31/1/11

oxyro N1.361



Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έγινε πιο φτωχή

Αναβάλλεται -μέχρι νεοτέρας- η προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Φεβ. 2011 κοπή βασιλόπιτας της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Ορεστιάδας λόγω του ξαφνικού θανάτου από ανακοπή καρδιάς, του Σάκη (γνωστός ως Τσέκος), οργανωτικού μέλους της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Ριζίων.
Ένα παλικάρι 30 ετών έφυγε από κοντά μας τόσο γρήγορα. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έγινε πιο φτωχή. Δεν θα τον ξαναδούμε κρεμασμένο στα κάγκελα του Ναού μας. Αυτός όμως θα μας βλέπει όλους από εκεί πάνω και παρέα με τα τόσα άλλα αδικοχαμένα αετόπουλα, θα πανηγυρίζει σε κάθε επιτυχία της ομάδας μας.
Κουράγιο στην οικογένεια του (άφησε πίσω του ένα μικρό παιδί). Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

ΣΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ....

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

paok-oxyro
Tα συλλυπητήριά μας
και καλή δύναμη στην οικογενεια του Σακη ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.



Ομάδας χόκεϊ επί πάγου του ΠΑΟΚ

Για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος
χόκεϊ επί πάγου στην Αθήνα ο απολογισμός της ομάδας του ΠΑΟΚ ήταν....

1ος αγωνας
ΠΑΟΚ - LG Makdows - 7-1

2ος αγωνας ΠΑΟΚ -
LG Makdows - 4-6

Σαββατο με
Warriors

Κυριακη με Άλμπατρος

Οι δύο αγώνες
θα διεξαχθούν στο παγοδρόμιο Athens Heart στον Ταύρο και θα ξεκινήσουν στις 09.45.



Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ

«Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει ένα καθοριστικό αγώνα. Στον δρόμο μας προς την κατάκτηση του κυπέλλου βρέθηκε η ομάδα που αντιπροσωπεύει την σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα που στην υπηρεσία της και στις διαταγές της υπακούει το ελληνικό κράτος και οι αρχές του ποδοσφαίρου.
Η ομάδα που «όλως τυχαίως»ευνοείται από την τιμωρία του Π.Α.Ο.Κ. για τα γεγονότα του Βόλου. Εκεί όπου η αστυνομία εκτέλεσε άψογα το καθήκον της και τις διαταγές που είχε για να δημιουργήσει επεισόδια με άμεσο επακόλουθο την τιμωρία μας.

Η οργή του κόσμου είναι ανεξέλεγκτη. Αδυνατούμε να την ελέγξουμε και να εγγυηθούμε για οτιδήποτε. Πόσο μάλλον όταν είναι ορατό το ενδεχόμενο για νέα σφαγή και πρόκληση από τις Φιλιππινέζες με την σφυρίχτρα. Ποιος θα μπορέσει σε αυτήν την περίπτωση να ελέγξει τον ήδη εξοργισμένο κόσμο;

Από την μεριά μας σαν σύνδεσμοι οφείλουμε και θα προσπαθήσουμε ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθεί κάτι επιβαρυντικό για την ομάδα μας.
Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα πάρουν την νίκη και την πρόκριση.

Επειδή μας στερούν την δυνατότητα να τους συμπαρασταθούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποφασίσαμε να δώσουμε το παρών στην τελευταία προπόνηση την Τρίτη στις 5μ.μ. στο γήπεδο της Τούμπας.

Όλοι θα είμαστε εκεί.
Την νίκη και την πρόκριση εμείς ή κανείς !!!! ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ»




Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε αναλάβει μαζί, Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος, το δύσκολο έργο της επιστροφής του ΠΑΟΚ στην υψηλότερη κλίμακα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η προσπάθειά μας έχει ελάχιστους συμμάχους και πολλούς εχθρούς.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης είναι εξαιρετικά δύσκολες. Δεν ανησυχούμε φυσικά για τους φιλάθλους μας, που έχουν αποδείξει ότι πρώτοι απ΄ όλους προστατεύουν την ομάδα με κάθε κόστος.

Ανησυχούμε όμως, επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια ειρηνική συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από ομάδες που στόχο έχουν τη δημιουργία αναταραχής. Μπορεί επίσης, όπως είδαμε πρόσφατα στο Βόλο, να τεθεί σε ισχύ το γνωστό σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων μας, αν κι έχουμε κάνει τα πάντα για να το αποτρέψουμε.

Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούν την βιωσιμότητα και την συνέχεια μιας μεγάλης διαδρομής που έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2007.

Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ



VOLLEY

Καλαμαριά - ΠΑΟΚ - 2-3


Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-2 σετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γιάννης Μέλκας

"Αν διαβάσετε την στατιστική αυτού του αγώνα δεν θα καταλάβετε τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι που το έκριναν τα πρόσωπα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήταν καλή η υποδοχή μας ειδικά στα δύο πρώτα σετ και αυτό έβγαλε εκτός ρυθμού τον πασαδόρο μας, τον Γουίντερ", είπε ο Μέλκας που επισήμανε πως "εκεί μπήκε ο Βασίλης (σ.σ. Πλίκας), πήρε την ομάδα στις πλάτες του και πήραμε την νίκη. Εκεί χρειαζόταν ο Έλληνας αθλητής, όχι γιατί ο Γουίντερ δεν τα πήγε καλά αλλά γιατί δεν είχε ηρεμία. Με τον Πλίκα ανέβηκε και ο Μπόγιτς. Το παιχνίδι βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού και η Καλαμαριά θα μπορούσε να κερδίσει. Συγχαρητήρια και σε αυτήν την ομάδα και στους παίκτες της".

Τα σετ: 25-14, 25-21, 22-25, 14-25, 13-15

Απόλλων Καλαμαριάς (Πάτρας): Άλεξιτς 9 (6/9 επ., 3 μπλοκ), Χατζηηλιάδης 17 (12/27 επ., 4 μπλοκ, 67% υπ. - 44% άριστες), Παπαϊακώβου 6 (4/5 επ., 2 άσοι), Παπαδημητρίου 13 (12/18 επ., 1 άσο), Μποζίδης, Γκορμπάτκοφ 23 (18/37 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ), Καραγιάννης -λ (43% υπ. - 26% άριστες)/ Βαρθολομαίος -λ, Ντραγκίεφ 1, Γκιτζέκος, Γκεοργκίεφ, Μαυροβουνιώτης

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ), Γουίντερ, Μπόγιτς 24 (22/37 επ., 2 μπλοκ, 45% υπ. - 27% άριστες), Καραγιάννης 9 (6/10 επ., 2 μπλοκ), Στέινμπεργκ 16 (11/23 επ., 4 μπλοκ, 1 άσο), Λινς 9 (8/22 επ., 71% υπ. - 41% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 72% υπ. - 38% άριστες / Πλίκας 1, Ωρολογάς, Παπαδημητρίου 1

paok-oxyro

30/1/11

oxyro N1.360



Μεγαλο παληκαρι ο Κοντρερας τετοιες ψυχαρες σπανιζουν..να σαι γερος να θυμασαι τον πατερα σου, τα συλλυπητήριά μας Πάμπλο και καλή δύναμη!









paok-oxyro -
Αρηθ - ΠΑΟΚ - 0-0

Ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος από την ΣΚΟΥΛΙΚΟΦΩΛΙΑ πήρε αυτό που ήθελε κράτησε δυνάμεις και σε ρυθμό ρελαντί έφυγε αήττητος, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και πλέον στρέφεται στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ενόψει του οποίου, δεν έχασε κάποιον παίκτη...
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ενημερώθηκε από ανθρώπους του στη Χιλή πως απεβίωσε ο πατέρας του. Ο Πάμπλο χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα μετέφερε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στους συμπαίκτες του πως
«θα παίξω για να τον τιμήσω»


ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.


Μάκης Χάβος:

"Έχετε ενημερωθεί όλοι για τον θάνατο που έπληξε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και θα σας παρακαλέσω να μην κάνω κάποια δήλωση για το ματς."

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

«Πριν από ο,τιδήποτε άλλο θέλω να πω ότι οι καρδιές μας είναι με τον Πάμπλο και την οικογένειά του. Είναι απίστευτο 20 λεπτά πριν από έναν αγώνα να μαθαίνεις κάτι τέτοιο. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και το έδειξε καθώς είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με τέτοια ψυχολογία σε ένα ντέρμπι. Με την κίνησή του αυτή μας έδωσε το έναυσμα να παίξουμε γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Ξέρω ότι θα είναι περήφανος για μας όπως και εμείς είμαστε περήφανοι για εκείνον».

Για τον αγώνα:

«Ηταν ένα αργό παιχνίδι, λίγο βαρετό για τον κόσμο αλλά κάπως έτσι είναι συνήθως τα ντέρμπι. Ολοι θέλουν τη νίκη, οι παίκτες μπαίνουν δυνατά στις φάσεις, δεν παίζεται πολύ ώρα καθαρό ποδόσφαιρο. Ο ένας βαθμός που πήραμε είναι δίκαιος».

Σταύρος Τσουκαλάς

"Δεν μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους το 0-0. Όμως σε ένα τοπικό ντέρμπι ένας βαθμός είναι κάτι. Προχωράμε και κοιτάζουμε τον αγώνα της Τετάρτης. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο υπήρξαν μάχες, σκληρά μαρκαρίσματα και κάθε ομάδα προσπάθησε για το γκολ χωρίς να τα καταφέρει. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Κρατάμε τον βαθμό. Ήρθαμε, τον πήραμε και συνεχίζουμε. Θα ήμασταν ικανοποιημένοι με τη νίκη αλλά και ο βαθμός είναι καλός".

Για το ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας έχασε τον πατέρα του:

"Σίγουρα μας επηρέασε πριν το ματς, αλλά την ώρα που μπήκαμε, όπως και ο Πάμπλο, το αφήσαμε πίσω. Συλληπητήρια στον Πάμπλο για τον πατέρα του".

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο:

"Το παιχνίδι τελείωσε και σκεφτόμαστε αυτό με τον Ολυμπιακό. Χωρίς κόσμο ίσως να μας επηρεάσει, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση".

Αρηθ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Τόχα, Φατί, Πορτίγια (Μενδρινός 79), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (Καστίγιο 63).

ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (Φιλομένο 85), Ιβιτς (Κουτσιανικούλης 69), Μουσλίμοβιτς (Αθανασιάδης 77).

Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Βοηθοί: Μπαλτάς, Αλεξέας
Κίτρινες: Μίσελ (5), Τσιρίλο (37), Χαλκιάς (38), Κοντρέρας (47), Κουτσιανικούλης (75)

29/1/11

oxyro N1.359




ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηρακλής - ΠΑΟΚ - 67-86

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από το Ιβανώφειο πετυχαίνοντας μια επιβλητική νίκη με 67-86 κόντρα στους κομπλεξικούς αντιΠΑΟΚτσήδες και σε μια αρνητική παράδοση που είχαμε με τις γριές από τη σεζόν 1998-99 . Έτσι έφτασε τους 23 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση μετά από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι να συνεχίσουμε με το ίδιο υλικό .

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΙΕΣ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ..

Σούλης Μαρκόπουλος

«Ξέραμε τι θα κάνει ο Ηρακλής και κοιτάξαμε να μην τον αφήσουμε να τρέξει. Είχαμε και εμείς προβλήματα. Ο Γκετσέφσκι ήταν να μην παίξει, αλλά τελικά έπαιξε καλά και έκανε και καλή εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα»

Τα δεκάλεπτα: 9-23, 20-45, 41-59, 67-86

Ηρακλής: Πίτερς 5, Κόλεμαν 4, Πάρκερ 26 (2), Δεμερτζής, Παπανικολόπουλος 2, Αγγελακόπουλος, Πέτροβιτς 5, Κοπρίβιτσα, Δέσπος 4, Ηλιάδης, Εϊουταβίτσιους 14 (1), Λαμπρόπουλος 7.

ΠΑΟΚ:
Μάρσαλ 24 (3), Αράπης, Αποστολίδης 2, Δέδας 2, Ντοζίερ 13, Παπαδόπουλος 7 (10 ριμπάουντ), Γκρέι 14 (2), Γιαννακίδης 9 (3), Καλλές, Γκετσέφσκι 15 (2), Καλαμπάκας

Διαιτητές: Τανατζής, Αφεντουλίδης, Σιμιτόπουλος



ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α1 γυναικών

ΠΑΟΚ - Ορμή -
24 - 28

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Ορμή με σκορ 28-24 στη Μίκρα.



Oμάδα Κ-17

ΠΑΟΚ - Ηρακλής - 2-1

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 2-1 την ομάδα του Ηρακλή Tα γκολ για τον ΠΑΟΚ Δερμιτζόγλου και Ανδριόπουλος.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Παν., Παπαδόπουλος Δ.Γ (60' Παπαδόπουλος Β.), Κρινίτσας, Βαγλής, Πολύζος (60' Καρατζάογλου) Παναγιωτούδης, Δερμιτζόγλου, Αποστολίδης (45' Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος Δ.Χ (45' Καραμπάς), Ανδριόπουλος (80' Σαββίδης).



ΠΟΛΟ Α1 ανδρών

Π. Φάληρο - ΠΑΟΚ
- 6-6

Ο ΠΑΟΚ ανεδείχθη ισόπαλος με το Παλαιό Φάληρο με σκορ 6-6. Ένα δοκάρι του Νίκου Ντούλου στην τελευταία φάση του αγώνα στέρησε τη νίκη από την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ.

Τα οκτάλεπτα:
4-3, 1-1, 1-1, 0-1.

Παλαιού Φαλήρου: Δουδέσης 3, Γενηδουνιάς 1, Δικαίος 1, Παπαδόπουλος 1.

ΠΑΟΚ: Βογιατζόγλου 3, Ντούλος 1, Σαρησάββας 1, Κατσουλάκης 1.



ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α1 γυναικών

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου -
69-56

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 69-56.

Απόστολος Δεμερτζής

«Το παιχνίδι ήταν θεωρητικά εύκολο, ξέραμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήμασταν καλοί στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τέταρτο «πέσαμε» λίγο. Σημασία έχει η νίκη όμως. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή στην κατηγορία»

Για το επόμενο δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον Αθηναϊκό, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε:

« Είναι ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας ματς της σεζόν. Ουσιαστικά εμείς θα προετοιμαστούμε για την νίκη στο παιχνίδι με τη Βούλα. Μπορούμε να «χτυπήσουμε» όλα τα παιχνίδια και πρέπει να το κάνουμε και με τον Αθηναϊκό. Ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι μεγάλος».

Η παίκτρια Μαρία Αυτζή:

«Απογοητευτήκαμε λίγο από την απόδοσή μας, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Η τελευταία περίοδος δεν ήταν καλή για εμάς, καθώς μας βγήκε η κούραση αλλά κρατάμε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε».


Τα δεκάλεπτα: 16-16, 37-25, 58-36, 69-56.

ΠΑΟΚ:
Γκριν 8, Τζέφερσον 10, Αυτζή 8, Καζαντζίδου 17, Γιαννοπούλου 7, Σταυρίδου 10, Σκιαδοπούλου 4, Καζαντζή, Αγγελίδου, Σταμολάμπρου, Σπανίδου 5.

Ολυμπιακός Βόλου:
Λιμπερίδου, Ταντουρόφσκα 6, Ζήτη 3, Μαγκλάρα 17, Κουτσουνούρη 17, Ξενοκώστα, Κυριτσάκα 11, Κυριακίδου 2, Πασχαλίδη



ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ανδρών

Διομήδης Άργους - ΠΑΟΚ - 27-29

O ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη στο Άργος επί του πρωτοπόρου Διομήδη με 27-29, και έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι ξαναμπαίνοντας στη μάχη του τίτλου.

Στέλιος Σεϊρεκίδης

«Μίλησε η ψυχή του ΠΑΟΚτση. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και βουλώσαμε στόματα με την σημερινή μας απόδοση. Όσοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν στο παιχνίδι του τίτλου και έβγαλαν συμπεράσματα θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Είχαμε ψυχή σε όλο το παιχνίδι. Λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της άμυνας τέλεια. Για τον Κόμινεκ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το παιδί είναι μεγάλος τερματοφύλακας. Ο Αποστολίδης ήταν σήμερα πολυεργαλείο. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Έχει την αίσθηση του κυνηγού και κερδίζει συνεχώς πόντους στην ομάδα».

Για την κόκκινη κάρτα του Μίτροβιτς, σχολίασε:

«Δεν ήταν σε καμία περίπτωση κόκκινη. Οι διαιτητές βγάζουν με μεγάλη ευκολία τις κάρτες στον ΠΑΟΚ φέτος. Έστω και έτσι όμως κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για τους ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν τόσο μακριά για να δούνε την ομάδα τους, επισήμανε:

«Είναι τρελοί οι οπαδοί μας. Αξίζουν χίλια μπράβο που στηρίζουν την ομάδα τους παντού. Υπήρχαν στιγμές μέσα στο γήπεδο που δεν έπεφτε καρφίτσα και άκουγες μόνο ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο που ο Μίτροβιτς παρακολούθησε τα δέκα τελευταία λεπτά από την κερκίδα. Ήθελε να νιώσει το συναίσθημα του οπαδού. Το χάρηκε με την ψυχή του και ας αποβλήθηκε».

Διομήδης Άργους: Χρυσόπουλος, Κρεμαστριώτης, Τζόρτζεβιτς, Γρηγοράκης, Μούγιος, Τάσκοβιτς 3, Γιόχανσον 1, Μάλλιος 2, Τρουπής 8, Πασσιάς, Τσούλος, Σαμαράς 4, Ντορντίγεβιτς 4, Δημητρούλιας, Ελευθερίου, Ζαραβίνας 3, Τσούλος

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Γουργούμης, Παλάσκας 1, Σαουλίδης 2, Μίτροβιτς 4, Μαραγκός 2, Ιωαννίδης 3, Σεβαστίδης 7, Περβανάς, Πετρίδης 1, Αποστολίδης 7, Χατζηγιαννίδης, Κοκκώνης 2, Καράγγελος, Τσίλης.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος, Μπέτμαν



Oμάδα
Κ-20

Άρης - ΠΑΟΚ
- 1-1

Στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Superleague K-20, ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1

Νίκος Κολομπούρδας

«Το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για παιχνίδι και γι’ αυτό και ο αγώνας πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες. Αυτό δεν μας βοήθησε γιατί η ομάδα μου δεν μπόρεσε να παίξει όπως έχει μάθει και έπρεπε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου αλλά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τη νίκη. Κρατάμε την ισοπαλία που σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άρη θα μετρήσει σαν νίκη για μας.»

Άρης: Διούδης, Οικονομόπουλος, Μπακής, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής (86' Βουλτσίδης), Γιαννιώτας, Καραγιάννης (70' Κουρέζος), Τοπούζης, Αγγελούδης, Γιώρης (78' Καπνίδης).

ΠΑΟΚ: Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης (58' Λαμπάκης), Ιντζίδης, Αγγελίδης, Κάτσε (55' Προβατίδης), Πετρίσεβιτς, Κίτσιου, Σκέμπης (55' Σάρρος), Κοτούλας, Μωυσιάδης.

paok-oxyro

27/1/11

oxyro N1.358



Στον ΠΑΟΚ o Oelilton Araujo dos Santos Etto

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Oélilton Araújo dos Santos «Etto». Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1981 Βραζιλιανός ποδοσφαιριστής, κάτοχος κροατικής υπηκοότητας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Etto ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 αγωνιζόμενος στην Bahia και ακολούθησαν οι: Criciúma (2003), Paraná (2004), Atlético Paranaense (2005), ΝΚ Dinamo Zagreb (2005-2011).






Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Λέσχης φίλων ΠΑΟΚ Δράμας


Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Λέσχης των φίλων του ΠΑΟΚ στη Δράμα. Από πλευράς ΠΑΟΚ, το παρών έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου του βορρά, Δ.Μήτογλου και Μ.Λεοντιάδης που κατάγονται από τη Δράμα, ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Γιώργος Προύσαλης, η παίκτρια της χρυσής ομάδας των γυναικών του ΠΑΟΚ Έλενα Ντιμιτρίεβιτς και φυσικά πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας. Στις δυο παλαιές δόξες του ΠΑΟΚ και την αθλήτρια του δικεφάλου, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες, για την προσφορά τους στην ομάδα. Υπήρχε πλούσιος μπουφές και δυνατή μουσική, ενώ τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση στην οποία βρέθηκε η sportactiondramas.gr...




Η ομάδα χόκεϊ επί πάγου του ΠΑΟΚ

Απο PAOK24

Η ομάδα χόκεϊ επί πάγου του ΠΑΟΚ ξεκινά αύριο τiς υποχρεώσεις της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και το PAOK24 παρουσιάζει τα μυστικά του τμήματος, αλλά και του αθλήματος.


Aν και το χόκεϊ επί πάγου δεν είναι τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα, το 2007 ο ΑΣ ΠΑΟΚ πήρε το ρίσκο να δημιουργήσει ένα τμήμα χόκεϊ. Έτσι μια παρέα παιδιών που αγαπούσαν το πατινάζ, το σκέιτινγκ και άλλα χειμερινά αθλήματα, μαζεύτηκαν και δημιούργησαν την ομάδα.


ΠΑΟΚ – Άρης και στο χόκεϊ

Το τμήμα αυτό του Δικέφαλου μετρά τέσσερα χρόνια ζωής και έχει ήδη κάποιες διακρίσεις στο ενεργητικό του όπως μια δεύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα το 2009, αλλά και ένα κύπελλο των κατηγοριών ερασιτεχνών (amateur) στο βουλγαρικό πρωτάθλημα. Φετινός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του τίτλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αθήνα, στο μοναδικό διαθέσιμο παγοδρόμιο στο Athens Heart στον Ταύρο. Στην τελική φάση, εκτός του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι L.G. Madkows, Eors Warriors, Albatros, Αβάντες , Ηρακλής, Πήγασος και Άρης. Οι αγώνες του ΠΑΟΚ, ξεκινούν αύριο, κόντρα στους L.G. Madkows, ενώ ο πρώτος αγώνας με τον Άρη θα διεξαχθει στις 12 Μαρτίου.

Προπονήσεις στην άσφαλτο

Για να είναι η ομάδα έτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πρωταθλημάτων, δουλεύει σκληρά. Οι προπονήσεις γίνονται Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή , στις εννιά το βράδυ στο inline γήπεδο στην περιοχή των Σφαγείων – Φιξ. Ουσιαστικά η ομάδα προπονείται σε ασφάλτινη επιφάνεια και οι αθλητές φορούν ρόλερς αντί για παγοπέδιλα. Επίσης η ομάδα συμμετέχει και σε διάφορα τουρνουά αλλά και στο πρωτάθλημα της γειτονικής Βουλγαρίας.

Όπως αναφέρει στο PAOK24 o παίκτης της ομάδας του ΠΑΟΚ, Θάνος Θώμογλου, υπήρχαν σχέδια για κατασκευή παγοδρομίου στην Θεσσαλονίκη, που τελικά ναυάγησαν: «Κανονικά είχε εγκριθεί κονδύλι για την δημιουργία γηπέδου διεθνών προδιαγραφών στην Θεσσαλονίκη, αλλά ο χώρος που είχε επιλεχθεί ήταν κοντά σε εγκαταστάσεις πετρελαίου και δεν υλοποιήθηκε».

Ακριβό το χόμπι

Ένα ακόμα «εμπόδιο» που έχουν να αντιμετωπίσουν οι φίλοι του αθλήματος είναι και το κόστος του. Μια στολή για χόκεϊ επί πάγου κοστολογείται από 500 έως και 1000 ευρώ. Μάλιστα οι παίκτες χρειάζονται δύο στολές, μια για τους αγώνες και μια για τις προπονήσεις. Επίσης μπαστούνια, θώρακες και κράνη υπολογίζονται εξτρά. Πράγμα που σημαίνει ότι για τον εξοπλισμό του μόνο κάθε παίκτης χρειάζεται το λιγότερο 1500-1800 ευρώ. Αν συνυπολογιστούν και τα έξοδα της ομάδας για μετακινήσεις κτλ, τότε …χάνει κανείς το μέτρημα.

«Το μεγαλύτερο κομμάτι των εξόδων μπαίνει από εμάς τους ίδιους, αλλά πάντα μας βοηθά και ο ΑΣ. Ξέρουμε ότι το άθλημα μας είναι απαιτητικό, πολυέξοδο και ο ΑΣ κάνει ότι μπορεί ( όπως και άλλα σωματεία) για να συνδράμει και αυτός» εξήγησε στο PAOK24 o Θώμογλου.

Για το αν το άθλημα μπορεί να κερδίσει το ελληνικό κοινό ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος: « Το ελληνικό κοινό είναι αρκετά «κλειστό». Για τους Έλληνες άθλημα είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Αλλά κατά την γνώμη μου αν γινόταν ότι γίνεται στην Αμερική θα έρχονταν οι πάντες. Μας λείπουν βέβαια και οι υποδομές, η οργάνωση. Δεν το προμοτάρουμε καθόλου».

Για τον Θώμογλου, αν σε κάποιον αρέσει το χόκεϊ επί πάγου, δεν θα πρέπει να πτοείται: «Το επίπεδο στην Ελλάδα είναι αρκετά υψηλό γιατί πολλοί από τους παίκτες κατάγονται από τον Καναδά ή την Τσεχία που σε αυτές τις χώρες το χόκεϊ είναι …εθνικό άθλημα. Γενικά είναι ένα πολύ γρήγορα άθλημα και προσφέρει πολύ θέαμα. Αν και δεν υπάρχουν υποδομές στην Ελλάδα και τα πράγματα είναι δύσκολα, αν σε κάποιον αρέσει πραγματικά, αξίζει να ασχοληθεί».




paok-oxyro -
Κυπέλλο Ελλάδος Βόλεϋ

Επίκουρος - ΠΑΟΚ- 1-3

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικώντας με 1-3 σετ τον Επίκουρο και προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος. O ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου με Κηφισιά

Γιάννης Μέλκας:

"Έπρεπε η ομάδα να αλλάξει διάθεση μόλις σε δύο μέρες, ήταν δύσκολο να αλλάξουμε τα δεδομένα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μας πείραξε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε εκείνη η ήττα, δεν είναι η διαφορά δυναμικότητας τόσο μεγάλη. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Κύπελλο, αυτό συζητήσαμε με τα παιδιά, ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί στις αντιδράσεις μας σε τέτοια νοκ άουτ παιχνίδια. Λειτουργήσαμε πολύ καλά στην επίθεση, αυτό είχα πει στους επιθετικούς, ότι πρέπει να βοηθήσουν τον πασαδόρο να αποκτήσει παραπάνω διάθεση, γιατί κακά τα ψέματα από εκεί περνάει η δεύτερη μπάλα και αν δεν τελειώσουν οι επιθετικοί τις μπάλες επόμενο είναι να χάσει και αυτός την ψυχραιμία του. Αυτό λειτούργησε καλά και από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα σε αυτό που λέμε μπλοκ άμυνα. Κάναμε πολλά μπλοκ και πολλές άμυνες από τις οποίες τελειώσαμε παραπάνω από τις μισές. Αυτό ήταν μου μας έδωσε η νίκη. Είναι νεαρός παίκτης, δουλεύουμε πάνω σε αυτό, πρέπει να έχουμε υπομονή. Θα τον στηρίξουμε, δεν γίνεται αλλιώς όπως είναι τώρα τα περιθώρια. Η ομάδα κάποιες πρέπει να παίξει και για ένα παίκτη παραπάνω. Ωστόσο, δεν θέλω να επεκταθώ άλλο". Oσο για την φάση της αποβολής του Δημητρακόπουλου ειπε: «εμείς θεωρούμε πώς κακώς πήρε ο διαιτητής αυτή την απόφαση».

Τα σετ:
20-25, 25-22, 14-25, 13-25

Επίκουρος ISS (Κώστας Χαριτωνίδης):
Κρουζάγεφ 20 (1 άσος, 17/44 επ., 2 μπλοκ), Γκιρτζίκης 5 (2 άσοι, 3/9 επ.), Ντίνας 6 (3/7 επ., 3 μπλοκ), Βοϊνέα 10 (9/23 επ., 71% υπ., 1 μπλοκ), Κυριακίδης 8 (7/17 επ., 74% υπ., 1 μπλοκ), Βλαχόπουλος, Βλασσακίδης (λ, 78% υπ.), Αγγελής (λ, 33% υπ.), Παράσογλου 1 (1 μπλοκ, 75% υπ.), Σίμο Πέκα 3 (1 άσος, 1/3 επ., 1 μπλοκ), Ντίαζ

ΠΑΟΚ (Γιάννης Μέλκας): Παντακίδης 10 (1 άσος, 5/11 επ., 4 μπλοκ), Γουίντερ 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ), Μπόγιτς 17 (2 άσοι, 13/26 επ., 78% υπ., 2 μπλοκ), Καραγιάννης 11 (5/7 επ., 6 μπλοκ), Στέινμπεργκ 11 (1 άσος, 7/19 επ., 3 μπλοκ), Λινς 20 (19/33 επ., 76% υπ., 1 μπλοκ), Δημητρακόπουλος (λ, 67% υπ.), Παπαδημητρίου, Ωρολογάς

25/1/11

oxyro N1.357



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΤΟΥΜΠΑ ΙΡΑΚ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΒΙΕΤΝΑΜ


Ενημερώνουμε το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τιμωρήθηκε με την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών , επειδή στο ματς με το Βόλο οι ένστολοι τρομοκράτες δεν κατάφεραν τελικά να μας σκοτώσουν με τα δακρυγόνα τους .
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου καλεί όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. να βρεθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 στο γήπεδο της Τούμπας , για να δείξουμε στους τρομοκράτες με τα κουστούμια και τις γραβάτες και στους έμμισθους υπερασπιστές τους , ότι δεν ανεχόμαστε την τρομοκρατία τους .

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΟΧΙ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ

ΤΟ ΟΤΙ Ο ολυμπιακος ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΩΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ.
Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΙ "ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ" ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ conn-x tv ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ "ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ" ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ (superleague, επο) ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΔΑΦΝΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ.
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ 30.000 ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΥΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ, ΗΜΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ

Υ.Γ: ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΘΥΡΑ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο για την χημική επίθεση που δεχτήκαμε στο Βόλο. Η πασοκική λαίλαπα προσπαθεί για ακόμα μία φορά να μας δείξει πως αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία. Όσα λέει η αστυνομία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, αφού τα επιβεβαιώνει η δικαιοσύνη. Αν η αστυνομία πει ότι πετάει ο ελέφαντας, τότε η δικαιοσύνη θα πει ότι πετάει. Μιλάμε για την ίδια αστυνομία που βάπτισε την τραμπούκικη επίθεση στον Κύπριο φοιτητή πέσιμο στη ζαρντινιέρα, για την αστυνομία που βάπτισε κόρη τρομοκρατών μία κοπέλα που απλά είχε την ατυχία να έχει το λάθος επώνυμο και για την αστυνομία που βαπτίζει τους φόνους τυχαία περιστατικά.

Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου απο νωρίς. Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να εκδράμουν μαζικά με λεωφορεία και αμάξια, οι καντίνες να είναι στη θέση τους και όλα να θυμίζουν μέρα αγώνα με κόσμο. Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Θα υποδεχτούμε μαζικά την αποστολή και θα εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω απο τη Τούμπα. Όποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιουται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ




paok-oxyro - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ..........

Μια αγωνιστική και 80.000 ευρώ πρόστιμο. ΟΙ
ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ έκαναν το έργο τους και με τις πιέσεις που άσκησαν κατάφεραν την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ.Τρέμουν να αγωνιστούν σε γεμάτη ΤΟΥΜΠΑ οι ΔΕΙΛΟΙ. Μίλησε το παρακράτος των Αθηνών (Ολυμπιακός)
Όσον αφορά τον Δντη της αστυνομίας του Βόλου, ΦΛΩΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ, ΣΤΡΟΥΦΑΚΙ,
πήρες άδεια και δεν πήγες, ΔΕΙΛΕ μόνο με δακρυγόνα είσαι μάγκας.
Τιμωρία εσείς..30000 ΛΑΟ εμείς έξω από την ΤΟΥΜΠΑ... Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να κάνουν εκδρομές μαζικά ....όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα, θα το δείτε όλοι την Τετάρτη

SOLD OUT ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Κυριάκο Κυριάκου

«Η έκθεση της αστυνομίας είναι αστεία. Ζητήσαμε να δώσει το παρόν ο αστυνομικός διευθυντής του Βόλου και αυτός απουσίασε. Τι να πούμε; Ότι εδώ και δυο μέρες παίζει σποτ στο ConnX-TV που διαφημίζει τη ρεβάνς του κυπέλλου στην Τούμπα ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τον κόσμο του; Μας έχετε τιμωρήσει ήδη και δεν το ξέρουμε;»

oxyro N1.356







paok-oxyro - Αφιέρωμα της εφημερίδας«Εξέδρα»

«Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ - μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης» παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Αυτός είναι ο τίτλος του θεατρικού έργου που ανεβαίνει στις 4 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Τέχνης στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο έργο εμπνεύστηκε με αφορμή μία εκδρομή οπαδών του ΠΑΟΚ και η εφημερίδα«Εξέδρα» έκανε ένα αφιέρωμα πάνω σε αυτό το... πρωτότυπο γεγονός.

Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό εισιτήριο: 20 ευρώ
Φοιτητικό: 15 ευρώ
Για νέους κάτω των 25 ετών: 10 ευρώ (εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ
Φρυνίχου 14, Πλάκα τηλ. ταμείου 210 3222464 & 210 3236732
Ώρες και ημέρες λειτουργίας ταμείου: καθημερινά 10.00- 13.00 και 17.00-22.00

Αναλυτικά:

«Στην ιστορική κάθοδο 2.500 οπαδών του ΠΑΟΚ σιδηροδρομικώς στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, συμμετείχαν και δύο νεαρές γυναίκες οπαδοί, για να συναντήσουν στον Σταθμό Λαρίσης διάσημο Έλληνα ποπ τραγουδιστή από τον οποίο η μικρότερη έχει ζητήσει ,με επιστολή της, ραντεβού». Αυτή είναι η περίληψη του θεατρικού έργου «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ-Μία ιστορία του Σταθμού Λαρίσης», η οποία θα ξεκινήσει παραστάσεις στις 4 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Τέχνης στην Αθήνα.
Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές ταινίες με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ακόμα και στην Ελλάδα. Ωστόσο παράσταση με αφορμή ένα συγκεκριμένο γεγονός για μία ομάδα, πρώτη φορά βλέπουμε.
Ο συγγραφέας του έργου, Σταύρος Τσιώλης, μίλησε στο «NorthPlus» για το πώς συνέλαβε την ιδέα. Αν και φίλος της ΑΕΚ, δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικότερα, αγάπη που τον οδήγησε στη συγγραφή ενός έργου που όπως μας είπε, αναφέρεται σε όλους τους ανθρώπους και όχι μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ…
Το storyδιαδραματίζεται στο σταθμό Λαρίσης, όταν 2.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ κατεβαίνουν με τρένα από τη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 4ης Απριλίου του 1999, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Για όσους δε θυμούνται σε εκείνο το παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά, έχασε με 2-1, με ένα πέναλτι που είχε δώσει ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κώστας Βαλλιάνος στο τελευταίο λεπτό, πέναλτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.
Στο σταθμό περιμένουν δύο νεαρά κορίτσια (19 και 29 ετών) τα οποία φορούν κασκόλ του ΠΑΟΚ και μάλιστα η μικρότερη έχει και σημαία της αγαπημένης της ομάδας, αλλά περίμεναν ένα… θαύμα. Ποιο ήταν αυτό; Τη συνάντηση με ένα ποπ σταρ, που είχαν ζητήσει μέσω επιστολής! Γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να συμβεί έγιναν «ένα» με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και πήγαν να δουν την αγαπημένης τους ομάδα.

Το story

Στην επικοινωνία που είχαμε με τον συγγραφέα του έργου, Σταύρο Τσιώλη, η αλήθεια είναι, ότι εντυπωσιαστήκαμε από τον τρόπο σύλληψης της ιδέας. Ο κ. Τσιώλης είχε βρεθεί τυχαία εκείνη τη μέρα στο σταθμό Λαρίσης και αυτό που του κίνησε την περιέργεια είναι πως δύο νεαρά κορίτσια, μέσα στον κρύο και ερημικό σταθμό, περίμεναν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να δουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα…
«Το έργο αναφέρεται στη ζωή των δύο κοριτσιών. Εγώ βρισκόμουν στο σταθμό Λαρίσης, γνωρίζοντας ότι είναι σκληρά τα πράγματα. Η αστυνομία είχε λάβει δρακόντια μέτρα υπό το φόβο επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι στις κοντινές παρόδους υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού που περίμεναν αυτούς του ΠΑΟΚ… Είδα τα δύο κορίτσια. Το ένα φορούσε κασκόλ του ΠΑΟΚ και το άλλο κρατούσε μία σημαία της αγαπημένης της ομάδας. Οι δύο κοπέλες περίμεναν μόνες τους σε ένα σταθμό, που ειδικά εκείνη τη μέρα είχε πολύ κρύο και ήταν ερημωμένος. Όταν έφτασαν τα τρένα με τους οπαδούς, πήραν απίστευτη χαρά και ενώθηκαν μαζί τους. Περπατώντας προς τα εκεί που ήταν καθισμένες, είδα αφημένη μία φωτογραφία ενός γνωστού ποπ σταρ, στην οποία έγραφε πάνω: «Με αγάπη στην Ιωάννα». Το συγκεκριμένο γεγονός μου έκανε εντύπωση και έμαθα ότι τα δύο κορίτσια περίμεναν τον τραγουδιστή, που του είχαν ζητήσει ραντεβού! Γνωρίζοντας, όμως, ότι δε θα έρθει ποτέ, δεν έχασαν την πίστη τους και μέσω του ΠΑΟΚ, βρήκαν και πάλι τη χαρά τους», είπε ο συγγραφέας του έργου.

«Ομάδα σημαίνει ιερότητα»

Ο Σταύρος Τσιώλης, μας εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε μία τέτοια ιστορία να τη μετατρέψει σε μυθοπλασία και να την ανεβάσει στο θέατρο. 0 74χρονος μίλησε για τη σημασία που έχει η ομάδα (με τη γενικότερη έννοια της λέξης) μέσα στην κοινωνία και πως ένας άνθρωπος μπορεί να πετύχει πολλά ή ,τουλάχιστον, να παλέψει για αυτά, όταν δεν είναι μόνος του.
«Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από τον Ολυμπιακό και μάλιστα με τρόπο που τους πίκρανε πολύ, οι οπαδοί ήταν εκεί. Στέκονταν περήφανοι. Τα κορίτσια στο σταθμό, ήξεραν εκ των προτέρων ότι αυτός που περίμεναν, δε θα εμφανιζόταν ποτέ. Αυτό που τους έμενε ήταν η μοναξιά και η έλλειψη συντροφικότητας. Στην εποχή μας, όπου η κοινωνική συνοχή διακόπτεται βίαια, είτε με την τεράστια ανεργία, είτε με την επίθεση που δεχόμαστε όλοι μέσω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, η ομάδα μπορεί να γίνει η «κιβωτός» της συντροφικότητας. Αμέσως παίρνει μία ιερότητα.
Μέσα στην ομάδα ο άνθρωπος δεν είναι πια μόνος. Μπορεί να ελπίζει και να ονειρεύεται μαζί με άλλους. Να ελπίζει ότι μπορεί να καταρρίψει τους ισχυρούς. Την ώρα που είναι 40.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, πιστεύουν ότι μπορούν να καταρρίψουν τη δύναμη του αντιπάλου και την αδικία. Τους βλέπω που είναι παντού. Με κρύο, με χιόνι, με βροχή. Είναι πάντα κοντά σε αυτό που πιστεύουν. Γιατί; Επειδή τους ενώνει το ίδιο όραμα. Φαντάσου πόσο παράξενο είναι να δεις έναν άνθρωπο να κάθεται μόνος του μέσα στο κρύο και να παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Όταν είναι όμως, τόσοι πολλοί, αμέσως δημιουργείται ένα όμορφο συναίσθημα.
Τα κορίτσια πίστευαν ότι θα ήταν εκεί ο διάσημος αλλά δε θα ερχόταν ποτέ. Που ξαναβρίσκουν την ελπίδα; Μέσα στην ομάδα. Στοίχειωσαν την ψυχή μου από τότε που τα είδα και είπα μία μέρα να κάτσω να γράψω αυτό που είδα», είπε ο κ. Τσιώλης.

«Το ποδόσφαιρο είναι η 8η τέχνη»

Όμως για ποιο λόγο έγινε θεατρικό έργο αυτή η ιστορία; Ο Σταύρος Τσιώλης μας εξήγησε, ότι το ποδόσφαιρο έχει μια συγκλονιστική δύναμη και ένα παράδειγμα είναι το πώς 2.500 οπαδοί κάνουν τόσα χιλιόμετρα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και μάλιστα στο τέλος τη βλέπουν να χάνει άδικα… «Πιστεύω στη συγκλονιστική δύναμη του ποδοσφαίρου. Όταν παίζει η εθνική μας ομάδα, είμαστε όλοι ενωμένοι. Το καλοκαίρι είχαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο και είδαμε πόσο ενωμένοι ήμασταν. Το ποδόσφαιρο είναι η 8η τέχνη. Βλέποντας παίκτες σαν τον Μέσι μπορεί να το καταλάβεις… Θέλει όραμα, σχεδιασμό. Ότι ακριβώς χρειάζεται ένα έργο. Και να βγάλει και ένα μήνυμα. Ότι ήρθαμε παίξαμε ποδόσφαιρο φάγαμε τέσσερα γκολ, βάλαμε δύο αλλά προσπαθήσαμε και μέσα μας είμαστε νικητές».
Όταν τον ρωτήσαμε γιατί το έργο δεν ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη μας απάντησε αφοπλιστικά. «Το έργο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τοπική, είναι πανελλήνια ομάδα. Αγαπιέται σε όλη την Ελλάδα και έχει οπαδούς παντού. Αν ξεκινούσαμε από τη Θεσσαλονίκη θα ήταν σαν να λέγαμε ότι κάναμε το έργο μόνο για τους ΠΑΟΚτσήδες. Είναι για όλους όμως. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ιστορία και λαό. Επρεπε να ανέβει στην Αθήνα και να πάρει κριτικές και μετά να έρθει στη φυσική του θέση. Από τον Οκτώβριο θα είναι στη Θεσσαλονίκη».

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ»

Ο κ. Τσιώλης δεν έκρυψε ότι είναι φίλος της ΑΕΚ, αλλά όταν αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, θέλει πάντα το παιχνίδι να είναι ισόπαλο για να μη στενοχωριέται! «Πηγαίνω στο γήπεδο και είμαι ενεργός φίλαθλος της ΑΕΚ. Όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ θέλω να είναι ισόπαλο το αποτέλεσμα. Μάλιστα στο έργο παίζει και ο Αργύρης Μπακιρτζής που είναι «άρρωστος» ΠΑΟΚτσής. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ιερή ομάδα. Στο χωριό μου στην Πελοπόννησο ήρθαν άνθρωποι ξεριζωμένοι από την Κωνσταντινούπολη και έφεραν τον πολιτισμό τους. Εχω μεγάλο σεβασμό και στην ομάδα και στην Τούμπα».
Κλείνοντας, τον ρωτήσαμε αν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον από τον ΠΑΟΚ, με αφορμή την παράσταση. «Ο Αργύρης Μπακιρτζής είχε μία συνομιλία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Θα στείλουμε dvdτης παράστασης στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μας είπαν ότι το περιμένουν με αγωνία».

ΙΝFO

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Τέχνης: «Κάρολος Κουν».

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κωστής Καπελώνης. Σκηνικά: Νίκος Αλεξίου. Κοστούμια: Κατερίνα Σωτηρίου. Μουσική: Αργύρης Μπακιρτζής. Φωτισμοί: Κωστής Καπελώνης Παίζουν: Λουκία Πιστιόλα, Μυρτώ Αλικάκη, Ειρήνη Στρατηγοπούλου, Πάρις Θωμόπουλος, ο Αργύρης Μπακιρτζής και άλλοι.

24/1/11

oxyro N1.355




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΟ CAFE-BAR ELEGANCE(Eθνικής Αντιστάσεως 74).ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ:10Ε

ΥΓ:TA ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ 2 ΑΘΩΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ



Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει πως όσοι έχουν γραφτεί στην αεροπορική εκδρομή του συνδέσμου για τη Ρωσία, υποχρεούνται να φέρουν στο σύνδεσμο τα διαβατήριά τους, και μία προσφατη φωτογραφία διαστάσεων 3,5 χ 4,5 ματ, που είναι απαραίτητη για την έκδοση βίζας. Επίσης υποχρεούνται να περάσουν απο το σύνδεσμο για να πάρουν και να συμπληρώσουν μία αίτηση που χρειάζεται. Επιπλέον πρέπει η πλήρης εξόφληση της εκδρομής να γίνει μέχρι τη Δευτέρα 31/1/2011. Σε περίπτωση που κάποιος δεν φέρει αυτά που αναφέρουμε παραπάνω, ή δεν εξοφλήσει την εκδρομή μέχρι την ημερομηνία που ορίζουμε, τότε αυτομάτως χάνει τη θέση του χωρίς να φέρει καμία ευθύνη ο σύνδεσμος. Τα γραφεία του συνδέσμου είναι ανοιχτά κάθε μέρα μετά τις 7 το απόγευμα, στη διεύθυνση Π. Πατρών Γερμανού 39



CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑ

TO CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 21/02/2011 ΠΡΩΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 23/02/2011 ΒΡΑΔΥ ΤΙΜΗ: 510 ΕΥΡΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 3.5x4.5 ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΡΩΣΙΑ.

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ (31/01).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ 73 META ΤΙΣ 20:00

ΤΗΛ: 2310850950

YΓ.ΤΟ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/01/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ




Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για την ετήσια κοπή της πίτας

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ προσκαλεί όλα τα μέλη του και όχι μόνο στην ετήσια κοπή της πίτας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 12μμ σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας.
Σας περιμένουμε όλους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο και φυσικά η παρουσία του ωραίου φύλου κρίνεται καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης.Το φαγητό και το ποτό είναι απεριόριστο και δίνεται η ευκαιρία στην ΠΑΟΚτσήδικη κοινότητας της Χαλκίδας να έρθει κοντά και να ζήσει άλλη μια ημέρα γεμάτη ΠΑΟΚ και αφήνοντας προσωρινά τα προβλήματα που καθημερινά μας συνοδεύουν.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω του facebook είτε μέσω του email: paokchalkida@gmail.com ,αλλά και από τα γραφεία του συνδέσμου.

Εκ μέρους του ΔΣ




paok-oxyro - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ...


O 46χρονος και Πατέρα 4 παιδιών, Σερραίος αδερφος μας που την Τετάρτη το βράδυ παράκουσε τις ιατρικές προτροπές μόνο και μόνο για να επιστρέψει από το Ιατρείο στην παρακολούθηση της ισόβιας αγάπης του, μην αντέχοντας την αποχή από μία ΠΑΟΚτσήδικη παράσταση που τόσο περίμενε κι αυτός, όπως άλλωστε και όλοι μας, να ζήσει...


Το περιστατικο το οποιο αντικατοπτριζει την αγαπη ενος ανθρωπου για την ομαδα του. Εκανε στην ακρη την ιδια του τη ζωη για να δει ενα αγωνα της ΠΑΟΚαρας μας........

Καλό ταξίδι Κλεόβουλε.

23/1/11

oxyro N1.354





Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα με την Ξάνθη, το βραβείο παρέδωσε ο Κώστας Μαλιούφας

«Θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Να δίνω χαρά στον κόσμο. Υπόσχομαι ότι αυτό θα κάνω μέχρι να φύγω από τον ΠΑΟΚ».



















paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Ξάνθης -2-1

O ΠΑΟΚ κερδίζοντας και την Ξάνθη με 2-1 μπροστά σε 20 χιλιάδες φιλάθλους μας και παρέμεινε στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας
Αν ο διαιτητής μας βάζει μέσα στην εστία μας με τη Ξάνθη στη Τούμπα τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια? Μπράβο στα παιδιά

Μάκης Χάβος

"To πρώτο και βασικό χαρακτηριστικό είναι πως μετά την ανέλπιστη ισοφάριση της Ξάνθης δείξαμε χαρακτήρα και το δεύτερο ότι μετά την κούραση από τον αγώνα με τον ολυμπιακό, η ομάδα ανταπεξήλθε και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρέπει να πω για την αλλαγή του Κουτσιανικούλη, ότι έγινε για λόγους τακτικής και όχι για λόγους απόδοσης του ποδοσφαιριστή".

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Κουτσιανικούλη, είπε: "Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του, δεν του βγήκαν μόνο κάποιες τελικές προσπάθειες".

Σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Μπαλάφα, τόνισε: "Για τον Μπαλάφα έχω να πω ότι έχει αποδείξει ότι αγαπά την ομάδα και προσπαθεί. Οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και προσπαθούν, υπολογίζονται από μένα μέχρι την τελευταία στιγμή".

Για τη δύσκολη συνέχεια που έχει η ομάδα και πως θα διαχειριστεί την κούραση, τόνισε: "Το κάθε παιχνιδι είναι διαφορετικό. Υπάρχει πλάνο από το τεχνικό επιτελείο για τη διαχείριση των παιχνιδιών".

Για το αν κρίνονται ακόμη και τώρα κάποιοι παίκτες, σημείωσε: "Όλοι κρινόμαστε σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση".

Για το τι άλλαξε μετά την ισοφάριση της Ξάνθης και ο ΠΑΟΚ έχασε μαζεμένες ευκαιρίες, δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι μετά την ανέλπιστη ισοφάριση της Ξάνθης, κάναμε το σχήμα μας πιο επιθετικό και αυτό έφερε τις ευκαιρίες και το γκολ της νίκης".

Λίνο

"Δύσκολη ομάδα η Ξάνθη. Ξέραμε από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουμε. Ήταν σίγουρα ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Αναφερόμενος στο ματς του "Βικελίδης": "Έχουμε μπροστά μας τον Άρη. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα και για τους οπαδούς μας αυτό το παιχνίδι και για αυτό θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Είναι καλό που μείναμε ψηλά στη βαθμολογία και θέλουμε τη νίκη στο ντέρμπι για να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα".

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Σνάουτσνερ, Κιντάνα, Αντεφέμι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βοσκάκης
ΒΟΗΘΟΙ : Γκάγκας - Καρατζίκας

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς – Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο – Φωτάκης (25 Κουτσιανικούλης, 77 Μουσλίμοβιτς), Τσουκαλάς, Ίβιτς (77 Μπαλάφας), Βιεϊρίνια – Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΞΑΝΘΗ :
Γκσπούρνινγκ – Μπέρτος, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι – Αντεφέμι, Φλίσκας (38 Βασιλακάκης) – Κατόνγκο (84 Μπούγκα), Κιντάνα (62 Πόι), Μαρσελίνιο – Σουάνης.

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου