29/2/12

oxyro N1.711



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ <<ΒΟΡΕΙΩΝ>>

Έκτακτη συγκέντρωση Συνδέσμων <<ΒΟΡΕΙΩΝ>> την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
Τρέχουν σοβαρά θέματα και η παρουσία-εκπροσώπηση όλων των
Συνδέσμων-μελών είναι υποχρεωτική για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τόσο τον Π.Α.Ο.Κ. όσο και τη δομή-λειτουργία των <<ΒΟΡΕΙΩΝ>>.
Ώρα έναρξης 15:00.




Ανακοίνωση του τμήματος χάντμπολ

"Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του καθώς για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές υπάρχει αλλαγή στο προκαθορισμένο πρόγραμμα της αγωνιστικής του δράσης.

Σήμερα το μεσημέρι, ενημερωθήκαμε ότι ο αυριανός εντός έδρας αγώνας μας με τον Αερωπό Έδεσσας στο Ε.Γ. Μίκρας, θα διεξαχθεί στις 15.00, αντί για τις 18.00 που ήταν προγραμματισμένος.

Δεν είναι δυνατόν να βάζουν ερασιτέχνες αθλητές να αγωνίζονται στις 3 το μεσημέρι σε εργάσιμη μέρα, κάτι που αποβαίνει εις βάρος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και των αθλητικών τους επιδόσεων. Δεν μπορεί κανένας να κάνει πολιτικές πάνω στις πλάτες ερασιτεχνικών σωματείων εφαρμόζοντας δεσποτικές τακτικές.

Το χειρότερο είναι ότι ενημερωθήκαμε για την αλλαγή ώρας στη διεξαγωγή του αγώνα, μόλις μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Αερωπό Έδεσσας. Υποχρέωσή μας είναι να αναφερθούμε σε όποιον κρίνουμε αρμόδιο για να ρυθμίσει δια παντός αυτή την επιλεκτική ευαισθησία ορισμένων".

paok-oxyro

28/2/12

oxyro N1.710



paok-oxyro - ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ 37ΧΡΟΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ

Έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου να σώσει τη ζωή της κάνει μια 37χρονη καρκινοπαθής με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τη ΣΟΦΙΑ ΠΕΠΟΝΗ, μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, 12 & 14 ετών, η οποία έχει χτυπηθεί από την επάρατη νόσο και χρειάζεται άμεσα χρήματα ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την θεραπεία της. Η ΣΟΦΙΑ ΠΕΠΟΝΗ εδώ και πέντε χρόνια δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο. Η περιπέτειά της ξεκίνησε το 2006 όταν διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού σε προχωρημένο στάδιο. Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το χειρουργείο υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. Τον Ιούνιο του 2011 η νόσος επέστρεψε και διαπιστώθηκε μετάσταση στα οστά. Μπήκε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε αποσυμπίεση του νωτιαίου μυελού στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο εφιάλτης όμως δεν έφυγε. Η αξονική τομογραφία που έγινε, έδειξε πολλαπλές εστίες στα οστά (σε όλο της το σώμα) όπως επίσης και πολλαπλές εστίες στο συκώτι όπου έκανε νέα μετάσταση η νόσος. Η μόνη ελπίδα που έχουν δώσει πλέον στην 37χρονη είναι μια θεραπεία ονομαζόμενη ΟΓΚΟ-ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑ η οποία είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος καταπολέμηση του καρκίνου που εφαρμόζεται συμπληρωματικά με τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία. Με τη μέθοδο αυτή καταστρέφεται ο μηχανισμός αναπαραγωγής των καρκινικών κυττάρων. Έχοντας συγγενείς στην Γερμάνια (όπου και γίνετε η θεραπεία), αποφάσισε να μεταβεί εκεί για να κάνει τη θεραπεία, χωρίς όμως να υπολογίζει το μεγάλο κόστος που φτάνει στις 17.000 με 20.000 ευρώ.

Η οικογένειά της δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει αφού και η ίδια εδώ και πέντε χρόνια έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημία λόγω των συνεχών εξετάσεων και η μόνη λύση ήταν η βοήθεια του κόσμου. Έτσι, οι συγγενείς της Σοφίας σε άλλα μέρη της Ελλάδας αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν το θέμα και να ζητήσουν τη ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η τελευταία της ελπίδα είναι αυτή η θεραπεία της ΟΓΚΟ-ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑΣ. Για αυτόν τον λόγο κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ σε όσους μπορούν έστω και με ένα μικρό ποσό να βοηθήσουν τη Σοφία να σώσει τη ζωή της.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας (PAOK action), στηρίζει την προσπάθεια της οικογένειας της 37χρονης προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα για τις θεραπείες χρήματα και καλεί τους φίλους της ομάδας να την στηρίξουν κι αυτοί με όποιον τρόπο μπορούν.

ΑΡ. ΤΡΑΠΕΖ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

1. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:61641637

IBAN:GR 610120426000000061641637 BIC EMPOGRAA

ΣΟΦΙΑ ΠΕΠΟΝΗ

2. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:5213-055529-801

IBAN GR74 0172 2130 0052 1305 5529 801

BIC PIRBGRAA

ΑΘΗΝΑ ΠΕΠΟΝΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΤΣΙΠΗ 6982.926.314

ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

Γραφείο Τύπου

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

24/2/12

oxyro N1.709



ΒΟΛΕΪ 19η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός - 3-1

H ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επικράτησε στο PAOK Sports Arena του τρίτου της βαθμολογίας Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ για την 19η αγωνιστική.

Γιάννης Μέλκας
"Η σημερινή νίκη φέρει την υπογραφή του Αρμενάκη, αφού η συμβολή του ήταν καθοριστική, ενώ πρέπει να σταθώ και στην εμφάνιση του Ωρολογά ο οποίος δεν άφησε να φανεί το κενό του Ρομέρο.
Με αυτό το τρίποντο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, θεωρώ ότι κλειδώνουμε τη συμμετοχή μας στην πρώτη οκτάδα, αν και έχει ακόμη αρκετά ματς".
Τα σετ: 25-20, 25-16, 17-25, 29-27

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 6 (6/12 επ.), Παπαϊακώβου 15 (9/13 επ., 2 άσοι, 4 μπλοκ), Πλίκας 3, Μπορόβνιακ 18 (16/27 επ., 2 μπλοκ, 50% υπ. - 45% άριστες), Ωρολογάς 7 (5/13 επ., 60% υπ. - 43% άριστες), Αρμενάκης 26 (21/43 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 55% - 36% άριστες) / Γεωργιάδης, Αγγελής, Καρασαρλίδης.

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 8 (7/18 επ., 1 άσο, 44% υπ. - 25% άριστες), Ποτότσνικ 7 (7/21 επ., 60% υπ. - 38% άριστες), Στιβαχτής 1, Ντουσάρμ 20 (14/33 επ., 5 άσοι, 1 μπλοκ), Κατσανεβάκης 14 (10/21 επ., 4 μπλοκ), Καραγιάννης 12 (12/16 επ.), Δημητρακόπουλος -λ (48% υπ. - 39% άριστες) / Βαρδής, Κούλας, Λιόντας, Μπάκας.



ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ανδρών 16η Αγωνιστική

Άρης Νίκαιας – ΠΑΟΚ - 21-25

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη Νίκαιας στην Αθήνα με 21-25 για την 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Στέλιος Υετίων

Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε πολύ καλά. Προφανώς μπήκαμε στον αγώνα ελαφρώς επηρεασμένοι από την πολυήμερη αποχή μας από τους αγώνες. Κρατάμε τη νίκη και το γεγονός ότι και πάλι δείξαμε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά, όταν ο Άρης Νίκαιας μείωσε στο γκολ (21-22) και παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με στόχο να μην έχουμε απώλειες βαθμών.

Αντώνης Σαουλίδης
Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στο μεγάλο ΠΑΟΚτσή Θανάση Χατζόπουλο, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική για να επέλθει η συμφωνία με τον βασικό χορηγό μας την " Kraft Paints ". Από την αρχή της προσπάθειας μας, βρίσκεται στο πλευρό μας και όλοι οι παίκτες τον ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή του.

Δεκάλεπτα: 4-3, 7-7, 10-12, 14-15, 16-21, 21-25
Δίλεπτες αποβολές: 6-5.
Πέναλτι: 2/2 - 1/1

Άρης Νίκαιας: Ρηγάκης, Κουρής, Αντωνόπουλος, Μελετάκος, Γρηγοράκης, Αντύπας, Νιαρχάκος, Χρηματόπουλος, Μπουλούμπασης, Τριάντης, Μουρελάτος, Κλημανόγλου, Χρόνης. Γραμματικόπουλος.

ΠΑΟΚ:
Παλάσκας, Γουργούμης, Σαουλίδης, Αποστολίδης Π., Κοκώνης, Κνέζεβιτς, Πετρίδης, Ανγκελόφσκι, Τσακίρης, Ιωαννίδης, Σεβαστίδης, Τάτσης, Κεσίδης, Πίτσιος.



Superleague Κ17

ΠΑΟΚ - Δόξα Δράμας - 7-0

Η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε την Δόξα Δράμας με 7-0 για την 5η αγωνιστική του 3ου γύρου του Β' ομίλου. Τα γκολ πέντε του Δημήτρη Παπαδόπουλου του Χ., ένα του Κουλούρη και ένα του Δημήτρη Παπαδόπουλου του Γ.

ΠΑΟΚ: Ταχματζίδης, Κουτσομήτρος, Καραμπάς, Τσελεπίδης, Κοτέντσης, Καρατζάογλου, Κουλούρης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος Δ. του Χ., Πόζογλου, Αποστολίδης. Στο ημίχρονο πέρασαν στον αγώνα οι: Καψάλης, Παπαδόπουλος Δ. του Γ., Σαββίδης, Κιόρτσης και Τζεβελέκης

Δόξα Δράμας:
Βουγόγιας (46΄ Ηλιάδης), Χριστοφορίδης, Δημητριάδης, Κουκουβέτσιος, Μπαλαγιάννης (46΄Αντ. Ασλανίδης), Λέκοβιτς (46΄Φ. Ασλανίδης), Καγιάογλου, Στεργιανός (70΄ Παπαδόπουλος), Μπότης, Γιάνγκου, Τσακίρης (46΄Χατζηκυριάκου)




ΜΠΑΣΚΕΤ 20η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Περιστέρι -
74-70

Ο ΠΑΟΚ έκανε ντέρμπι ένα δικό του παιχνίδι, τελικά κερδίσε το Περιστέρι στο τέλος με 74-70, ο Καλαμπόκη αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στην Άλμπα Βερολίνου...

Σούλης Μαρκόπουλος
«Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε όμως προβλήματα, δώσαμε δικαιώματα στο Περιστέρι να ελπίζει και για αυτό αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στο τέλος ο αντίπαλος μας πλησίασε. Το μεγάλο θέμα είναι ότι φεύγει ο Γιάννης κι αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα γιατί είναι ένας από τους καλύτερούς μας παίκτες. Κανένας προπονητής δεν θέλει να βλέπει τους παίκτες του να φεύγουν, εκτός κι αν το ζητήσουν εκείνοι. Ακόμη πάντως δεν έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο αντικατάστασή του. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα φύγει κι άλλος παίκτης. Μπορεί αύριο κάποιος να έρθει και να πει ότι θέλει να αποχωρήσει. Εγώ έχω συμφωνήσει για δύο ακόμη χρόνια και προσπαθώ να την τηρήσω».

Γιάννης Καλαμπόκης
"Ηταν ενδιαφέρουσα πρόταση αυτή της Άλμπα. Ο στόχος μου είναι να αγωνίζομαι σε μία ομάδα που είναι σε υψηλές θέσεις. Στον ΠΑΟΚ είχαμε προβλήματα και ατυχίες. Είναι μια απόφαση που πήρα δύσκολα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Δεν έφυγα λόγω οικονομικών, άλλωστε η διοίκηση φρόντισε να είμαι καλυμένος, έκανε μεγάλη προσπάθεια για αυτό. Θεωρητικά επηρέασε η έλλειψη στόχων που είχε ο ΠΑΟΚ. Είναι διαφορετικό να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που θα κυνηγήσω τον τίτλο, παρά εδώ που αυτό δεν πρόκειται να γίνει".

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ:

"Φυσικά υπάρχει, όπως και φέτος μπορεί να υπάρξει συμφωνία και το επόμενο καλοκαίρι να συνεχίσω στην ομάδα. Είναι μια ευχή που δίνω γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα στην καρδιά μου. Γενικά οι παίκτες που φεύγουν το κάνουν για να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες μπορεί να καλυφθεί το κενό μου εκ των έσω. Θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο για μένα και για την ομάδα. Εδωσα ένα δώρο στον Ντικούδη για να με συγχωρέσει που φεύγω..."


ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος) : Στίγκερς 2, Αράπης, Άλεξιτς 4, Ντούβνιακ 20(3), Ντικούδης 12, Καλαμπόκης 17(2), Πέτγουεϊ 3, Παππάς, Γιαννακίδης 6(2), Καλλές 10, Καλαμπάκας, Τσακαλέρης.

Περιστέρι (Πεδουλάκης) : Παπαντωνίου 8(1), Καυκής 16(1), Ψαρόπουλος, Μαρούγκας, Γιαννόπουλος 14, Μανωλόπουλος 13(2), Γιόβοβιτς 2, Έντουαρντς 9, Πέτρουλας 6(2), Μίτροβιτς 2, Τσιλούλης.



ΠΟΛΟ Α1 ανδρών 16η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Χανιά -
11-6

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΝΟ Χανίων με 11-6 για τη 16η αγωνιστική και τελείωσε την υπόθεση "παραμονή" στην κατηγορία σκαρφαλώνοντας στην έκτη θέση με 18 βαθμούς.

Γιάννης Παπαγιαννάκης
«Παίξαμε αρκετά καλά στον αγώνα με τα Χανιά, είχαμε σταθερό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πήραμε τη διαφορά των γκολ που θέλαμε, πάνω δηλαδή από τέσσερα (για να προηγείται ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Κρητική ομάδα στο τέλος της χρονιάς). Πλέον θέλουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τα δύο σημαντικά παιχνίδια της εβδομάδας που έρχετα. Πλέον είμαστε απελευθερωμένοι κατά ένα μεγάλο βαθμό από το άγχος των τελευταίων θέσεων και θα παλέψουμε να μείνουμε κοντά στην τετράδα. Θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά»

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 6-2, 7-4, 11-6

ΠΑΟΚ: Σαρησσάβας 2, Αλιχανίδης 1, Παππάς 1, Ποντικέας 3, Χρυσοσπάθης 2, Στάνκοβιτς 2,

Χανιά:
Δερμιτζάκης 3, Σαρτζετάκης, Αυγουστιανάκης, Ντούλος



ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 18η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Απόλλων Καλαμαριάς -
58-43

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 58-43 για τη 18η αγωνιστική της Α1, στο PAOK Sports Arena

Νίκος Παπαδόπουλος
"Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι, το οποίο ήταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη. Είναι ένα πολύτιμο αποτέλεσμα για τη συνέχεια".

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 31-26, 46-34, 58-43

ΠΑΟΚ:
Σταμολάμπρου, Νάστου, Αυτζή 8, Σπανίδου 9, Γιαννοπούλου 6,Βουλγαράκη 5, Ντέιβις 14, Κυρατζή, Γαβρίλη, Αγγελίδου, Τσελέπη, Μπαρνς 16.

Απόλλων
Καλαμαριάς
: Μπούστος 7, Καζαντζή Β. 3, Καζαντζή Σπ., Καζαντζή Στ., Καλαντίδου 6, Νικολαϊδου 4, Βασιλειάδου 18, Ψυχογιού 1, Ταμουτσέλη 4, Ευσταθίου.

paok-oxyro

oxyro N1.708



























paok-oxyro -
Europaleague

ΠΑΟΚ
- Ουντινέζε - 0-3

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-3 από την Ουντινέζε στην Τούμπα μπροστά σε 25000 οπαδούς μας και δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου για τη συνολική φετινή του πορεία

Λάσλο Μπόλονι
«Ήμασταν προετοιμασμένοι να παίξουμε 90 λεπτά και το ματς τέλειωσε στο πρώτο δεκάλεπτο. Όταν χάνεις με 3-0 συνήθως δεν πρέπει να μιλάς, αλλά αυτό το 3-0 είναι υπερβολικό και άδικο για τους παίκτες μας. Η Ουντινέζε είναι μια ομάδα πιο δυνατή από εμάς, παίζει σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα, αλλά για αυτό το σημερινό παιχνίδι είμαι λυπημένος διότι την βοηθήσαμε υπερβολικά. Τα πρώτα δύο γκολ είναι δικά μας λάθη, ήμασταν απόντες. Οι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν ξέρουν ποιοι είναι. Το τρίτο γκολ είναι μία απόφαση του διαιτητή. Πιστεύω ότι φέτος μάθαμε πολλά, στη διάρκεια της χρονιάς δώσαμε ευχαρίστηση στο σύλλογο και στους φιλάθλους και με δικαιώνει η αντίδραση του κοινού στο τέλος. Τους ευχαριστώ. Έδειξαν και πάλι ότι έχουν μεγάλη καρδιά και είναι δίπλα στο σύλλογο. Θα ήθελα να πω καλή τύχη στον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό για την Ελλάδα να συνεχίσει μία ομάδα στους «16» του Europa League”, δήλωσε ο Ρουμάνος.

Για την εξήγηση που δίνει στα ατομικά λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε η Ουντινέζε:

«Είναι δύσκολη η απάντηση. Δεν είχαμε την κατάλληλη εμπειρία, ποιότητα, υπομονή αυτοσυγκέντρωση ή τον επαγγελματισμό αν θέλετε. Το να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν γίνεται από τη μία χρονιά την άλλη. Χρειάζεται χρόνο. Αν παίζεις στην Ιταλία είναι πιο εύκολο. Αν παίζεις σε μια άλλη χώρα, όπως η Ελλάδα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς για να μάθουμε».

Για την επιθετική λειτουργία:

«Δεν ήταν επιλογή μας. Σήμερα στην επίθεση ήμασταν πιο πειστικοί, αλλά έτσι όπως κύλησε ο αγώνας ήταν δύσκολος να επιστρέψουμε ψυχολογικά στο παιχνίδι.

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ από ‘δω και πέρα:

«Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην πρώτη πεντάδα και για να χτίσουμε το μέλλον μας».

Για τους Νιμανί και Αποστολόπουλο:

«Έχουν μακρύ δρόμο να διανύσουν».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει στους τελευταίους αγώνες στην Τούμπα:

«Είναι πρόβλημα γενικά όταν δεν σκοράρεις. Έχουμε 4-5 επιθετικούς, έξι με τον Παπάζογλου και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Εγώ είμαι χαρούμενος όταν δημιουργούμε ευκαιρίες. Με τον Άρη είχαμε ευκαιρίες. Τι να πω για τις χαμένες ευκαιρίες του Αθανασιάδη; Με την Ουντινέζε σήμερα ίσως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους Ιταλούς. Το να μπει η μπάλα στα δίχτυα είναι θέμα έμπνευσης, ποιότητες και στιγμής. Εξακολουθούμε τη δουλειά».

Φρεντερίκ Νιμανί
«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε και οι δύο ομάδες. Μπήκαμε και οι δύο για τη νίκη. Δυστυχώς δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσουμε. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και σήμερα αυτές ήταν υπέρ της Ουντινέζε. Θα έλεγα ότι δεν ήμασταν τόσο καλά ψυχολογικά προετοιμασμένοι και μετά το πρώτο γκολ χάσαμε τον ρυθμό μας. Ειδικά όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ουντινέζε είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση. Για μένα ήταν δύσκολο στην αρχή γιατί είχα καιρό να παίξω μπάλα. Βρίσκω σιγά σιγά ρυθμό, βέβαια ακόμη δεν είμαι 100% έτοιμος. Ελπίζω με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του κόσμου να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ"

Πάμπλο Γκαρσία
«Σήμερα τελείωσε η Ευρωπαϊκή πορεία μας και αυτό μετράει κυρίως. Χάσαμε, αποκλειστήκαμε και δεν έχω να κρατήσω τίποτα άλλο, τουλάχιστον για σήμερα».

Για το τι δεν πήγε καλά και ήρθε η ήττα
«Πρέπει να είμαστε προβληματισμένοι από την αμυντική μας παρουσία απέναντι στην Ουντινέζε. Αυτή ήταν μία καλή ομάδα, την βοήθησαν τα γρήγορα γκολ και το γεγονός ότι την έπαιξε ένας Ιταλός διαιτητής…».

Μπρούνο Τσιρίλο
«Ξέραμε τη σπουδαιότητα του αγώνα. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά όταν στο 15’ είσαι πίσω 0-2 δεν μπορείς να πεις πολλά. Εκεί όλα τελείωσαν. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν προσπαθήσαμε. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ντάριο Κρέσιτς
«Είχαμε καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα στην Ιταλία, αλλά ο σχεδιασμός μας άλλαξε από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Όλα πήγαν στραβά. Δεν είναι σημαντικό το σκορ, αυτό που ενοχλεί είναι ότι αποκλειστήκαμε και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε»

Ντομίτσι
«Μετά τα δύο πρώτα γκολ αισθανθήκαμε πολύ πιο άνετα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τη στήριξη των Ελλήνων στην ομάδα τους. Είχαμε πάρει μία γεύση στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα το ξαναζήσαμε» δήλωσε ο .

Αρμέρο
«αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα δυσκολο κοινό. Έχω παίξει και σε άλλες χώρες αλλά αυτός ο κόσμος είναι κάτι το εξαιρετικό και δίνει κίνητρο στον καθένα να παίξει ποδόσφαιρο».

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Γιάννου, Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Νιμανί. Εκτός 18άδας έμεινε ο Ρομπέρ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Πασιέντζα, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπενάτια, Μπάστα, Αμπντί, Ασαμόα, Πασκουάλε, Φαμπρίνι, Φλόρο Φλόρες, Παντέλι, Νέουτον, Μπατόκιο, Εκστραντ, Αρμέρο, Φερονέτι, Μαρσούρα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Μαλεζάς - Μπενάτια, Φαμπρίνι, Μπάστα.
ΚΟΚΚΙΝΗ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
: Τομ Χάραλντ Χάγκεν (Νορβηγία)
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Κιμ Χάγκλαντ και Φρανκ Αντάς (Νορβγία).
ΒΟΗΘΟΙ ΓΡΑΜΜΗΣ: Τόμι Σκίερβεν, Εσπεν Μπέρντσεν (Νορβηγία).

21/2/12

oxyro N1.707



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του κρισιμότατου αγώνα εναντίον της Udinese Calcio για τη φάση των «32» του UEFA Europa League θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

Η άψογη παρουσία 6.000 εκδρομέων την προηγούμενη εβδομάδα στο Stadio Friuli πρέπει να είναι «οδηγός» για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η UEFA με το τελευταίο ιδιαίτερα υψηλό πρόστιμο των 50.000 Ευρώ για πυρσούς και βεγγαλικά μας προειδοποίησε για ακόμη υψηλότερες ποινές σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να μην κάνουν σε καμία περίπτωση χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ και οτιδήποτε άλλου μπορεί να βλάψει οικονομικά και αγωνιστικά την ομάδα στην προσπάθειά της να επιτύχει άλλη μια σημαντική πρόκριση.

Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει για άλλη μια φορά τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2. Η UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

3. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.

7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της UEFA.

8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.

Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.



Νέα διάκριση για την Τούμπα. Η έδρα του ΠΑΟΚ η 3η πιο εχθρική της υφηλίου

Η ιστοσελίδα bleacherreport.com αναφέρει πως στη ένδρα του «δικέφαλου» διαμορφώνεται η 3η πιο εχθρική στα γήπεδα της υφηλίου! Χαρακτηρίζεται μάλιστα, «Μαύρη κόλαση»! Παράλληλα βέβαια, γίνετατά αι λόγος και για την εκ των έσω ... κόλαση. Και τούτο επειδή μερίδα φίλων του ΠΑΟΚ – κτην ιστοσελίδα bleacherreport.com «έδιωξε» τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Ένα μήνα πριν φίλοι του ΠΑΟΚ δεν έλαβαν υπόψη πως απαιτείται οικονομική εξυγίανση και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Θόδωρος Ζαγοράκης από την θέση του προέδρου», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ηχηρή και συναισθηματική υποστήριξη τους για την ομάδα τους. Κάνουν την ατμόσφαιρα «Μαύρη κόλαση», όπως θα μπορούσε, να περιγραφτεί τι ακριβώς περνάνε οι φιλοξενούμενοι στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά»...

Αναλυτικά οι 10 πιο σκληρές και ... πολεμικές έδρες στο παγκόσμιο ρεκόρ:

1. «Ντε Κάιπ» της Φέγενορντ

2. «Άνφιλντ» της Λίβερπουλ

3. « Τούμπα» του ΠΑΟΚ

4. «Ινονού» της Μπεσίκτας

5. «Σαν Πάολο» της Νάπολι

6. «Βεστφάλεν» της Μπορούσια Ντόρτμουντ

7. «Σεντενάριο» της Πενιαρόλ

8. «Μπομπονέρα» της Μπόκα Τζούνιορς

9. «Αλί Σαμί Γεν» της Γαλατάσαραι

10. «Μαρακανά» του Ερυθρού Αστέρα


Ένα ακόμη αφιέρωμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ένα αφιέρωμα όπου οι ΠΑΟΚτσήδες και οι συνήθειές τους σχολιάζονται μαζί με τους φανατικούς της Λέγκια Βαρσοβίας…

«Οι οπαδοί στο ποδόσφαιρο το κάνουν καλύτερα. Οι οπαδοί της Λέγκια πετούν χιονόμπαλες ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούν φωτοδολίδες» αναφέρει ο τίτλος στο sportige.com.
«Ειδικά οι οπαδοί της θύρας 4 αγαπούν τις φωτοβολίδες…» αναφέρεται στο κείμενο (http://sportige.com/legia-warsa-snowballs-paok-flares/) όπου εκτός των άλλων υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να πάρει κάποιον τίτλο στην Ελλάδα.
Παρόμοια αναφορά γίνεται και για τις συνήθειες των οπαδών της Λέγκια που στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας πετούσαν χιονόμπαλες στο γήπεδο.
Στα ξένα σάϊτ λοιπόν οι φωτοβολίδες αποτελούν θέμα και φαίνεται να αρέσουν, αυτό που όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι ότι ειδικά στους Ευρωπαϊκούς αγώνες οι πυρσοί και οι φωτοβολίδες απαγορεύονται, κάτι που φάνηκε και από το τελευταίο πρόστιμο των 50
χιλιάδων ευρώ.

paok-oxyro

19/2/12

oxyro N1.706




















Superleague 22η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Άρηθ -
0-0

Ο ΠΑΟΚ λόγω κούρασης από τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ουντινέζε, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη, σ΄ ένα παιχνίδι στο οποίο είχε υπεροχή απλά του έλλειψε το γκολ...


Λάσλο Μπόλονι

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό και όμορφο παιχνίδι και είμαι περήφανος για την παρουσία των παικτών μου. Δεν είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αν και δεν είναι κακό. Γι’ αυτό που μου έδειξαν οι παίκτες όμως είμαι περήφανος. Λέω αυτό το πράγμα επειδή είδα πολλές όμορφες επιθετικές ενέργειες, κάτι που δεν είδαμε στην Ιταλία. Είδα σωστές αλλαγές πλευράς. Η ένταση υπήρχε ακόμη και χωρίς το γκολ, γι΄ αυτό πιστεύω ότι ήταν καλό το θέαμα. Η ομάδα μας τεχνικά ήταν καλύτερη, μόνο στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποια λάθη στο χώρο του κέντρου. Αυτά τα λάθη πρέπει να τα προσέξουμε. Σήμερα ο Άρης έκανε κάποιες επικίνδυνες κόντρα επιθέσεις. Στη φυσική κατάσταση ήμασταν παρόντες. Μετά το ταξίδι στην Κρήτη, την επιστροφή, το ταξίδι στην Ιταλία και την επιστροφή το επίπεδό μας ήταν καλό. Είμαι χαρούμενος επειδή μέσα σε 2-3 μέρες αποδείξαμε ότι η αυτοσυγκέντρωσή μας είναι σε τοπ επίπεδο. Μη με ρωτήσετε σε ποια κατεύθυνση είναι η σκέψη μου. Θέλω από τον κόσμο να μας βοηθήσει στον αγώνα της Πέμπτης».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Γιάννου στη θέση του Φωτάκη:

«Ο Γιάννου είναι ένας νεαρός παίκτης. Κάποια χαρακτηριστικά του θα τον βοηθήσουν να παίξει σε τοπ επίπεδο, ίσως όχι σε αυτή τη θέση. Έπρεπε να δοκιμάσω κάτι σε αυτή τη θέση, αλλά είχαμε πολλές απουσίες. Πίστευα ότι από τη δεύτερη γραμμή επίθεσης, θα μπορούσε να κάνει ζημιά. Δεν ήταν κακώς, αλλά δεν είμαι και ευχαριστημένος από την απόδοσή του».

Για τη χρησιμοποίηση του Νιμανί και του Παπάζογλου:

«Ο Νιμανί έχει μεγάλη απόσταση να διανύσει μέχρι να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα έκανε κάποια βήματα. Την ποιότητα του Παπάζογλου την ξέρουμε, είχε αρκετούς τραυματισμούς και πρέπει να δουλέψει σκληρά».

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μετά το αποψινό αποτέλεσμα:

«Θα ήθελα να κρατήσουμε τη σημερινή μας απόδοση και λίγο καλύτερη αν γίνεται. Θα προσευχηθώ για περισσότερη τύχη. Παιχνίδια σαν το σημερινό μπορείς να τα κερδίζεις με 6-1 ή και να τα χάνεις με 0-1. Χρειάζεται λίγο περισσότερο τύχη στο σκοράρισμα».

Για το γεγονός ότι σήμερα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός:

«Δεν ένιωθα κάτι ιδιαίτερο σήμερα».

Για τις ομοιότητες του αποψινού αγώνα σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης:

«Και με την Ουντινέζε θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα» .

Κοστίν Λάζαρ
"Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν ήθελε να μπει, δεν είχαμε τύχη. Ελπίζω αυτή να γυρίσει στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Θα σταθώ στο ότι δεν είχαμε τύχη γιατί σήμερα σταθήκαμε στο γήπεδο καλά και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε.
Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Το καλύτερο θα ήταν να έχουμε κερδίσει, αλλά δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και αυτό θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε με πάθος. Θα έχουμε τον κόσμο και το γήπεδο, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και αν σκοράρουν θα είναι πολύ δύσκολα για μας. Αυτό το 0-0 δε μας βολεύει καθόλου. Μια νίκη ή ισοπαλία με γκολ θα ήταν καλύτερα γιατί, όπως είπα, θα είναι δύσκολο για μας αν σκοράρει η Ουντινέζε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο και ίσως να πάρουμε τη νίκη και από στημένη φάση.

Γιώργος Γεωργιάδης
«Γνωρίζαμε ότι θα ήμασταν κουρασμένοι μετά τον αγώνα της Πέμπτης, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, μερικές φορές είναι έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και άλλες είναι ατυχία. Το σημαντικό είναι κάνουμε ευκαιρίες και θα έρθουν και τα γκολ. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να ικανοποιήσουμε το φανταστικό κόσμο που είχαμε σήμερα. Τώρα που τέλειωσε το ματς με τον Άρη, το μυαλό μας είναι στην Ουντινέζε»

Για τον αγώνα της Πέμπτης:

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την τακτική προσέγγιση του ματς με την Ουντινέζε»

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Γιάννου, Αθανασιάδης, Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Τσουκαλάς και Νιμανί. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρομπέρ.

Άρηθ: Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Κασναφέρης, Παπαζαχαρίας, Ούμπιντες, Ακόστα, Καστίγιο, Σηφάκης, Ντίκο, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Τσιανταφυλλάκος, Τσουκάνης και Πρίττας.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαρσία, Αθανασιάδης, Κρέσιτς - Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Φατί, Ουμπίντες, Τριανταφυλλάκος.
ΚΟΚΚΙΝΗ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας) και Τάτσης (Ηπείρου).

18/2/12

oxyro N1.705














«ΠΑΟΚάρα μου για σένα έχω τρελαθεί
δε με νοιάζει ούτε η χρεωκοπία
στα παπ... μου η Μέρκελ και ο Σαρκοζί
εγώ θα ΄ρθω να σε δω στην Ιταλία

Και όταν πτωχεύσουμε σε λίγα χρόνια,
και όταν πληρώνουμε ξανά με τις δραχμές
θα ταξιδεύουμε μέσα στα χιόνια
όσο υπάρχεις θα υπάρχουν εκδρομές»










paok-oxyro

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...