Μίτσελ

«Κι οι παίκτες κι οι προπονητές πρέπει να έχουν πάνω από όλα καλές σχέσεις κι αμοιβαίο σεβασμός. Και στο παρελθόν δεν πήρα ποτέ θέση υπέρ των ελλήνων προπονητών. Η άποψή μου είναι συγκεκριμένη, ότι υπάρχουν έλληνες και ξένοι προπονητές που είναι καλοί ή μέτριοι ή κακοί. Οσοι παράγουν έργο, καλώς να έρθουν και να αναβαθμίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Μίτσελ μου μίλησε τόσο στην αποβολή όσο και μετά τον αγώνα κι αυτό είναι προς τιμή του».

Για τον Σαλπιγγίδη κι αν έπρεπε να παίξει στα δεξιά 

«Ο κάθε προπονητής έχει τη δικιά του άποψη. Ο Σαλπιγγίδης έπαιξε τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην Εθνική στα δεξιά, όμως για μένα δεν είναι ο κατάλληλος δεξιός εξτρέμ στο 4-4-2, αλλά κατάλληλος για 2ος φορ ή καθαρός φορ».

Για τον Αστέρα Τρίπολης κι αν υπάρχει δικαιοσύνη στη βαθμολογία 

«Γενικώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, όποιος σκοράρει κερδίζει βαθμούς και νίκες. Εγώ, πάντως, θεωρώ ότι είμαστε ως σύνολο καλύτεροι από τον Αστέρα και πιστεύω ότι μέχρι τέλους θα βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Πάντως για να απαντήσω στην ερώτησή σας, υπάρχει δικαιοσύνη λόγω αποτελεσμάτων».

Για τον Λόρενς που έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος στον άξονα, δίπλα στον Κάτσε 

«Ο Λόρενς είναι παίκτης που στο αγγλικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε ως δεξιός ακραίος ή ως 2ος αμυντικός μέσος, ειδικά στην Τσάμπιονσιπ. Επειδή έχουμε πρόβλημα όποτε έρχονται οι τιμωρίες κι οι τραυματισμοί, κάναμε προπόνηση στο τακτικό κομμάτι. Είμαι ικανοποιημένος στην απόδοσή του, ειδικά και στις τρεις θέσεις που έχει αγωνιστεί, μια και δίνει τα πάντα για την ομάδα κι εμείς θέλουμε τέτοιους παίκτες».
 
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
«Το 0-0 σε μία δύσκολη έδρα είναι καλό αποτέλεσμα. Μας πίεσε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα, να παγώσουμε το ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τις κάνουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη διαιτησία: «Ολοι είδαμε ότι ο διαιτητής, ήταν υπέρ των γηπεδούχων, ειδικά στη φάση του οφ σάιντ του Καμαρά, που ήταν πέντε μέτρα πίσω…»

Για τα σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια: «Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στην τελική μας ενέργεια. Πιστεύω ότι θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, τις επόμενες μέρες».

Σέκου Ολίσε
«Ηρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και εμένα προσωπικά, δε μου δίνει αυτό που ήθελα. Πάντως, ήρθαμε για να παλέψουμε και το κάναμε. Η κάθε ομάδα είχε το δικό της προσανατολισμό στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του και εμείς προσπαθούσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα να αμυνθούμε. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση, φτιάξαμε και τρεις ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ. Η εικόνα και το αποτέλεσμα είναι προϊόν της ποιότητας και των δύο ομάδων».
 Γκόρντον Σίλντενφελντ 
«Νομίζω ότι υπάρχει μια ικανοποίηση. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια ομάδα πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος και έχει ποιότητα. Στην αρχική πίεση που δεχτήκαμε, καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Ισως σε κάποιες δικές μας προσπάθειες, οι αποφάσεις του διαιτητή, να μην ήταν αυτές που έπρεπε. Σε γενικές γραμμές, πάντως, το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους. Ηταν από τα καλύτερα αμυντικά. Δεν τους επιτρέψαμε να μπούνε στην περιοχή μας. Ο διαιτητής δεν ήταν 50-50 αν είχαμε 50-50 θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ηταν πολύ δύσκολο να παίξουμε και αναπτυχθούμε. Υπήρξαν σφυρίγματα που δε μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να μη συμβεί ξανά στα επόμενα ματς και να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Ηταν προθέρμανση αυτό το παιχνίδι για τα πολύ σημαντικά ματς που ακολουθούν. Δε δεχτήκαμε ευκαιρίες, ελπίζω και μεσοεπιθετικά στη συνέχεια να βελτιωθούμε για να φτιάχνουμε ευκαιρίες και σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Σίλντενφελντ, Βούκιτς, Καμαρά.
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Σιδηρόπουλος
ΒΟΗΘΟΙ :
Φραγκιαδάκης, Σωτηρόπουλος.
 

Ολυμπιακός : Μέγιερι, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο (70 Φουστέρ), Βλαχοδήμος (60 Φετφατζίδης), Αμπντούν, Τζιμπούρ.
 

ΠΑΟΚ : Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Ολίσε (77 Βούκιτς), Καμαρά (90 Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

oxyro N1.968
















Τελικός  Κυπέλλου Ελλάδος στο Μπάσκετ Γυναικών.

ΠΑΟΚ - Πρωτέα Βούλας - 50-52
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Πρωτέα Βούλας με 52-50, με καλάθι που δέχθηκε 2,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι ο νικητής σε αυτό τον τελικό, αν οι παίκτριες μας ήταν πιο ψύχραιμες στα τελευταία τρία λεπτά.. Η παρουσία στον τελικό αποτέλεσε μία τεράστια υπέρβαση για τη νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ μας
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ
Ευριπίδης Μελετιάδης
"Συγχαρητήρια στον Πρωτέα Βούλας και για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω και από τότε που ήμουν παίκτης. Για αυτό το μπάσκετ είναι το καλύτερο άθλημα. Για τριανταπέντε λεπτά δεν αξίζαμε τη νίκη και αυτό με πληγώνει περισσότερο. Καλύτερα να χάναμε με 6-7 πόντους όσο χάναμε σε εκείνο το διάστημα παρά στο τέλος έτσι όπως χάσαμε. Στα 9 δευτερόλεπτα χάσαμε λέι απ κορασίδας. Η παίκτρια ήταν μόνη με το καλάθι και αντί να το βάλει και να γύρει η πλάστιγγα υπέρ μας, φάγαμε το τελευταίο λέι απ και χάσαμε. Συγχαρητήρια και στις παίκτριές μου μέσα από την καρδιά μου και στον Πρωτέα και τον Αλέκο. Αν συνεχίσει έτσι ο Πρωτέας σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην Α1. Όσο αφορά στον ΠΑΟΚ έχουμε νεανικό ρόστερ και υπό προϋποθέσεις το μέλλον μας ανήκει. Με μια χρονιά δεν έρχεται η καταξίωση αλλά με σταθερή πορεία μέσα στα χρόνια"

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 26-34, 35-41, 50-52

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης):
Σταμολάμπρου 12 (1), Αυτζή 5 (1), Ράτσα, Σπανίδου 11 (1), Γιαννοπούλου 6 (3/10 δίποντα), Νάστου, Βασιλειάδου 14 (1), Σουλιώτη, Αγγελίδου, Τσελεμπή, Ντεσρός 2 (14 ριμπάουντ).

Πρωτέας Β. (Δάγλας): Δασκαλοπούλου 14 (2), Κύρου, Μαγάλιου 15 (2), Μπαρμπερίδου 3 (1), Παυλοπούλου 1, Φασούλα 2, Νικολοπούλου 8, Στυλιάρα, Βλάχου 9, Τετενέ.

 






















































ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Κύπελλο Ελλάδας Αγωνιστική: Ημιτελικός (φάιναλ φορ)

Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ -  54-69


Ο ΠΑΟΚ με δώδεκα ψυχωμένες παίκτριες εκανε το θαύματα διέλυσε και πήρε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. ΜΠΡΑΒΟ στις κοριτσάρες μας... Ό,τι και να κάνετε όμως, φέτος έχετε κάνει φοβερή σεζόν. Συγχαρητήρια και πάλι. 
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.

Ευριπίδης Μελετιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ): 

«Είναι η μεγαλύτερη νίκη μας στην ιστορία του τμήματος.Τώρα που το σκέφτομαι και αφού έχουν περάσει περίπου 20 λεπτά, αν παίζαμε αύριο με τον Αθηναϊκό, το ίδιο θα έλεγα... ότι είναι το φαβορί. Ήταν εξ αρχής το μεγάλο φαβορί και ίσως αυτό να του δημιούργησε περισσότερο άγχος. Είχα πει στις παίκτριές μου πως ακόμη και με είκοσι πόντους να χάσουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Οτι από αυτό το παιχνίδι θα είχαμε μόνο κέρδος. Είχαμε διάρκεια και δεν παρασυρθήκαμε όταν ο Αθηναϊκός έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με τρεις πόντους. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα. Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του  ΠΑΟΚ,οπότε χωρίς άγχος θα αντιμετωπίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο. Είχα πει πριν το τζάμπολ της διοργάνωσης ότι θέλω να απορροφήσω την κάθε στιγμή και αυτό κάνω...Το ζω. Ολα τα μπράβο και τα συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια. Αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες και όχι το τεχνικό τιμ. Ζητώ συγγνώμη από τον φίλο μου τον Λειβάδη γιατί καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να χάνεις από μια μικρότερη ομάδα,όμως η ζωή συνεχίζεται. Του εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια. Οτι καλύτερο για το μεγαθήριο που λέγεται Αθηναϊκός. Θα ήθελα τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω δει τον Πρωτέα, αλλά έχω ακούσει ότι αν έπαιζε στην Α1 θα ήταν σίγουρα στην πρώτη5άδα. θα ήθελα τον Παναθηναϊκό για λόγους πρεστίζ αλλά και για να μην παίξουμε με άγχος. Ολη αυτή η χρονιά είναι ένα όνειρο για τον ΠΑΟΚ».
 

Σταυρούλα Σπανίδου (παίκτρια ΠΑΟΚ): 
 «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκρισή μας στον τελικό στην πρώτη μας συμμετοχή στο φάιναλ φορ. Εχουμε καιρό να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Δεκάλεπτα: 14-18, 29-26, 42-49, 54-69

Αθηναϊκός (Λειβάδης): Ισκίογλου 2, Λύμουρα 13(1), Σπαθάρου 2, Καζαντζίδου 1, Κασάπογλου, Ζότοβα, Κεχαγιά 18(3/4β., 6/14δ., 1/1τρ., 4ρ.), Χαλικιά, Κοσμά 10(10ρ.), Κυριακοπούλου 8(4/5δ.).

ΠΑΟΚ  (Μελετιάδης): Σταμολάμπρου 14(1/4β., 5/8δ., 1/4τρ.), Αυτζή 1, Σπανίδου 11, Γιαννοπούλου 9, Νάστου, Βασιλειάδου 13(1/2β., 6/8δ.), Σουλιώτη, Αγγελίδου, Τσελεμπή, Ντεσρός 21(3/8β., 9/15δ., 21ρ, 3ταπ.)

29/3/13

oxyro N1.967










 

ΜΠΑΣΚΕΤ A1
 

ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός 73-69

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηλυσιακο με 73-69, επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε το αήττητο στο «Παλατάκι».  

Σούλης Μαρκόπουλος
«Ήταν δύσκολο ματς, θέλαμε να ελέγξουμε την ρακέτα και παρότι οι ψηλοί δεν έπαιξαν καλά οι αντίπαλοι είχαν 50% στα δίποντα και αυτό είναι πρόβλημα για μας. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όπως είπε και ο Χάτσερ και αυτό μέτρησε και στην άμυνα. Η επιθετική μας φιλοσοφία δεν ήταν καλή, ούτε και η άμυνά μας στην περιφέρεια ήταν καλή. Δεν παίξαμε καλά και υπήρχε άγχος και πίεση. Θα δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Έχει γυρίσει το πόδι του, θα μας πει το ιατρικό τιμ πόσες ημέρες θα μείνει έξω και αν θα παίξει στο επόμενο ματς. O Παπαδόπουλος δηλώθηκε στην δωδεκάδα γιατί πιστεύαμε ότι υπήρχε περίπτωση να τον χρησιμοποιήσουμε, αλλά αυτό δεν συνέβη, ούτε όμως μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγή. Κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή, εάν θα μπορέσει να παίξει ο Παπαδόπουλος στο παιχνίδι με την Ελευσίνα. θα πρέπει να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου, τους παίκτες, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα για την προσπάθεια που γίνεται και μας έχει φέρει ως εδώ. Οτιδήποτε αποφασίζεται βγαίνει μέσω του γραφείου Τύπου, δεν μπορούμε να πούμε για το αν συζητάμε ή όχι ή κάτι άλλο. Επίσης για να πάρεις έναν παίκτη, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να δεις εάν ταιριάζει ο παίκτης, εάν τα οικονομικά δεδομένα υπάρχουν, παίζουν ρόλο πολλά».

ΠΑΟΚ: Χάτσερ 15(3), Κασελάκης 4(5 ριμπ.), Χαραλαμπίδης 8(3), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 18(7/13 διπ., 9ριμπ.), Δέδας 5(1), Μαργαρίτης 13 (8 ριμπ.), Νικολόπουλος, Καλλές 8 (8 ριμπ.), Χρυσικόπουλος 2. 

Ηλυσιακός:
Καυκής 2, Αράπης, Αναγκόνιε 1, Αποστολίδης 3, Χατζής 20(3), Σπανός 4, Δορκοφίκης 14(3), Αντωνάκης, Μόρρισον, Γκάρισον 2, Παραγυιός 2, Στόγκλιν 21(3)
















ΒΟΛΕΪ  Α1 ανδρών  Αγωνιστική: 22η

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 σετ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με τη συμπαράσταση 400 οπαδών μας για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 του βόλεϊ και εξασφάλισε  την Τρίτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. 

Στέλιος Καζάζης
"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για την ομάδα μου  γιατί  ήταν η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου κρινόταν η είσοδος μας στην πρώτη 4αδα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί μπορεί να μην μας έφταναν οι δύο βαθμοί για την είσοδο μας στην τετράδα. Η ομάδα μας έπαιξε οριακά και ανταποκρίθηκε στον υπέρτατο βαθμό ειδικά στο πρώτο και στο τρίτο σετ  όπου μας πίεσε πολύ ο Ολυμπιακός. Ο αγώνας κρίθηκε στο καλό μπλοκ και στην άμυνα μας παρόλου που χάσαμε περισσότερα σερβίς από ότι έπρεπε.  Η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι έδειξε το πνεύμα του νικητή και του μαχητή".
Γιάννης Παντακίδης
"Πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ γιατί χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς για να μπούμε 4αδα και να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση σε συνδυασμό και με άλλα αποτελέσματα. Το θέλαμε περισσότερο αυτό το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό και το πήραμε".
ΠΑΟΚ (Καζάζης Στ.): Παντακίδης, Πλίκας, Χατζηηλιάδης, Κανέλλος, Αρμενάκης, Ντος Σάντος / Παπαδημητρίου (λ),  Στεφανίδης, Αμπουίλα, Μπερμούδες, Αγγελής

Ολυμπιακός (Καζάζης Δ.): Χριστοφιδέλης, Γιούρισιτς, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής / Στεφάνου (λ), Σωτηρίου, Ποτότσνικ. Καλας, Μαρουλης

Η τελική βαθμολογία (πρώτες 4 ομάδες)
1. Ολυμπιακός 56
2. Παμβοχαϊκός 43
3.  ΠΑΟΚ 41
4. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 41
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων των πλέι οφ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013
1ος αγώνας: Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρουπολης
1ος αγώνας: Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013
2ος αγώνας: Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρουπολης
2ος αγώνας: Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013
3ος αγώνας: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός
3ος αγώνας: ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013
4ος αγώνας (αν χρειαστεί): Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός
4ος αγώνας (αν χρειαστεί): ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
5ος αγώνας (αν χρειαστεί): Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρουπολης
5ος αγώνας (αν χρειαστεί): Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ

Τελική Φάση (3 νίκες)
1ος Τελικός - Παρασκευή 19 Απριλίου 2013
2ος Τελικός - Σάββατο 20 Απριλίου 2013
3ος Τελικός - Τετάρτη 24 Απριλίου 2013
4ος Τελικός (αν χρειαστεί) - Πέμπτη 25 Απριλίου 2013
5ος Τελικός (αν χρειαστεί) - Κυριακή 28 Απριλίου 2013













 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α κατηγορία  Αγωνιστική: 15η

Αμαζόνες Δράμας - ΠΑΟΚ - 1-4
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ νίκησε  τις Αμαζόνες Δράμας με 1-4 για τη 15η αγωνιστική της Α κατηγορίας και πανηγύρισε σήμερα την κατάκτηση του ένατου πρωταθλήματός της, με τη νίκη που πήρε εκτός έδρας από τις Αμαζόνες Δράμας. Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 43 βαθμούς (14 νίκες, 1 ισοπαλία) και άφησε πίσω του με δέκα βαθμούς διαφορά τις Ελπίδες Καρδίτσας που ηττήθηκαν στη Γλυφάδα με 2-1.

Γιώργος Προύσαλης 
«Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή για ακόμη ένα πρωτάθλημα που κατέκτησαν. Αυτή η ομάδα δεν χορταίνει να κατακτά πρωταθλήματα και το δείχνει κάθε χρόνο. Βρίσκουμε κίνητρο και η προσπάθειές μας ανταμείβονται» τόνισε αρχικά ο έφορος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε ότι «πρέπει να σημειώσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε στις ακαδημίες μας, οι οποίες τροφοδοτούν και την πρώτη ομάδα. Σήμερα στον ΠΑΟΚ υπάρχουν 50 κορίτσια που μαθαίνουν ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχαμε δικές μας εγκαταστάσεις για να μπορέσουμε να τις αναπτύξουμε και περισσότερο».
Αναφορικά με το… απωθημένο της ομάδας, ο Γιώργος Προύσαλης είπε ότι «αυτό είναι η ευρωπαϊκή πορεία και η διάκριση. Δεν είναι εύκολο και για να επιτευχθεί πρέπει να υπάρξει ενίσχυση. Παίζουμε στο Τσάμπιονς λιγκ, αντιμετωπίζουμε ομάδες που χρησιμοποιούν Βραζιλιάνες ή Αμερικάνες που κάνουν τη διαφορά».
Πέρσι η ομάδα γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τούμπα με τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει την απονομή. Φέτος τι θα έχει το πρόγραμμα; «Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμη για να πούμε κάτι. Το βέβαιο είναι ότι θα κάνουμε κάτι για να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια μας που δικαιούνται το χειροκρότημα του κόσμου».


Αμαζόνες Δράμας: Οπρεα, Μοσχοπουλου (Συμεωνίδου 60΄), Τσιγγελιδου, Μήτκου, Χατζηνικου, Μπιρτογιού (Ηλιάδου 67΄), Κεραμυδα, Φωτιαδου, Κοτσάκη, Παπαδοπουλου Αν., Παπαδοπουλου Δ.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Βλασιάδου (Σπύρου 25΄), Μουρατίδου, Δημητρίου, Μάρκου, Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη, Βαρδαλή, Αρβανιτάκη, Παντελιάδου, Ντιμιτρίεβιτς

 
 

Superleague K20  Αγωνιστική: 27η

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 0-1

H ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, κερδίσε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη τους γηπεδούχους με 1-0 με σκόρερ τον Κουλούρη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.... Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 47 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στην 1η με 54

Ολυμπιακός : Βλάχος, Γκούτσιος, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Πίντο, Σιώπης Μ. (76 Σουκιάς), Σιώπης Δ., Βουτσιώτης (64 Παπασάββας), Ιωαννίδης, Γκίνο, Λύρας (66 Παιδάκης).

ΠΑΟΚ : Στρέζος, Μπαντάνης, Ποζατζίδης, Πουγγούρας, Χατζόπουλος, Πολύζος, Δεμηρτζόγλου Σαββίδης (83 Τζεβελέκης), Κουλούρης (92 Καρατζάογλου), Παπαδόπουλος (60 Πόζογλου), Τουμανίδης.












  



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ  Α1 Αγωνιστική: Ημιτελικοί πλέι οφ, 1ος αγώνας

Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΟΚ - 20-22
Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έσπασε την έδρα της Αναγέννησης Άρτας νικώντας με 20-22 και πήρε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους τελικούς των πλέι οφ της Α1, και πλέον το ερχόμενο Σάββατο με νίκη στη Μίκρα θα προκριθεί στους τελικούς της Α1.
Δημήτρης Χασεκίδης.
"Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση. Υπάρχει μπροστά μας ο δεύτερος αγώνας και σε αυτό το ματς η Μίκρα πρέπει να γεμίσει"

Τα δεκάλεπτα: 2-3, 6-7, 7-13 (ημχ.), 10-16, 15-20, 20-22

Αναγέννηση (Σίμπι Ντοιτσίνοφ): Μπαλάφα 2, Σκουτέλλα 2, Βέμη, Σαγάνη, Σκάρα 12, Δήμου, Καράλη, Βράτσεβα, Μιχαηλίδου, Γρούμπα, Ζιώρη, Στανκούτε 4, Μαυρομάτη.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Ζούμπου, Ιωαννίδου, Νούλα 3, Σμαρδέλη 1, Τραίκοβιτς, Ανθίτση 3, Τζέριτς, Μπίμπα 1, Χατζή, Λογδανίδου 3, Προκοπίδου 4, Βαφειάδου 3, Στρατάκη 4, Παυλίδου.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 1-6, πέναλτι: 7/8-1/2

oxyro N1.966
















Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ξεκινώντας την ανακοίνωση, αναφέρουμε πως θεωρούμε υποχρέωσή μας να τοποθετηθούμε στη φημολογία των τελευταίων μηνών, λειτουργώντας προληπτικά και με μοναδικό στόχο την ενότητα.
 Διανύουμε μία εποχή όπου θα έπρεπε όλοι ενωμένοι να παρακολουθούμε την εξέλιξη της ομάδος μας, προσμένοντας μέρες όπου το αγωνιστικό τμήμα θα είναι επιτέλους αντάξιο του λαού μας. Δυστυχώς όμως εδώ και καιρό, βλέπουμε μία ύπουλη επικοινωνιακή συντήρηση κλίματος, με στόχο την επιστροφή του ανθρώπου που συσπείρωσε, όμως εν τέλει δημιούργησε επιπλέον χρέη και δίχασε όσο ποτέ κανένας άλλος στο παρελθόν. Ο γνωστός για τις προθέσεις του δημοσιογράφος-διευθυντής και το συνάφι του (ραδιοφωνικοί παραγωγοί, πρώην και νυν υπάλληλοι και διοικητικά στελέχη της Π.Α.Ε, "οπαδικά" ή "ανεξάρτητα" site), προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι ο σύλλογος δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει ένα βήμα μπροστά χωρίς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενεργό μέλος στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε ότι εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στον διχαστικό παραλογισμό να διαλέξουμε στρατόπεδο, ανάμεσα στους "φίλους" που τα σπάσανε (?) στην πλάτη του Π.Α.Ο.Κ. Για να μην μακρηγορούμε, μη θέλοντας συνειδητά να αναφερθούμε λεπτομερώς στις αμαρτίες του παρελθόντος, επισημαίνουμε ως Σ.Φ. ΤΟΥΜΠΑΣ ότι οποιαδήποτε κίνηση είναι ικανή να ξαναδιχάσει τον κόσμο μας σε αυτή τη νέα εποχή που ξημερώνει για τον σύλλογο, θα μας βρει απέναντί της.
 Τελειώνοντας, θέλουμε και πιστεύουμε πως ο άνθρωπος που ηγείται της νέας προσπάθειας και παρέλαβε καμμένη γη καθώς και ανεξιχνίαστα χρέη, είναι ικανός να οδηγήσει τον Π.Α.Ο.Κ. μας εκεί που ονειρευόμαστε με τη βοήθεια και στήριξη όλων μας.

 

Υ.Γ. Θόδωρε Ζαγοράκη κάνε πράξη έστω και μία φορά το "Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ"  και μείνε μακρυά απο την οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.

http://paoktoumpa.blogspot.gr/2013/03/blog-post_28.html













CLUB Π.Α.Ο.Κ. MAKEΔΟΝΕΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΠΑΟΚ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ (ΕΙΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘEIΕΣ ΤΗΣ ΓNΩΣΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΩΣ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

http://makedonespaok.gr/gr/news.asp?news_id=206





















Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας ανακοινώνει ότι συμπαραστέκεται στην ανακοίνωση του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ και των υπόλοιπων που συνυπογράφουν. Την αλληλεγγύη προς τα φυλακισμένα αδέρφια μας την έχουμε δείξει έμπρακτα απότην πρώτη μέρα προφυλάκισης τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους μέχρι τέλους. Ωστόσω θεωρούμε ότι η κίνηση της αποχής από την κερκίδα τη δεδομένη χρονική στιγμή θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα το σύλλογο παρά οφέλη επάνω στον αγώνα που κάνουμε για τους συνοπαδούς μας. Σε αυτή τη νέα σελίδα της ιστορίας που ανοίγεται για τον Π.Α.Ο.Κ. μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη εμείς θα είμαστε εκεί για να δώσουμε τις δικές μας Π.Α.Ο.Κτσήδικες μάχες. Δυστυχώς η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη δεν μας επιτρέπει να είμαστε τόσο κοντά στις εξελίξεις και ίσως να μας διαφεύγουν κάποια πράγματα. Αλλά σαν ένας από τους ιστορικότερους και πιο ενεργούς συνδέσμους της επαρχίας απαιτούμε την άμεση αντίδραση όλων των εμπλεκόμενων μέσα στον σύλλογο για τη βοήθεια και τη στήριξη ώστε  να αποδοθεί γρήγορα δικαιοσύνη και να αποφυλακιστούν οι συνοπαδοί μας.  Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να σκεφτούμε ότι η στάση των διοικούντων όλο αυτόν τον καιρό είναι κάτι  παραπάνω από έλειψη επίγνωσης της κατάστασης. 

Υ.Γ.1: Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ - ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ 

Υ.Γ.2: Pablo Gabriel Garcia Perez σε ευχαριστούμε για όλα. Είσαι ένας από μας, θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Και ένα συγνώμη εκ μέρους αυτών των λιγόψυχων που δεν θα καταλάβουν ποτέ τι είναι  ο ΠΑΟΚ για εμάς. Ελπίζουμε στον Π.Α.Ο.Κ. της νέας εποχής να μείνει κάτι από την ψυχή σου και να  μεγαλώσουν οι νέες γενιές με ηγέτες αντάξιους του μεγέθους σου.

23/3/13

oxyro N1.965










ΧΑΝΤΜΠΟΛ  18ης αγωνιστική  της Α1 ανδρών
ΠΑΟΚ - Άρη Νίκαιας - 27-23
Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη Νίκαιας με 27-23 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, παραμένει στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς. Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα στο ματς με την ΑΕΚ.
Τα δεκάλεπτα: 5-5, 9-10, 17-14, 20-15, 25-18, 27-23
Δίλεπτες αποβολές: 3-5, Πέναλτι: 4/5 - 0/1
Κόκκινη κάρτα: Νιαρχάκος (τρία δίλεπτα)

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Πίτσιος 3, Κοκκώνης, Αποστολίδης, Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης 4, Πετρίδης, Περβανάς 1, Τσακίρης, Τσάτσος, Καράγγελος 2, Τσίλης 5, Σεβαστίδης 3, Κεσίδης 3
 
Άρη Νίκαιας (Τάκης Μελετάκος): Μπαρμπαράκης,  Σωτηράκης, Μπουλούμπασης, Γαλανάκης 3, Νιαρχάκος 3, Μαλανδρένιας 1, Καραστέργιος 5, Μανουσέλης 6, Μουρελάτος 1, Λεωνίδας 4, Μπελεχρής.







 22η  αγωνιστική της Α1 γυναικών του μπάσκετ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 51-60
Ο ΠΑΟΚ  ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 51-60 στο PAOK Sports Arena για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 γυναικών του μπάσκετ,  τερμάτισε στην τέταρτη θέση και θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον πρώτο Παναθηναϊκό.

Τα δεκάλεπτα: 10-15, 21-30, 28-49, 51-60

ΠΑΟΚ: Σταμολάμπρου 10(1), Αυτζή 9 (1), Σπανίδου, Γιαννοπούλου 6, Νάστου, Βασιλειάδου 8, Ντεσρός 18.

Παναθηναϊκός: Καλέντζου 10, Βλάνη 3, Μαγκλάρα 11, Κωτούλα 2, Σλούκα 4, Δίλεα 9, Χρονοπούλου 2, Χριστινάκη, Μοσχοπούλου, Ντέμβα 19.
















ΠΟΛΟ 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών
ΠΑΟΚ- Κέρκυρα - 7-9 
Ο ΠΑΟΚ έχασε από την Κέρκυρα στο Ποσειδώνιο με 7-9 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ χάνει σημαντικό έδαφος στη μάχη για την τέταρτη θέση και πλέον είναι τελείως απαραίτητο το διπλό στο επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 3-1, 0-1, 1-4

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς, Σαρησάββας, Μιτελούδης 2, Αληχανίδης Μ. 2, Ζιάκας, Αργυρός, Κόλιανιν, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης 2, Παπαποστόλου, Σιταρένιος, Φοροτζίδης, Σολανάκης 1, Δημητριάδης.
 

Κέρκυρα  (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 1, Μεζίλης 2, Μίσκοβιτς 3, Παυλίδης 2, Κασίμης, Βογιατζόγλου 1, Νάτσης, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης, Παπασπυρόπουλος, Μειδονιώτης, Σουλιώτης.

21/3/13

oxyro N1.964












Η μετάφραση της ανακοίνωσης απ'τα Ρώσικα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ 
«Έτσι, δυστυχώς, είναι προφανές ότι ανάμεσα σε εμάς και στον επίσημο ΠΑΟΚ δημιουργείται μία γλώσσα, αν όχι ένας ιδεολογικός φραγμός, εμείς – ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών δηλώνουμε ότι υποστηρίζουμε πλήρως την ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Επταλόφου και σας ενημερώνουμε για την ομόφωνη και συνειδητή μας απόφαση να απουσιάσουμε από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Συλλόγου, σε υποστήριξη των αδελφών μας, που βρίσκονται άδικα υπό κράτηση. Η διαμαρτυρία μας είναι έντονη για την πλήρη αδράνεια από την πλευρά του επίσημου ΠΑΟΚ (παρά την αντίθετη στάση στο ίδιο θέμα το καλοκαίρι). Είναι αδιανόητο! Τα νεαρά μας αδέρφια να σαπίζουν άδικα σε κελιά, μόνο και μόνο επειδή συγκεντρώνονται και συζητούν για τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος νομικής φύσεως για την «προσωρινή» τους κράτηση.
Επιπλέον, ελλείψει θέσης του επίσημου ΠΑΟΚ σε θέματα που αφορούν τα θεμελιώδη δικαιώματα και την ελευθερία (επειδή ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του είναι ένα σύνολο), η διαχείριση της ομάδας δείχνει αποκλίνουσα συμπεριφορά σχετικά με την ιδεολογία και την υπερηφάνεια (των οπαδών). Αναγνωρίζουμε, όπως φαίνεται, ότι οι σύμβουλοι του βασικού μετόχου προσπαθούν να αλλοιώσουν τη σχέση του με τους οπαδούς και αυτό γίνεται ξεκάθαρα με τον λάθος τρόπο. Καλούμε τον νέο μέτοχο της πλειοψηφίας – αλλά όχι τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, καθώς δεν ανήκει σε κανέναν και ποτέ δεν ανήκε – να ακούσει προσεκτικά την απόφαση του λαού (του ΠΑΟΚ), να σεβαστεί την πίστη που δείχνουμε και να σταθεί στο πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αυτά τα σύμβολα, για τα οποία πάντα θα αγωνιζόμαστε και θα παλεύουμε μέχρι την τελευταία σταγόνα ελπίδας, που θα δαγκώνουν τον εχθρό σαν τον αξέχαστο Φουντουκίδη, και όχι για εκείνους, που κρύβονται στα αεροδρόμια, βγαίνοντας μόνιμα σε θέση οφσάιντ και παίζουν τους ρόλους τους. 
ΥΓ 1: Δεν μας αναγκάσατε να επιλέγουμε αυτή τη γραφή (γλώσσα), επειδή εκφραζόμαστε καλύτερα καλπάζοντας δίπλα στον Δικέφαλο, όπως ευλαβικά κάνουμε τα τελευταία 39 χρόνια. Είναι λυπηρό όταν η φωνή του λαού αποσιωπάται από κάποιους ανθρώπους και ελπίζουμε στην περίπτωσή μας να μην υπάρξουν εξωτερικές επιρροές από κάποιους, που πέφτουν όπως οι μέλισσες στο μέλι για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα (ελπίζουμε όχι κατόπιν αιτήματος).  
ΥΓ 2: Η ανακοίνωση είναι γραμμένη στα ρωσικά, επειδή είναι η γλώσσα του μεγαλομετόχου του συλλόγου μας και όχι στα ελληνικά που μιλούν κάποιοι μισθοφόροι μαλ…, οι οποίοι αυξάνονται όλο και περισσότερο (στην ΠΑΕ και στους κύκλους της ΠΑΕ) και σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους, αγνοώντας επιδεικτικά τον σύλλογό μας, που είναι ασυμβίβαστος και ιδεολογικά πάνω από όλα».

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | ANAKOINΩΣΗ 

Так как, к сожалению, очевидно, между нами и официальным ПАОК возникает языковый, если не идеологический барьер, мы - ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ заявляем, что полностью поддерживаем недавнее объявление ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ и оведомляем вас о нашем единодушном и осознанном решении отсутствовать на оставшихся играх Ассоциации, в поддержку нашим братьям несправедливо заключенным под стражу. Это наш решительный протест по мере полного бездействия со стороны официального ПАОК (Несмотря на противоположную позицию лета по этому вопросу). Это немыслимо! наши молодые братья несправедливо присужденны гнить в клетках, только потому что собираются и обсуждают о ПАОК, без абсолютно никакой причины правового обычая "временно" заключенны под стражу.
Кроме того, отсутствие официального ПАОК по вопросам затрагивающим его основные права и свободу (потому что ПАОК и его болельшики одно единое целое), управление команды, проявляет девиантное поведение по вопросам идеологии и гордости, признаваясь как видно, что советники основного акционера стараются испортить его отношения с болельщиками и это четко неверный путь. Мы призываем нового основного акционера – но не владельца каманды потому что ПАОК никому не принадлежит и никогда не принадлежал – прислушиваться народному приговору , уважать веру проявляемую нами и стоять на стороне болельщиков ПАОК . Это cимволы, те которые всегда будут бороться и сражаться до последней капли надежды, кто кусают противника как незабываемый Фундукидис, а не те, кто скрываются в аэропортах подвергаясь постоянным офсайдам и играют в свою рользу.
ПОС. 1 Не заставляйте нас, вырожатся письменно, потому что мы лучше всего выражаемся галопом на стороне двоеглавого, как и благоговейно делаем последние 39 лет. Становиться грустно, когда голос народа заглушаеться некоторыми - многими, которые как осы нападают на мёд в своих личных интерессах (мы надеемся, что не по просьбе)
ПОС. 2 Заявление написано на русском, потому что оно предназначено нашему акционеру, а не разным греческоязычным продажным горшкам которых становиться всё больше и больше (в ΠΑΕ и в округе ΠΑΕ) думающим только о себе демонстративно игнорируя нашу ассоциацию и её бескомпромиссное идеологическое превосходство над всеми.

 

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Έφτασε η στιγμή οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του φυσικού ηγέτη της ομάδας στο γήπεδο, του Πάμπλο Γκαρσία, να χωρίσουν. Όπως άλλωστε λέγεται, όλα τα πράγματα στη ζωή – ακόμα και τα πιο ωραία – κάποτε τελειώνουν. Δεν είμαστε ειδικοί αναλυτές ώστε να ερμηνεύσουμε όλα τα γεγονότα, πάντως η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά από την έλευση του μεγαλομετόχου το περασμένο καλοκαίρι, οι καρδιές όλων των ΠΑΟΚτσήδων ράγισαν.
Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε σαν σύνδεσμος να πλέξουμε το εγκώμιο του Πάμπλο Γκαρσία. Αυτό άλλωστε μπορούν να κάνουν όλοι, βάζοντας μερικά βιντεάκια από το youtube και γράφοντας τα γνωστά κλισέ. Όμως επικήδειους ο Πάμπλο δεν χρειάζεται, γιατί πολύ απλά είναι πολεμιστής και αυτό το έχει αποδείξει.
 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να καταλάβει πως και σε εμάς αρέσει το ευρωπαϊκό πλάνο, το εταιρικό προφίλ και η τεχνοκρατική αντίληψη που επιθυμούν να περάσουν στο σύλλογο, διότι μόνο έτσι μπορεί η ομάδα να προοδεύσει πραγματικά. Το θέμα Γκαρσία όμως για κανέναν λόγο δεν αποτελεί τεχνοκρατικό ή οικονομικό πρόβλημα, άλλωστε η ίδια η συμπεριφορά του Πάμπλο στο παρελθόν το έχει αποδείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι εταιρία και σαν τέτοια πρέπει να διοικηθεί, ωστόσο αυτό πρέπει να συμπλέει με τις ιδέες που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ γιατί μόνο με αυτόν το συνδυασμό η ομάδα μας θα πορευτεί όπως της αρμόζει. Όπως είπε και ο ίδιος ο Πάμπλο Γκαρσία σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί του και τον ευχαριστούμε πολύ που επί 5 χρόνια ήταν δίπλα μας σε όλες τις μάχες και τις θυσίες για τα τέσσερα ιερά γράμματα.
Το κατά πόσο τεχνοκρατικό είναι να στηρίζεται ένας προπονητής που εκθέτει αλλεπάλληλα τους παίκτες του για να βελτιώσει τη θέση του (Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη) ή μειώνει τις ίδιες του τις επιλογές (Βιβιάν, Κουμαλό) θα φανεί στην πορεία. Στην πορεία επίσης θα φανεί και το εάν η στάση αυτών που τον στήριξαν ήταν η σωστή. Τώρα όμως το γεγονός είναι πως αυτοί που βρίσκονται στις πλέον καίριες θέσεις (πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής, προπονητής) είναι υπεύθυνοι για την αναίτια αποχώρηση του Γκαρσία από την ομάδα μας καθώς είτε την επιθυμούσαν, είτε δεν κατάφεραν να την αποτρέψουν.
Μετά την τουλάχιστον άκομψη απομάκρυνση Μπόλονι το περασμένο καλοκαίρι, τα νέα (;) ήθη στον ΠΑΟΚ επιβάλλουν σκληρή στάση απέναντι στον καλύτερο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ μας, για τον οποίο όλοι οι παίκτες που έφευγαν εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια, φαίνεται πλέον να υιοθετεί νέες «τεχνοκρατικές» συμπεριφορές, που κατά τη γνώμη μας παραπέμπει περισσότερο σε συμπεριφορές ομάδων γειτονιάς.
Σε μια εποχή που το lifestyle του ποδοσφαίρου είναι συνώνυμο με τη βλαχιά, όπου παικτάκια της σειράς κάνουν αβέρτα τατουάζ, βάζουν ζελέ στο μαλλί και χαιρετούν ναζιστικά για να δείχνουν πιο in, ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη να έχει στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή-σύμβολο. Μπορεί άλλωστε ο Πάμπλο να μη γεννήθηκε ΠΑΟΚτσης, αλλά πλέον (εδώ και καιρό) λογίζεται σαν ένας από εμάς. Γιατί πολύ απλά, όταν έπαιζε ο Γκαρσία, ήταν σαν να παίζει μπάλα ο κόσμος. Και τις περισσότερες φορές έπαιζε καλά…





















CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ | ANAKOINΩΣΗ

Το  CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ανακοινώνει την συμπαράσταση στον Σ.Φ.Π.Α.Ο.Κ. Επταλόφου και συμφωνεί απόλυτα με τους 2 λόγους που αναφέρει η ανακοίνωση του....γιαυτό και σύσσωμο το club προβαίνει στην απόφαση  αποχής απο το γήπεδο της Τούμπας.Όσον αφορά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μας είναι απαράδεκτο ένας ηγέτης ποδοσφαιριστής που ταυτίστηκε με ομάδα και λαό όσο κανένας άλλος να φεύγει με αυτόν τον τρόπο...

ΥΓ1 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΥΓ 2 Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ....
ΥΓ 3 ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB ΣΤΙΣ 31/3 οτι βγαίνει ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΠΑΟΚ-ηλυσιακός.


















Ο Aνακοίνωσή  ΣΦ ΠΑΟΚ Σκύδρας "Pablo Garcia"

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και η αποκαθήλωση της σημαίας μας, της σημαίας του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ είναι γεγονός.
Δυστυχώς από κάποιους δεν υπήρξε ο απαιτούμενος σεβασμός προς το ΣΥΜΒΟΛΟ, τον ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ της ομάδας μας, Pablo Garcia , τα τελευταία χρόνια και σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Η "προσωπολατρεία" η δικιά μας, που κάποιοι φώναζαν αλλά δεν ακούγονταν για μας δεν ήταν και δεν είναι προσωπολατρεία. Για εμάς είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ένα τεράστιο ΑΝΘΡΩΠΟ πάνω απ'όλα και έναν τεράστιο αθλητή.Ένα τεράστιο ΑΝΘΡΩΠΟ και έναν τεράστιο αθλητή ο οποίος τίμησε όσο ελάχιστοι την φανέλα της ομάδας που είναι η ζωή μας.
Η αχαριστία κάποιων είναι αμάρτημα, έλλειψη σεβασμού, ΞΕΦΤΙΛΑ.
Μεγάλε αρχηγέ και ηγέτη κάποιοι σου οφείλουν μια τεράστια συγγνώμη. Μια συγγνώμη την οποία δεν πρόκειται να ακούσεις από κανέναν από αυτούς οι οποίοι φταίνε για τον τρόπο με τον οποίο έφυγες.
Εμείς νιώθουμε την ανάγκη να στην πούμε όμως έστω και αν αυτοί στην οφείλουν .
Συγγνώμη ΗΓΕΤΗ.
Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς.
Πάντα στην καρδιά μας.
Για εμάς δε θα φύγεις ΠΟΤΕ και δε χρειάζεται κανένα συμβόλαιο για να σου ανοίκει ένα κομμάτι της καρδιάς μας και της συνείδησης μας.
Σ' ευχαριστούμε για ΟΛΑ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που με την παρουσία σου και μόνο στην ομάδα μας πρόσθεσες τόνους μαγκιάς και ντομπροσύνης εντός των τεσσάρων γραμμών.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που δεν κοροιδεψες ποτέ αυτόν το ΛΑΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μάτωνες ασταμάτητα αυτήν την φανέλα.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που ήσουν εμείς μέσα στο γήπεδο.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που ένιωσες, διαφύλαξες και διέδωσες τα ιδανικά μας σαν να ήσουν από μωρό οπαδός αυτής της τεράστιας ομάδας-ιδέας.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και εις το επανειδήν ηγέτη .
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ – ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ
Μας το έμαθες , το κάναμε βίωμα και θα το ακολουθούμε ΠΑΝΤΑ και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΣΦ Π.Α.Ο.Κ ΣΚΥΔΡΑΣ ''Pablo Garcia''















Ιβάν Σαββίδης

«Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να επιστήσω την προσοχή των φίλων του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα που απασχόλησαν προσφάτως την ομάδα. Η αποβολή του Σαλπιγγίδη, η απόπειρα αλλαγής ημερομηνιών του Κυπέλλου και άλλα πολλά μαρτυρούν ότι πολλοί μας πολεμούν και πιέζουν τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι και να στηρίξουμε την ομάδα μας. Με μεγάλη λύπη μου όμως, συνειδητοποιώ ότι αυτό δεν είναι κατανοητό ούτε καν σε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ».

Για την υπόθεση Γκαρσία

«Σεβάστηκα την απόφαση του ποδοσφαιριστή να διακόψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μέλος της ομάδας την τελευταία πενταετία και έχει κερδίσει επάξια την αγάπη και τον σεβασμό των οπαδών. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο είχε το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε άλλα σχέδια για εκείνον. Του προτείναμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, ωστόσο ο ίδιος πήρε διαφορετική απόφαση, χωρίς να το συζητήσει καν μαζί μου, μολονότι του είχα προτείνει να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό  του πιο πάνω από τα συμφέροντα της ομάδας, κανείς δεν μπορεί να απαιτεί να παίζει σε ένα – δύο ή και πέντε ματς, κάτι τέτοιο δεν έχει καμία λογική. Η κατάσταση είναι απλή και δεν χρειάζεται να την δραματοποιούμε. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει, σεβαστήκαμε την  απόφασή του, τέλος.

Επίσης πληροφορήθηκα ότι κάποιοι οπαδοί επιχειρούν να οξύνουν την κατάσταση, απαντώντας με επιθετικότητα στις αποφάσεις της ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο. Εκφράζω την πλήρη  συμπαράστασή μου στον Γιώργο Δώνη, στον πρόεδρο της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές. Μας περιμένει μια δύσκολη περίοδος, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου, τα πλεϊ οφ  και γι αυτό πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Ο προπονητής και οι παίκτες πρέπει να δουλεύουν με την ησυχία τους  και οι οπαδοί να στηρίζουν την ομάδα και να την ωθούν στην νίκη όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Υπολογίζω πολύ στην υποστήριξη τους, χωρίς αυτήν η ομάδα θα δυσκολευτεί να κατακτήσει την κορυφή.

Πρέπει να καταστήσω σαφές ότι είμαι εδώ και έτοιμος να κερδίσω τις μάχες με τους «εχθρούς» του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο αναλωνόμαστε σε χωρίς λόγο εσωτερικές διαμάχες».

Για το Κύπελλο

«Η θέση μας είναι απλή. Είμαστε ενάντιοι στις αλλαγές ημερομηνιών στη διάρκεια της περιόδου, ειδικά τώρα που μέχρι τους ημιτελικούς έμεινε πολύ λίγος καιρός. Προτείναμε μια εποικοδομητική λύση – να μη γίνουν αλλαγές στις ημερομηνίες του Κυπέλλου, αλλά να παίξουμε ένα παιχνίδι στα πλέϊ οφ πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για τον Σαλπιγγίδη

«Περίμενα την απόφαση της έφεσης χθες, ωστόσο για κάποιον λόγο η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Η θέση μου σ’ αυτό το ζήτημα είναι γνωστή και αμετάκλητη: η ποινή που επιβλήθηκε δεν είναι ανάλογη της πράξης, του ήθους του παίκτη και ξεπερνά τα όρια της λογικής. Ευελπιστώ ότι στο τέλος η λογική θα θριαμβεύσει και θα μειωθεί η ποινή».














Ο Πάμπλο Γκαρσία απάντησε ρτον Ιβάν Σαββίδη:

«Θέλω να διευκρινίσω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα στον κ. Σαββίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, ποτέ δεν μου ζητήθηκε επισήμως να βρεθώ σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του. Η μόνη φορά που μου ανέφερε άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως μία ιδέα, αν το ήθελα εγώ να μιλήσω μαζί του, ήταν πριν από 1,5 μήνα, όταν είχα πάρει την αρχική απόφαση για να φύγω και δεν το θεώρησα απαραίτητο, αφού είχα ήδη πάρει αυτή την απόφαση.
Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του θα το είχα πράξει, όπως το έκανα, άλλωστε, όταν μου το ζήτησε στο Παλατάκι και βρέθηκα δίπλα του.

Pablo Gabriel Garcia Perez"

20/3/13

oxyro N1.963


Η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από τη Μεσημβρία... από Newscaster









Ο Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσε  τη δήλωσή του στο ξενοδοχείο «Χάγιατ» Πίσω από το πάνελ υπάρχει ένα μεγάλο πανό με την φωτογραφία του Πάμπλο Γκαρσία που  αναφέρει «Pablo Garcia Fan Club, No Garcia, No Party together for ever». Στο πάνελ κάθισε κι ο μεγάλος του γιος.
«Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Εχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Από την καρδιά μου. Ηρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέροχη ημέρα.

»Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, στα παιδιά μας, στον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος», υπογράμμισε ο Ουρουγουανός μέσος και συμπλήρωσε:

«Πάντοτε ήθελα να αφήσω το ποδόσφαιρο στο γήπεδο γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Πάντοτε ήθελα την αλήθεια και να υπάρχει σεβασμός. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν και κάποιοι το αμφισβητούν, και παρά το γεγονός ότι έρχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου. Και μπορούν να κατηγορήσουν πολλά πράγματα. Ομως φόρεσα τα χρώματα της ομάδας και το έκανα με περηφάνια. Ποτέ δε θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ.

»Γιατί δε  μου είπανε ότι «Γκαρσία να βρούμε μια ομάδα για το μέλλον σου». Γιατί σίγουρα εμείς δεν είμαστε κάποιοι που δεν πρέπει να αρέσουμε σε όλο τον κόσμο. Οχι, όμως, να το κάνουν όλο αυτό,  λέγοντας ψέματα. Ποτέ δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Τόσο δύσκολο ήταν να είχα ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι κι όλα θα τέλειωναν. Το είχα πει επανειλημμένως. Οταν δε με θέλετε, εγώ φεύγω. Σε αυτούς τους ελάχιστους που πιστεύουν ότι κέρδισαν επειδή φεύγω, τους ενημερώνω πως προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω παίζοντας βρώμικα».

Για το πως αισθάνθηκε όλο αυτόν τον καιρό: «Πέρασα πολύ άσχημα αυτούς τους μήνες, κοιμόμουν λίγες ώρες κι αναρωτιόμουν γιατί. Ηθελα να παίξω σε πέντε συνεχόμενα ματς και μετά να λέγανε ότι δεν κάνω. Η οικογένειά μου στενοχωρημένη και δεν ήταν ζωή αυτή. Δεν μπορώ να έχω τόσο πόνο μέσα μου.

»Ναι, έχω σεβασμό για τον ΠΑΟΚ και κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είναι άνθρωπος που θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου. Υπάρχει μια ωραία στιγμή, ο τελικός κυπέλλου, στις 11 Μαΐου, αλλά ποτέ δε θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικό μπροστά στο συναίσθημα. Ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στη ζωή μου. Με μεγάλη περηφάνια φόρεσα αυτήν τη φανέλα και σας ευχαριστώ όλους που με δεχτήκατε σαν έναν αδερφό. Δε θα το ξεχάσω ποτέ.

»Επίσης ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που πέρασαν, τους προπονητές, τον γιατρό, τους φυσικοθεραπευτές, περάσαμε στιγμές χαράς και λύπης. Δε θα ξεχάσετε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή».

oxyro N1.962













ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ - 66-64
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την   πρώτη ήττα στο Ρέθυμνοτου με 66-64 μετά από επτά συνεχόμενες νίκες. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά λύγισε από την κούραση και τα διαδοχικά τρίποντα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα...
Σούλης Μαρκόπουλος  
«Οφείλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Ρεθύμνου. Από την πλευρά μας, μετά το 22-10 ανακτήσαμε τον έλεγχο. Αν δείτε και τα στατιστικά, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρχικά και είχε δίκαιο, γιατί το Ρέθυμνο συγκέντρωσε 60 βαθμούς στο Ranking και ο ΠΑΟΚ 13 περισσότερους (73). Ωστόσο έχασε. Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε πάντως ότι… «Η αλήθεια είναι ότι δεν προετοιμαστήκαμε όσο καλά θα θέλαμε. Όταν κρίνεται ένα ματς σ’ ένα σουτ βέβαια, θυμάσαι διάφορα που ίσως να σου κόστισαν. Κάναμε δύο λάθη στο τελευταίο πεντάλεπτο και μας στοίχισαν. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο». 

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 33-37, 44-51, 66-64
Ρέθυμνο : Χορν 1, Καλλινικίδης, Κόλιμον 6, Αγγελόπουλος 13 (4), Τσόχλας 10 (2), Ντούβνιακ 3, Κόμματος 7 (1), Κάρτερ 4, Λάτοβιτς 6 (2), Πέτγουεϊ 16 (1).

ΠΑΟΚ: Χάτσερ 8 (1), Κασελάκης, Χαραλαμπίδης 19 (2), Τσαϊρέλης 6, Δέδας 7 (2), Μαργαρίτης 18 , Παπαδόπουλος 6, Καλλές, Χρυσικόπουλος.

18/3/13

oxyro N1.961



ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ . | ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

Mπορείτε να ακούσετε την έκτακτη εκπομπή των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον Libero 107.4 στο παρακάτω video.

 
















ΕΠΕΙΓΟYΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ - Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ   στον συνοπαδό τους - μας - Χαράλαμπο Κζμένκο:
YΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ πως ένας αδερφός μας,ένας ΠΑΟΚτσής-μαχητής έχει άμεση ανάγκη από την βοήθεια όλων μας στον δύσκολη περιπέτεια της υγείας του.Είμαστε σίγουροι οτι θα επιστρέψει πάλι δυναμικά.Δίνουμε ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ στο ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ  του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ καθημερινά από τις 09.00 ως τις 12.00 το μεσημέρι στο όνομα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΖΜΕΝΚΟ.
Κάθε βοήθεια - φιάλη είναι πολύτιμη.

17/3/13

oxyro N1.960








 
 























Superleague  Αγωνιστική: 26η
 

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός - 2-0

O ΠΑΟΚ μπροστά σε 25.000 οπαδούς μας  κέρδισε  τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με 2-0  και παραμένει στο κυνήγι της 2ης θέσης, βρισκόμενος έναν βαθμό πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης...Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Τα γκολ Καμαρά και Βούκιτ.
Μεγάλη επιτυχία είχε η πορεία των οπαδών μας που ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο προς το γήπεδο της Τούμπας... η σημερινή διαμαρτυρία έχει να κάνει με την παρατεταμένη προφυλάκιση των συνοπαδών μας και τη στοχοποίηση που έχει υποστεί μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας μας.
Γιώργος Δώνης
«Θα ξεκινήσουμε διαφορετικά. Θέλω εγώ να μιλήσω και μετά να; Δεχτώ ερωτήσεις. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και πρώτα απ όλα, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους γονείς μου και ιδιαίτερα από τη μητέρα μου. Γιατί θεωρώ πως είναι ότι μεγαλύτερο υπάρχει σε αξία στη ζωή και δεν ανέχομαι να τη βρίζουν. Οι γονείς μου μένουν στη Θεσσαλονίκη, η δικιά μου απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν τους έκανε ευτυχισμένους. Έχω κατηγορηθεί πολύ και πολύ άδικα. Η φιλοσοφία ζωής σε οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου, στις κινήσεις μου, πάντα σέβομαι το παρελθόν και κοιτάω πως θα προχωρήσω. Το ίδιο κάνω και στο επάγγελμά μου όποιον και να αντιμετωπίζω. Το ξέρω καλά όλοι οι παίκτες που έχω συνεργαστεί. Κατηγορούμαι πως δεν σεβάστηκα έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Γκαρσία που έχει μεγάλη προσφορά στην ομάδα και δεν το αμφισβητώ γιατί ξέρω τι έχει προσφέρει. Από τη δικιά μου την πλευρά, καθαρά με τον ποδοσφαιριστή το θέμα είναι ένα και μοναδικό, το αγωνιστικό. Όταν έγιναν οι πρώτες φασαρίες, ξέρετε τι έχει προηγηθεί, έγινε ένα τελευταίο ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή και ειπώθηκαν κάποια λόγια σταράτα και καθαρά. Μετά από εκείνα τα γεγονότα εγώ του είπα πως δεν θα κάνω χάρη σε κανέναν, αυτό που πιστεύω αυτό θα κάνω. Αν κρίνω θα παίξεις ένα λεπτό, ένα ημίχρονο, ένα παιχνίδι. Ο ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε πως έκανε λάθος ο μεταφραστής και θεωρούσε πως μου είπε να μην παίζει αλλαγή γιατί δεν βρίσκει ρυθμό. Και πως τον έβαλα αλλαγή για να τον εκθέσω. Μου είπε πως δεν θέλω να είμαι στον πάγκο και παρότι δεν είναι στις αρχές μου, λόγω σεβασμού και για να μην θεωρεί πως τον εκθέτω αποφάσισα να αποδεχτώ αυτό που μου ζήτησε. Όταν ξεκινούσε θα ήταν αποστολής όταν όχι θα ήταν εκτός. Αυτή ήταν η τοποθέτησή μου. Την Πέμπτη, είμαι τυχερός που υπάρχει μεταφραστής, φώναξα τον παίκτη στο γραφείο μου. του είπα πως έχει πάρει λάθος απόφαση, πως είναι πολύτιμος για την ομάδα και σε αυτή τη τελευταία στροφή της σεζόν πως είναι  απαραίτητος για την ομάδα και αν κρίνω εγώ πως τον έχω ανάγκη, θέλω να είναι μόνιμα στην 18άδα. Ο ποδοσφαιριστής το αρνήθηκε. Την επόμενη μέρα μάλλον επειδή είχε στο μυαλό του πως θα μπει αποστολή, ήρθε ο γιατρός και μου είπε πως επικαλέστηκε τραυματισμό. Δε ξέρω πως εκλαμβάνει κανένας τον σεβασμό, αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι δυνατόν να αγαπάς τον προπονητή και όχι έναν παίκτη που έχει προσφέρει. Ο προπονητής όμως αποφασίζει ποιος θα παίζει, πόσα λεπτά και ειδικά στη καριέρα μου ότι πιστεύω, ο θεός ο ίδιος να μου πει, εγώ θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό. Ακόμη και όταν έπαιζα κατηγορία έδιωξα παίκτη. Θεωρώ πως είμαι τυχερός που υπάρχει μεταφραστής. Εγώ δε λέω ψέματα. Ειλικρινά συγνώμη από τη μητέρα μου»
Για τη δήλωση που είχε κάνει στο Κλεάνθης Βικελίδης: Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα θέμα με τον παίκτη. Δεν έχω μαλώσει με παίκτη. Δεν έχουμε ανταλλάξει το παραμικρό. Όλο αυτό που γίνεται συμβαίνει γιατί ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει ενδεκάδα. Δεν αισθάνομαι πως είμαι σε κόντρα.

Για την δήλωση της περασμένης Τρίτης, η οποία έδειξε να φουντώνει την κόντρα: Δεν είναι παρεξήγηση, είναι πραγματικότητα. Δε θα φαινόταν παράξενο στον κόσμο, ένας παίκτης που παίζει βασικός ξαφνικά να είναι σερί εκτός αποστολής. Θα λέγατε δεν είναι περίεργο;
Μου λένε πως έχω τεράστια υπομονή και δεν μπαίνω στη διαδικασία να εκδικηθώ ποδοσφαιριστή. Μπαίνω στη διαδικασία να προστατέψω την ομάδα.

Για την ουσία της υπόθεσης, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή αποδοκιμάζεται από το κοινό: Εγώ είμαι ένα κομμάτι της ομάδας. Η ομάδα έχει πολλά κομμάτια. Εγώ τη δύναμή μου την παίρνω από την ομάδα . ήρθαν οι παίκτες, ήρθε η διοίκηση, βλέποντας πως είμαι στεναχωρημένος και με αυτά που μου είπαν μου έδωσαν δύναμη.  Και για να είμαστε δίκαιοι δεν αποδοκιμάζουν όλοι, αλλά ένα κομμάτι.

Θεωρείται πως ο Γκαρσία έχει θέση στον ΠΑΟΚ; «Μετά τους τραυματισμούς και κάνοντας το πρόγραμμα για εμένα ήταν υπολογίσιμος. Δεν είναι μόνο η αρχική ενδεκάδα. Με τη λογική τη δικιά μου ήταν υπολογίσιμος για όσο τον χρειαζόμουν.

Για την ανανέωση του Σαλπιγγίδη: Η τοποθέτησή μου ήταν η ίδια όπως και του Γκαρσία. Οι σημαίες πρέπει να μένουν ψηλά. Δεν έχει καμία σχέση η τιμωρία, υπήρχαν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, νωρίτερα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ήθος και απαραίτητος για τον ΠΑΟΚ.
Αντικειμενικό γεγονός η αποβολή, δεν μπορούμε να μιλήσουμε υποθετικά για το τι θα γινόταν. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση, δεν απειληθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια. Με τον παίκτη παραπάνω, ήθελα περισσότερη ηρεμία και δημιουργικότητα. Κάποιες φορές, το πάθος για να φτάσουμε στη νίκη σε κάνει να μη λειτουργείς σωστά. Είμαι ικανοποιημένος όμως από τα παιδιά. 
Ζβόνιμιρ Βούκιτς 
«Κάθε επιθετικός, αυτό που θέλει να κάνει είναι να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν υπάρχει χρόνος προσαρμογής. Δεν θα σε περιμένει κανείς. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να τα δώσεις όλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα να σκοράρω. Ειμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και τις δυο φορές που σκόραρα. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση αυτά τα γκολ, για να συνεχίσω τη δουλειά και να ειμαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίζει πάντα η ομάδα, να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω».

Για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό: «Ξέραμε πως είναι ένα ντέρμπι, ένας δύσκολος αγώνας. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα τέρματα. Δεν ήταν ένα από τα πιο όμορφα ντέρμπι που έχουν διεξαχθεί, αλλά σημασία για εμάς τώρα έχει μόνο η νίκη. Κάθε νίκη, συνεχόμενη, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας, μας κάνει να παίζουμε καλύτερα και θα πάμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να κερδίσουμε. Αφιερώνω τα γκολ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».
Σαρλ Ιτάνζ
Για την αξία της νίκης: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε σήμερα, για να συνεχίσουμε το σερί μας. Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά θέλαμε και σήμερα να φύγουμε νικητές. Στόχος μας είναι να προχωράμε μέχρι τα πλέι οφ με νίκες».

Για την εικόνα το ΠΑΟΚ πριν και μετά την αποβολή του Παναθηναϊκού: «Από το ξεκίνημα είχαμε την κατοχή και πιέζαμε τον αντίπαλο. Συγκεντρωθήκαμε μετά την αποβολή και με καθαρό μυαλό πετύχαμε το στόχο μας, αφού είχαμε πιο εύκολο έργο».

Για τη συνέχεια: «Είναι καλό για τη νοοτροπία της ομάδας να κερδίζει ιδίως τους μεγάλους συλλόγους. Υπάρχει μία εβδομάδα ξεκούρασης για όσους δεν αγωνίζονται στις εθνικές και συνεχίζουμε».
Λίνο
Για τον αγώνα: «Σημαίνει πάρα πολλά για εμάς αυτή η νίκη. Ήταν μία μεγάλη νίκη σε ένα ντέρμπι. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, γνωρίζοντας ότι πρέπει να είμαστε κοντά στη δεύτερη θέση. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το αν τους επηρεάζει το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει στα νικηφόρα αποτελέσματα: «Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να μην κοιτάμε τις άλλες ομάδες τι κάνουν. Σίγουρα από τη σκληρή δουλειά θα πετύχουμε κάτι καλό. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε μία καλή θέση στα πλέι οφ».

Για τη χαλάρωση που έδειξαν μετά το πρώτο γκολ: «Πάντα προσπαθούμε να βγούμε μπροστά και να κάνουμε ευκαιρίες. Δεν χαλαρώσαμε σε κανένα σημείο και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει κάποια ευκαιρία για να απειλήσει την εστία μας.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Σο, Καζιγιάμα, Ζεκά.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Σο (39)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ : Κωσταράς (Αιτ/νίας) - Σταθόπουλος (Αιτ/νίας)

ΠΑΟΚ : Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης (46 Αποστολόπουλος), Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Λίνο, Λάζαρ (90 Κίτσιου), Κάτσε, Καμαρά, Ολίσε (67 Βούκιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός : Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πίντο (73 Σπυρόπουλος), Μαρίνος, Σο, Σισοκό, Ζεκά, Καζιγιάμα, Μαυρίας (80 Φορναρόλι), Φιγκουερόα (66 Εσπάρθα).

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...