31/5/10

oxyro N1.179



ΠΟΛΟ Α1
ΠΑΟΚ - Π. Φάληρο - 12-11

ΠΑΟΚ νίκησε το Π. Φάληρο με 12-11 και προκρίθηκε στους "4" της Α1 του πόλο ανδρών.
ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, με μειονέκτημα έδρας.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνειτο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη και ο δεύτερος τη Δευτέρα στο Ποσειδώνιο.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-2, 2-2, 2-4
ΠΑΟΚ: Ντούλος 3, Παπαγιαννάκης 3, Κατσουλάκης 2, Κατρουζανάκης, Χατζηκυριακάκης, Γκέργκελι, Παυλίδης.

Π. Φαλήρου :
Κολιάνιν 2, Μητρόπουλος 2, Κόχειλας 2, Παπαδόπουλος, Κουτσιάλης, Δικαίος Αφρουδάκης, Γενηδουνιάς.




Ο πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ σχολίασε ότι.

Για την απόφαση:
«Δεν δεχτήκαμε καμία πίεση από κανένα αλλά δεν μπορούσαμε να παραβούμε και τους κανονισμούς της Σούπερ Λίγκα και της ΟΥΕΦΑ. Με βάση αυτούς κρίνουμε τους φακέλους. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ μας κατέθεσε τον πληρέστερο φάκελο από όλη τη Σούπερ Λίγκα».

Το ιστορικό της συνεργασίας Λίγκας-ΟΠΑΠ

Για να γίνει ξεκάθαρο γιατί ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να αντλήσει χρήματα του ΟΠΑΠ μέσω της Superleague για να χρηματοδοτήσει τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου του, θα πρέπει να κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στη συνεργασία ΟΠΑΠ-Λίγκας.

Το καλοκαίρι του 2008, επί προεδρίας Κώστα Πηλαδάκη, είχε συναφθεί τριετής συμφωνία Λίγκας-ΟΠΑΠ συνολικού ύψους 73 εκ. ευρώ. Τα 65 επρόκειτο να μοιραστούν ισομερώς στις ομάδες και τα υπόλοιπα οκτώ θα δινόταν σε διάφορες χρήσεις, από την πλευρά της ΟΠΑΠ ΑΕ προς τη διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Είναι άξιο αναφοράς ότι σε κοινή συνέντευξη Τύπου του Κώστα Πηλαδάκη με τον διευθύντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Χρήστο Χατζηεμμανουήλ, τον Σεπτέμβριο του 2008, ο πρόεδρος της Λίγκας, είχε μεταξύ άλλων επισημάνει: "Συζητήσαμε για την αναβάθμιση των γηπέδων. Ηδη έγιναν ανακατασκευές σε πολλά στάδια με τη συμβολή του ΟΠΑΠ κι αυτό θα συνεχιστεί και τα προσεχή τρία χρόνια, έτσι ώστε όλα να λειτουργούν σύμφωνα με τα στάνταρ της UEFA".

Εκείνο το καλοκαίρι, από τη συγκεκριμένη συμφωνία, είχαν εκταμιευτεί 100.000 ευρώ για το γήπεδο του Λεβαδειακού, 40.000 γι΄ αυτό του Αστέρα Τρίπολης, 50.000 για το Αλκαζάρ, 350.000 για το γήπεδο του Πανσερραϊκού, 700.000 για τις εργασίες στο γήπεδο του Θρασύβουλου, 995.000 γι αυτό του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής, μάλιστα, πήρε χρήματα (περίπου 1,2 εκ. ευρώ)-με παρέμβαση του τότε υπουργού, Ευρυπίδη Στυλιανίδη-και την επόμενη χρονιά για να κατασκευάσει το νέο πέταλο στο γήπεδό του, ενώ φέτος προβλέπεται να δοθούν χρήματα στον Ολυμπιακό Βόλου για να αναβαθμίσει το γήπεδο του.



Aνακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ

"Με λύπη μας μάθαμε σήμερα για την υπαναχώρηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. αναφορικά με την χορηγία για απαραίτητα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Τούμπας. Η συγκεκριμένη χορηγία ήταν μία καθαρά εμπορική συμφωνία με συγκεκριμένα ανταποδοτικά οφέλη για τον χορηγό.

Η σύνδεση της εν λόγω χορηγίας με τα θλιβερά γεγονότα της Λαμίας πέραν της προφανούς έλλειψης αιτιώδους συνάφειας αποτελεί χτύπημα για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τα 19 Ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί, τις 5.000 αθλητών και αθλητριών του, καθώς και για τους προπονητές και όλους τους συνεργάτες του Σωματείου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκει απόλυτη εφαρμογή το γνωμικό "αντί για το γαϊδούρι χτυπάμε το σαμάρι".

Δυστυχώς με τη συγκεκριμένη απόφαση "στραγγαλίζεται" η μεγαλύτερη αθλητική κυψέλη της Βορείου Ελλάδας και μόνο αυτή και είναι τουλάχιστον ουτοπία να θεωρεί κανείς ότι η παραβατική συμπεριφορά ορισμένων μπορεί να θεραπευτεί με τέτοιου είδους μέτρα.

Αλήθεια παραβατική συμπεριφορά οπαδών δεν υπήρξε και την επομένη των γεγονότων της Λαμίας, στο Βόλο αυτή τη φορά, όταν η πρωταθλήτρια ομάδα του γυναικείου ποδοσφαίρου δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από παριστάμενους οπαδούς, οι οποίοι προφανώς δεν υποκινήθηκαν στις πράξεις τους από τον αντίπαλό μας;

Ο ΠΑΟΚ των 84 χρόνων και της τεράστιας ιστορίας θα συνεχίσει την πορεία του παρά τις όποιες αντιξοότητες και τα εμπόδια που τεχνηέντως κάποιοι βάζουν, οι οποίοι ως αντικειμενικό μοναδικό σκοπό της ύπαρξής τους έχουν την δημιουργία προβλημάτων ως προς τον ιστορικό μας σύλλογο.

Πανθεσσαλονίκειος

Αθλητικός

Oμιλος

Κωνσταντινουπολιτών"



paok-oxyro -Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η υπαναχώρηση της ΟΠΑΠ ΑΕ σχετικά με την επιχορήγηση για τα αναγκαία -για λόγους ασφαλείας- έργα στο γήπεδο της Τούμπας μας γεμίζει οργή κι αγανάκτηση, καθώς και απόλυτη βεβαιότητα ότι προήλθε από πολιτικές παρεμβάσεις.
Είχαμε εγκαίρως αντιληφθεί τις προθέσεις της Πολιτείας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρόλαβε και μας το έδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση και ο προηγούμενος υφυπουργός Αθλητισμού, που έμεινε προκλητικά στις υποσχέσεις και στα λόγια. Το βλέπουμε και τώρα...
Αν ο Υπουργός Πολιτισμού, ο υφιστάμενός του Γ.Γ. Αθλητισμού, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και οι διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο καταπολεμούν τη βία, περιμένουμε να κοπούν ΟΛΕΣ οι κρατικές χορηγίες σε ομάδες, οι οπαδοί των οποίων δημιούργησαν επεισόδια. Θα περιμέναμε την ίδια ευαισθησία στις τόσες αφορμές που σας δόθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν κι από άλλους συλλόγους.
Για ποιό λόγο πληρώνει σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ανικανότητα της Πολιτείας και των Αρχών να προβλέψουν ό,τι θα προέβλεπε κι ένα 10χρονο παιδί; Για ποιό λόγο ταυτίζεται ολόκληρος ο ΠΑΟΚ με 50-100 ανεγκέφαλους που δημιούργησαν επεισόδια στην πόλη της Λαμίας εκμεταλλευόμενοι την παντελή απουσία σοβαρής αστυνομικής δύναμης και επαρκούς σχεδίου δράσης, από τη στιγμή μάλιστα πως είναι γνωστό σε όλους ότι τέτοιου είδους «οπαδοί» έχουν αποβληθεί από το γήπεδο και τις εκδηλώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία; Μπορούμε άραγε με την ίδια λογική εμείς να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς το Κράτος, επειδή οι πολιτικοί έφτασαν τη χώρα ένα βήμα απ' τη χρεοκοπία;
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταδικάσει τη βία με πράξεις. Έχουμε ξοδέψει χρήματα που δεν οφείλαμε για την επιπλέον ασφάλεια του γηπέδου μας. Τώρα, θα υποχρεωθούμε να επενδύσουμε τα αναγκαία κεφάλαια για την επισκευή του γηπέδου της Τούμπας και θα περιμένουμε από τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις υπόλοιπες ευθύνες τους και να δείξουν την ίδια ευαισθησία παντού.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο μια χορηγία έχει ανάγκη. Την συνεχή αγάπη του κόσμου μας, που με την οικονομική και ηθική στήριξη, μας κάνει να βλέπουμε πολύ μικρά, όσα εμπόδια κι αν μας βάλουν.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

oxyro N1.178

Συνεντεύξεις με τον Ούγγρο Προπονητή του ΠΑΟΚ ΓΚΙΟΥΛΑ ΛΟΡΑΝΤ και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΔΑ και ΜΠΛΑΝΤΕΝ ΦΟΡΤΟΥΛΑ από το Γήπεδο της Τούμπας πριν το παιχνίδι με την Barca καθώς και στιγμιότυπα από το μεταξύ τος αγώνα για το κύπελλο UEFA την σεαζόν 1975-76....

paok-oxyro

ΓΚΙΟΥΛΑ ΛΟΡΑΝΤ ..... ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ .......

ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

ΛΟΡΑΝΤ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ

29/5/10

oxyro N1.177



ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΟ FINAL 4 HANDBALL ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
Το final four του Κυπέλλου στο χάντμπολ, αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων μεταξύ οπαδών μας και οπαδών της άεκ.



Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
29 ΜΑΪΟΥ 1453

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ........ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ......



Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟK
ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009 - 2010
2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..........

ΒΟΛΟΣ 2004
- Π.Α.Ο.Κ. - 0 - 1


Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματικά το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το πέμπτο συνεχόμενο.
Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε το εκπληκτικό σερί στα φετινά play off όπου μετράει ήδη το ασύλληπτο οχτώ στα οχτώ.
Το γκολ της Τσουκάλα στο 68 λεπτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τις παίκτριες, τους παράγοντες αλλά και τους 150 περίπου οπαδούς μας.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ και πάλι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας θα γιορτάσει στην έδρα της την κατάκτηση του 6ου (5ου στην σειρά) Πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Δράμας.

Βόλος 2004: Αναστασάκη, Γογούση (71΄Δημητριάδη), Ζήγρα (56΄ Πελεκούδα), Σάργκε, Παπαδοπούλου, Μπαλαμούτη, Τσιρδάνη, Χατζηλιόντα, Μαλισιώρα, Γιοβάνοβιτς, Ντούσα

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Παντελιάδου (56΄Αδαμάκη), Σπύρου, Ντιμιτρίεβιτς, Τσουκαλά (86΄Κυνοσίδου), Χατζηγιαννίδου, Τσελέκογλου, Βαρδαλή (65΄ Δημητρίου), Γκατζογιάννη, Τσιάκα





Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πανηγύρισε και επίσημα, το βράδυ στο "Παλατάκι" σαν πρωταθλήτριες Α2, την άνοδο της ομάδας στην Α1.



ΠΟΛΟ


Παλαιό Φάληρο
- ΠΑΟΚ- 8-7


Την ήττα με 8-7 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από το Παλαιό Φάληρο για την πρώτη φάση των πλέι οφ και πλέον η σειρά μεταφέρεται σε τρίτο αγώνα την Τετάρτη (2/6 14:00) στο Ποσειδώνιο.
paok-oxyro

28/5/10

oxyro N1.174




paok-oxyro - Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΟΚ 2010 - 2011

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 31/05/2010 αρχίζει η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Επισημαίνεται ότι θα εκδοθούν έως 21.100 εισιτήρια διαρκείας.

Α.ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΘΥΡΑ

ΤΙΜΗ

VIP 3ου

3.000€

1

840€, 680€

2-3

540€

4-4Α-7

200€

5-6

350€

Σουίτες 3ου

27.500€

Σουίτες 4ου

30.000€

Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 θα περιλαμβάνει:

α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2010/11

β. Τους αγώνες κυπέλλου

γ. Τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League

δ. Τους φιλικούς αγώνες

Δεν περιλαμβάνεται στο εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2010/11 ο εντός έδρας αγώνας της ομάδας στα Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα VIP του3ου ορόφου και τις Σουίτες 3ου και 4ου ορόφου, το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει τον εντός έδρας αγώνας της ομάδας στα Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League καθώς επίσης και ΟΛΟΥΣ τους αγώνες στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League, σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας, αλλά και των playoffs 2011 της Superleague.

Β.ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1η περίοδος: 31/5/2010 - 2/7/2010

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων οι ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΙ εισιτηρίου διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009/10 δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010/11.

2η περίοδος: 6/7/2010 - 17/7/2010

  • Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφέια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του φιλάθλου, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).

Γ.ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

1. Γραφεία γηπέδου Τούμπας

Από τις 31/5/2010 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 - 18.00

Σάββατο : 09.00 - 15.00

2. Internet

Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:

Από τις 31/5/2010 στις 09:00 και καθ'όλη τη διαρκεία του 24 ώρου μέχρι και την Παρασκευή 02/07/2010 στις 18:00 θα μπορούν οι φίλαθλοι να ανανεώσουν τη θέση την οποία είχαν ως θέση διαρκείας την αγωνιστική περίοδο 2009/10 ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.

Μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:

Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 6/7/2010 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24 ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα email (στην διεύθυνση του email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς, την εξουσιοδότηση και το καρτελάκι του κατόχου.

Δ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Κανονικά
  • Παιδικά (Για τα παιδικά εισιτήρια, είτε πρόκειται για ανανέωση είτε για νέα αγορά, θα πρέπει ο κηδεμόνας να προσκομίσει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το πιστοποιητικό γέννησης, με ημερομηνία γέννησης από 01-01-1996 και έπειτα)

Ε.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Μετρητά
  • Πιστωτική κάρτα (εκτός της PAOK Mastercard) χωρίς δόσεις
  • PAOK MasterCard (μέχρι 10 άτοκες δόσεις). Ισχύει μόνο για αγορά εισιτηρίου από το γήπεδο της Τούμπας. Μέσω Internet δεν προβλέπεται η αποπληρωμή με δόσεις.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Κατά την 1η περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2009-2010.

Κατά τη 2η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

Στις αγορές μέσω internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μισά μετρητά - μισά πιστωτική).

Σε περίπτωση που ανανεωθούν όλα τα εισιτήρια διαρκείας κατά την πρώτη περίοδο, δεν θα υπάρξει 2η περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αγορά των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα των Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League, για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) και για τα Playoffs 2011 (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) της Superleague.

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2010-2011, θα έχουν έκπτωση 15% σε κάθε αγορά τους από το ΠΑΟΚ Megastore.

Ανακοίνωση για τα Εισιτήρια Διαρκείας Θύρας 2

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 2 από Σειρά 14 εώς 26 και Θέσεις 1 εώς 36, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, δεν θα είναι εφικτό να ανανεώσουν τις θέσεις τους για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, παρολ' αυτά όμως κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, από 31/5-2/7/2010, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οποιαδήποτε θέση που δεν αντιστοιχεί σε κάτοχο διαρκείας σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν.

Για τους συγκεκριμένους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας -αποκλειστικά στις 5/7/2010 και μόνο για αυτούς- θα λειτουργούν τα γραφεία (από 09:00πμ εώς 18:00μμ) προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από τις θέσεις που δεν θα ανανεωθούν και θα έχουν απελευθερωθεί από τους κατόχους.

Τιμές μεμονωμένων εισιτηρίων περιόδου 2010-2011

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, τα οποία οπως και την περσινή σεζόν χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Α. Για τους εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους: ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι παρακάτω:

Θύρα 1: 70 €
Θύρες 2, 3: 50 €
Θύρες 5, 6: 40 €
Θύρες 4, 4α: 20 €
Θύρες 7, 7a, 8: 25 €

Β. Για όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι παρακάτω:

Θύρα 1: 50 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 25 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7α, 8: 15 €

oxyro N1.173





paok-oxyro - Απο fcpaok.gr

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Αρχές Νοέμβρη του 2007 και η αστυνομία διενεργεί μεγάλη επιχείρηση στα Ζωνιανά για την ανακάλυψη και νέων σημείων όπου υπάρχουν ναρκωτικά. Στις 5 του μηνός, μία ομάδα αστυνομικών δέχεται επίθεση από κατοίκους της περιοχής, με αποτέλεσμα ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης (στη photo μαζί με τον πατέρα του), να τραυματιστεί σοβαρά και να δίνει από τότε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή βρισκόμενος σε κώμα.

Η οικογένεια του αναγκάστηκε να τον μεταφέρει στο Τελ Αβίβ προκειμένου να συνεχίσει εκεί τη νοσηλεία του, όμως η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη. Επιστρέφει στην Ελλάδα δίχως να υπάρχει κανένα ενθαρρυντικό μήνυμα για βελτίωση της υγείας του. Το μόνο που μπορεί να τον κάνει να «ξανανιώσει» είναι όταν ρωτά τον πατέρα του για το τι κάνει η αγαπημένη του ομάδα, ο ΠΑΟΚ.

Μπορεί να πέρασαν από τότε 33 μήνες και να εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα, όμως για μία ακόμη φορά το κράτος του κλείνει την πόρτα! Η πολιτεία είχε δώσει κάποια λεφτά για να μεταβεί το παιδί στο Ισραήλ για να έχει καλύτερη ιατρική φροντίδα. Τώρα η ίδια η χουβαρντού η πολιτεία τα ζητάει πίσω από τον πατέρα του παιδιού. Δεν συγκέντρωσε λέει τα αναγκαία παραστατικά...

Πλέον, το μόνο που έχει απομείνει στην οικογένεια είναι ένα θαύμα. Τα χρήματα που αναζητούνται δεν υπάρχουν και πλέον το μόνο που έχει απομείνει είναι να αποδείξουμε εμείς την ανθρωπιά μας σε ένα παλικάρι που τόσο άδικα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, σε μία ακόμη αποτυχημένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς ακόμη κανένας να πληρώσει για τα όσα έχει υποστεί όλο αυτό το διάστημα ο Στάθης Λαζαρίδης και η οικογένεια του!

Τα ΠΑΟΚΙΑ του facebook ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και μάλιστα η προσπάθεια τους φιλοξενήθηκε ακόμη και σε εκπομπή γνωστού τηλεοπτικού καναλιού.

Επειδή το κράτος αναλγησίας και πάλι έκλεισε την πόρτα, ας βοηθήσουμε εμείς οι ίδιοι!

Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού: 5248-03884-581

27/5/10

oxyro N1.172



paok-oxyro

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009 2010

ΠΑΟΚ

1. Χαλκιάς:
2. Αραμπατζής:

3. Μουν:

5. Γκαρσία:

6. Βιτόλο:

7. Κονσεισάο:

8. Τσιρίλο:

9. Εντίνιο:

10. Σορλέν:

11. Μουσλίμοβιτς:

13. Μαλεζάς:

14. Παπάζογλου:

15. Κοντρέρας:

16. Λίνο:

18. Φωτάκης:

19. Κουτσιανικούλης:

20. Βιεϊρίνια:

21. Ίβιτς:

23. Μπιζέρα:

27. Σνάουτσνερ:

31. Φιλομένο:

36. Σαβίνι:

80. Κριστιάνο:

91. Κρέσιτς:

oxyro N1.171



paok-oxyro - ΠΑΟΚ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - 11-7


Γα τα play off της Α1 του πόλο ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Ποσειδώνιο το Παλαιό Φάληρο με 11-7 και έκανε το 1-0 στη σειρά των μεταξύ τους .

Μανώλης Γούναρης
:
"Όπως είχα πει τις προηγούμενες μέρες, ο σημερινός ( αγώνας δεν θα ήταν εύκολος. Όμως, με την καλή απόδοση που είχαμε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να φτάσουμε σε μία εύκολη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Εμείς το κάναμε εύκολο το ματς. Πρέπει να παίξουμε έτσι και το Σάββατο (29/5) στο δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω ότι και εκείνο θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση."

Για την απόδοση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Τάκη Πολίτη, ανέφερε: "Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ήταν πραγματικά πολύ καλός. Ήταν παρών σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού".

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-2, 3-0, 0-2.

ΠΑΟΚ: Κατσουλάκης 3, Παπαγιαννάκης 2, Γκέργκελι 2, Ντούλος 2, Παυλίδης 1, Κατρουτζανάκης 1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Παπαδόπουλος 5, Κόχειλας 2.

23/5/10

oxyro N1.170







Σέρτζιο Κονσεϊσάο...... το τελευταίο αντίο.....

Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ, ενώ έχασε και ένα πέναλτι στο φιλικό που διεξήχθη στη γενέτειρα του, που διοργανώθηκε προς τιμήν του. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε για περίπου δέκα λεπτά και ο Ζήσης Βρύζας, ενώ προπονητής της μίας ομάδας ήταν ο Φερνάντο Σάντος.

Φίλοι Κονσεϊσάο από όλο τον κόσμο: Βιτόρ Άλβες, Ζοάο Πίντο, Φερνάντο Κόουτο, Μιχαΐλοβιτς, Ρουί Ζόρζε, Ρουί Μπάρος, Αλμέιδα, Ντι Μπιάτζιο, Ζοάο Πίντο, Φόλια, Βιέρι

Έπαιξαν επίσης: Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Σα Πίντο, Φερνάντο Μέντες, Πετίτ, Ζόρζε Αντράντε, Μανίς, Ζαρντέλ, Αλοΐζιο, Κριστοβάο, Ζορντάο, Κονσταντίνο, Ρεϊσίνιο, Τεϊξέιρα, Κόστα, Ρικάρντο Μάρτινς, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, Αλμέιδα, Σερζ Ντιέ, Ροζέριο Ματίας.

Φίλοι Κονσεϊσάο από την Κοΐμπρα: Ρόμα, Κάμπος, Τονέλ, Παρεδάο, Ράφαελ, Ρότσα, Κάμπος, Ντίμας, Κονσεϊσάο, Έντερ, Ξαβιέρ

Έπαιξαν επίσης: Σιμόες, Κιμ, Σα, Κρισπίμ, Μπρασφέμες, Φρέιτας, Ουμπελίνο, Τονίνιο, Μίνας, Ναμόρα.



Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ
ΑΙΓΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ. - 0 - 3
Ένα βήμα πιο κοντά πριν την κατάκτηση του έκτου πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ πέτυχε το "7 στα 7".
Αίγινα: Βελλή, Ζαφειροπούλου, Γρηγορίου (46' Λαδάκη), Ξέρα, Μπατζάκα, Παρμαξή, Πλάκά, Ζκέρη, Χαλκιαδάκη, Κακαμπούκη, Πλιασά (70' Τομαή)

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Παντελιάδου (70' Δημητρίου), Σπύρου, Ντιμιτρίεβιτς, Τσουκαλά (59' Λαγογιάννη), Χατζηγιαννίδου (46' Αδαμάκη), Τσελέκογλου, Βαρδαλή, Γκατζογιάννη, Τσιάκα

ΣΚΟΡΕΡ: 15', 50' Τσουκαλά, 18' Γκατζογιάννη

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου Ν. ΕΠΣ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ: Γκαβέρας Δ. ΕΠΣ Αθηνών - Ταμαλής Μ. ΕΠΣ Αθηνών

paok-oxyro

21/5/10

oxyro N1.169



Μια φωτογραφία......

ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!!!






paok-oxyro - Επίσκεψη Pablo Garcia στους ABALAEA

Επίσκεψη στα γραφεία του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ ABALAEA πραγματοποίησε ο Pablo Garcia Όλα τα αδέρφια από τον ABALAEA ήταν εκεί........


20/5/10

oxyro N1.168



!

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!!






paok-oxyro - (play off)

40αρης
- ΠΑΟΚ 3-2


ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!
Ο 40αρης ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ Β ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!
ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.....
ΠΟΥ ΣAΣ ΕΒΓΑΛΑ 3ου ΣΤΑ PLAY OFF....

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ..........

Φερνάντο Σάντος


«Ήταν ένα παιχνίδι που καθορίστηκε από την δική μας αμυντική λειτουργία που δεν ήταν τόσο καλή. Πολλοί ποδοσφαιριστές μου προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά στην άμυνα δεν ήμασταν τόσο συμπαγής και συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε τρία γκολ κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη του με μας. Θέλαμε να κερδίσουμε και κανείς να μην μπορεί να πει κάτι στους ποδοσφαιριστές μου που ισοφάρισαν δύο φορές στο παιχνίδι», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην αρχική του τοποθέτηση.

Για το ότι προτίμησε να δώσει συνέντευξη Τύπου χθες ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ χθες και όχι αύριο απάντησε:

«Αύριο 8:00 το πρωί πετάω για Πορτογαλία».

Για την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε, είπε:

«Εμείς τις αποφάσεις για την ενδεκάδα του παιχνιδιού τις πήραμε για το καλό της ομάδας».

Για την χρησιμοποίηση του Μίλιεβιτς είπε:

«Σίγουρα δεν είναι επαρκές δείγμα αφού ξέρουμε πολύ καλά την αξία τους από την προπόνηση. Μπορούμε να το πάρουμε ως ένα δώρο από πλευράς μου και κυρίως προς τον Μίλιεβιτς και της πολύ καλής δουλειάς των ακαδημιών εδώ και κάποια χρόνια».

Βιεϊρίνια

Θα θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φερνάντο Σάντος. Με πίστεψε. Μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και είχε πολύ υπομονή μαζί μου και με βοήθησε πολύ να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Τον ευχαριστώ πολύ."

Για τον νέο προπονητή: "Περιμένουμε την απόφαση τη διοίκησης για τον νέο προπονητή. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της και είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας".

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν και το Τσάμπιονς Λιγκ: "Στόχος είναι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά ώστε να μπορέσουμςε να κάνουμε καλύτερη σεζόν. Είναι μεγάλη πρόκληση, για εμάς το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό αποτελεί κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους μας."

Παπάζογλου:

«Τυπικά ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι. Οι αγώνες, όμως, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη έχουν πάντα τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε και τελικά χάσαμε. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας».

Για το γκολ το οποίο πέτυχε και την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είμαι επαγγελματίας και τώρα παίζω για τον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό χάρηκα πολύ που πέτυχα γκολ. Ο Φερνάντο Σάντος μας αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια».

ΦΑΣΕΙΣ

6: Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Κάμπορα αιφνιδιάστηκε και έτσι η κεφαλιά του φεύγει πολύ ψηλά άουτ.
12: Γκολ για τον Αρη! Σέντρα από τα δεξιά του Χαβίτο και ο Μαλεζάς με κεφαλιά στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.
22: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, ο Παπάζογλου στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Οπως φάνηκε και από το ριπλέι το γκολ κακώς μέτρησε, αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.
27: Μεγάλη ευκαιριά για τον Άρη. Ο Χαβίτο κάνει παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Κάμπορα κάνει το πλασέ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
32: Γκολ για τον Αρη! Κάθετη πάσα του Μεριέμ στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Χαβίτο πετάγεται και με ωραίο πλασέ κάνει το 2-1.
45: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Φερνάντεζ. Ο Τσιρίλο ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 2-2.
56: Επεισόδια έξω από το Κλ. Βικελίδης. Τα ΜΑΤ είναι παρατεταγμένα έξω από την μπυραρία του Άρη. Ένταση με αστυνομικούς και οπαδούς. Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν πέσει κάτω και δεν μπορούν να συνεχίσουν, λόγω των δακρυγόνων που έχον πέσει. Το παιχνίδι έχει διακοπεί. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ρίχνουν νερό στα μάτια τους επειδή τσούζουν. Το παιχνίδι ξαναρχίζει.
63: Γκολ για τον Αρη! Κερδίζει πέναλτι ο Άρης καθώς σε γύρισμα του Αντού η μπάλα βρίσκει το απλωμένο χέρι του Εντίνιο. Ο Κάμπορα ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 3-2.
73: Ευκαιρία για τον Άρη με τον Χαβίτο. Βρέθηκε στην περιοχή του Κρέσιτς, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αραμπατζής και βγήκε κόρνερ.

Διατητής: Γ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί: Χ.ΑΚΡΙΒΟΣ, Χ.ΜΠΑΛΤΑΣ

40αρης: Πέσκοβιτς, Νέτο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Αράνο, Νάτσο Γκαρσία, Φερνάντες, Μεριέμ (90` Nτέιλι), Χαβίτο, Αντού (82` Κάλβο), Κάμπορα (81` Αραβίδης)

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Σορλέν, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Φιλομένο, Εντίνιο (85` Ευθυμιάδης), Παπάζογλου (81` Μίλιεβιτς)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΠΑΟΚ - 16
ΑΕΚ - 9
ΑΡΗΣ - 8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 8

Μια ματιά στα τρία εντός έδρας εισιτήρια των 4 ομάδων στα play off:

1. ΠΑΟΚ - 72.824 (μ.ο. 24.275)
2. Ολυμπιακός - 41.614 - (μ.ο. 13.871)
3. ΑΕΚ - 33.506 - (μ.ο. 11.169)
4. Άρης - 19.958 - (μ.ο. 6.653)


Οι πρώτοι ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων:

ΠΑΟΚ: 29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου

ΑΕΚ: 19 και 26 Αυγούστου

ΑΡΗΣ: 29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου

ΟΣΦΠ: 15 και 22 Ιουλίου

18/5/10

oxyro N1.167



ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.....


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ........



paok-oxyro

H αποχαιρετιστήρια Συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την πρόσκληση που μου έκανε για να συμμετάσχω σε ένα τριετές νέο πλάνο. Ταυτόχρονα θέλω να ζητήσω συγνώμη για όλους αυτούς που προσπάθησαν να με κρατήσουν και άλλο εδώ.
Για μένα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά που μπόρεσα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να μπει η ομάδα στον δρόμο της .Ωστόσο θεώρησα πως την δεδομένη στιγμή δεν θα είναι το καλύτερο ούτε για μένα ούτε για τον ΠΑΟΚ να συνεχίσω. Γι’ αυτό αυτήν την στιγμή του αποχαιρετισμού θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα. Τους παίκτες, το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο, τους φροντιστές και με ένα τρόπο ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό τους φίλους που πέρασα τόσες πολλές ώρες παίζοντας μπουρλότ, τους Ιωσηφίδη και Κυργιάκο. Επίσης μία ειδική μνεία στον φίλο μου και π0ρόεδρο Θοδωρή Ζαγοεάκη. Που ήταν ο εμπνευστής του πλάνου και ο κύριος υπεύθυνος για όσα έχουμε πετύχει ως τώρα και όσα θα πετύχουμε στο μέλλον.
Από εκεί και πέρα μία ξεχωριστή αναφορά ανήκει στον Βρύζα τον οποίο τον έκανα εδώ φίλο μου στον ΠΑΟΚ και έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την επιτυχία του πλάνου. Ο τρόπος με τον οποίο στήριξε το οικοδόμημα ήταν ξεχωριστής σημασίας. Επίσης να ευχαριστήσω και τον Κονσεϊσάο γιατί και αυτός έπαιξε τον ρόλο του για να έρθουν όλα όσα πετύχαμε ως τώρα.
Από εκεί και πέρα ένα ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εσείς είστε η ψυχή του ΠΑΟΚ, το σώμα του ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια σε όλους. Επίσης ευχαριστώ και τους δημοσιογράφους για τον σεβασμό που μου δείξατε όλα αυτά τα τρία χρόνια.

Για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ

«Έχω πάρει την απόφαση μου εδώ και δύο μήνες. Όπου και ανακοίνωσα πρώτα στο τεχνικό επιτελείο μου ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος χρόνος μας στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αυτά τα τρία χρόνια ήταν πολύ εξαντλητικά για μένα και θεώρησα πως δεν τηρούσα τις κατάλληλες συνθήκες όσον αφορά την 100% αφοσίωση μου και θέληση μου ώστε να μπορώ να αναλάβω ένα νέο πλάνο που θα απαιτήσει 100% προσπάθεια και αφοσίωση. Να θέλεις να ασχοληθείς 24 ώρες το 24ωρο, η πίεση για τους αγώνες και εγώ την δεδομένη στιγμή δεν αισθάνομαι έτσι.

Και το έχω πει πολλές φορές ότι η απόφαση θα πρέπει να είναι σωστή και για μένα και για τον σύλλογο. Και αισθάνομαι πως αν δεν είμαι 100% έτοιμος για να αναλάβω κάτι καινούργιο και να έχω αυτήν την καθημερινή τριβή, δεν θα ήταν το καλύτερο ούτε για μένα ούτε για την ομάδα να αναλάβω κάτι καινούργιο. Ξέρετε ότι είμαι 100 συγκεντρωμένος στην δουλειά μου αλλά την δεδομένη στιγμή δεν αισθάνομαι έτοιμος, αισθάνομαι μία κόπωση.

Τουλάχιστον για ένα μήνα δεν πρόκειται να προπονήσω κανέναν άλλον σύλλογο. Τώρα για τρεις-τέσσερις μήνες μετά δεν ξέρω. Άλλωστε και εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω χωρίς το ποδόσφαιρο. Μάι φορά που το έκανα πριν από 10-15 χρόνια μετά από 3-4 μήνες ουσιαστικά δεν ήξερα που βρισκόμουν και δεν ήξερα που να κάνω μπάνιο γιατί ήμουν συνηθισμένος να κάνω μπάνιο μετά την προπόνηση στα αποδυτήρια.

Ίσως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να πίστευαν ότι θα προσπαθούσαν να με πείσου ν αν η ομάδα για παράδειγμα κατάφερνε να βγει πρώτη στα πλέι οφ, όμως εγώ ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος ότι δεν θα άλλαζε η απόφαση μου. Πήρα την απόφαση μου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν είχε καμία σχέση μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ίσα, ίσα εκείνη την στιγμή πραγματικά πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Απλά είμαι κουρασμένος από την καθημερινή τριβή, την οποιανδήποτε μικρολεπτομέρεια. Εντάξει μπορεί να μην το καταλαβαίνεται πολύ καλά αλλά το επάγγελμα αυτό είναι πολύ απαιτητικό . Για εμάς δεν είναι αυτή η δουλειά μόνο 2 ώρες αγώνας και μία προπόνηση. Χρειάζομαι κάποιο χρόνο να ξεκουραστώ να το περάσω με τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα μετά από 3 μήνες μπορεί να χτυπιέμαι στους… τοίχους χωρίς ποδόσφαιρο και να αναζητώ κάτι. Δεν θα έμενα ακόμα και αν παίρναμε το πρωτάθλημα.

Η αποχώρηση μου δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ αλλά με τα 25 χρόνια που έχω στην πλάτη μου. Αν ήθελα να φύγω σε άλλη ομάδα θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. ένα είχα πχ τρελές απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ που θα ήξερα ότι δεν θα μπορεί να μου της εκπληρώσει για να φύγω και να πάω αλλού. Αλλά αυτό θα ήταν κοροϊδία.

Για το αν έπαιξε ρόλο το μπάτζετ της νέας σεζόν

Δούλεψα τρία χρόνια με αυτά που είχε να μου προσφέρει ο σύλλογος. Ο πρόεδρος ήταν πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής με ότι είχε στην διάθεση του ο ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν προσσπάθησε να μου… πουλήσει φούμαρα. Οπότε σίγουρα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου το μπάτζετ της επόμενης σεζόν».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει στο Τσάμπιονς Λιγκ

Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη είμαι μαζί του 200% ως φίλος και ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου για ότι με χρειαστεί. Τώρα σε ότι αφορά τον νέο προπονητή νομίζω ότι αυτό πρέπει να το χειριστεί εξ ολοκλήρου η διοικούντες. Αν μου ζητήσουν όμως οποιανδήποτε γνώμη σίγουρα θα τους την δώσω. Γιατί και εγώ θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, επειδή και εγώ θέλω να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Η ομάδα θα μπει πολύ νωρίς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οπότε όσο λιγότερες αλλαγές κάνει τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να πετύχει. Όσο λιγότερο πειράζουμε την ομάδα τόσες πολλές πιθανότητες υπάρχουν να πετύχουμε. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέρουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν .

Για το αν θα ήθελε να δουλέψει ξανά στην Ελλάδα

Αν είναι κάποια στιγμή να προπονήσω κάποιον σύλλογο σίγουρα θα ήμουν ευχαριστημένο αν το έκανα εδώ στην Ελλάδα. Νοιώθω την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα μου. Νοιώθω μισός Πορτογάλος και μισός Έλληνας.

Για την Εθνική

«Να ευχηθώ στην Εθνική ομάδα να πετύχει ότι καλύτερο στο μουντιάλ που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί με τον Ρεχάγκελ. Εγώ ποτέ δεν είχα καμία επικοινωνία με άνθρωπο της Εθνικής ομάδα. Δεν μου έδειξαν καμία θέληση τέτοια, δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή η φημολογία. Μόνο στις εφημερίδες το έχω διαβάσει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα

Για τον ΠΑΟΚ θα είναι πάντα δύσκολο να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα διότι συναντάει εμπόδια. Και φέτος στην αρχή μας έβαλαν εμπόδια αρκεί να δείτε τις διαιτησίες των πρώτων αγώνων. Μετά θεώρησαν ότι δεν θα είμαστε απειλή και μας άφησαν. Μέχρι το ματς με τον Άρη όπου είδαν τι γίνεται και μας στέρησαν τις πιθανότητες μας για τον τίτλο.

Για τον Ζόρζε Κόστα

Ήταν ποδοσφαιριστής μου και μάλιστα αρχηγός. Γνωρίζω πολύ καλά την προσωπικότητα του και τον χαρακτήρα του. Ένας προπονητής που έχει ξεκινήσει τρία χρόνια την καριέρα του και έδειξε μεγάλα δείγματα της των ικανοτήτων του. Δουλειές που δεν είναι και τόσο εύκολες. Το να ανεβάσεις μία ομάδα και να την κρατήσεις μερικές φορές είναι το ίδιο δύσκολο με το να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Έχει μεγάλες εμπειρίες διότι έχει παίξει στην Εθνική Πορτογαλία έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Πληροί πολλές προϋποθέσεις για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ωστόσο τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση όχι εγώ. Δεν εκνευρίστηκα, ούτε επηρεάστηκα αρνητικά για την φημολογία προπονητών. Ξέρω ότι η επαφή που έγινε με τον Ζόρζε Κόστα δεν έγινε προς κακό δικό μου απλά και ο πρόεδρος από την δική του πλευρά ίσως πίστευε πως μπορούσε πως θα με «τουμπάρει». Είμαι σίγουρος για αυτό.

Για το ματς με τον Άρη αύριο Τετάρτη

Θα έχουμε την κατάλληλη διάθεση. Ωστόσο λίγους διαθέσιμους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας. Συνολικά δώδεκα. Και από αυτούς τους 12 θα πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά για το αν θα αγωνιστούν ή όχι , διότι βρίσκονται στο όριο όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες οπότε αν δεχτούν έστω και μία θα υπάρχει κίνδυνος να μην παίξουν στους πρώτους αγώνες της νέας σεζόν. Όσοι αγωνιστούν θα παίξουν έτσι όπως πρέπει. Αν σκεφτόμουν μόνο ως προπονητής θα παίξουν σίγουρα γιατί σε μένα παίζουν πάντα οι καλύτεροι. Όμως εγώ πρέπει να προσέξω τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Και αν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ είναι να μην πάρουμε το ρίσκο έτσι ώστε να τους έχει την νέα σεζόν διαθέσιμους θα πρέπει να μην παίξουν και να σεβαστώ την απόφαση του συλλόγου. Αν έμενα εγώ και του χρόνου θα έπαιρνα μόνος μου την απόφαση αυτήν. Τώρα όμως αφού δεν θα είμαι θα πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για το συμφέρον του συλλόγου .Το γεγονός όμως ότι όσοι παίξουν θα τα δώσουν όλα αυτό είναι σίγουρο.

Για το αν θεωρεί αποτυχία την πρώτη του χρονιά με τον ΠΑΟΚ

Αν δεν ήταν αυτή η στρατηγική μας την πρώτη χρονιά τότε θα θεωρούνταν αποτυχία. Αν δεν υπήρχε αυτή η στρατηγική τότε θα μπορούσαμε να πάρουμε την πέμπτη θέση. Ε, και; Τι θα άλλαζε απλά θα πιστεύαμε σε.. παραμύθια. Η στρατηγική μας ήταν να χτίσουμε μία ομάδα από την αρχή και δεν μας ένοιαζε η θέση την πρώτη χρονιά. Ως αποτυχία θεωρώ την μη συμμετοχή μας στους ομίλους του Europa League. Ήμασταν καλύτεροι από την Χέρενφεϊν αλλά είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δεν είχαμε καθαρόαιμο δεξί μπακ, είχαμε απουσίες πολλές αλλά το κυριότερο ήμασταν πολύ άτυχοι. Αυτό που με κόστισε εμένα είναι η μη συμμετοχή μας στους ομίλους.

Κάθε ημέρα μαθαίνω. Η ομάδα πάντα ξέρει να ξεπερνάει μία δύσκολη στιγμή. Όπως μία δύσκολη στιγμή που υπήρχε κίνδυνος για την ενότητα της ομάδας ήταν μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Για τις σαρδέλες και τους αστακούς

Από εκεί και πέρα θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο για μία δήλωση που παρεξηγήθηκε από την πλειοψηφία του κόσμου. Όταν έκανα εκείνο τον παραλληλισμό με τις σαρδέλες. Η πλειοψηφία του κόσμου μάλλον το εξέβαλε ως κριτική μου προς τον σύλλογο αλλά τώρα πλέον πρέπει να κατάλαβε ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση», είπε ο Σάντος που όταν τον ρώτησαν να πει για το τι έχει τώρα στο πιάτο του ο ΠΑΟΚ είπε στα ελληνικά: «γαρίδες!»

Θα έρθω στην φιέστα του τίτλου!

Στον επίλογο του ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ θα μείνει στην καρδιά μου. Εύχομαι με ψυχή μου να γυρίσω σε 11 μήνες από τώρα και αν γιορτάσω μαζί με τον κόσμο και τον νέο προπονητή το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ!».

Για ένα τίτλο που θα έβαζε στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ:

«Περηφάνια, επιτυχία»

17/5/10

oxyro N1.166
























paok-oxyro - PLAY OFF


ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - 1-0

Σας ευχαριστούμε για μια υπέροχη χρονιά που μας χαρίσατε .
Τα καλύτερα έρχονται.


Μπράβο στην ομαδάρα μας...........

Μπράβο στα παλικάρια μας
και τον προπονητή.......
Μπράβο στην διοίκηση μας.......
Μπράβο στον υπέροχο λαό μας.........


ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΖΩ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ......


ΠΑΟΚΑΡΑ ως τέλος................


-Από την ψηφοφορία αναδείχθηκε ότι ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι ο Adelino André Vieirinha - Vieira.
-Στο ημίχρονο του αγώνα, τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο ο πρώην παίκτης και νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Το βραβείο παρέδωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Χαλκιάς.
-Η ομάδα handball του ΠΑΟΚ αποθέωθηκε από 28 χλιάδες οπαδούς για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Φερνάντο Σάντος

"Την κατάλληλη στιγμή θα μάθετε. Η απόφαση έχει παρθεί και θα υπάρχει μια συνάντηση με τον πρόεδρο όπου και θα μιλήσουμε γι’ αυτό. Ένα πλάνο τριών ετών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όλα είχαν ξεκινήσει σε μια συνάντηση στο Μόναχο και τα καταφέραμε πολύ καλά. Άξιζε τον κόπο. Με ηρεμία έχω αναλύσει την κατάσταση και το ίδιο πιστεύω πως έκανε η διοίκηση και η απόφαση που πάρθηκε, θα είναι καλή και για τις δύο πλευρές. Και επειδή πάντα λέω την αλήθεια να σας πω ξανά πως η απόφαση έχει παρθεί" δήλωσε ο Πορτογάλος.

-Για τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη:

"Υπήρχε μια πολύ καλή συνεργασία και οι δύσκολες αποφάσεις είχαν παρθεί κυρίως τον πρώτο χρόνο. Ήταν Ιανουάριος του 2008 όταν είχα πει στον πρόεδρο πως είναι ίσως καλύτερα να αφήσουμε να… καταστραφεί ότι υπήρχε μέχρι τότε χωρίς να λέμε ψέματα και μετά να χτίσουμε κάτι καλό από την αρχή".

-Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

"Ευχαριστώ τον κόσμο από το βάθος της καρδιάς μου. Από την αρχή είχα δηλώσει πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικός. Έχει τεράστιο πάθος για την ομάδα και πραγματικά αυτό είναι κάτι ξεχωριστό Δημιουργήθηκαν πολύ έντονοι δεσμοί και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουν τα πάντα οι άνθρωποι της ομάδας για να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι μας"

Βλάνταν Ίβιτς:
«Θέλαμε να πάρουμε το ματς και να κλείναμε με νίκη την φετινή χρονιά και για εμάς και για τον κόσμο που έκανε πάρτι στο γήπεδο. Από κει και πέρα η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχαμε νικήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Και έπρεπε να ολοκληρώσουμε όπως πρέπει.

Έχουμε καταφέρει να βγούμε δεύτεροι. Μια μεγάλη επιτυχία. Έχουμε δύσκολο δρόμο και αυτή την στιγμή είμαστε στα μισά του δρόμου. Χρειαζόμαστε και λίγη τύχη στην κλήρωση. Ελπίζουμε να μείνει ο Σάντος, τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω. Τι λένε. Θα το δούμε σε λίγες μέρες».

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς:
«Θέλαμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στις καλύτερες ομάδες. Και αυτό το δείξαμε με τις πράξεις στο γήπεδο και όχι μόνο στα λόγια. Αρχίζει μια νέα εποχή για την ομάδα. Πριν δύο χρόνια, κάναμε ένα σωστό βήμα για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Τώρα βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και εύχομαι να πάμε καλά και του χρόνου καλύτερα στην Ελλάδα».

ΦΑΣΕΙΣ

17
: Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ, ο Μουσλίμοβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σάχα απέκρουσε εντυπωσιακά.
45: Καλό σουτ του Γιάχιτς, η μπάλα λίγο άουτ.
49: Ο Σκόκο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σνάουτσνερ. Το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Κρέσιτς απέκρουσε!
51: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Πανέμορφο γκολ από τον Μουσλίμοβιτς. Ο Φωτάκης έκανε τη σέντρα και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με μονοκόμματο γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
90: Ωραίο σουτ του Κουτσιανικούλη, ο Σάχα απέκρουσε.
93: Σουτ από καλή θέση του Τζιμπούρ, ο Κρέσιτς μπλόκαρε.

Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς , Μπρούνο Τσιρίλο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Στέλιος Μαλεζάς, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς (73' Αρνάλδο Εντίνιο), Πάμπλο Γκαρσία, Βίκτορ Βιτόλο, Γιώργος Φωτάκης, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (71' Θανάσης Παπάζογλου), Αντελίνο Βιεϊρίνια (84' Βασίλης Κουτσιανικούλης)

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Κώστας Μανωλάς , Νίκος Γεωργέας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Γρηγόρης Μάκος (69' Ισμαέλ Μπλάνκο), Περέιρα Λεονάρντο (59' Γκουστάβο Μαντούκα), Σάνελ Γιάχιτς, Παναγιώτης Λαγός, Ιγκνάσιο Σκόκο, Κρίστιαν Νέμεθ (77' Ρότζερ Γκερέιρο ), Ραφίκ Τζιμπούρ

Διατητής
: Μ.ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ
Βοηθοί: Γ.ΠΑΝΟΥ, Χ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες):

ΠΑΟΚ - 16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 8
ΑΕΚ - 6
ΑΡΗΣ - 5

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...